Találatok a következő kifejezésre: Ha holnap uh-ra mennyi (4 db)

Ha holnap megyek uh-ra mennyi az esálye, h van szívhang?

május 13án volt meg utoljára, 6hetes vagyok

Legjobb válasz: Már lehet hogy lesz, de ha mégsem ne keseredj el nekem 7 hetesen volt elõször.

Már lehet hogy lesz, de ha mégsem ne keseredj el nekem 7 hetesen volt elõször.
nyugi nekem nem látszott semmi csak petezsák meg szikhólyag.visszahívtak 7 hetesen volt szívverése és látszott de csak moszat mert picike még.
Nem értelek téged! Ahelyett, hogy boldog lennél, éa örülnél annak, hogy végre terhes vagy, már több mint egy hete parázol! Ne siettesd magad és a babódat! Mindennek eljön a maga ideje! BOLDOG babavárást kívánok!!!!
A kérdező hozzászólása: Bocs, hogy aggódom a babánkért, miután itt annyi szörnyûséget olvasni arról, hogy minden ok nélkül elhalnak magzatok. Valahogy én nem szeretnék így járni. És ettõl függetlenül még örülök!!!
szia a terhesség elsõ pillanatától van szívhang!
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál, szívhang semmi, babót még nem látja csak a 12millis petezsákot. Jöv héten megyek megint.

Nehéz fizikai munkát végzek! Holnap megyek Uh-ra! Ha szólok hogy milyen a munkám rögtön kapok javaslatot a táppénzre? Hogy jelentsem be a cégnél? 72. 000-re vagyok bejelntve mennyit fogok kapni?

Legjobb válasz: Persze,én is szoltam bár olyan nehéz fizikai munkát nem végeztem de táppénzre vettek! Ha jól tudom 70% a táppénz! Én már nem nagyon tudom hogy mennyit kaptam aszem 68000.- 129000 volt az alap

Persze, én is szoltam bár olyan nehéz fizikai munkát nem végeztem de táppénzre vettek! Ha jól tudom 70% a táppénz! Én már nem nagyon tudom hogy mennyit kaptam aszem 68000.- 129000 volt az alap
Szia. Doki megállapítja a terhességet, ad róla papírt, azzal elmész a védõnõhöz, aki kiállítja a kiskönyvedet. Én, mire idáig eljutottam, már 10 hetes voltam. Addig írasd ki magad influenzával, ahogy elõttem is írták! Minden jót neked4
Szia!Bejelenteni akkor jelentsd, ha már kaptál kiskönyvet, különben kirúghatnak, ha olyanok.A kiskönnyvvel védve vagy.Addig míg nem kapsz felvehet a doki náthával, influenzával, hasonló dolgokkal.
A kérdező hozzászólása: Azt mikor kapom???Bármint a kiskönyvet?

Holnap megyek Győrbe 4d-s uh-ra a Babits M. utcába. Mennyibe fog kerülni a vizsgálat? Ha dvd-t kérek, azért külön kell fizetni?

Ha jól tudom képeket is lehet kérni, és az mennyibe kerül? Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, így elegend? pénzt szeretnék vinni.

Legjobb válasz: Szia, én 6 hete voltam, akkor 9.000,-Ft volt a vizsgálat, ebben benne volt, hogy a felvételt videokazettára vették, (a kazit neked kell vinni), ha DVD-t kérsz (ezt ott adnak), az, ha jól emlékszem + 2.000,-Ft. Mi fotót nem kértünk, mert a DVD-rõl lehet képeket kimerevíteni és nyomtatni! Jó egészséget! 31 hetes kismama

Szia, én 6 hete voltam, akkor 9.000, -Ft volt a vizsgálat, ebben benne volt, hogy a felvételt videokazettára vették, (a kazit neked kell vinni), ha DVD-t kérsz (ezt ott adnak), az, ha jól emlékszem + 2.000, -Ft. Mi fotót nem kértünk, mert a DVD-rõl lehet képeket kimerevíteni és nyomtatni! Jó egészséget! 31 hetes kismama
Mi pénteken voltunk, DVD-re írattuk az 'anyagot', plusz kértünk egy fotót is a babáról, így összesen 12.000 Ft-ot fizettünk. (Egyébként ugyanaz a két nõ dolgozik ott is, akik a kórházi UH-n.) Életre szóló élmény lesz, meglátod! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Valóban a vizsgálat+dvd+2 fotó 12500, - Ft volt. A kisfiubk egy tündér volt, folyamatosan illegette magát:) )


vigyél magaddal hûtötáskát
Annyi idõ alatt nem lesz baja, rakd hûtõtáskába vagy ha nincs csavard be alufóliába.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!