Találatok a következő kifejezésre: Ha igaz, a jó (138 db)

Van, akinél igaz és olyan is, akinél nem...na erre köss masnit! :)
Osztom amit ASOT írt. "az a lényege a kérdésnek ha jól értelmezem hogy 25 fölött elõbb szex van és utána kapcsolat, és ha nem jó a szex, nem lesz kapcsolat. legalábbis a kérdezõ szerint." Nem egyértelmûen, mert ha más szempontból elõnyös a dolog, összecsiszolódhatnak, mégis, mindkét nemnél szerintem jelentõs az "elõbb szex", aztán megpróbálják együtt élvezni, ha valamiért nem megy, búcsút mondanak. Ilyen korban már azért mindenki szereti tudni, ilyen téren is passzol-e a másikkal. Épp úgy nõkre is igaz lehet. Gondolj bele, vár-vár, hónapokat, aztán valami olyan békíthetetlen ellentéten bukik a dolog, amiben egyik se akar engedni. Ismerõsök példája: a fiú csak kutya pózban élvezte, a lány meg pont úgy nem tudta. Fél évet pazaroltak egymásra, majdcsak. Aztán mindkettõben megvolt a jószándék, kísérleteztek õk mindenfélével, csak épp nem ment. Olyannyira nem ment, hogy mindig csak az egyiknek volt orgazmusa, hatalmas bûntudattal. A pózváltás sem segített. Hülye példa, de van ilyen.
az a lényege a kérdésnek ha jól értelmezem hogy 25 fölött elõbb szex van és utána kapcsolat, és ha nem jó a szex, nem lesz kapcsolat. legalábbis a kérdezõ szerint. De szerintem ez olyan, mint minden más általánosítás. Valakire igaz, valakire nem.
Ez azért nem így van. A nõ dönti el, hogy mikor lesz szex. A fiúk nagy része sem a szexszel kezd. Aki meg a szexre megy, az annyit is ér. A nõk sem vesznek "zsákbamacskát", sok nõ nem marad meg ha rossz a szex, úgyh. ez inkább személyfüggõ, nem nemfüggõ. 26L
50-50%, már csak annyi dolgot van, h olyan partnert találj, aki szintén a te játékszabályaid szerint éli az életét
Abszolút egyetértek. Én soha nem értettem mi a francnak szívózni a másikkal meg egyúttal saját magunkkal hónapokig. Az elsõ kapcsolatomban a második alkalommal szexeltünk. Nem volt tervezve, így jött ki a lépés, mégis évekig együtt voltunk. Bízhattam benne. Akiben nem tudok megbízni 1-2 héten belül, abban hónapok múlva sem fogok. Vagy akit nem kívánok rögtön, azt sosem fogom, és csak mert ez az elvárt viselkedés, én nem fogok szórakozni senkivel, legfõképpen nem magammal :D
normális NÕ meg tudja (kimaradt egy szó) :D
Így van, megismerik egymást, de ennek része a szex is, fokozatosan. :) Így optimális. Normális férfi amúgy sem azért marad egy nõ mellett, mert az hónapokig kérette magát. Normális meg tudja, hogy nem azért fognak mellette maradni, mert hónapokig "húzta az agyát" a másiknak. Ha nem mûködik, hónapok múlva sem fog (jobb elõbb tudni, megy-e vagy sem), ha meg csak azért maradnak egymással, mert "jaj, már rápazaroltam egy fél évet" azt megette a fene (szerintem!) :)
Nem olvastam a válaszokat. Nos erre annyit tudok reagálni, hogy akár igaz, akár nem, jogos. Ebben az életkorban már nem az van, mint tiniknél, hogy mindenki kezdõ, mindenkinek vannak bevett dolgai, saját hozzáállása, ügyessége, amin nehéz változtatni. Ez vagy megfelel, vagy nem. Ha a szex nem jó, akkor az egész párkapcsolat nem fog mûködni, és én úgy gondolom, hogy ez derüljön ki idejében. Na nem az elsõ randin feltétlenül, de azért nem kell hónapokig vacakolni.
19:19-es jól látja. De ugy látom mások is :) Nem merem azt írni, hogy feltétlen kortól függ, mert sokan vannak akik 25 felett is szüzek. De akinek már tényleg nem az elsõrõl van szó, annak egy idõ/kor után számít h milyen lesz a szex mire számíthat a jövõben. És igen a rossz szex elronthat egy kapcsolatot. ÉS igen, azért az elég ritka ha ugy indítanak h szex...nem azaz elsõ szó, az ember mindenképp megismeri elõtte egy kicsit a másikat.
ööö nem egészen értem, mirõl szól ez a kérdés és mi a célja?
Nem igaz. de elöfordul bármelyik korosztálynál ez. De az tény hogy a többedik partnernél már nem vár annyit az ember az elsõ együttléttel mint mondjuk az elsõ 2-3 partnernél. De nem ettõl függ csak hogy lesz e kapcsolat vagy sem.
elõfordul. De ugyanúgy nõknél is.
Régen egyszerûen ezt nyomták a nõkbe, hogy "nem vesz el senki, ha nem maradsz szûz, hamar odaadod magad". A társadalmi normák miatt a nõk kénytelenek voltak manipulatívvá válni e téren. Majd elmúlik. :) Fõleg, hogy manapság már nem létszükséglet, hogy férjhez tudjon menni, hogy megélhessen...

