Találatok a következő kifejezésre: Ha infúzióval meg a szülést, akkor (2 db)

Ha infúzióval indítják meg a szülést, akkor utánna fel lehet még kelni az ágyból a vajúdás idejére? Vagy hogyan történik ennek a menete?

Ha beöntést szeretnék kérni,azt mikor kérjem? Kérlek segítsetek,mert valószín?,hogy csütörtökön megindítják.

Legjobb válasz: szia!!nekem is indították a szülést!!de nekem elõször (mivel zárt volt a méhszáj)ilyen méhszájérlelõ tabletát rakatak fel éjszaka!!reggelig aludtam és amikor felkeltem már voltak ilyen apró fájásaim!!utánna megvizsgált az orvos majd még 1 et felrakott!!na onnantól kezdve jöttek szépen a fájások!!azt mondták hogy engem is felraktak volna infúzióra ha nem lett volna ilyen gyorss ütembea szülésem!!hát ha már felraknak infúzióra nemhiszem hogy felkelhetsz!!nst-én is ott kell feküdni egy darabig, de ha kéred biztos felkelhetsz nekem is engedték!!ahogy felkelltem mindjárt jobb volt egy bizonyos ideig majd ekkor volt a beöntés meg a fürdés is!!aztán megszületett a kislányom!!számomra nem volt olyan fájdalmas rosszabra számítottam! remélem neked is könnyû szülésed lesz!!:) grat a babához!!

szia!!nekem is indították a szülést!!de nekem elõször (mivel zárt volt a méhszáj)ilyen méhszájérlelõ tabletát rakatak fel éjszaka!!reggelig aludtam és amikor felkeltem már voltak ilyen apró fájásaim!!utánna megvizsgált az orvos majd még 1 et felrakott!!na onnantól kezdve jöttek szépen a fájások!!azt mondták hogy engem is felraktak volna infúzióra ha nem lett volna ilyen gyorss ütembea szülésem!!hát ha már felraknak infúzióra nemhiszem hogy felkelhetsz!!nst-én is ott kell feküdni egy darabig, de ha kéred biztos felkelhetsz nekem is engedték!!ahogy felkelltem mindjárt jobb volt egy bizonyos ideig majd ekkor volt a beöntés meg a fürdés is!!aztán megszületett a kislányom!!számomra nem volt olyan fájdalmas rosszabra számítottam! remélem neked is könnyû szülésed lesz!!:) grat a babához!!
Nekem oxitocinnal ersítették a fájásokat, ahogy bekötötték az infúziót, onnantól nem kelhettem fel! 2 órára rá megszületett a kislányom. A beöntést elõtte adják. Mondjuk én kúpot kaptam, de semmi hatása nem volt.
Ha infúziót kapsz, és beindulnak azok az igazi mesterséges fájások, amik szerintem rosszabbak mint ha nem kell infúzió ( van összehasonlítási alapom) kedved nem lesz felkelni hidd el!!! Gyors, hatékony, de fájdalmasabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de a kérdést 2008.06.10-én írtam, azóta már másfél éves a kisfiam!!!

Ma kéne szülnöm. Ha nem szülök még 5 napig akkor meginditják a szülést, infuzioval. Az milyen? Fájdalmas az is? Mennyi idö alatt van igy meg a gyerek?

Legjobb válasz: Attól függ hogyan reagál a szervezeted az oxitocinra. Az indítás olyan,h infúzióval bekötnek neked eg hormont,az oxitocint,ami felelõs a természetes szülés beindulásáért,a méhszáj tágulásáért.Erre beindul a szülés. Ne aggódj!Engem császárral fenyegettek,mert nem sok jele volt,h ki akarna jönni a kisasszony.Szülés elõtt 7órával még teljesen zárt és kicsit kemény volt a méhszájam,majd magától beindult minden,és pikk-pakk túllettem rajta.

Attól függ hogyan reagál a szervezeted az oxitocinra. Az indítás olyan, h infúzióval bekötnek neked eg hormont, az oxitocint, ami felelõs a természetes szülés beindulásáért, a méhszáj tágulásáért.Erre beindul a szülés. Ne aggódj!Engem császárral fenyegettek, mert nem sok jele volt, h ki akarna jönni a kisasszony.Szülés elõtt 7órával még teljesen zárt és kicsit kemény volt a méhszájam, majd magától beindult minden, és pikk-pakk túllettem rajta.
szia. én is indított szüléssel szültem. reggel bementem (38hetesen és 2 naposan) sima vizsgálatra a dokimhoz, meg NST-re és már nem engedtek haza, mert ki volt nyílva a méhszájam 4 cm-re és zöld volt a magzatvíz is. és azt mondták, hogy a baba ki akar jönni. Nálam úgy volt, hogy reggel 10 kor kerültem szülõszobára. kaptam 1 liter infúziót, ugyanis se enni se inni nem lehet. nekem azért adtak egy pár korty vizet :) utána volt burokrepesztés (ezt meg sem éreztem) majd 500ml oxitocint. délután 13 órakor kezdett rossz lenni, 14 órától jó erõs fájásaim lettek és pontban 15 órakor meglett a kisfiunk. Az tény hogy fájt, de túléltem. sok sikert és minden jót. 5 hetes kisbaba anyukája
Szia! Én is mára vagyok kiírva, de semmi jele, hogy meg akarna születni a drágám. NST jó. Jóslófájás az van. Kétnaponta kell NST-re mennem és hétfõn befektetnek, ha nem indul meg addig. Kitartást.
Én 6 napja hordom túl és pénteken indítanak ha addig nem jön magától.A doki szerint magamtól megyek be elötte még és én is ebben reménykedem.Azt mondják erõsebbek a fájások indításnál, de gyorsabban túl vagyunk rajta.Ismerõsöm mindkét gyermekét így szülte.3-4 óra alatt túl volt rajta.Azért én jobb szeretnék simán szülni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!