Találatok a következő kifejezésre: Ha ideges és (212 db)

Ha ideges (es minden nap ideges vagyok), stresszes vagyok, akkor mindig elkezd fajni a fejem es sirok, mit tegyek ezellen? Mit lehet tenni, ha nem birom idegileg, amit csinalok, de nem beszeletek rola senkinek?

Legjobb válasz: pedig valakivel kéne beszélned a gondjaidról. Akár vadidegennek itt akár szakembernek akár egy szerettednek. Ha gondolod én szivesen meghallgatlak.

pedig valakivel kéne beszélned a gondjaidról. Akár vadidegennek itt akár szakembernek akár egy szerettednek. Ha gondolod én szivesen meghallgatlak.
lemaradt hogy 29/N
A kérdező hozzászólása: Szuloknek nem mondhatok semmit, mert allitasuk szerint kikesziti oket az orokos panaszkodasom. Ismerosokkel hiaba beszelek, nem konnyebbullok meg, sot ha beszelek errol, csak meg jobban ramjon a siras. Amugy az egyetem miatt van az egesz.20L
Hát valahogy ezen változtatni kell, eprsze nem tudom mi a problémád a sulival de ha nincs aki meghallgasson ne szégylej szakszerû segitséget kérni.
Ilyen idegbeteg ember nem lenne a barátom. Nem csak a szó miatt.
Szerintem én nem akarnám többet látni!
En el kuldtem volna a p*csaba, hogy gondolkodjom mar el azon, kivel es milyen stilusban beszel...
Szörnyen megalázottnak érezném magam...
én véglegesen megszakítottam vele minden kapcsolatot.
Egyszer elõfordult, ez megeshet, de többször ne hagyd. (24-f)


22-hetes vagyok! Ha ideges-és feszült vagyok mennyit ártok a babának? Ugye azért a baba jól van?

Sajnos súlyos családi probléma van,és nem tudom mikor lesz vége.Ideges vagyok.

Legjobb válasz: Nálam is sok probléma volt,el is váltunk amikor a gyerek 11hónapos volt,szerencsére semmi probléma nem lett.Most 11éves.

Nálam is sok probléma volt, el is váltunk amikor a gyerek 11hónapos volt, szerencsére semmi probléma nem lett.Most 11éves.
Helló! Én is sokat idegeskedtem terhességem alatt mert pont összevesztem a férjemmel szét is költöztünk egy idõre, hát képzelheted. Én alapjáraton is gyorsan felhúzom magam semmiségeken. Próbáltam lazítani tornával olvasással néha egy-két korty bor, próbálj meg nindent bevetni és tereld el a gondolatokat a roszrólne járjon az agyad egyfojtába. A babám már 7 hónapos kiegyensújozott jókedvü nem sokat síró nem hisztimagyi persze kivéve ha van valami baja(fogak, pocak, álmosság)Ne izgulj még ezen is nem lesz semmi ha oda tudsz figyelni magadra.

Ha ideges vagyok, (és 2-3 napig még igy is lesz). Attól fel mehet a vérnyomásom 140-re? Eddig mindig 110-120 volt, ma meg már magas. De tényleg nagyon ideges vagyok.

Legjobb válasz: Felmehet attól a vérnyomásod,de miért vagy olyan ideges? Sétálj egyet,meg igyál egy kis citromfû teát.

Felmehet attól a vérnyomásod, de miért vagy olyan ideges? Sétálj egyet, meg igyál egy kis citromfû teát.
probálj le nyugodni, igen fel mehet a várnyomásod még magasabbra is az idegtöl, miért vagy ideges????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Hitelt intézek, és nagyon nem jön össze semmi, valamibe mindig beleköt a bank. És ha a héten nem sikerül elintéznem egy papírt buktam 7 millió forintot. Sajnos ezt képtelen vagyok másképp megemészteni. Holnap még bemegyek a földhivatalba, de ha ott nincs senki aki segít akkor nekem annyi. :(
valami jo ügyvéd se tudd segiteni, mi lett hogy ilyen nagyon sok pénzen áll a vásár?
az elöbbi vagyok hány hetes vagy?probálj valahogy le nyugodni
sikerült intézni valamit?

Lányok, ha rátok ír egy pasi és negatívan ír, mert nem jól érzi magát lelkileg, akkor miért lesztek idegesek és miért kell egyből kioktatni?