Két kérdésem van: 1. Az igaz, hogy feherjebol a csokis nem jó? (simple whey-t veszek) 2. Kajaméricskélés nélkül is lehet fejlõdni ha figyelek a feherjedus táplálkozásra nem eszek szar kajakat és edzések után tejsavot iszok? (a genetikam nagyon jó)

Legjobb válasz: 1.: Nem tudom honnan vetted ezt, tökmindegy. 2.: A méricskéléstõl nem leszel izmosabb, ha Te saccra eltalálod a kaják mennyiségét, akkor is jó, de nehéz ezt belõni, és ha már jó kajákat eszel, akkor miért ne érné meg ez a kis plusz fáradalom. Nem olyan nagy dolog ám, alig kell használni, ha ügyes vagy.

1.: Nem tudom honnan vetted ezt, tökmindegy. 2.: A méricskéléstõl nem leszel izmosabb, ha Te saccra eltalálod a kaják mennyiségét, akkor is jó, de nehéz ezt belõni, és ha már jó kajákat eszel, akkor miért ne érné meg ez a kis plusz fáradalom. Nem olyan nagy dolog ám, alig kell használni, ha ügyes vagy.
Szteroidozni csak akkor érdemes ha : -ebbõl élsz (versenyek) - 100%-ig tudsz mindent róla -van egy orvos mögötted
Igaz, a kúra eredményét szépen lassan (vagy gyorsan) elveszted naturálban. Utána is tudsz majd fejlõdni, ha teljesen visszaállt a hormontermelésed.
Ha jól értem, a kérdés az. hogy hagyd abba a kúrát. Igen, hagyd abba.

Szerintetek kinek van igaza? A barátnőm nagyon jóban van a volt pasiaival. Én kértem tőle, hogy ne tartsa velük a kapcsolatot, mert nekem ez kellemetlen. Rossz érzés, ha olyanokkal találkozgat néha, akikkel lefeküdt.

Én kértem, hogy mondjon le róluk a kedvemért, de ? azt szajkózza, ?k a barátai ne féltékenykedjek. Mire én mondom neki, hogy van még más él? ember a földön, akikkel fel?lem barátkozhat, ha fiú, ha lány. Engem zavar nagyon az egész dolog, és soha nem fog megváltozni az érzésem.

Legjobb válasz: Szerintem sem egezseseges az effajta kapcsolattartas az exxel. Nem mondom nem kell haragban lenni veluk, ha osszefutsz veluk az utcan koszonjon az ember meg elhangozhat egy "Hogy vagy?". En nokent azt gondolom, hogy az ex legyen a multe. Igazat adok neked, s ezt en is akarcsak te elvarnam a paromtol, hogy ne az exeivel logjon. Foleg, hogy miutan ket ember annyira intim viszonyban volt egymassal, elofordulhat, hogy pl. banataban elvesziti a fejet es meg osszejon egy szeretkezes. Sztem ne erezd magad rosszul amiatt, hogy igy erzel, inkabb neki kellene, hogy ahelyett, hogy rad figyel es a te erzeseid tartsa szemelott inkabb csak magara gondol.

