Találatok a következő kifejezésre: Ha itthol az (5 db)

Multhét csütörtökön eltört a lábfejem (elrepedt) kaptam is 1hét fekvõ gipszet. Tegnap kaptam egy járót. Nagyon zavar az alvásban és nem érzem benne jól magam. Ha itthol leszedem magamnak akkor lehet valamit kapni amit este esetleg le lehet csatolni? !

Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Szokd meg, önuralom. Még ha nappal tudnál is, pont éjszaka nem tudsz rá figyelni. A törés megterhelésével (pl. éjszaka álmodban ügyetlenül mozdulsz, rárúgsz, bármi) nagyobb gondot okozhatnál, mint ami már van. Nem arra szolgál, hogy jól érezd benne magad. :( Kellemetlen, nekem is volt gipszem, de ki lehet bírni azt a pár hetet.

Szokd meg, önuralom. Még ha nappal tudnál is, pont éjszaka nem tudsz rá figyelni. A törés megterhelésével (pl. éjszaka álmodban ügyetlenül mozdulsz, rárúgsz, bármi) nagyobb gondot okozhatnál, mint ami már van. Nem arra szolgál, hogy jól érezd benne magad. :( Kellemetlen, nekem is volt gipszem, de ki lehet bírni azt a pár hetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!
Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D
Vágd le a lábad ! Majd kend be csípõs paprikával.

Ha itthol megcsináltam az adóbevallást, azt lemezre lehet-e menteni valahogy?

Itthol nincs nyomtatóm és ki szeretném holnap nyomtatni. Hogy tudom ezt megoldani? Vagy holnap kezdhetem el?röl?

Legjobb válasz: Semmi képpen nem kell elõlrõl kezdened, hiszen az ABEV programba gondolom elmentetted, amikor elkészítetted?! Tehét akkor meg is tudod nyitni akármikor. Szerintem ha kimásolod és felírod és azután bemásolod azon gép ABEV-ébe ahol van nyomtató akkor ki tudod nyomtatni. Még sosem próbáltam. C/Program Files/Abev 2006/eKuldes/KR/Kuldendo - itt találod meg, már ha megjelölted elektronikus küldésre a nyomtatványt az ABEV-ben

Semmi képpen nem kell elõlrõl kezdened, hiszen az ABEV programba gondolom elmentetted, amikor elkészítetted?! Tehét akkor meg is tudod nyitni akármikor. Szerintem ha kimásolod és felírod és azután bemásolod azon gép ABEV-ébe ahol van nyomtató akkor ki tudod nyomtatni. Még sosem próbáltam. C/Program Files/Abev 2006/eKuldes/KR/Kuldendo - itt találod meg, már ha megjelölted elektronikus küldésre a nyomtatványt az ABEV-ben
ItthoN!!!

A magnéziumot a 36. hétig kell szedni? Ha 35. héten abbahagyom az már nem gond ugye? 34+3hetes kismama vagyok, napi 1-2magnéziumot szedek. Van még 8szem itthol. Utána már nem baj, ha nem veszek?

Legjobb válasz: Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.

Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez a napi 1-2sem hiszem, hogy sokat jelent, ezért is gondoltam, hogy nem gond ha utána már nem veszek.


Ha orvos nem írta fel, ne szedj ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: de csak ma este lenne ..mert ma nem tudom megoldani hogy itt aludjanak velem
Szia! Egy 0, 25 ös frontin sem nem oszt, sem nem szoroz. Ráadásul nem is alvásra való. Antidepresszáns mellé adja az orvos, nyugtatónak. Hadd kérdjem meg, mit jelent az, hogy félek aludni?
A kérdező hozzászólása: 1 ha elmondom kiröhög...2 pedig tuti nem alszok egész éjjel ha gondolok rá..
1. Az orvos senkit nem röhög ki. 2. mitõl nem tusz aludni egész éjjel, ha rágondolsz?
A beteg meggyógyult.
A kérdező hozzászólása: nem gyogyult meg csak filmet néztem a szellemektõl félek, , , , és sajna ma is..
Mi az a hídõr növény?
A hidõr fokozottan védett növény. Eszmei értéke azt hiszem 100 eft. körül van. Ne dicsekedj vele, hogy felszedted, bár éppen megmentés céljából. Nevelgesd. Az én kertemben is volt tõzike /az is védett/, amit az elõzõ tulaj hozott az erdõbõl. A jó széndékod nem sülhet el rosszul!
Be tudna valaki linkelni egy képet, hogy én is tudjam, hogy milyen ez a növény? Lehet, hogy én is láttam már, de nem tudom a nevét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!