Találatok a következő kifejezésre: Ha holnap uh-ra (15 db)

Holnap megyek uh-ra! Drukkoljatok nekem! 1hete voltam hasi uh ott még csak megvastagodott nyálkahártyát látott a doki! Az jo ha nem érzek különösebbet?

Nem akartam még orvoshoz menni mert 2 éve próbálkozunk és félek hogy nem marad meg! Azota csak feküdtem mert péntek este egy kis barnás folt volt a betétemen és megijedtem! Azota nincs hogy csak feküdtem! Dec.12 ota nem mensisem! Félek a holnaptol! De ugye attol a kis folttol nem kell megijedni? Azota inkább csak olyan szintelen vagy csak beképzelem hogy van!

Legjobb válasz: szerintem ne idegeskedj!!! nyugodj meg! holnap minden kiderül.az az egy csepp még szerintem nem nagy gond,de feltétlen szólj az orvosnak. én ma voltam dokinál elöszõr nekem dec 10.én volt utoljára mensim. 17mm es petezsákot látott azt mondta 6 hetes vagyok! És DRUKOLOKK!!!!!!:) hogy ki mit érez változó nekem ez az 1 terhességem fáj a mellem néha a hasamalja.ha nem fáj semmid akkor örülj neki van aki szerencsésebb és nem fáj semmije!!sok sikert!! remélem albérlõd van:)

szerintem ne idegeskedj!!! nyugodj meg! holnap minden kiderül.az az egy csepp még szerintem nem nagy gond, de feltétlen szólj az orvosnak. én ma voltam dokinál elöszõr nekem dec 10.én volt utoljára mensim. 17mm es petezsákot látott azt mondta 6 hetes vagyok! És DRUKOLOKK!!!!!!:) hogy ki mit érez változó nekem ez az 1 terhességem fáj a mellem néha a hasamalja.ha nem fáj semmid akkor örülj neki van aki szerencsésebb és nem fáj semmije!!sok sikert!! remélem albérlõd van:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon aranyos vagy!Majd holnap kiderül minden de olyan nehezen jön el!
Én drukkolok, de ne felejtsd el megemlíteni a dokidnak a pénteki barnázásodat! Lehet, hogy koraterhességi hormonprobléma és arra írnak fel gyógyszert ilyenkor.

Ha az orvosomnál nincs UH, akkor még a vizsgálat után átküld UH-ra, vagy időpontot kell kérnem? És ha időpontot kell kérni, akkor kb. milyen hamar kapok, ha holnap megyek?

7+3 hetes vagyok. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ez orvosfüggõ. Az én orvosomnak van a rendelõjében uh, de mivel nem látott vele szívhangot, ezért másnap be kellett mennem a kórházba egy megbeszélt idõpontban, és akkor soron kívül megnézett a kórházi géppel.

Ez orvosfüggõ. Az én orvosomnak van a rendelõjében uh, de mivel nem látott vele szívhangot, ezért másnap be kellett mennem a kórházba egy megbeszélt idõpontban, és akkor soron kívül megnézett a kórházi géppel.
õ a maszek dokid? Mert nem nagyon értem miért választ valaki olyan maszekot akinek nincs UH gépe... vagy rosszabb mint a kórházi... :/
Én is így járok magánrendelésre, nincs uh. Õ ad beutalót a kórházba, megbeszélünk egy idõpontot, amikor ott vagyok, felhívom, és soron kívül fogad. Nekem eddig nem volt ezzel gondom, leszámítva azt, hogy duplán kell Pestre mennem vidékrõl.
Még annyi, hogy a kórházban nem kell idõpontot kérnem, de be kell jelentkeznem a betegfelvételen. Utolsó vagyok.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nem volt egyértelmû a kérdésem... :S :) Bocsánat! De köszönöm a válaszokat! Nem a magán orvosom, sajnos arra nincs pénzünk, kórházi rendelésre megyek a MÁV-ba. Csak az õ szobájában nincs UH, ezért érdekelne, hogy ilyenkor hogy csinálják? Ott helyben átküld UH-ra, vagy másnap kell visszamenjek, vagy idõpontot kell kérni, ami jó, ha 1 hét múlvára van...? Egyébként, ha jónak találom az orvost (most megyek hozzá elõször), majd felkérem a szülésre, de azt hiszem, erre még azért van idõm. :)
Ja, értem. Lehet, hogy már túl vagy rajta. :) Én csak elmennék az orvoshoz, ott úgyis kiderül minden.

19 hetes vagyok. Holnap megyek genetikai uh-ra. Ilyenkor már biztos, hogy csak hasi uh van, ugye? Ha másfél hete voltam vizsgálaton, akkor most csak uh van, vizsgálat nem lesz?

Magánrendelésre járok, ott fizetek minden vizsgálatért, akkor most az uh-on , amit kórházban csinál meg, kellesz szerintetek fizetnem?