Szerintem sem egezseseges az effajta kapcsolattartas az exxel. Nem mondom nem kell haragban lenni veluk, ha osszefutsz veluk az utcan koszonjon az ember meg elhangozhat egy "Hogy vagy?". En nokent azt gondolom, hogy az ex legyen a multe. Igazat adok neked, s ezt en is akarcsak te elvarnam a paromtol, hogy ne az exeivel logjon. Foleg, hogy miutan ket ember annyira intim viszonyban volt egymassal, elofordulhat, hogy pl. banataban elvesziti a fejet es meg osszejon egy szeretkezes. Sztem ne erezd magad rosszul amiatt, hogy igy erzel, inkabb neki kellene, hogy ahelyett, hogy rad figyel es a te erzeseid tartsa szemelott inkabb csak magara gondol.
én lány vagyok, de megõrülnék ha a párom tartaná az exeivel a kapcsolatot! nálam ez nem fér bele, lehet bunkónak tartani, de sajnos irritálna, és nem viselném el. szerencsére a barátom nem beszél egyik exével sem .
Szerintem is neked van igazad! Hány évesek vagytok?
az õszinte véleményem annyi, hogyha Te többször megkérted õ meg csak védekezik akkor cs*ssze meg, találsz olyat aki szeret annyira, hogy lemondjon 4 srácról
Passz, saját negatív tapasztalataim miatt én neked adnék igazat (nekem is azt mondták, hogy óóó csak ex, nem lényeg, nem jelent semmit, csak munkakapcsolat, csak nagyritkán beszélnek, aztán félrekúrt fele, szóval kösssz...), de most lehet, hogy a lány tényleg csak barátkozik velük. Engem mindenesetre azóta igencsak irritálnak az exek.
Férfi és nõ között nincs barátság !! Lehet hogy szendvicsezik a csajt...
Pont igy voltam.. találkozott az exével.. aztán 1 hónappal ezelött dobott. szerintem vigyázz. :)
Én is neked adok igazat. egy exemmel szoktam beszélni, ritkán, de vele is csak ilyen szia, hogy vagy szinten. nem is tetszik a barátomnak. Így mellõzöm is, mert inkább a szerelmemmel vagyok, és ha neki nem tetszik, elfogadom. õ nem tartja a kapcsolatot az exeivel, de ha tartaná, lehet nekem se tetszene. mindenesetre akár más fiúkkal is félre tudna lépni a barátnõd, akikkel engeded barátkozni, nem kell hozzá ex... akik meg itt gyik-on neked támadtak biztos úgy gondolják az ex nem véletlenül ex..kinek kéne mégegyszer, ha elsõre se mûködött... nekik is picit igazuk van. nekem egyik idióta volt pasim se kéne. Mi lenne, ha megkérnéd, mutasson be nekik, vigyen el egy találkozóra.ha nem akar, akkor elég egyértelmû miért nem. nekem anno ezt tanácsolták és bejött, nem akart, sõt eleinte titkolta is, szakitottunk, mert megcsalt vele...