Én ezt bírom az egészben, hogyha pozitív vagyok akkor alig írnak rám bezzeg, ha negatívan írok akkor jön a kioktatás.

Legjobb válasz: Én személy szerint azért utálom az ilyet, mert pl ha nekem jó kedvem van, aztán jön egy pasi azzal, hogy negatívan gondolkodik, sajnáltatja magát, akkor azzal az én kedvemet is lehúzza. Persze, ha többször van jó kedve és néha egy-egy ilyen negatív nap is becsúszik azzal nincs semmi gondom, öntse ki a lelkét stb... megpróbálom megvigasztalni. Viszont vannak olyan pasik, akiket egyszerûen ilyen téren nem lehet kibírni(lásd itt az oldalon a 22 éves debreceni srácot), az hogy mindennap jön és elhordja a hülyeségeit kicsit fárasztó és jóhogy ideges leszek tõle, amikor nem lehet tõle semmi mást hallani a panaszkodásain kívül. Ha pozitív vagy és nem írnak rád, akkor meg írjál rájuk te, miért csak kellenek neked a lányok, ha rossz kedved van? Ennyi erõvel, akkor sírjál az anyukádnak/haverjaidnak/nagyanyádnak/kiskutyának/kiscicának, stb...

Én személy szerint azért utálom az ilyet, mert pl ha nekem jó kedvem van, aztán jön egy pasi azzal, hogy negatívan gondolkodik, sajnáltatja magát, akkor azzal az én kedvemet is lehúzza. Persze, ha többször van jó kedve és néha egy-egy ilyen negatív nap is becsúszik azzal nincs semmi gondom, öntse ki a lelkét stb... megpróbálom megvigasztalni. Viszont vannak olyan pasik, akiket egyszerûen ilyen téren nem lehet kibírni(lásd itt az oldalon a 22 éves debreceni srácot), az hogy mindennap jön és elhordja a hülyeségeit kicsit fárasztó és jóhogy ideges leszek tõle, amikor nem lehet tõle semmi mást hallani a panaszkodásain kívül. Ha pozitív vagy és nem írnak rád, akkor meg írjál rájuk te, miért csak kellenek neked a lányok, ha rossz kedved van? Ennyi erõvel, akkor sírjál az anyukádnak/haverjaidnak/nagyanyádnak/kiskutyának/kiscicának, stb...
!WARNING! általánosító üzemmód ON !WARNING!
Én nagyon utálom, ha rámírnak, mert nagyon nehezen lehet csak lemosni.
Igen, valóban, mert mindig minden lány a világon állandóan és megállás nélkül ezt csinálja.
Én nem szeretnék magam mellé olyan embert, akinek az egész lénye csak és kizárólag tõlem függ. Akkor velem mi lesz? Mindig csak adok a plusszt neki, felhúzom a padlóról? Hogy szeressek bele valaki olyanba akinek csak és kizárólag a negatív oldalát láttam meg elõször? Várjak éveket arra hogy lássak egy kicsit a pozitívból is? Ha nyavajogni akarsz, azt pszichológusnak tedd!
Ha negatívan írnak rám, negatívan válaszolok...
Hát ehhez többet énsem tudok hozzáfûzni, azt hiszem pár szempontból hallhattad kb ugyanezt a véleményt. Rinyálhatsz még egy sort, de itt ígyis-úgyis neked kell változnod. Nézzük csak miket írsz: "Nem lenne könnyebb megpróbálni barátkozni vele"...nem, sokkal egyszerûbb elkerülni az ilyen embereket, mint x ideig vigasztalgatni, mint mondtam a siránkozást még a legjobb barátok is megunják. "múltban nagyon sok rossz dolog érhette"...és?...ha valaki össze akar veled jönni akkor az a jövõre és a jelenre gondol, le fogja sz.rni a múltad. "És én úgy látom hogy radikálisan csak egy lány mellett tudnék változni"...ez a tipikus magányos lúzer szöveg. És ezzel beleesel egy körfotrgásba, mert a folyamatos negatív hozzálállással csak elüldözni fogod az esetleges lehetõségeket is. "csak mindenki olyan szûklátókörû, hogyha ez a pasi negatív akkor negatív is marad"...szeretem ezt a felfogást, hogy nem velem van a baj, hanem mindenki más hülye....röviden: mindenki<->te...itt pont hogy te vagy a szûklátókörû, tekintve hogy véletlenül se gondolkozol el azon hogy megváltozz, hanem csak várod hogy jöjjön "a lány". És én pasiként mondom ezt, volt rinyálós csaj ismerõsöm, lehet hogy jól nézett ki, de a folyamatos rinyálás elüldözi az embereket. Sõt, sztem mindenkinek van ilyen idõszaka, hogy "elgyengül", nekem is volt, énis vártam hogy "legyen egy lány", de a negatív hozzáállással r.hadtul nem kell senkinek az ember. Egyszerûen ez van, a nõk sztem azzal akarnak lenni akik mellett boldogok, és jókedvûek, és meg tudja védeni õket, nem egy olyan mellett aki csak folyton a saját bajairól rinyál. Plusz ezeken a válaszokon nem kell megsértõdni, nem azért valászolunk mert ellened lennénk, hanem azért hogy te is jobban átgondold a dolgokat, és lásd hogy itt neked egyedül kell tenni a változásért.
