Találatok a következő kifejezésre: Ha ikreim azt (88 db)

Mennyire vagyok esélyes arra, hogy ikreim legyenek ha édesapámnak is ikertestvére van? Tehát édesapám és a lánytestvére ikrek. Azt hallottam kb.90% az esélyem rá, h ikreim legyenk. Igaz ez?

Legjobb válasz: Egy barátnõmnek a családjában van 2 ikerpár is, a férje családjában is 1 ikerpár és mégsem születtek ikrei, csak egy kisfiú. Tehát az butaság, hogy 90% az esély! Hormonkezelések után lehetséges, illetve ha hosszabb ideig szed az illetõ fog.gátlót, utána van esély ikerterességre, de itt sem törvényszerû!

Egy barátnõmnek a családjában van 2 ikerpár is, a férje családjában is 1 ikerpár és mégsem születtek ikrei, csak egy kisfiú. Tehát az butaság, hogy 90% az esély! Hormonkezelések után lehetséges, illetve ha hosszabb ideig szed az illetõ fog.gátlót, utána van esély ikerterességre, de itt sem törvényszerû!
Az ikerszülésre való hajlam anyai ágon öröklõdhet. Neked nincs lényegesen nagyobb esélyed arra, hogy ikreid legyenek. Ha apukád testvérének van lánya, akkor nála elõfordulhatnak ikrek, de ez sem törvényszerû.
Nem, nem igaz.A kétpetéjû ikrek anyai ágon öröklõdnek nem apain.De ettõl még elõfordulhat, hogy ikreid szülessenek.Kb annyi az esélyed mint bárki másnak.
Az anyukám tesói ikrek és az apué is...nekem nem lett.
Alapesetben az ikerszülés esélye 1% mindössze. Ha 35 év felett szülsz, inszeminációval esetleg lombikkal esel terherbe és édesanyád vérrokonai között voltak ikrek, stb. Akkor maximum az esély 50-70 % lesz. Ennél több soha. A férfi semmilyen módon nincs befolyással arra, hogy ikrek lesznek e vagy sem, így az sem számít, hogy édesapádnak van e ikertestvére vagy sem.
az iker terhesség lehet lobikbébi programnál gyakori, spontán mutáció és örökletes is, apai és anyai ágon egyaránt, hisz nem közvetlenül apukádtól örökölsz, csak közvetve, rajta keresztül egy õsibb felmenõdtõl, de csak 7 generációra visszamenõen lehet örökölni, és nem biztos h pont az apai hajlamok jönnek ki nálad :) nos mnodhatnám h nagy esélyed van rá, fõleg ha többször szülsz majd, de függhet attól is, hogy a párod családjában mik voltak a hajlamok, és hogy kettõtök közül melyik lesz a dominánsabb úgy mint a kék és barna szem esetében. Vagy vagy alapon tartom az 50 százalékot :)
Hormonkezelés hatására (a fogamzásgátló is ide tartozik) is lehetnek ikreid, illetve lombikbaba programmal ugyancsak nagy esélye lehet. Most persze a természetes útra vagy kíváncsi, ahhoz én nem értek, de ezt viszont biztosan tudom, és ezek függetlenek a felmenõidtõl.
Itt minek kell lepontozni, ha mindenki legjobb tudása alapján válaszolt?

Rögtön az elején kiderül, ha ikreket várok? Most megyek először dokihoz, 6 hetesen. Ha ikreket várok, az mikor derül ki?

