Találatok a következő kifejezésre: Ha integrált grafikus kártyám akkor (2 db)

A laptopomon 64 MB-os integrált grafikus kártya van, és ha veszek egy 128MB videokártya igényű játékot akkor az fog futni a gépemen csak akadozva?

Legjobb válasz: Tölsd le a demóját és meglátod. De elõre meg lehet mondani, hogy kidobott pénz megvenni azt a játékot, az integrált videókártyák nem éppen játékra valók. Az se biztos, hogy egyáltalán elindul a játék.

Tölsd le a demóját és meglátod. De elõre meg lehet mondani, hogy kidobott pénz megvenni azt a játékot, az integrált videókártyák nem éppen játékra valók. Az se biztos, hogy egyáltalán elindul a játék.
Igaza van az elsõ hozzászólónak, még annyit tennék a dologhoz hogy nem csak az számít hogy "hány MB-os" a kártyád. A játék DirectX igénye és a videokártyád DirectX kompatibilitását is össze kell hasonlítani. Töltsd le a játék demóját, ha nincs ilyen akkor töltsd le illegálisan a játékot, próbáld ki, ha mûködik és tetszik a játék akkor vedd meg hogy ezzel is támogasd a fejlesztõket.

Ha integrált a grafikus kártyám akkor az azt jelenti, hogy nem lehet kicserélni?

Legjobb válasz: Ha asztali géprõl beszélsz, akkor le lehet cserélni. Általában (most már mindig) van PCI-E, esetleg AGP port az alaplapon. Notival már kicsit problémás...

Ha asztali géprõl beszélsz, akkor le lehet cserélni. Általában (most már mindig) van PCI-E, esetleg AGP port az alaplapon. Notival már kicsit problémás...
nekem a hangkártyám integrált és tettem bele egy másikat mert kormány kimenetre volt szükségem.. letiltottam a biosba ami az alaplapon van és használtam ami nincs az alaplapon.
Ha integrált, akkor nem kártya! Akkor ott van az alaplapon... és az elsõ õskövület XT gépek kivételével le is kapcsolható, ha beteszel helyette egy kártyát.
Szia! Konkrétan a kérdésre válaszolva IGEN! Csak kiváltani tudod, és ez minden alaplapi kütyüre igaz!
Miért pontoztál le mindenkit? :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!