Szerintem kettõnk közül nem én vagyok szûk látókörû. Nem arra reagálsz amit írtam. Ki mondta, hogy nekem nagy veszteségeim lettek volna? Én azt mondtam, hogy az emberek azt sz.rják le, hogy neked mi a bajod. Ha holnap meghal az egész családom, felrobban a lakásunk, és kirúgnak a munkahelyemrõl, akkor sem lesz kedve senkinek törõdni avval, hogy nekem rossz. Na jó, talán a barátoknak, de idegeneknek semmiképp. Ja, ez ilyen. Az élet brutális és kemény. Bele kell törõdni, mert mint ahogy te is láthatod, hiába rinyálsz, meg nem változik. És nem azért, mert úgy gondolják, hogy te nem lehetsz a késõbbiekben majd vidám. Biztos lehetsz. Csak nem õk akarnak helyrehozni téged. Mert ez idegesítõ, és idegörlõ feladat és mindenképpen energiaigényes. Úgyhogy jobban jársz, ha magad rakod rendbe a lelki világod, vagy szakemberhez fordulsz. Olyan nem lesz, hogy egy bögyös dögös maca majd odaállít eléd, hogy nem mellesleg full empatikus és kedves és csakéskizárólag téged akar és a sirámaidat hallgatni és mond mondd, mert úgy élvezi, hogy reggeltõl estig panaszkodsz és ettõl még szerelembe is esik. Na ilyen max valami kifordult világban van. Aki élvezi, hogy panaszkodsz neki, az õ maga sincs egészen rendben lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik akkor téged nem értek nagy veszteségek, csak max egy pár kicsi. És én úgy látom hogy radikálisan csak egy lány mellett tudnék változni, csak mindenki olyan szûklátókörû, hogyha ez a pasi negatív akkor negatív is marad.
Van egy ismerõsöm (elég távoli), aki már milliószor próbálkozott nálam, de nem érti meg, hogy nem lesz belõle semmi. Ahányszor elutasítom, elkezdi sajnáltatni magát, hogy neki milyen szar, nem kell senkinek, magányos, stb. Egy idõ után rohadtul idegesít, és ne haragudj, de nem akarom azt hallgatni, hogy egy számomra majdhogynem idegen rám zúdítja minden sirámát. Elhiszem, hogy szar neki, de komolyan, mondja el a barátainak, menjen pszichológushoz, vagy szedje össze magát, és akkor lesz barátnõje (most éppen van, és remélem, tartós lesz, mert ha szakít vele a lány, megint hozzám jön siránkozni)!
A kérdező hozzászólása: Akkor azt válaszoljátok meg nekem, hogyha valaki nekem ír rosszat negatívat akkor miért nem szívja el az energiámat, miért nem küldöm el a fenébe? Nem csak bebeszélitek magatoknak azt, hogy "leszívja" az energiátokat?
Azért nem küldöd el a fenébe, mert te is ugyanolyan nyápic, sirákozós vagy mint az illetõ és mélyen legbelül örülsz, hogy nem vagy egyedül. Mellesleg ismerkedésnél nyílván nem fogsz úgy kezdeni, hogy "szia, nekem k.rva szar az életem, meghalt, anyám, apám, de egy rendes csaj mellett megtudnék nyílni" Mégis miért várod el egy tök ismeretlentõl, hogy minden ok nélkül várjon rá két évet, amíg pozitívan fogsz gondolkodni? Te ezalatt a két év alatt mit adsz? Csak sírni fogsz neki? Te csak azt várod el, hogy egy csaj babusgasson téged, amit a szülõktõl nem tudtál megkapni azt a barátnõdtõl szeretnél. Hiába ért annyi rossz, nem tudtál mellette felnõni, mert még mindig tök gyerekesen gondolkodsz és anyukát keresel magad mellé, nem barátnõt.
Szerintem gondolkodj el azon, hogy a jelenlegi viselkedésedben mi olyan van amibe egy lány bele tud szeretni...hamar rájössz hogy semmi olyan nincs benned. Mert ezt generálod magadba....
A kérdező hozzászólása: Ért titeket valami rossz az életetekben vesztettek el olyan embereket akiket szeretettek? Nem? Akkor ne pofázzatok!
igen kérdezõ, képzeld ért engem, és még az emberek kb. 60%-át valami komolyabb és súlyosabb veszteség. ;)Mégsem sajnáltatom érte magam senkinek, pedig az én családom nem is szokványos módon halt meg. És ezzel be is fejeztem, egy nyavalygós hülyével nem tárgyalok..
Képzeld kérdezõ nekem is halt meg családtagom és igen, egy-két hónapig tényleg magam alatt voltam, de tudom, hogy azzal, ha mindenkinek elmondom, hogy xy meghalt nem biztos, hogy sajnálni fognak, lehet nem is érdekli õket... ezért nem fogom mindenkinek azt mesélni, hogy milyen az életem. Ha most hozzád odamegy egy teljesen ismeretlen koldus az utcán és elkezdi mesélni, hogy 20 évvel ezelõtt még volt családja, munkája, aztán szépen lassan elveszített mindenkit meghallgatod? Nem. Ugyanez a te elyzeted is. Orvoshoz kéne fordulnod, mert már betegesen viselkedsz és az ilyen embereket alapból ellöki mindenki magától.
Én nem vitatom, hogy sz.r neki, csak nem érdekel, ezt fogd fel. Senki nem a fájdalmát degradálja, vagy a veszteségét kérdõjelezi meg, egész egyszerûen az emberek 90%-a, MAGAS ÍVBEN sza.rik arra, hogy te szenvedsz és NEM ismétlem NEM akarnak senkinek a lelki szemetesládája lenni. Nem tudom mi olyan felfoghatatlan ebben, a kesergéssel csak leszívják mások energiáit, rájuk ragasztják a rossz érzést, a passzivitást, a keserûséget. Az emberi természet pedig önkéntelenül ahhoz vonzódik, ahhoz hajlik, aki vidám, pozitív, lelkes, és energiát ad neked. Végsõ soron a siránkozó ember is ezt csinálja. Olyasvalakihez húzódik, akitõl energiát nyerhet. Más kérdés, hogy azáltal, hogy a pozitív emberre próbálja áthárítani az összes lelki sz.rságát, ezt meg logikusan senki nem akarja elfogadni, mert nem jó. De fõképp nem egy vadidegen. Ha picsogni szeretnél, hogy az életed sz.r menj el egy pszichológushoz. Azt senkitõl ne várd - illetve várhatod, csak hiába - hogy önként s dalolva hallgassa végig a panaszaidat, mert N-E-M É-R-D-E-K-E-L senkit. Ezt értsd meg.