Neked adok igazat. Az ex nem barát. Az én barátom is ezt csinálja-"barátkozik" az exeivel. Több éve együtt vagyunk, de mai napig nem tudok úgy gondolni rá, hogy ez csak barátság. És ha ezt jelzem, akkor én vagyok a féltékeny hisztigép. Õ csak nem akar rosszba lenni. . . Elvileg most törölve lettek 5 év után. De ha szegényeket ez megbántja arról én tehetek. "Ó szegények."
Idióta libák az ilyenek. Eleve nem is nagyon vágom, hogy hogyan lehet valaki az exével barát. Ugyanis épp attól lesz valaki ex, hogy nem jöttek ki jól egymással. Teljesen neked adok igazat. 23/F
A kérdező hozzászólása: Nahát! Köszönöm a válaszokat, örülök, hogy mások is egyetértenek velem. Persze a barátaim is egyetértenek velem, mondják is, hogy inkább dobjam a csajt (ilyet szoktak mondani: "én nem tûrném a nõmtõl, hogy akivel már dugott, azzal barátkozzon/találkozzon, mert tuti akarna tõle még valamit" - persze nem ilyen szépen megfogalmazva, ahogy én ezt most leírtam :) ). Szóval jó olyanoktól is hallani (olvasni) ezt a véleményt, akiket nem is ismerek... :) )) Bár felvetettem ezt egy másik kérdésben is itt a gyk.-n és nekem esett pár nõ, hogy mi bajom van nekem ezzel és írták, hogy õk is tartják a kapcsolatot a volt pasijukkal. Amikor meg megkérdeztem tõlük, hogy miért, mindig kitérõ választ adtak /terelték a szót másra (hogy mit ítélkezek meg szenteskedek), de fel voltak háborodva mert kinyilvánítottam a véleményemet (azt amit a kérdésben is megfogalmaztam)... Kissé gyanús nekem az az indulat, ami jött felõlük az irányomban... fõleg úgy, hogy nem adtak a választ arra a kérdésemre, hogy miért kell pont velük barátkozni (hisz van még egy csomó ember - akikkel nem feküdtek le, mert hát NEM ELÉG NEKIK A TÖBBI EMBER?! hisz csak pár ember barátságáról kellene lemondani).
A kérdező hozzászólása: 23 & 21
Nem szabhatod meg neki, hogy kivel legyen jóban. És te azzal foglalkozz, milyen amikor veled van nem azzal, hogy mit csinál mással . Én is utálom, ha megpróbálnak korlátozni. Mért pont a barátnõd mondjon le bármirõl is ami neki fontos. Mondjál le te arról, hogy megpróbálod õt korlátozni. Amit megtehetsz az annyi hogy eléred mindenkinél jobban szeresseen veled lenni, akkor nincs szükség fölösleges szájtépésre.