Legjobb válasz: Általában az elsõ uh-n kiderül (nekem ez a 7. héten volt), de van, amikor csak késõbb veszik észre (pl.12. héten). Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy csak a 12. hét után mondható el valakirõl, hogy ikreket vár, mivel addig bármelyik embrió felszívódhat (addig csak iker fogantatásról beszélhetünk). 35 hetes ikres kismama

Általában az elsõ uh-n kiderül (nekem ez a 7. héten volt), de van, amikor csak késõbb veszik észre (pl.12. héten). Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy csak a 12. hét után mondható el valakirõl, hogy ikreket vár, mivel addig bármelyik embrió felszívódhat (addig csak iker fogantatásról beszélhetünk). 35 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ :)
4 hetesen elküldött az SZTK-s szonográfus, hogy nem lát semmit. Rá 5 napra elmentem egy magánrendelésre, ahol orvos vizsgált. Kaptam képet is a két petezsákocskáról. Tehát 4 hét 5 naposan tökéletesen lehetett látni az ikreket.
A kérdező hozzászólása: :) Bevallom, kicsit reménykedek benne, én nagyon örülnék neki. Tudom, hogy nem sok az esély, de... :)
nekem 5hét 6 naposan látta a két élõ embriót a doki, sajnos a 8. hétre már csak az egyik élt.A másik szépen lassan felszívódott. Márciusban volt egy éves a kisfiam és ha minden igaz most 5 hetes terhes vagyok:)

Ha lombikkal leszek terhes az autómatikusan veszélyeztetett terhesség? Vagy csak ha ikrek?

Legjobb válasz: Ikrek esetén is csak akkor,ha valami gond van.Én a 7.hét után bevéreztem,akkor lettem veszélyeztetett.Mondjuk olyan munkám van,hogy már a leszívástól kezdve táppénzen vagyok. Eléggé túl is lettem stimulálva,így nem is tudtam volna dolgozni egy ideig. Mostmár miden rendben van. Szurkolok neked ha lombikra készülsz! 17+3 hármasikres km.

Ikrek esetén is csak akkor, ha valami gond van.Én a 7.hét után bevéreztem, akkor lettem veszélyeztetett.Mondjuk olyan munkám van, hogy már a leszívástól kezdve táppénzen vagyok. Eléggé túl is lettem stimulálva, így nem is tudtam volna dolgozni egy ideig. Mostmár miden rendben van. Szurkolok neked ha lombikra készülsz! 17+3 hármasikres km.
A kérdező hozzászólása: Nekem pénteken volt a beülti és azt mondta a doki, hogy csak hétfõn lehetséges a beágyazódás, de én nem éreztem ebben a három napban semmit, csak keddtõl olyan érzésem volt, hogy meg fog jönni, de nem volt olyan erõs, mint mielõtt megjön, elõször azt hittem csak szoros a gatyám, de levettem és utána is éreztem ezt a görcsöt, úgy 3-4 napig.Néha fáj a méhem, de csak ha leülök, ha fekszem akkor nem, de most már jöttem dolgozni, most már nem.Hányingerem sincs.Majd ha tudsz, írj, hogy te éreztél-e vmit??!! Köszi
A kérdező hozzászólása: Szia Most volt a 2. beültim és 3-at ültettek be és 12-én megyek "eredményhirdetésre".Az elsõ hyperstimulációs, kórházas dolog lett, ott elmaradt a beülti, csak egy élte túl a fagyasztást, de az beülti után nem maradt meg.Megírom mindenképpen ide, hogy mi lett, de te is írhatnál, hogy milyen ha 3-as ikreid lesznek, szülés, szoptatás, ilyesmi érdekelne, ha nekem is az lesz. Meg az, hogy te a 2 hét várakozáskor éreztél valamit, ami arra utalt, hogy beágyazódtak?
Szia!Elsõ vagyok, igen, három pocaklakóm van.Nekem is hármat ültettek vissza, és meg is tapadt mind.Majd írd meg légyszi, hogy mi lett!Mikor tesztelsz? Hajrá! :-)
A kérdező hozzászólása: KÖSZI!!
A sógornõmnek is lombikból lett a babája, és õ úgy döntött, hogy otthon marad végig. Amikor átkerült terhesgondozásra, az ottani doki tett javaslatot. Teljesen problémamentes terhessége volt, és a dokija is mondta neki, hogy azért mert nehezen indult, ez nem jelenti azt, hogy végig így lesz. Szorítok neked, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Nekem 16 lett leszívva, 11 lett jó, 3 lett beültetve, és 8 fagyasztva, de még nem tudom, hogy terhes vagyok-e. A munkaköröm is veszélyes, tehát valószínû az leszek. Nem amiatt kérdeztem, mert mindenképpen el akarok menni táppénzre, tehát tuti nem fogok igazolást kérni a lombikos dokimtól, mivel férjemen és rajtam kívül senki nem tudja, hogí lombikra járunk. Úgy vettem ki, hogy doki és intézet válogatja, hogy veszélyeztetett-evagy sem. Az elsõ válaszolónál azt jelenti, hogy hármasikrid lesznek? Gratula és köszi a válaszokat!
Lombikkal elvileg simán ad táppénzre vételi javaslatot az a doki, aki a lombikot csinálta. Kérj tõle, ha nem szeretnél dolgozni.
Egy ismerõsömnek 3. lombikra maradt meg a babája.Attól a pillanattól kezdve veszéjeztetett lett.Pedig 1 babája lesz, aki ebben a hónapban születik.:)
Szia! A hámasikres vagyok. Semmit sem éreztem az ég világon, így szinte biztos voltam benne, hogy nem sikerült.Mégis kétcsíkos lett a tesztem!Azóta sem volt se hányingerem, se semmi.Várom az eredményt! Írj! Szorítok!