Legjobb válasz: A kórházban nem kell fizetni a dokinak. Csak hasi lesz. Szerintem méhszáj vizsgálat nem lesz, ha most volt. Mindenre válaszoltam? :) Üdv

A kórházban nem kell fizetni a dokinak. Csak hasi lesz. Szerintem méhszáj vizsgálat nem lesz, ha most volt. Mindenre válaszoltam? :) Üdv
nem kéne ugyanis ez kötelezõ genetikai vizsgálat
A kérdező hozzászólása: Igen:) Köszönöm!Csütörtökön volt egy hete, hogy nézte a méhszájam. Akkor szerinted? Amúgy havonta szoktam látogatni:)
Szia!Biztos hogy már csak hasi lesz és nem lesz lesz vizsgálat ha másfél hete volt.Jó babavárást!


Clostit szedtem holnap lesz13-napom megyek uh ra. De tegnap szeszeltűnk nem baj ha kőzbe meg peteérésem van?

Legjobb válasz: Nem , de szexeljetek holnap is, meg holnap után is...amíg bírjátok.

Nem , de szexeljetek holnap is, meg holnap után is...amíg bírjátok.
A kérdező hozzászólása: csak az abaj másnaponta tudunk csak szexelni
másnaponta éppen elég!!a petesejt ís két napig életképes, és a sperma is két napig marad bent.. szóval csak találkoznak.
Utolsó vagyok, "nem túl jó kockázat" -ezt akartam írni.
Én is ilyen voltam, túl aggódtam magam. Minden rendben lesz ne izgulj.
Szerintem is minden rendben lesz! Egyébként én azt hallottam, hogy gondolkodnak, hogy eltörlik ezt az AFP vizsgálatot! Ne aggódj!
Nem lesz rossz az eredmény, de még ha pici eltérés is volna, semmit sem jelent. Az AFP egy elavult, gagyi vizsgálat, sokszor fals eredményt mutat. De szerintem jó lesz az eredményed, ezen nehogy görcsölj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, csak annyi rémtörténetet hall az ember a fals eredményekrõl, hogy én is attól félek, hogy ha rossz eredmény fog kijönni, akkor én megõrülök, hogy lehet, hogy mégis beteg lenne, pedig tényleg láttam, hogy szépen mozog, a szonográfus azt mondta, minden rendben van vele. Próbálok nem aggódni, de nehéz.
Nekem rossz lett az afp-m, pedig elõtte minden rendben volt. Viszont a dokim is mondta, hogy sok-sok fals eredmény születik az afp-n, és ha elõtte jók voltak az uh eredmények, akkor aztán ne aggódjak! Lányom 2 éves, makk egészséges, köszöni nagyon jól van! :) Az afp arra jó, hogy kikergesse a kismamákat a világból, úgyhogy bármilyen eredmény is lesz, akkor se aggódj, hiszen eddig minden uh tökéletes volt!
Ne haragudj, de ez nem garancia, hogy jó afp lesz.DE remélem, hogy igen és ezt is kívánom.:D Mert jól fel tudnak vele hergelni.Ugyanebben a cipõben járok, minden oké, 16 hetesen 4D, ahol minden ok, aztán a 18 hetes UH-on is minden rendben, de a hülye afp miatt nem túl (bár negatív) kockázat...és magzatvízvétel.Ez utóbbi természetesen az én döntésem volt.Tényleg nem rémisztésként írom.Ne haragudj 20 hkm

Holnap megyünk első UH ra! Ha ikrek lesznek az már látszani fog? 5+6 leszek holnap (6hetes)

Nagyon izgulunk....:)))

Legjobb válasz: Szerintem látszania kéne. Nekem ekkor a petezsák látszódott benne egy pici pöttyel. Ebbõl lett a fiam. Iker terhességnél lehet két peteszák, vagy egy, de két pöttyel. Persze ilyenkor még bármi történhet, nem mindig marad életben mindkét kis pötty. Sõt, ha jobban belegondolok, nekem ilyenkor már a kis szíve is dobogott, azt is lehetett látni. :)

Szerintem látszania kéne. Nekem ekkor a petezsák látszódott benne egy pici pöttyel. Ebbõl lett a fiam. Iker terhességnél lehet két peteszák, vagy egy, de két pöttyel. Persze ilyenkor még bármi történhet, nem mindig marad életben mindkét kis pötty. Sõt, ha jobban belegondolok, nekem ilyenkor már a kis szíve is dobogott, azt is lehetett látni. :)
igen ilyenkor meg petezsakot lehet latni nagyon nagy elmenybe lesz reszed en mikor meglattam a petezsakot, a draga kicsi lanyom volt benne sirva fakadtam a ferjemmel egyutt:)
nem bitos, hogy látja. a tuti az amikor van szívhang akkor kiderül, hogy hány dobog!
A kérdező hozzászólása: szóval akkor a doki már látni fogja, ha ikrek... nem vágyom rá nagyon, de az sem baj, ha egyszerre 2 lesz:) )) elõs baba:) ))

Miért félek ennyire? 3. gyermekemet várom, nem volt semmi baj az első kettővel, most mégis rettegek... Holnap megyek a 12. heti UH-ra, szeretném, ha minden rendben lenne... Miért költözött belém az aggódás?