Mit tennétek, ha az a nő (párotok) akibe szerelmesek vagytok, nem igazán jó az orális kényeztetésben?

Legjobb válasz: Mutasd meg neki és mond el mire vágysz. Lehet nem elég tapasztalt.

Mutasd meg neki és mond el mire vágysz. Lehet nem elég tapasztalt.
Egy nõ vagy tud ösztönösen jól szopni, vagy nem! Fejlõdni nem képesek. Majd rájössz, miután egy csomó idõt elfecsérelsz rá!
Ha ez az egy probléma van a kapcsolatokban akkor érdemes kiküszöbölni A lényeg , sose mondd neki , hogy nem jó mert azzal rontod az önbizalmát és még szarabb lesz Mondd neki azt , hogy eddig te csinálod a legjobban , csak azzal , hogy néha fogazol elrontod az addigi gyönyört Egyébként sok csaj azért fogazik , mert elfárad vagy ha úgy tetszik kiáll az ajkuk . Ha ez van vegye ki a szájábol és kézizzen , aztán megint szájal .
6-al egyetértek. 35f
Szegény lány, "leizzad a munkába" - õbelé vagy szerelmes??
Segítenék neki fejlõdni.
Mondjuk szólj neki, hogy jobban vigyázzon, hogy a foga ne érjen hozzá, mert az neked fáj. Nem olyan könnyû ám ezt elkerülni, és ti sem vagytok ám egyformák srácok, van aki sokkal érzékenyebb erre. Pl nekem az elõzõ pasijaim mind imádták, ahogy orálisan kényeztetem õket, a mostani viszont nagyon érzékeny, nála nagyon kell vigyáznom, hogy egy kicsit se érjek hozzá foggal, míg az elõzõek szerintem meg sem érezték, ha ilyesmi történt. Ha szólsz neki, akkor jobban oda tud figyelni. Meg pl már tanácsokkal is elláthatod, hogy enked hogy lenne a legjobb, és az is sokat segít, ha közben, amikor épp tényleg nagyon jól csinálja akkor megerõsíted, hogy "ezt most nagyon jól csinálod" vagy "isteni vagy" és akkor tudni fogja, hogy mi az, amit igazán élvezel. Plusz ha magától nem jött rá, akkor mondd neki, hogy közben kézzel is segítsen be ne csak szájjal csinálja, mert az úgy nagyobb élmény... Egyébként ez még a jobbik eset, képzeld, ha a nõ akibe szerelmes vagy olyan gyakorlott lenne, mintha évtizedek óta ûzné az ipart :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos karcol a fogával. Van mikor egész jól csinálja, és csak 1-1x csúszik be a baki, de élvezem. Viszont most utoljára, nagyon nem ment neki...és leizzad a "munkába", látom hogy igyekezne, de még se jó.
Az mi tjelent? Hogy lehet ezt elrontani?
Én nem nagyon erõltetném, ha ez neki csak munka. De ha a lány is szeretné csinálni, akkor kenj Nutellát a péniszedre, azt garantáltan nem fogja harapni, csak nyalogatja majd.
köszönöm szépeen :DD egyszer majd biztos válaszol :) a remény halmeg utoljára! :DD
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a fordítást. Örök hála:)
a has been running-ot tényleg nagyon elrontottam (látszik nem ellenõriztem) a vesszõket a tanáraim is mindig mondták, hogy túl sokat használok:) Köszi az észrevételeket. Különben miért rövidítetted a would-ot?
Dear Ian, I'm ... from Hungary. My favourite Tv series is the Vampire Diaries, and you are my favourite character, and actor from the film. Since this Tv series have been running in Hungary, I watched all of your films. The best were the Pulse and the Lost city raiders, but the tournament was great too, and your play was amazing. I would really happy, if you could send me a sign(autogramm). I know, you have to work a lot, so you do not have time; but id would be great. Happy birthday, merry xmas, and happy new year. Best wishes, Thanks, ...
nem fog küldeni, nekem azt mondta msn-en hogy nem küldözget rajongóknak leveleket
Elõzõt néhány ponton javítom, de teljes jogú zöldkéz jár neki: * and elé nem kell vesszõ * TV series legyen egyesszám mindenhol - fõleg ha így kezdted- tehát has been running * I've seen all of your films. * vesszõket * your performance was amazing * I would be really happy * an autograph (így van angolul) * a vesszõk nem nagy hiba, de látom a magyar nyelv hatására elszaporodtak a szövegben * it'd be great.
Ohh, fordítsuk le neked? Ó, nem, próbáld meg magad, és azokat a dolgoakt kérdezd meg itt, amiket nem tudsz. Sokkal többet ér, mégpedig fejlõdni fog a nyelvtudásod ;)
Mert élõszóban és nem hivatalos levelekben gyakran elõfordul. Mindent össze szeretünk vonni, amit csak lehet. De nyugodtan kiírhatod, nem tesz semmit :)
szia:) milyen címre küldted a levelet? mert én is szeretnék irni neki :) )) és válaszolt?:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos nem válaszolt, pedig már több mint fél éve irtam neki :( De megadom hogy milyen címre irtam: c/o The Vampire Diaries, 2364 Park Central Blvd., Decatur, GA 30035-3914, USA
A kérdező hozzászólása: Bocsi most látom hogy félre irtam az egyik film címét, nem az elveszett, hanem elsüllyedt város kincse

Szerintetek milyen ez a teszt? Olyan jó lenne ha igaz lenne!

http://kepfeltoltes.hu/101115/1203210554teszt_002_www.kepfel..

Legjobb válasz: Szerintem az amire gondolsz:) Mikorra nem várod/vártad?