A kérdező hozzászólása: Abba nem gondoltok bele, hogy a múltban nagyon sok rossz dolog érhette, és a szüleit akiket nagyon szeretett õket is elvesztette? Miért nem tudtok az ilyen emberekkel barátságosabbak lenni? Abba nem gondoltok bele, hogy mellettetek megváltozhat pozitívan?
Mert krva unalmasak a síró önfájdalmas férfiak, sajnáljuk!
NÕK : egy betûs állotok N (ejtsõ Nõ) :D :D ez van õk ilyeneket szeretni kell nem érteni õket : D
A kérdező hozzászólása: bolondok mind
A kérdező hozzászólása: Vagy kérdeztem úgy is, hogy ha való életben vagyok negatív.
A kérdező hozzászólása: *kérdezhetem
Dani, te vagy az?? :D
Szerintem, ez nem csak a nõkre igaz, hanem úgy általánosságban bárkire. Mindenkinek megvan a maga dolga, baja, nekik is, és odamegy valaki nyavalyogni, meg kiadni a világfájdalmát. Engem pasiként is zavar az hogy pl FB-on rámírkálnak emberek hogy "szia, unatkozom", meg csajok/férfiak ontják rám a világfájdalmukat, és ez fõleg azoknál zavaró, aki a jót nem veled osztja meg. Ezeket aa dolgokat max azok tûrik el akik közel állnak hozzád, de azok sem sokáig.
Engem ez idegenektõl zavar. Elvagyok, békésen, vidáman, majd jön egy random idegen és elkezd nekem a világfájdalmáról keseregni. Ki õ nekem? Senkim. Érdekel mi baja? Nem, k.urvára nem... Sírjon a barátainak, ne nekem. Természetesen baráttól meghallgatom, ha van valami problémája, de egy idegennek nem érdekel az energiavámpíros, nyomasztó szövege... Amúgy a legtöbb ember alapvetõen lesza.rja a többi ember problémáit. Még ha komolyak is. Egész egyszerûen senki sem szeret a sz.r dolgokkal foglalkozni, egy vidám, optimista ember sokkal jobban bevonzza a közönségét.
A kérdező hozzászólása: És arra nem gondoltok, hogy az illetõnek nincs sok ismerõse és szeretne ismerkedni? Elõbb írtam le, ha pozitívan nyitok felétek akkor leszarjátok. És ilyenkor hogy várjátok el, hogy végig pozitív legyen?
Mint mondtam a rinyálás még a haveroknál is felejtõs, ha egy idegennek kezded el ismerkedés gyanánt az régen rossz.
nekem is van pár ismerõsöm facebookon (srác) akit alig ismerek de rámír és bunkó, rámzúdítja minden nyomorát, néha még sérteget is... most mit csináljak vele, ha alig ismerem?
A kérdező hozzászólása: Nem lenne könnyebb megpróbálni barátkozni vele, és akkor nem lenne ilyen rossz kedvû?
Sztem az emberek nem szívesen barátkoznak egy "szar az élet" felfogású emberrel. Én is ki tudnám adni néha magamból, mégsem teszem, mert tudom h senkit nem érdekel, fordított esetben engem sem érdekelne ahogy egy számomra ismeretlen személy nyavalyog. Barátnõm is úgy van, hogy elsõ perctõl full jókedvûen beszéltünk egymással, és valszeg õ is másképp állna hozzám, ha nem férfiként viselkednék, hanem egy nyavalygós kisbabaként. Fõleg ha a nõket nézzük, õk férfit akarnak, aki megnevetteti õket, és biztonságban érezhetik magukat mellette (gondolom én, nem értek ehhez). És hogy támaszkodhatna egy nõ egy olyan pasira, aki rögtön azzal indít hogy nyavalyog és a padlóról kell felszedni érzelmileg...fordított esetben én sem szeretnék olyan embert magam mellett tudni, aki csak rám zúdítja a bajait. És tényleg, van mindenkinek elég baja a tied nélkül is, szal semmiképp ne ezzel indíts, fõleg ismerkedésnél. Barátkozni is szívesebben barátkozok olyan emberrel aki jókedvû, jót lehet vele dumálni, mint egy olyannal aki folyton rinyál. Van pedig ilyen ismerõsöm, kb havonta egyszer ha összefutok vele, de akkor rögtön jön a búslakodása hogy nincs munka, nincs pénz, messze az asszony, szar az élet...igen az, és? 1-2-szer meghallgatja az ember, de már sokadjára full unalmas még nekem is, pedig én ismerem õt, bezzeg régen mindig egy laza srác volt, és ha beszéltél vele jó kedved lett, de a folyamatos rinyálása már fárasztó. Szal, sztem ne várd el azt hogy bárki vigasztalgasson csak úgy, sokkal többre mész azzal ha jó kedved van, és veled mosolyognak az emberek.
Azt hiszed, hogy te vagy az egyetlen ember a Földön, akinek meghaltak a szülei? Vagy rossz érte? Ki kéne néha mozdulni, nem egész nap a gép elõtt ülni és kockulni meg sírni, hogy milyen fos az életed. Mellesleg kérdésedre már réges rég válaszoltak és eddig senki nem értett veled egyet, pedig elég sokan írtak. Nem gondolod, hogy nem bennünk van a hiba, hanem benned?