Ha valaki 6 hónappal császár után teherbe esik, az automatikusan veszélyeztetett lesz? És ha ikrekkel?

Legjobb válasz: Ez elmélet vagy megtörtént? Mert ha megtörtént, nyilván elmondta az orvos,hogy mi várható! Ilyenkor sokkal jobban figyelnek a kismamára, nézik a heget, hamarabb befektetik a kórházba és hamarabb lesz a császár is (pláne az ikrek miatt)

Ez elmélet vagy megtörtént? Mert ha megtörtént, nyilván elmondta az orvos, hogy mi várható! Ilyenkor sokkal jobban figyelnek a kismamára, nézik a heget, hamarabb befektetik a kórházba és hamarabb lesz a császár is (pláne az ikrek miatt)
Egyik ismerõsöm pont hat hónnapl császár után lett terhes. Otthon volt a nagyobbik gyerekkel, a 10 kilós kölköt is vígan cipelte még és természetes úton tervez szülni. De szerintem õ ritka kivételesen viseli ilyen jól. Az orvosa elhúlt, amikor mondta, hogy máris terhes, mert azért ez merész...

Ha ikreket varok, akkor van valami tunet, amibol elore lehet sejteni? Vagy majd az uh mutatja csak.

Normalis dolog, hogy ugy szeretnek ikreket?

Legjobb válasz: Szia! Én most babusgatom elsõ gyermekem,és hálát adok az égnek,h nem ikrek lettek.Imádom a lányom,szó se róla,de amikor rossz napja van,akkor egymaga is eléggé fárasztó.Vagy,amikor éjjel óránként kelt... Szóval erre a kérdésre úgy egy év múlva gondolj vissza:) Akkor lehet még nagyobb esélyed az ikerterhességre,ha volt a családotokban korábban(csak a te ágad számít)Esetleg peteérést serkentõ hormonnal babásodtál meg,vagy mesterséges megtermékenyítéssel.

