Találatok a következő kifejezésre: Ha holnap szeretnék (42 db)

Holnap szeretnék menni nőgyógyászhoz, abban az esetben lehet, ha a menstruációm már elmúlóban van, holnap lesz az utolsó napja, amikor már ugye nem sok minden jön. Meg fog tudni attól vizsgálni? Fog tudni kenetet venni?

Legjobb válasz: hát ha meg is vizsgál... elõtte szerintem szólj, h. ne akkor lepõdjön meg, amikor már széttártad :) szóval ha meg is vizsgál, annak gondolom tudod mi lehet a következménye. nagy eséllyel elkezdesz megint vérezni. nekem 4 napja múlt el mikor legutóbb megvizsgált, aztán még 3 napig véreztem. nem volt jó :/

hát ha meg is vizsgál... elõtte szerintem szólj, h. ne akkor lepõdjön meg, amikor már széttártad :) szóval ha meg is vizsgál, annak gondolom tudod mi lehet a következménye. nagy eséllyel elkezdesz megint vérezni. nekem 4 napja múlt el mikor legutóbb megvizsgált, aztán még 3 napig véreztem. nem volt jó :/
A kérdező hozzászólása: Már nagyon a végén vagyok, szóval csak ilyen kevés barnázás. És igen, azért megyek h megvizsgáljon. Sajnos nem tudom eltolni, mert elfogyott a gyógyszerem, és fel kell iratnom újat. Remélem azért nem lesz belõle gáz.

Ha antidepit szedek és holnap szeretnék elmenni kocsmázni akkor elég ha csak a holnapit nem veszem be, vagy már ma sem kéne?

Legjobb válasz: Antidepi szedése esetén kimondottan ellenjavallt az alkohol fogyasztása. Még legalább ennyire ellenjavallt, bármilyen okból a szedés rendjének a megváltoztatása. Döntsd el, mit akarsz? Gyógyulni, vagy kocsmázni?

Antidepi szedése esetén kimondottan ellenjavallt az alkohol fogyasztása. Még legalább ennyire ellenjavallt, bármilyen okból a szedés rendjének a megváltoztatása. Döntsd el, mit akarsz? Gyógyulni, vagy kocsmázni?
attól függ konkrétan mit szedsz, ezeket nem lehet úgy, hogy egyszer beveszed egyszer nem.... egyébként szerintem akkor már ma se vedd be
A legtöbb ilyen gyógyszerre nem probléma, ha 1-2 sört iszol, de sokat nem érdemes, az már okozhat problémát. Viszont ha 2 vagy több nap egymás után nem veszed be, akkor megszûnhet a hatása, és újra 1-3 hét, mire megint hatni kezd.
A kérdező hozzászólása: hát nem pár sörre gondoltam , pár abszint :P sertagen a neve egyébként
Én jó ideje szedek antidepresszánst, és szoktam mellette inni, néha nagyobb mennyiséget is. Persze nem rendszeresen, csak ha bulizunk, v ilyesmi. De soha semmi bajom nem volt még tõle. Ha kihagyod azzal semmit nem érsz el, mert ezek a szerek tárolódnak a szervezetben, és kell pár nap, míg kiürülnek. De azért nagyon sokat ne igyál, mert biztos, hogy hamarabb meg fog ártani.

Ha holnap reggel szeretnék első vizeletből tesztelni, és ma nem kellett volna megjönnie, és nem is jött, akkor azt kimutatja?

Clearblue-m van itthon. Valaki használt már ilyet a válaszadók közül? Mi a tepsztalata ezzel kapcsiban?

Legjobb válasz: vagy még ne holnap teszteljek?

A kérdező hozzászólása: vagy még ne holnap teszteljek?
Szia! En is Clearblue-t hasznaltam es 2x is igazat mutatott, szoval nekem bevalt.szerintem megbizhato
A kérdező hozzászólása: és neked + lett? Mennyivel a nem várt mensi után használtad?
Szia! Nekem 26 naposak a ciklusaim. Pénteken volt a 26. napom, én vasárnap teszteletem Clearblue-val és jól látható volt a két csik. Szerintem nyugodtan tesztelj, de lehet, hogy csak halvány lesz a csik.
Tesztelj, ha nem bírsz várni, és "gyanakodsz". Ha esetleg -, de továbbra se jön meg, akkor pár nap múlva próbáld újból.
A kérdező hozzászólása: nega lett ma reggel:( viszont a hõm még mindig 37. Késõbb még tesztelek és pozitívan gondolkodok!:) ))
néhány nap múlva tesztelj újra.Hátha pozitív. Én ma talán 4 hetes vagyok, de a teszt még mindig negatív.A hétvégén megismétlem ha addig se jön meg.Ja és persze ha birok addig várni!
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy, akkor szorítsunk egymásnak. Én nekem is azt tanácsolták, hogy hét végén teszteljek, ha addig sem jön meg. Nos a kérdés nálam is csak az, hogy kibírom-e addig, de muszáj lesz.

