Találatok a következő kifejezésre: Ha ikreim azt hanyadik (3 db)

Hanyadik heten tudja az orvos megmondani, ha ikreket varok?

Legjobb válasz: Elméletileg 7 hetesen már látni kellene,hiszen akkor nézik a szívhangot,legalábbis nekem akkor nézték.Ekkor már 2 szívhangot kell látnia,ha ikerterhesség.18 hetes kismama.

Elméletileg 7 hetesen már látni kellene, hiszen akkor nézik a szívhangot, legalábbis nekem akkor nézték.Ekkor már 2 szívhangot kell látnia, ha ikerterhesség.18 hetes kismama.
Elviekben a 7. héten már látnia kell, de szívhangból amúgy is hallani fogja, még ha takarásban is lenne-ez egyik egypetéjûek esetén.
már 6 hetesen is látja
De azért van, akinél csak jóval késõbb derül ki. hallottam már 18 hetes ikrest is, aki akkor tudta meg...
12 hetesen mar 99, 9% meg tudjak mondani. nekem akkor volt az elso nagy, korhazi ultrahang (azelott is volt ultrahang, a nodokinal, de az nem volt rakotve egy félfalat betolto tvkeszulekre :) ) szerintem ott mar tuti latszott volna, ha tobben vannak. meg szerintem hacsak nem takarjak egymast tokeletesen, hamarabb is kiderul.
amikor ultrahangon a petezsákban látszik a baba akkor már az is látható hogy ikrek lesznek e, de iylenkor még felszívódhat a baba és lehet csak egyik marad meg de az is leõfordulhat hogy takarják egymást 3 hónapra már tutira meg lehet állapítani
Az elsö UH-on 4 hetesen voltam. Akkor én már láttam a 2 petezsákot, de az orvos csak annyit mondott, hogy babát várok. 6 hetes UH-n azt mondta, lehet, hogy ikrek, de ne éljem bele magam. Igazából 8 hetesen jelentette ki, hogy ikreket várok. Azt mondta, hogy õ is látta a 2 petezsákot az elsö UH-n, de olyan kis korba még megeshet, hogy felszívódik az egyik, ezért nem is mondta, hogy nehogy csalódás legyen a vége.

Akik ikreket várnak, hanyadik héten, melyik UH-on derült ki, hogy 2 vagy több baba érkezik? Ha a 8 hetesen 1 baba látszik, az már biztosra vehető?

Legjobb válasz: 1 alkalommal 7 hetesen 2 babó volt, 9hetesen még mindig 2 babót látott a doki...11 hetesen is. 13.héten meg felbukkant egy harmadik. állítólag takarták egymást és mindig lemaradt a harmadik. Ugye mondanom sem kell, hogy a 15.héten a doki vért izzadt, mire megtalálta mind a 3 babát és részletesen meg tudta nézni. :)

1 alkalommal 7 hetesen 2 babó volt, 9hetesen még mindig 2 babót látott a doki...11 hetesen is. 13.héten meg felbukkant egy harmadik. állítólag takarták egymást és mindig lemaradt a harmadik. Ugye mondanom sem kell, hogy a 15.héten a doki vért izzadt, mire megtalálta mind a 3 babát és részletesen meg tudta nézni. :)
Akinek kétpetéjü ikrei lesznek, az hamarabb kiderül a két petezsákról. Nekem kétpetéjüek lesznek! Sógornömnek a 16. heti uhon derült ki, mert ök egypetéjü ikrek. Az egypetéjüeket késöbb veszik/vehetik észre. Ezért a 12. heti uh elött nem nagyon mutatható ki, de semmi sem lehetetlen. Ha van nálatok a családban egypetéjü, akkor megeshet, hogy késöbbi uhon két baba fog látszódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Csak amiatt kérdezem, hogy párommal nagyon szeretnénk ikreket, mondjuk a családban erre példa nincs! Néhány oldalon viszont olvastam, hogy 1 baba látszódott az elsõ idõkben, majd abból hirtelen 2 lett! Csak hátha van még remény, de gondolom a 12 hetesen ez már biztosra vehetõ!
Szerintem igen.7 hetesen voltam elõször dokinál, UH-zott és mondta, hogy nem csak egy szívet hall dobogni:) Szóval ezért gondolom, hogy már kiderült volna.18+2hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Most egy kicsit letörtem, de az a legfontosabb, hogy egészséges legyen! Késõbb majd jön a kistestvér!
Ne légy letörve!! A barátnõm 8 hetesen volt UH-n, akkor mondta neki a dokija, hogy kettõ baba van, majd 4 hét múlva a következõ vizsgálaton döbbenten mondta neki, hogy van itt még egy!Krisz kérdezte, hogy a múltkori vizsgálaton talán azért nem közölte, nehogy sokkolja a hír, hogy hármasikrek?És az orvos azt válaszolta, hogy akkor nem látott többet, "csak"kettõt!Úgyhogy szerintem várd ki a végét:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
NEEEEm!!! :D Én majdnem 8 hetesen voltam elõször UH-n, és azt mondta a doki, hogy 1 baba van, elõtte eszembe se jutott, hogy ez másképp is lehet. :D Aztán a 12 hetes UH-n azzal kezdte a szonográfus, hogy jaa, itt hány baba van? Egy! Hát õ kettõt lát... Kicsit sokkoló volt. De már megbarátkoztam a gondolattal, lesz 2 pici pöttöm fél éven belül. :) 14+4
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ha ikreim lennének azt hanyadik héttől látnák uh-n?

Van egy ismer?söm akinek csak a 4 hóban mondták meg hogy ikrei vannak, de nem tudom hogy csak mert a doki bénázott és nem látta, vagy tényleg takarták egymást, vagy tényleg csak akkor lehet látni...

Legjobb válasz: szerintem a 12. hetes uh-n látszik. az a 3. hónap

szerintem a 12. hetes uh-n látszik. az a 3. hónap
Szívhangból meg lehet állapítani, hogy hány baba van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!