Találatok a következő kifejezésre: Ha holnap szeretnék első (4 db)

Ha holnap reggel szeretnék első vizeletből tesztelni, és ma nem kellett volna megjönnie, és nem is jött, akkor azt kimutatja?

Clearblue-m van itthon. Valaki használt már ilyet a válaszadók közül? Mi a tepsztalata ezzel kapcsiban?

Legjobb válasz: vagy még ne holnap teszteljek?

A kérdező hozzászólása: vagy még ne holnap teszteljek?
Szia! En is Clearblue-t hasznaltam es 2x is igazat mutatott, szoval nekem bevalt.szerintem megbizhato
A kérdező hozzászólása: és neked + lett? Mennyivel a nem várt mensi után használtad?
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. Pénteken volt a 26. napom, én vasárnap teszteletem Clearblue-val és jól látható volt a két csik. Szerintem nyugodtan tesztelj, de lehet, hogy csak halvány lesz a csik.
Tesztelj, ha nem bírsz várni, és "gyanakodsz". Ha esetleg -, de továbbra se jön meg, akkor pár nap múlva próbáld újból.
A kérdező hozzászólása: nega lett ma reggel:( viszont a hõm még mindig 37. Késõbb még tesztelek és pozitívan gondolkodok!:) ))
néhány nap múlva tesztelj újra.Hátha pozitív. Én ma talán 4 hetes vagyok, de a teszt még mindig negatív.A hétvégén megismétlem ha addig se jön meg.Ja és persze ha birok addig várni!
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy, akkor szorítsunk egymásnak. Én nekem is azt tanácsolták, hogy hét végén teszteljek, ha addig sem jön meg. Nos a kérdés nálam is csak az, hogy kibírom-e addig, de muszáj lesz.

Holnap megyek az első nőgyógyászati vizsgálatomra, és van néhány problémám. (lent) Mit szokott csinálni ha gyógyszert szeretnék?

holnap megyek dokihoz, szeretnék gyógyszert, de elég rendszertelen a mensim...:S félévente 1-szer kb :S :( félek hogy vmi bajom van...:( milyen vizsgálatokra küld el a vérvételen kívül? és ha gyógyszert akarok, és nem jön meg, mit fog csinálni, csak el kell kezdenem szedni egyb?l, és majd kialakul vagy kapok vmi injekciót? annyira félek...

Legjobb válasz: Szia! Elõször is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz. Nem mindegy, hogy 14 vagy, most jövöget meg elõszür és azért rendszertelen, vagy 18 vagy és már megvan egy ideje... Én elképzelhetõnek tartom, hogy elküld ultrahangra. Unokatesómnak is volt ilyen gondja, õ azt hitte terhes, de kiderült hogy valami miatt nem tudott kiürülni a szervezetébõl a vér, ezért bent gyülemlett. Kapott egy gyógyszert, megjött neki. Egyébként fogamzásgátlót fel szktak írni arra is, ha valakinek nem jön meg rendszeresen a menstruációja. Szóval szerintem felírja, aztán vártok, hogy ez rendbe teszie-e a ciklusodat. Ha nem, akkor szerintem további vizsgálatokra számíthatsz.

