Találatok a következő kifejezésre: Ha hordozóban haza a (3 db)

Mit tudok tenni, ha sem hordozó, se mózeskosarunk nincs-akkor mibe hozzam haza a babát?

37,2napos vagyok.Szerezzek be valamelyiket?

Legjobb válasz: A karodban. :) Valóban szükséges az elõírások szerint a kocsiban a babahordozó amit be lehet kötni. De ha nincs és nem tudsz teremteni, akkor sem történik semmi tragédia. Évtizedeken keresztül szállították haza úgy a abát, hogy az anya tartotta a karjában a pólyást mert még csak nem is hallottak a babahordozóról. :)) Még van idõd, én is tanácsolom, hogy szerezz be egyet, mert szükséged lesz rá a késõbbiekben is. Biztonságos és kényelmes.:)) Találtam nagyon olcsó darabokat is: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=babahordoz%F3&c=0 és bizonyára van akitõl tudsz kölcsönkérni egyet arra az idõre amíg hazaviszed a kicsit, ha addig nem tudsz venni.

A karodban. :) Valóban szükséges az elõírások szerint a kocsiban a babahordozó amit be lehet kötni. De ha nincs és nem tudsz teremteni, akkor sem történik semmi tragédia. Évtizedeken keresztül szállították haza úgy a abát, hogy az anya tartotta a karjában a pólyást mert még csak nem is hallottak a babahordozóról. :) ) Még van idõd, én is tanácsolom, hogy szerezz be egyet, mert szükséged lesz rá a késõbbiekben is. Biztonságos és kényelmes.:) ) Találtam nagyon olcsó darabokat is: http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=babahordoz%F3&c=0 és bizonyára van akitõl tudsz kölcsönkérni egyet arra az idõre amíg hazaviszed a kicsit, ha addig nem tudsz venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Beszerezném én, sok minden mással is, csak hát a piszkos anyagiak állnak az utamba.Építkezés/költözés, ráadásul táppénzen vagyok, amit nem akarnak folyósítani.De megmozgatok minden követ :-)
Én Gödöllõn lakom, és van egy felesleges hordozóm, amit oda adnék, ha esetleg a közelbe laksz.
Szia! Ajánlom neked a Vaterát vagy a TeszVeszt, ott nagyon olcsón kapsz használt hordozót. Nálunk kötelezõ, amikor viszed haza a picúrt akkor a hordozót és a ruhácskáit oda kell adni, ha nincs megfelelõ hordozó nem adják ki a babát. Elvileg... Azért jobb ha van, orvoshoz is vinni kell valamiben, ráadásul jön a tél... Könnyû szülést és boldog babázást :-D
Vagy marad még a babakocsi, de ha kocsival közlekedtek, akkor mindenképpen be kell szerezni a hordozót, és EU szabványnak megfelelõt.
Hú de gyorsan akkor! Pólyába, kézbe nem szállíthatod mindenhová.
A gyerek biztonsága miatt is inkább kérj kölcsön egyet addig+ neked is kényelmesebb lesz és végül azt se hanyagold el, hogy ha esetleg a rendõr megállít tuti nem fog megdícsérni, hogy egy pár napos babaát a karodban tartasz a kocsiban utazás közben.Meg amúgy is: annyi barom rohangál az utakon, soha nem lehet tudni..., biztos ami biztos!
Ha tudsz kérj kölcsön, mi is kölcsön kaptuk. Jelenleg nincs autónk, ugyhogy nem is hasznalnank a hordozót, de hazahozni csak abban lehet a babát.
Szia! Úgy tudom, hogy ha taxival utazol, akkor abba nem kell gyerekülés.Ha a késöbbiekben kocsival fogtok közlekedni, úgyis szükségetek lesz rá, érdemes beszerezni egyet. További szép babavárást kívánok!

Ha hordozóban hozzuk haza a babát a korházból akkor a pólya nem kell ugye?

Legjobb válasz: Persze, akkor nem nem kell. Amúgy nagyon hasznos a pólya én másfél hónapos koráig abba altattam, de akkor tél volt. Vigyázzatok, hogy ne melegedjen ki. A 6 hós lányomat ilyen idõben egy ujjatlan bodyban altatom, még be sincs takarva. Dia

Persze, akkor nem nem kell. Amúgy nagyon hasznos a pólya én másfél hónapos koráig abba altattam, de akkor tél volt. Vigyázzatok, hogy ne melegedjen ki. A 6 hós lányomat ilyen idõben egy ujjatlan bodyban altatom, még be sincs takarva. Dia
Nem kell mert nem tudod azzal együtt beletenni, ilyen melegben max rugdalózot adj rá.

Mennyire szellőzik a pihenőszék? Ha a házban cipelem ide-oda kicsit, akkor eddig a hordozót használtam, de nagyon meg szokott izzadni benne. Érdemes beruházni egy pihenőszékre?

Legjobb válasz: szia! A pihenõszékben kényelmesebben fekszik, viszont abba is beleizzad. A mi kicsink beleizzadt így egy pelenkát tettem alá. De a pihi székbe 3 hónapos kora után már ne tedd sokáig bele, hogy tudjon szabadon mozogni a járóka jobb ilyenkor. nekünk Chicco márka van pihi székbõl. De szerintem vannak drágábbak amikbe nem izzad bele mert légáteresztõs. Utána kell nézni neten. remélem tudtam segíteni :)

szia! A pihenõszékben kényelmesebben fekszik, viszont abba is beleizzad. A mi kicsink beleizzadt így egy pelenkát tettem alá. De a pihi székbe 3 hónapos kora után már ne tedd sokáig bele, hogy tudjon szabadon mozogni a járóka jobb ilyenkor. nekünk Chicco márka van pihi székbõl. De szerintem vannak drágábbak amikbe nem izzad bele mert légáteresztõs. Utána kell nézni neten. remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!