Szia! Én most babusgatom elsõ gyermekem, és hálát adok az égnek, h nem ikrek lettek.Imádom a lányom, szó se róla, de amikor rossz napja van, akkor egymaga is eléggé fárasztó.Vagy, amikor éjjel óránként kelt... Szóval erre a kérdésre úgy egy év múlva gondolj vissza:) Akkor lehet még nagyobb esélyed az ikerterhességre, ha volt a családotokban korábban(csak a te ágad számít)Esetleg peteérést serkentõ hormonnal babásodtál meg, vagy mesterséges megtermékenyítéssel.
szia! van! korrában kimutatható a terhesség. sokkal erõsebbek e terhességi tünnetek. normális dolog. :) Az uh többet mond! sok sikert!boldog babavárást.
Szia! Én is ikreket szeretnék. Az utcán egyre több kismamát látok akik iker babakocsit tologatnak. Van egy kis hormon problémám és a dokim clostit irt fel, arra pedig rá van irva, hogy ikerterhesség is elõfordulhat. Én úgy tudom, hogy a hcg szint magasabb ikerterhességnél. Majd ird meg, hogy mit mutatott az UH.
A kérdező hozzászólása: Hat igen. Mivel elso terhessegem, igy nem tudom, hogy erosebbek-e a tuneteim, bar en ugy erzem, biztos.:-) Nagyon varom mar a 12 hetes uh-t. Akkor is, ha nem ikrek.
A kérdező hozzászólása: :-) Ezektol retteg a pasim is. :-)
A kérdező hozzászólása: van arra modszer, hogy megnezzem a hcg szintet? mert azon kivul, hogy pozitiv a tesz amit a hcg okoz, mast nem tudok rola. Nem hiszem, hogy ikreim lesznek, ez csak egy vagy. :-)
Szia! Szerintem a hcg szint meghatározáshoz vérvétel kellene. Nemrég olvastam az interneten a hcg szintekrõl és elég nagy intervallumok vannak megadva. Most hanyadik héten tartasz? Eddig nem csináltak UH-t?

Szerintetek mennyi az esélyem ha teherbeesem, az ikrekre? Volt valaki hasonló helyzetben?

Az anyukám kétpetéj? ikrekb?l van,a párom apja szintén kétpetéj? ikrekb?l.A családba csak én vagyok lány aki továbbviheti az ikergéneket.Volt valaki így?

Legjobb válasz: Általában pár generációt átugrik. Az ikrek a nõn, pontosabban a petesejtjein múlvak. Hogy 2 érik-e meg, vagy a megtremékenyített osztódik-e, ezt nem befolyásolja a férfi hímivarsejtje. Nálunk a dédnagymama volt iker, és nekem most 6 hetesek az ikerlányaim :) Sok sikert! :)