Férjem hónapok óta nagyon csúnyán beszél velem ha ideges, úgy mint egy k.val! Olyan hangnemet üt meg, amit én életemben nem tapasztaltam, és egyszer majdnem megütött. (szerintem még a k. Nak sem mondanak ilyet) ez normális?

3 év együttélés és egy kisbaba után ezt érdemlem? Sokszor átbeszéltük, de nem érti ez miért akkora baj!Megalázva érzem magam miatta.multkor a haverja el?tt kuldött el a p.ba.a kicsivel a kezembe,mert utban voltunk neki.értetlenül álltam el?tte..Nem tisztel eléggé?Mit lehet tenni elene?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális, de ezt Te is tudod. Sajnos ez arra utal, hogy nem tisztel Téged. Mert akármilyen fáradtak vagyunk, idegesek, ilyet azért nem szokás mondani annak, akit szeretünk!!! Ráadásul még mások elõtt megszégyenít - bár igazából saját magát. Kíváncsi lennék, a haver mit szólt - netán az õ társaságukban ez a menõ, õ is így beszél otthon a "zasszonnyal"? Lehet, hogy el lett kapatva, ha magadra vállaltad a gyermekneveléssel és a háztartással járó feladatok száz százalékát, õ meg közben, ha dolgozott is, de utána élhette világát. A verbális erõszak is erõszak, és vigyázz, mert gyakran "megágyaz" a fizikai erõszaknak! A leqrvázás stb. arra irányul, hogy az önbecsülésedet lerombolja, hogy értéktelennek érezd mahad, aki nem érdemel jobb bánásmódot. :( Nézd ezeket meg: http://www.nane.hu/kiadvanyok/szorolapok/erzero.pdf http://www.nane.hu/kiadvanyok/szorolapok/jolmukodo.pdf Ne hagyd magad, és vigyázz magadra. Még talán nem vagytok olyan stádiumban, hogy ne legyen menthetõ a kapcsolat, de ezt mindenáron ne akard, csak akkor, ha a férjed észhez tér. Hypathia