Szia! Elõször is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz. Nem mindegy, hogy 14 vagy, most jövöget meg elõszür és azért rendszertelen, vagy 18 vagy és már megvan egy ideje... Én elképzelhetõnek tartom, hogy elküld ultrahangra. Unokatesómnak is volt ilyen gondja, õ azt hitte terhes, de kiderült hogy valami miatt nem tudott kiürülni a szervezetébõl a vér, ezért bent gyülemlett. Kapott egy gyógyszert, megjött neki. Egyébként fogamzásgátlót fel szktak írni arra is, ha valakinek nem jön meg rendszeresen a menstruációja. Szóval szerintem felírja, aztán vártok, hogy ez rendbe teszie-e a ciklusodat. Ha nem, akkor szerintem további vizsgálatokra számíthatsz.
Ha fogamzásgátlót akarsz feliratni, addig nem fogja felírni, amig nem rendezõdik a mensesed. Laborvizsgálaton kívül esetleg egy hüvelyultrahangot is csinálhat. Lehet hormonális problémád van, nem tudom hány éves vagy, de ha még nagyon fiatal, 16 alatti, akkor még nem állt be rendesen a ciklusod. Nem kell félni, semmi durva dolog nem fog történni, viszont mindenképpen meg kell tudni, hogy mi okozza a rendellenességet.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, köszi :) picit megnyugodtam, de azért mégse :) csak ha tudom mi van...:(
A kérdező hozzászólása: ja, és 14 évesen jött meg elõször, azóta van így, csak anyum nem akart elvinni, mert neki is volt vmi problémája, és kapott vmi olyan hormontablettát(akkor még csak kísérleteztek) amitõl csak rosszabb lett...és mondta h engem nem akar elvinni 18 éves koromig...félek h vmi bajom is lehet h késõn megyek :S
sztem a te problémádat mindenképpen orvosolni kell, 18 éves korban már normális az h félévente egyszer menstruálsz. de ezt lehet h megoldja annyival h felír egy foggátlót, mnert vannak olyanok amik erre specializálódtak.
Elõször is olyan tabit fog felírni amitõl megjön és beáll, aztán jöhet a fog.tabi.
A kérdező hozzászólása: azt mondta a dokim, hogy lehet PCOS, vagy valami hormonzavar, elküldött vérvételre, és majd kell mennem ultrahangra hozzá nemsokára...félek, hogy komolyabb bajom van, de egy kicsit meg is nyugodtam, mert egy nagyon rendes dokinõm van, kedves, stb...végül is a legjobb barátnõim ajánlották :) aki kiváncsi mi lett szóljon, írok privibe. köszi az eddigi válaszokat, segítségeket! :)
Szerintem az Elite a legjobb, bár a Love sem rossz.
Nálunka durex elite jött beh:) vagy a classic:)
sztem lifestyles play elég jó és fehércsoki-szerû íze van XD
4 éve használjuk a durexet párommal és eddig soha nem szakadt ki. masculannal sem volt még problémánk.
Szintén lifestylest javasolnám! Durexrõl több barátom is mesélte, hogy könnyen szakad. Nekünk a lifestyles ultra thin jött be, állítólag már-már majdnem jó érzés, ellentétben a vastagabb gumikkal.
Én is a lifestylesra szavaznék inkább.
Durex Love. Mi már egy ideje azt használjuk. Panasz még sosem volt rá (és remélem ez így is marad). Meg azért is a Love mert tök édeskés az illata. :D
Nekünk az Elite nagyon rossz volt, barátomat szorította, meg túl volt síkosítva, mondjuk elsõ szexre az lehet nemrossz, de ha a barátnõd amúgysem egy száraz alkat, akkor ezzel már nagyon fog csúszkálni. A Love-ot nem próbáltuk, de amúgy Lifestyles-pártiak vagyunk, Original tökéletes.
sztem tök mind1 mert gumiba nem az igazi hogy mondjam ném érzed a punci 'izét":D védekezést meg bármelyik megteszi... de ink vastagabbat nehogy kiszakadjon
Nekünk az Elite tökéletes.

Első nőgyógyászati vizsgálatom holnap lenne és tablettát szeretnék feliratni. Mit mondjak ha bemegyek? Kezdjem a tablettával a mondanómat?

Legjobb válasz: Amikor bemész le fogtok ülni és valószínûleg meg fogja kérdezni a doki hogy miben segíthet. Akkor te elmondod hogy most vagy elõször nõgyógyásznál és a vizsgálat mellett fogamzásgátló tablettát is szeretnél majd. Fel fog tenni neked pár kérdést, hogy szûz vagy-e stb. Majd megvizsgál és valószínûleg el fog küldeni egy vér és vizelet vizsgálatra és ezután fogja felírni a tablettát. Ha kevésbé lelkiismeretes a doki akkor lehet hogy egybõl felírja a tablettát, vérvizsgálat nélkül.

Amikor bemész le fogtok ülni és valószínûleg meg fogja kérdezni a doki hogy miben segíthet. Akkor te elmondod hogy most vagy elõször nõgyógyásznál és a vizsgálat mellett fogamzásgátló tablettát is szeretnél majd. Fel fog tenni neked pár kérdést, hogy szûz vagy-e stb. Majd megvizsgál és valószínûleg el fog küldeni egy vér és vizelet vizsgálatra és ezután fogja felírni a tablettát. Ha kevésbé lelkiismeretes a doki akkor lehet hogy egybõl felírja a tablettát, vérvizsgálat nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) akkor nem az lesz, hogy bemegyek és egybõl vetkõzzön és fel a székbe..? Mert akkor meg se tudnék szólalni kb :/
Nem-nem.:) Nem minden bemelegítés nélkül szokták ezt csinálni.:) A magánrendeléseken legalábbis biztos nem, az SZTK-ban nem tudom mi a helyzet mert ott még nem voltam.
A kérdező hozzászólása: én SZTK-ba megyek :/
Hát én nem magánrendelésre járok és ott úgy volt, hogy elõször be kellett regisztrálni és ott mondtam, hogy mit szeretnék, így a rendelõbe lépés elõtt már tudta a doki, hogy miért megyek.Amikor sorra kerültem elõbb az öltözõbe hívtak be, mondta az asszisztens hogy alulról öltözzek le és aztán szólítottak. A doki megvizsgált, utána még csevegett egy sort, én meg hál'Istennek szoknyában mentem és azt magamon hagytam így nem kellett pucér seggel még ott állnom percekig a vizsgálat után. Szóval te is menj szoknyában vagy hosszú felsõben , amit elég a vizsgálatkor csak felhajtani, így nem olyan kellemetlen.
Sajnos az SztK-ban ez elõfordulhat.... Próbálj egy nõi dokihoz bejelentkezni idõpontra.
SzTK-ja válogatja, de azért valószinüleg meg akar vizsgálni is mielõtt felirná. Szerintem is próbálj nõi dokit keresni, legalábbis elsõre mindenképpen megkönnyiti a szitut...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!