Általában pár generációt átugrik. Az ikrek a nõn, pontosabban a petesejtjein múlvak. Hogy 2 érik-e meg, vagy a megtremékenyített osztódik-e, ezt nem befolyásolja a férfi hímivarsejtje. Nálunk a dédnagymama volt iker, és nekem most 6 hetesek az ikerlányaim :) Sok sikert! :)
Én kétpetéjû iker vagyok, a párom apukájának a testvérei szintén ikrek. :) Én is nagyon vártam hátha ikreim lesznek. Sokáig reménykedtem, hogy csak nem vették észre a másik babát, és mégis ketten vannak, mert hatalmas pocim van (már 8 hetesen ujjal mutogattak rám, hogy terhes vagyok)a páromat még mindig riogatom, hogy majd, a szülõszobán derül ki, hogy ketten vannak. :) De csak egy babuci van a pocakomba -elvileg-. ;) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos vagy :) köszönöm szépen!!
Teljesen megértelek, én is minden terhesség elõtt/elején eljátszottam a gondolattal... Hátha neked sikerül is! Sok sikert a babaprojecthez! Utolsó
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod kedves utolsó :) ha már "esélyes" vagyok, eljátszottam a gondolattal milyen jó lenne ha ikrekkel lennék állapotos, dupla örömnek venném, de egyenlõre a gyermekáldás várat magára.hát remélem hamarosan sikerül végre, és ezt kívánom minden babatervezõnek ! :)
Én úgy tudom, két generációnként, és nõi ágon öröklõdik, tehát esélyes vagy, de! Nálam is ugyanez a helyzet, anyukámnak voltak iker testvérei, ráadásul minél idõsebb egy kismama, és minél többedik terhesség, annál nagyobb az esély az ikrekre, ennek ellenére én itt vagyok 33 évesen, hatodik terhességgel, és mindegyik terhességem egyes terhesség (volt). Pedig szerettem volna ikreket, és genetikailag is meglenne az esélyem. És a nõvéremnek sem lettek ikrei. Tehát van esélyed, de korántsem biztos, hogy valóban lesznek ikreid. Szeretnél amúgy ikreket?
A kérdező hozzászólása: nagyon jó érzés lehet megtudni, hogy ketten lubickolnak odabent :) )
Én kétpetéjû iker vagyok. A párom nagypapájának testvérei ikrek. 24 hetes terhes vagyok, de a babám egyedül van... Pedig nagyon reméltem hogy ketten lesznek... :)
Én is úgy tudom, hogy az ikerterhesség nõi ágon öröklõdik és 1 generációt át szokott ugrani. De azért szerintem neked eléggé sok esélyed van rá. A kor is befolyásolja, illetve hogy ha a sokadik terhességed van.
Én rettegtem, hogy ikreim lesznek, mert láttam, mivel jár :) , de 3 szor is csak egy babám lett, pedig 6 ikerpár van a családunkban beleszámítva az unokatesóim gyerekeit. Nálam anyai és apaiágon is, férjemnél csak az apukája oldaláról.
A kérdező hozzászólása: gratulálok mindegyikõtöknek a babákhoz!! :) én nagyon kíváncsi vagyok nálam hogy lesz ez.
Nálunk anyukám családjában voltak ikrek, genetikailag pont esélyes lennék rá. Ezen kívül minél többedik terhesség, annál nagyobb az ikrek esélye. Ennek ellenére nekem ez a hatodik terhességem, és egyik sem lett ikreterhesség.
Nekem az Apukámnak van ikertestvére. A harmadik bátyjuknak pedig az unokái lettek fiú ikrek... Én is izgultam a nulladik UH vizsgálatig, de egy baba növekszik a pocakomban:) Myla
Két olyan családot ismerek, ahol az apuka iker, és neki is ikrei fogantak. Ez azért érdekes, mert sokszor hangsúlyozzák, hogy anyai ágon öröklõdhet, meg pár generáció után lesz újra iker... szóval kinél hogy. Nálunk a férjem távoli rokonságában vannak ikrek, nálunk nem, és egypetéjû fiaink lettek. Harmadikat várjuk, aki viszont egyedül van odabent. Hogy milyen érzés volt megtudni? Mindkét terhességemnél ugyanúgy hálát adtam Istennek. :) Amikor kiderült az ikerség, természetesen akkor is. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) mi most dolgozunk 2 hónapja a babán, csak kíváncsi voltam, hogy milyenek a tapasztalatok.milyen érzés volt megtudni, hogy ikreket vártok? dupla öröm :) ?
apámék nekem is egypetéjû iker, párom családjában is van ikerpár a nagyszülei között . mi mégis 1 babát várunk. keresztanyámnak egy fiú egypetéjû ikerpárja van, meg két nem iker lánya. az egyik lánynak egypetéjû gyerekei lettek. sztem ez kiszámíthatatlan. de olyan ismerõsöm is van, aki családjában sehol nem tudnak ikrekrõl, neki mégis ikrei lesznek. még azt is megkockáztatom, hogy az esély sem sokkal nagyobb, ha van is a családban iker. olvass utána, hátha van valami statisztika.
nálunk a párom családjában voltak ikrek a nagyapai ágon, most pedig a fiúkkal 25 hetesek vagyunk
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a pocaklakódhoz!:) könnyû szülést és gyönyörû egészséges kisbabát kivánok!
Mit jelent az, hogy „0-2 éves korig korrigálható”?
A kérdező hozzászólása: újszülött a 0 és 2 éves korig
A kérdező hozzászólása: A tegyesznél meg kellett adni milyen betegségeket fogadnánk el egészségeset és kisebb korrigálhatót mint pl: asztma esetleg szemüveges lesz allergiás feszesebb izomzat ami gyógytornával tökéletesen rendbe jöhet.
Korrigálható a dongaláb is meg a nyúlszáj is. Csak azért mondom, gondold át, milyen kritériiumokat adsz meg. Nincsen bajom a dongalábas emberekkel, nehogy valaki kiforgassa a szavaimat! Van egy ilyen kisfiú a családban és tudom, mennyit szenvedett õ is meg a mamája is. Csak akkor vállalj korrigálható betegséget, ha ilyemsihez elég erõsnek érzed magad. Egy másik családtagom 4 évet várt egy 0-1, 5 éves nem iker egészséges magyar kislányra. Iker kritérium szerintem nagyban megnöveli a várakozási idõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod egyet vagy ikreket is elfogadunk csak kiváncsi voltam mennyi esély van ikrekre mert azt annyira szeretnék habár valószínübb , hogy csak egyet kapunk .De a dongalább az nem ok nekünk az már nem fér bele.