Gratulálok;) Nekem az elsõ tesztem sokkal halványabb volt:D 8 hetes kismama;)
Én is gratulálok! Nagyon boldog babavárást Neked!!!! És csak röpködj örömödben! :-))))
Minden jót nektek. Szerencsés vagy.
Gratulálok kismama!
Szívbõl gratulálok!!! Vigyázz magatokra! A
Szerintem az amire gondolsz:) Mikorra nem várod/vártad?
A kérdező hozzászólása: holnap reggel tesztelek, de majd megirom mi lett remélem az erõsebb két csikos lesz!
9:12 vagyok! Oké, de addig is vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: Ime a mai!Nem kéne már sötétebbnek lennie a csiknak? http://kepfeltoltes.hu/101117/teszt_001_www.kepfeltoltes.hu_..
Szerintem ne aggódj! Azt mondják a halvány csík is csík!:) Gratulálok még egyszer, hidd el minden rendben lesz. Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Még nem jelentkeztem be mert nem hittem hogy a mai is pozitiv lesz!már ideje lenne, de szerintem úgy is csak 2 hét múlva látna bármit is nem?
hát ennyi halvány pozitiv már biztos hogy baba, de jó neked.irigykedünk rád sokan szerintem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek és mindenkinek leghamarabbi két csikos tesztet kivánok tiszta szivbõl!!!!!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/101115/1203210554teszt_002_www.kepfel..
Nagyon aranyos vagy kedves Kérdezõ! Úgy is lesz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Ti vagytok nagyon kedvesek!!!Nagyon sok jó szót kaptam 1év alatt itt mindenkitõl!Vannak itt kicsit megkeseredett emberek, de õket is megkell érteni!De a remény hal meg utóljára!!!Sok sikert mégegyszer!!!
Jajjj de jó, nagyon gratulálok neked :) Néhány hete az én tesztem is ilyen volt, szóval ne aggódj minden rendben lesz. Dokihoz pedig elég lesz kb 6 hetesen menni.
Ez egy pozitív teszt!Gratulálok kismama! És a mai?
Ez biztos baba...
de irigyellek, ez pozitiv bizony....
A kérdező hozzászólása: Holnapra nem várom, de már egy éve várnánk rá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, de azért még csinálok holnap is egy tesztet!!!
Üdv a klubban kismama:DDD!!! Vigyázz magadra és egyre erõsebb lesz az a második csík!!! Szeretettel üdvözöllek:)
Az elsõ tesztem ugyanilyen volt, 2 év után én sem hittem ám el most itt gagyog mellettem a 6 hónaposom:) Gratulálok!:)
Gratulálok!!!! De jó, végre egy újabb pozi teszt ezen az oldalon :) ))) Van görbéd? Megosztod velünk a tapasztalataidat hogy most hogyan sikerült?
Gratulalok!!, vigyazz nagyon magatokra!!!!sok egeszseget es boldogsagot!!!
Szívbõl gratulálok. Az én tesztem is ilyen volt, nyugi. Vigyázz magatokra :) 9+3 hetes kismama
gratulálok:-)))))boldog babavárást!Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Olyan kedves itt mindenki!Remélem minden rendben lesz, még félek egy kicsit!Pont most lettem beteg, de nem tudom mit szedhetnék!Nagyon köhögök!
Gratulálok, sok boldogságot!
Tegnap 9:12 vagyok! Ez 100% pozitív!Mostmár teljes bátorsággal mondom, hogy Gratulálok!!!

Igaz az, hogy közvetlen evés előtt nem jó ha sétáltatom a kutyát?

Valami fórumon olvastam, többen is írták hogy evés el?tt nem jó sétáltatni. Én viszont nem tudok a reggeli séta után 1 órát várni, hogy adhassam neki a reggelit. :S Vagy keljek hajnalba? Eddig úgy volt, hogy fél hétkor levittem, sétáltunk egy 30-35 percet, és kb negyed nyolckor oda adtam neki a kajáját, mikor megette akkor kb egy fél óra múlva mentem el dolgozni. Baj az, hogy közvetlen evés el?tt viszem sétálni? Máshogy nem nagyon tudom megoldani, ha csak nem viszem le ötkor sétálni, de ahhoz nagyon korán kell kelnem. :S

Legjobb válasz: Evés után nem szabad ugráltatni, mert gyomorcsavarodása lehet, de az is inkább nagyobb kutyáknál.