Legjobb válasz: Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!

Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!
Szia, én is ugyanígy voltam a harmadikkal, pedig az elsõ kettõ terhességem is probléma mentes volt. Ráadásul a 3.-nál már 36 éves voltam, így mindenki a Down-kórral riogatott, meg a magzatvíz mintavétellel. Nem csináltattam meg az amniocentézist, és a vérvételes genetikai vizsgálat pedig negatív lett, de még így is végig kételkedtem. Mivel egyre többet tudtam a problémás terhességekrõl, állandóan féltem, hogy baja lesz a babónak. Ami nekem segített az az, hogy megpróbáltam sokat "meditálni" és elképzeltem, hogy teljesen egészséges babát fogok szülni, és semmilyen baj nem érheti õt. Próbáld ki! Sok sikert!
Valószínûleg azt gondolod, hogy eddig minden rendben volt TEHÁT most már kell történnie valami rossz dolognak :) )) Nyugi, nem kell történnie!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatásokat, valószínûleg ilyesmi okok állhatnak szorongásaim hátterében, amiket leírtatok, dehát megpróbálom legyõzni õket!
Szia! Én is a harmadik babócát várom és már 15 hetes vagyok. Én is ugyanígy voltam vele, de a 12.heti uh megnyugtatott, hogy minden rendben van. Nekem nemsokára jön az afp szûrés, most majd amiatt aggódhatok... Tudod, mindig van miért. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg minden rendben volt, annyira boldog vagyok!

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

Holnap megyek 38 hetesen UH-ra, van valami ami miatt benn tarthatnak? Ha nagyon nyitva van a méhszáj, vagy bármi?

Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: attól függ mennyire van nyitva ha már a nyákdugó is távozott felszállhatnak a babához a fertõzések is és az sem mindegy, hogy a méhlepény mennyire ,,érett"

attól függ mennyire van nyitva ha már a nyákdugó is távozott felszállhatnak a babához a fertõzések is és az sem mindegy, hogy a méhlepény mennyire , , érett"
Nekem 38+4 naposan a dokilátogatáskor mondta a doki, hogy hétvégén szülünk. (péntek délelõtt volt). Hazamentem, elkezdõdtek a fájások, estére meg is lett a fiam. De azt is mondta a doki, hogy ha szerdáig mégsem szülünk, akkor menjek be a kórházba.... gondolom már látta, hogy nyitva van a méhszáj, de nem mondta egybõl, hogy menjek be....
én is holnap megyek.azért mert nyitva a méhszáj nem hiszem.van akinek már sokkal hamarabb nyitva van.esetleg ha úgy látják hogy a babának nem jó már odabent akkor megindíthatják a szülést.de azt meg Nst-vel nézik.ha nem vérzel vagy ilyesmi nem hiszem hogy bent tartanának.akkor már inkább meg szülesztenek...
A kérdező hozzászólása: Csak arra gondoltam, ha nagyon nyitva van már! :)
ja!hú azt meg lehet éreznénk...görcsölnénk vagy vmi mert ugye akkor tágul mikor jönnek a görcsök.de ha nem görcsölsz sztem nem tartanak bent.a szülésznõm azt mondta ha kezdem érezni a fájásokat ne rohanjak egybõl be a kórházba mert nem megy olyan gyorsan ez a dolog.reméljük nem lesz semmi gond, bár már én is parázgatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Nehéz fizikai munkát végzek! Holnap megyek Uh-ra! Ha szólok hogy milyen a munkám rögtön kapok javaslatot a táppénzre? Hogy jelentsem be a cégnél? 72. 000-re vagyok bejelntve mennyit fogok kapni?

Legjobb válasz: Persze,én is szoltam bár olyan nehéz fizikai munkát nem végeztem de táppénzre vettek! Ha jól tudom 70% a táppénz! Én már nem nagyon tudom hogy mennyit kaptam aszem 68000.- 129000 volt az alap

Persze, én is szoltam bár olyan nehéz fizikai munkát nem végeztem de táppénzre vettek! Ha jól tudom 70% a táppénz! Én már nem nagyon tudom hogy mennyit kaptam aszem 68000.- 129000 volt az alap
Szia. Doki megállapítja a terhességet, ad róla papírt, azzal elmész a védõnõhöz, aki kiállítja a kiskönyvedet. Én, mire idáig eljutottam, már 10 hetes voltam. Addig írasd ki magad influenzával, ahogy elõttem is írták! Minden jót neked4
Szia!Bejelenteni akkor jelentsd, ha már kaptál kiskönyvet, különben kirúghatnak, ha olyanok.A kiskönnyvvel védve vagy.Addig míg nem kapsz felvehet a doki náthával, influenzával, hasonló dolgokkal.
A kérdező hozzászólása: Azt mikor kapom???Bármint a kiskönyvet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!