Egyáltalán nem normális, de ezt Te is tudod. Sajnos ez arra utal, hogy nem tisztel Téged. Mert akármilyen fáradtak vagyunk, idegesek, ilyet azért nem szokás mondani annak, akit szeretünk!!! Ráadásul még mások elõtt megszégyenít - bár igazából saját magát. Kíváncsi lennék, a haver mit szólt - netán az õ társaságukban ez a menõ, õ is így beszél otthon a "zasszonnyal"? Lehet, hogy el lett kapatva, ha magadra vállaltad a gyermekneveléssel és a háztartással járó feladatok száz százalékát, õ meg közben, ha dolgozott is, de utána élhette világát. A verbális erõszak is erõszak, és vigyázz, mert gyakran "megágyaz" a fizikai erõszaknak! A leqrvázás stb. arra irányul, hogy az önbecsülésedet lerombolja, hogy értéktelennek érezd mahad, aki nem érdemel jobb bánásmódot. :( Nézd ezeket meg: http://www.nane.hu/kiadvanyok/szorolapok/erzero.pdf http://www.nane.hu/kiadvanyok/szorolapok/jolmukodo.pdf Ne hagyd magad, és vigyázz magadra. Még talán nem vagytok olyan stádiumban, hogy ne legyen menthetõ a kapcsolat, de ezt mindenáron ne akard, csak akkor, ha a férjed észhez tér. Hypathia
Velem is nagyon csúnyán beszélt régebben a párom -pedig nem szolgáltam rá.Én azt a taktikát építettem ki, hogy én 10x olyan csúnyán beszéltem vele (kocsis leckét vehetett volna tõlem), akkor észbe kapott, és inkább visszafogta magát.Neked ez nehezebb, mert ott a pici gyerek.Gyanítom, hogy a munkahelyen szedik fel az ilyen stílust a férfiak, de mivel munkahelyet nem lehet olyan gyakran váltani, mint stílust, adj neki egy kis idõt, és ne mutasd ki elõtte, hogy milyen rosszul esik a csúnya beszéd.
Szia! Az elozo hozzaszolo taktikaja, nem eppen a legmegfelelobb, legalabbis szerintem.Lehet, hogy neki bevalt, de egyaltalan nem biztos, hogy nalad ez "sikeres" lenne.Hasonlo cipoben jarunk, es amit az elozo irt en megprobaltam , mondhatni osztonosen.Nos egyaltalan nem jott be, sot az eredmenye a tettlegesseg lett.Aztan masnap a kek-lila foltokat takargathattam... Tehat szerintem ne legyel vele durva, talan jobban jarnal , ha "kedves vagy" , bar ezt meg en egyaltalan nem tudtam emgtenni.A mai napig nem ertem hogyan sullyedhet le valaki idaig.(Sajat partneremre is ervenyes)Soha sem gondoltam volna, hogy valaha ez megtortenhet velem. Az oldal nagyon jo , feltetlenul nezdd meg ! Ha tudsz csaladtol segitseget kerni , vagy baratnotol, tedd meg.Semmifelekeppen sem szabad ezt elturni.En sem tudom. Azt hiszem azota kicsit mas ember is lettem .A kiszolgaltatottsag a legborzasztobb ! Legy eros! Ha kiszeretned irni magadbol, irj nyugodtan privatot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Meg fogom nézni!