Bika a csillagjegyem, ha jól számoltam, Ikrek az aszcendensem ( 1980. 04.25-én 6.10 perckor születtem Székesfehérváron ). Mik azok a tulajdonságok, amik az Ikrek tulajdonságai közül jellemzőek lehetnek rám?

Legjobb válasz: Megjött sügéragy 2. Az asztrológiának nincs értelme. Nem attól függenek valakinek a tulajdonságai, hogy melyik csillagjegy alatt születik. Gondolj már bele!

Megjött sügéragy 2. Az asztrológiának nincs értelme. Nem attól függenek valakinek a tulajdonságai, hogy melyik csillagjegy alatt születik. Gondolj már bele!
A kérdező hozzászólása: Ha valakit megbántottam, elnézését kérem ( igaz, akinek nem inge...), csak valahol szörnyû, hogy alapból kóklerek írogatnak vissza ( de ez még a kisebbik baj ), de hogy még szemtelenek is, szóval ez az elképesztõ. Ez lehet, hogy nem "az az oldal" ( nem, ez a dühöngõ oldal ), de pont az itt feltett kérdésem kapcsán léptem kapcsolatba olyan emberrel, aki tudott is értelmes választ adni.Mert ezek a kérdések nem csak az unatkozó embereknél jelennek meg, akik kimondottan azért vannak itt, hogy "Ma beszólok Neked - ha már segíteni nem tudok", hanem más, értelmes embereknél is, akik hozzá tudnak szagolni a témához és privátban megkeresik az embert, nem az oldal hasábjait használják arra, hogy melegebb éghajlatra küldjenek...
A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha szakképzett asztrológus válaszolna. A választ elõre is köszi.
(nem vagyok szakképzett asztrológus, de valamennyit tudok ezekrõl a dolgokról, mert engem is érdekel).Az ikrekre a jó beszédkészség jellemzõ, mozgékonyság, intellektualizmus, kettõsség, szeretágazó érdeklõdés, jártasság a mûvészetekben, tapintatosság, különcség, lobbanékonyság, remek üzleti érzék, siker a szerelmeben, futó kalandok.(könyvbõl néztem) egyébként itt pontosabb válaszokat is kaphatsz:www.asztronet.hu, www, horoszkop.hu és hasonló oldalak
Gondolod, hogy egy szakképzett asztrológus itt ingyen fogja neked osztani az észt? Na, EZ egy tipikus bika-dolog.
A kérdező hozzászólása: Pont az ilyenek miatt írtam ki, hogy lehetõleg bennfentesek válaszoljanak. A szakképzett asztrológus alatt az is értendõ, kedvesem, hogy aki Táltos iskolát járt, vagy Okj-s képzést végzett, az is hozzá tud szagolni a dolgokhoz. Másoktól is várok természetesen válaszokat ( építõ jellegûeket! ), de pont az ilyen sügéragyúak miatt írom ki, lehetõleg ki írjon ( sajnálom, hogy nem lehet törölni a kérdést, mert azóta már felvillanyosított valaki.Ingyen!)
Hello, itt sügéragy:) Csak tudod, azért bosszantóak az ilyen kiegészítésû kérdések, mert ez az oldal pont arról szól, hogy NEM SZAKKÉPZETT emberek adnak más, szintén nem szakképzett embereknek tanácsokat. Most mondjam azt, h bár sem okj-s, sem másmilyen papírom nincs az asztrológiáról, uszkve mégis kb 10 éve foglalkozom a dologgal, de az ilyen lesügérezõknek ez nem jó... Csak még egyszer: EZ nem az az oldal.
:D nagyon jót mulattam az írásaitokon, ezt a "sügéragy" beszólást még nem hallottam, de nagyon jó. :D egyébként nem értem a kérdést, bika vagy és ikrek a párod, vagy a hozzád illõ partner? ez esetben nekem ikrek a volt párom és nem igazán jövünk ki egymással, mert nem kaptam meg tõle azt érzelmileg és testileg amire vágyom.

