Találatok a következő kifejezésre: Ha hosszab utazok (2 db)

Ha hosszab utra utazok a szervezetem nem igazán birja, és erre gyógyszert szoktam bevenni, mivel terhes vagyok nemtudom, hogy szedhetek e ilyen gyógyszert? Nemsokára utazok!

Legjobb válasz: Ajánlom a B6-ot, sokat segít, de nem gyógyszer, csak vitamin és a babának csak jót tesz. Nekem bevált, mondjuk én minden nagyobb utazás elõtt ezt használom, mert én is nehezen bírom pl. a buszt, vagy ha hátul ülök a kocsiban.

Ajánlom a B6-ot, sokat segít, de nem gyógyszer, csak vitamin és a babának csak jót tesz. Nekem bevált, mondjuk én minden nagyobb utazás elõtt ezt használom, mert én is nehezen bírom pl. a buszt, vagy ha hátul ülök a kocsiban.
Szia! Nem tudom milyen gyógyszerre gondoltál, de én a daedalont ismerem. Egyszer arra azt mondták, hogy terhesség alatt nem szabad szedni. De mondjuk azt nem tudom, hogy egy szem is árthat-e. 26 hetes kismama
Hívd fel a teratológiai tanácsadót, itt megmondják, hogy milyen gyógyszer szedhetõ terhesen! 0613632229

Sanghajba, ha utazik valaki és hosszab ideig ott is tartózkodik, akkor kell valamilyen védőoltás?

Esteleg ha valaki járt már ott vagy épp ott van/ él mesélne hogy milyen

Legjobb válasz: Ajánlom neked ezt az oldalt: http://www.utazaselott.hu/betegsegek-utazas-kina-yvcn.html Én nyáron voltam Kínában (nem Shanghaj hanem Shenzen) és az orvoson a Hepatitis A védõoltást ajánlotta (illetve B-t, de azt csak akkor ha esély van rá, hogy szexuális kapcsoltod lesz az út alatt).

Ajánlom neked ezt az oldalt: http://www.utazaselott.hu/betegsegek-utazas-kina-yvcn.html Én nyáron voltam Kínában (nem Shanghaj hanem Shenzen) és az orvoson a Hepatitis A védõoltást ajánlotta (illetve B-t, de azt csak akkor ha esély van rá, hogy szexuális kapcsoltod lesz az út alatt).
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm és milyen volt? hogy tetszett vagy épp mi nem tetszett? mennyi ideig voltál kinnt?
Nagyon tetszet, 3 hetet voltam. A nagy tömeget nehéz volt megszokni, de különben nagyon nagyon jó volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!