Mit csináljak ha feszült és ideges vagyok?

Gombóc van a torkomban, de annyira h enyire még soha nem voltam feszült. Kimentem futni, akkor nem voltam ideges de pár órával késöbb megint. Annyira rosz a helyzet hogy kihat az egészségemre. Enyhr hányingerem van, kiráz a hideg verejték, libabőrözök, rosz a közérzetem. Mit csináljak? Ilyen még sosem volt! :(

Legjobb válasz: Próbálj megoldást keresni arra, ami idegesít.Ha ez nem segít, akkor igyál valami nyugtató teát és pihenj.Vagy csinálj valamit, ami kikapcsol, pl nézz filmet.

Próbálj megoldást keresni arra, ami idegesít.Ha ez nem segít, akkor igyál valami nyugtató teát és pihenj.Vagy csinálj valamit, ami kikapcsol, pl nézz filmet.
várj kicsit. ne akarj semmit csinálni. csak hagyd, hogy teljen az idõ.
A válaszhoz tudnunk kéne hogy mitõl vagy ideges vagy feszült?

Ha ideges vagy, mennyire érzi meg a baba ha szopizik? Elég nehezen aludt el este és egész nap nyugtalan volt. Nagyon ideges voltam ma! Remélem megmarad a tejem! 10 hetes anyatejes baba.

Legjobb válasz: Nalam megerezte a kislanyom. Kb 12 hetes volt, amikor egy nagyobb csaladi konfliktusba csoppentunk. Volt vita, kiabalas. Azonnal abbahagyta a szopizast es csak sirt, nehezen tudtam megnyugtatni. Nekem sajnos masnapra teljesen elapadt a tejem, hozzateszem, hogy mar elotte is csak reggel, este tudtam szoptatni, annyira keves volt. Remelem nalatok nem igy lesz.

Nalam megerezte a kislanyom. Kb 12 hetes volt, amikor egy nagyobb csaladi konfliktusba csoppentunk. Volt vita, kiabalas. Azonnal abbahagyta a szopizast es csak sirt, nehezen tudtam megnyugtatni. Nekem sajnos masnapra teljesen elapadt a tejem, hozzateszem, hogy mar elotte is csak reggel, este tudtam szoptatni, annyira keves volt. Remelem nalatok nem igy lesz.
Eléggé. Egyrészt a kis antennáival megérzi a te lelkiállapotodat, másrészt az anyatejjel õ is megkapja a szervezetedben termelõdõ stresszhormonokat, harmadrészt pedig a feszültség késleltetheti a tejleadó-reflex beindulását, ami nélkül viszont nem jut elég anyatejhez. Egy-egy alkalom általában nem szokott véget vetni a szoptatásnak, bár egyénenként változó a hatása. Hosszabb idõ kell ahhoz, hogy érezhetõen vagy akár véglegesen visszaessen a tejmennyiség. De mindenképp érdemes megnyugodni, biztos, ami biztos. :) Az elõzõ anyukánál szerintem sokkal inkább azért apadt el a tej, mert egyébként is ritkán szoptatott, a stressz csak "pontot tett az í-re".

Miért fáj a hasam, és ráz a hideg, ha ideges vagyok?

14/L

Legjobb válasz: Nekem is fáj a hasam ha ideges vagyok, mert mindjárt a gyomromra megy. Azt nem tudom miért ráz a hideg.

Nekem is fáj a hasam ha ideges vagyok, mert mindjárt a gyomromra megy. Azt nem tudom miért ráz a hideg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!