Evés után nem szabad ugráltatni, mert gyomorcsavarodása lehet, de az is inkább nagyobb kutyáknál.
a dolog lényege: MINDIG SÉTA UTÁN KAPJON KAJÁT A KUTYA !! mert : megdolgozott érte , mert nem kap gyomorcsavarodást, mert pihen kaja után, mert a vadonban is elõször vadásznak, aztán esznek. a fórumozó tévedett, .... mi nem !!!
Az evés elõtti séta a kutya ösztönei számára a vadászattal egyenértékû. Sikeres vadászat után van kaja. Teljesen jó, hogy elõtte sétáltatod. Mi azért szoktunk várni séta után pár percet, hogy lenyugodjon. Közben általában eszünk mi is pár falatot mert 2 óra séta alatt azért megéhezünk, meg ugye amúgy is az alfa pár ehet elõször, végül odaadjuk neki is a kaját.
Így van, mindig etetés elõtt kell sétáltatni, kaja után nincs mozgás legalább két órán át! Még ugrálnia sem kell ahhoz a kutyának, hogy gyomorcsavart kapjon, elég egy rossz mozdulat, és a teli gyomor már lendül sajnos. A séta utáni etetéssel legfeljebb nyáron kell várni egy kicsit, amikor nagyon melege van, liheg, stb. Én akkor szoktam várni egy fél órát, amíg kicsit lenyugszik a hõháztartása.
Miért lenne baj? Éhesen nem tud pisilni? Valami félreértettél, vagy az mondta fordítva, aki ezt mondta. Bizonyhogy evés elõtt kell sétálni, hogy utána nyugodtan pihenhessen és ne pisilni mászkáljon ki.
Lehet séta után etetni, csak séta elõtt nem! Szerintem félreolvastad :) azért nem lehet elõtte etetni, mert nagy a gyomorcsavarodás lehetõsége (fõleg nagyobb testû kutyáknál) ha teli pocakkal mozognak.
Evés után egy félórával sétáltasd, de ne futtasd. ellõte sétálhat, de nincsen értelme.
A kérdező hozzászólása: Jajó. :D Rendben. :D Mert én már évek óta így csinálom, mármint hogy közvetlen elõtte sétáltatom, és nem nagyon voltak belõle látható problémák. :D Akkor lehet félre olvastam. :) Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Nem evés után, hanem evés elõtt. Mert azt olvastam, hogy nem jó neki ha evés elõtt van sétáltatva és azt szeretném megtudni, hogy ez igaz-e. :S
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen. :) Akkor lehet õ tudta rosszul vagy félre olvastam. :) Köszönöm a válaszokat. :)
nekünk azt mondták a kutyaiskolába, hogy miután hazamentünk a séta után, fél órát várjunk az etetéssel, mert a sok mozgás utáni evéstõl bélcsavarodást kap.
Bélcsavarodást akkor kap, ha kajával a gyomrában ugrál, nem akkor, ha kaja elõtt ugrál. A súlyos étel a mozgás hatására átlendítheti a gyomrot.

Úgy hallottam párásodás ellen jó, ha befújom a szélvédőket szilikonspay-vel. Igaz ez?

Legjobb válasz: Én nem próbáltam, de sztem nem látsz maj dki rajta, nem lesz szép tiszta...

Én nem próbáltam, de sztem nem látsz maj dki rajta, nem lesz szép tiszta...
Lehet, hogy tényleg nem csapódik le a pára, de este csillogni fog, és nem látsz ki rajta rendesen.
ha indulsz a kocsival, indítsd el a motort, hagyd egy kicsit járni, és kapcsold be a fûtést az ablakra irányítva. A párát egy sóval töltött zoknival letörölheted. Macerás, de ez van.
Faradt olaj sokkal hatasosabb.

Ha valaki küldött egy képet arra hogy tudok rákeresni google-ben hogy csak netrõl szedte vagy igazi? Mert ha beírom a kép hosszú nevét akkor úgy nem jó

Legjobb válasz: 1563394_1568036565854020_247896853_n mondjuk ha van egy ilyen akkor arra rá lehet keresni?

A kérdező hozzászólása: 1563394_1568036565854020_247896853_n mondjuk ha van egy ilyen akkor arra rá lehet keresni?
Rámész a google képkeresõben a kis fényképezõ ikonra, majd ott megtudod adni a kép linkjét, vagy betudod tallózni a gépedrõl. Így néz ki: http://www.imageshack.com/a/img59/3292/flxq.jpg
A kérdező hozzászólása: köszi, azt írja ki hogy az url nem képre vonatkozik vagy nem érhetõ el
A kérdező hozzászólása: nyilvánosan
De ne ezt a számsort írd be. Hanem pl azt a képet tallózd be a "Kép feltöltése" pontban, amit küldött neked az a valaki. Ha van ilyen kép az interneten, akkor megtalálja valószínûleg. Azzal a számsorral semmit sem fog tudni kezdeni, amit itt írtál.
A kérdező hozzászólása: oké megpróbálom. de ha feltöltöm akkor az nem marad fent a neten vagy ilyesmi?
Senki sem fogja látni hogy ezt te feltöltötted :) (Kivéve a google, mert õk ugye mindent tárolnak amit a keresõjükkel csinálsz, de most az más tészta)
Próbáld ki a tineye.com-ot. Akár feltöltéssel akár URL-lel megadott képet megkeres. Még a hasonlóakat is megtalálhatja - ha például valaki egy képre rárak egy magyar szöveget is, jó eséllyel megtalálja az eredetijét is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!