Van 15 neonhalam. Ha közülük az egy nősténynek beértek az ikrái és van ivarérett hím, akkor 13 társuk közt, az eredet helyükön kergetőzni fognak, ezzel"jelezve" hogy ha különrakom őket, és megteszem a megfelelő intézkedéseket, leívnak?

Legjobb válasz: Ha már látod, hogy be van ikrásodva a nõstény, nyugodtan tedd külön. Csak gondolom tudod, hogy lágy, savas víz kell, hûtés-fûtés trükköt be lehet vetni, esetleg az elsötétítést, akkor biztosan leívnak.

Ha már látod, hogy be van ikrásodva a nõstény, nyugodtan tedd külön. Csak gondolom tudod, hogy lágy, savas víz kell, hûtés-fûtés trükköt be lehet vetni, esetleg az elsötétítést, akkor biztosan leívnak.
A kérdező hozzászólása: mégegy... milyen idõsen válik a hím ivaréretté

Ha 4-5 hetesen 5 mm a petezsák az jó? Ha ikrek lennének mekkora lenne? Lehetne már látni?

Volt már párszor ikerszülés a családban így nincs kizárva hogy ikreim legyenek. Ha ikrek lennének mekkora lenne a petezsák?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is akkora volt 5hetesen a petezsák,és egyedül van.Akkor kettönek kéne lennie,ha kettö lenne,nem?Lehet,h én nem tudom jol. Egy 9hetes pocakos

Szia!Nekem is akkora volt 5hetesen a petezsák, és egyedül van.Akkor kettönek kéne lennie, ha kettö lenne, nem?Lehet, h én nem tudom jol. Egy 9hetes pocakos
Ha ikrek lennének jóval nagyobb lenne a petezsák. Úgy a duplája.
Szia! Szerintem, ha külön burokban vannak, akkor két petezsáknak kell lennie, de azt nem biztos, hogy ilyen korán észreveszik, mert takarásban is lehet. Sokszor csak a 12. héten derül ki. Különben az én ikreimet 5 hetesen látták, 2 petezsák volt. Általában ilyenkor azt mondják, hogy ez még nem biztos, mivel sokszor az egyik baba felszívódik. Boldog babavárást!
Ha egy petezsákban lennének, akkor viszont jóval nagyobb méretû lenne már. Hidd el, egy babával is lesz elég aggodalom, munka és öröm!
Nekem is ekkora volt és ikreknek inultak sajna az egyik elment de külön petezsákjuk volt a másik csak késõbb látszódott egy hét után.
Szia! Nekem 5 hetesen tisztán látszott a két petezsák.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!