Találatok a következő kifejezésre: Ha hordozóban haza a babát a (2 db)

Mit tudok tenni, ha sem hordozó, se mózeskosarunk nincs-akkor mibe hozzam haza a babát?

37,2napos vagyok.Szerezzek be valamelyiket?

Legjobb válasz: A karodban. :) Valóban szükséges az elõírások szerint a kocsiban a babahordozó amit be lehet kötni. De ha nincs és nem tudsz teremteni, akkor sem történik semmi tragédia. Évtizedeken keresztül szállították haza úgy a abát, hogy az anya tartotta a karjában a pólyást mert még csak nem is hallottak a babahordozóról. :)) Még van idõd, én is tanácsolom, hogy szerezz be egyet, mert szükséged lesz rá a késõbbiekben is. Biztonságos és kényelmes.:)) Találtam nagyon olcsó darabokat is: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=babahordoz%F3&c=0 és bizonyára van akitõl tudsz kölcsönkérni egyet arra az idõre amíg hazaviszed a kicsit, ha addig nem tudsz venni.

A karodban. :) Valóban szükséges az elõírások szerint a kocsiban a babahordozó amit be lehet kötni. De ha nincs és nem tudsz teremteni, akkor sem történik semmi tragédia. Évtizedeken keresztül szállították haza úgy a abát, hogy az anya tartotta a karjában a pólyást mert még csak nem is hallottak a babahordozóról. :) ) Még van idõd, én is tanácsolom, hogy szerezz be egyet, mert szükséged lesz rá a késõbbiekben is. Biztonságos és kényelmes.:) ) Találtam nagyon olcsó darabokat is: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=babahordoz%F3&c=0 és bizonyára van akitõl tudsz kölcsönkérni egyet arra az idõre amíg hazaviszed a kicsit, ha addig nem tudsz venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Beszerezném én, sok minden mással is, csak hát a piszkos anyagiak állnak az utamba.Építkezés/költözés, ráadásul táppénzen vagyok, amit nem akarnak folyósítani.De megmozgatok minden követ :-)
Én Gödöllõn lakom, és van egy felesleges hordozóm, amit oda adnék, ha esetleg a közelbe laksz.
Szia! Ajánlom neked a Vaterát vagy a TeszVeszt, ott nagyon olcsón kapsz használt hordozót. Nálunk kötelezõ, amikor viszed haza a picúrt akkor a hordozót és a ruhácskáit oda kell adni, ha nincs megfelelõ hordozó nem adják ki a babát. Elvileg... Azért jobb ha van, orvoshoz is vinni kell valamiben, ráadásul jön a tél... Könnyû szülést és boldog babázást :-D
Vagy marad még a babakocsi, de ha kocsival közlekedtek, akkor mindenképpen be kell szerezni a hordozót, és EU szabványnak megfelelõt.
Hú de gyorsan akkor! Pólyába, kézbe nem szállíthatod mindenhová.
A gyerek biztonsága miatt is inkább kérj kölcsön egyet addig+ neked is kényelmesebb lesz és végül azt se hanyagold el, hogy ha esetleg a rendõr megállít tuti nem fog megdícsérni, hogy egy pár napos babaát a karodban tartasz a kocsiban utazás közben.Meg amúgy is: annyi barom rohangál az utakon, soha nem lehet tudni..., biztos ami biztos!
Ha tudsz kérj kölcsön, mi is kölcsön kaptuk. Jelenleg nincs autónk, ugyhogy nem is hasznalnank a hordozót, de hazahozni csak abban lehet a babát.
Szia! Úgy tudom, hogy ha taxival utazol, akkor abba nem kell gyerekülés.Ha a késöbbiekben kocsival fogtok közlekedni, úgyis szükségetek lesz rá, érdemes beszerezni egyet. További szép babavárást kívánok!

Ha hordozóban hozzuk haza a babát a korházból akkor a pólya nem kell ugye?

Legjobb válasz: Persze, akkor nem nem kell. Amúgy nagyon hasznos a pólya én másfél hónapos koráig abba altattam, de akkor tél volt. Vigyázzatok, hogy ne melegedjen ki. A 6 hós lányomat ilyen idõben egy ujjatlan bodyban altatom, még be sincs takarva. Dia

Persze, akkor nem nem kell. Amúgy nagyon hasznos a pólya én másfél hónapos koráig abba altattam, de akkor tél volt. Vigyázzatok, hogy ne melegedjen ki. A 6 hós lányomat ilyen idõben egy ujjatlan bodyban altatom, még be sincs takarva. Dia
Nem kell mert nem tudod azzal együtt beletenni, ilyen melegben max rugdalózot adj rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!