Régen nem voltam már szoláriumban, holnap szeretnék menni újra. Viszonylag fehér bőröm van, nem érzékeny. Szeretném, ha valamennyire már meglátszódna (nem leégni szeretnék). Mennyi időre kellene mennem?

Álló szolira gondoltm, 3 percre. Viszont ez nem hiszem, hogy els?re meglátszódna. Esetleg 6 perc? Szedek mellé béta-karotin tablettát.

Legjobb válasz: Voltál már abban a szoliban? Mert mindenhol más erõsségûek a csövek. Az állók általában erõsebbek. Én 3 percre mennék. Ha nem látszódik semmi, másnap is menj el ugyanennyi idõre.

Voltál már abban a szoliban? Mert mindenhol más erõsségûek a csövek. Az állók általában erõsebbek. Én 3 percre mennék. Ha nem látszódik semmi, másnap is menj el ugyanennyi idõre.
A kérdező hozzászólása: Igen, voltam már ott. Köszönöm a választ, valószínûleg maradok akkor a 3 percnél.
Egyetèrtek az elsö vàlaszolòval, inkàbb màsnap is menj el rövidkère minthogy "odaègesd" magad! Èn egyszer odasültem a fekvöben, hàààt elèg cefetül nèzett ki a hàtsòm meg viszketett:)
Az állók igen erõsek szoktak lenni, 3 percre menj.

Diákhitelt szeretnék igényelni, de ahhoz, hogy dec15-én megkapjam a pénzt, november 15-ig kell igényelni. Ha holnap kinyomtatom és leadom a papírt, utána mennyi idõ amíg az iskolám tanulói osztálya visszaigazolja a hallgatói jogviszonyomat?

Szerintetek elkéstem, és csak januárban fogok pénzt kapni, vagy megkapom dec15-én? :S

Legjobb válasz: Ha tényleg úgy van, ahogy leírtad és elméletileg tegnap leadtad a papírt, akkor megkapod decemberben. A szerzõdésed aktiválása után a Diákhitel Központ megkeresi az iskoládat, és ha visszaigazolják a jogviszonyt, akkor utalnak következõ hónapban. Nekem ha jól emlékszem, kb. 2-3 nap múlva írták ki, hogy aktív a jogviszonyom. :) De azon nem fog múlni, a suli általában gyorsan reagál a megkeresésre.

Ha tényleg úgy van, ahogy leírtad és elméletileg tegnap leadtad a papírt, akkor megkapod decemberben. A szerzõdésed aktiválása után a Diákhitel Központ megkeresi az iskoládat, és ha visszaigazolják a jogviszonyt, akkor utalnak következõ hónapban. Nekem ha jól emlékszem, kb. 2-3 nap múlva írták ki, hogy aktív a jogviszonyom. :) De azon nem fog múlni, a suli általában gyorsan reagál a megkeresésre.

Ha holnap belekezdek az Egri csillagokba akkor vasárnapra ki tudom olvasni? (nagyon sok könyvet olvasok és nagyon sok félét csak nem tudom hogy tetszeni fog-e) komoly válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ha nem azért olvasod, mert kötelezõ, hanem szívesen, akkor igen. Bár nem vékonyka mû, én elsõ alkalommal egyszerre olvastam ki. Azért tanácsolom, hogy szórakozásból tedd, mert miután kötelezõen el kellett olvasni az iskolában, harminc évig legalább nem vettem a kezembe.

Ha nem azért olvasod, mert kötelezõ, hanem szívesen, akkor igen. Bár nem vékonyka mû, én elsõ alkalommal egyszerre olvastam ki. Azért tanácsolom, hogy szórakozásból tedd, mert miután kötelezõen el kellett olvasni az iskolában, harminc évig legalább nem vettem a kezembe.
Nekem a kõszívû ember fiai tetszett. Hát izmos pár nap lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat! igazából szeretem az ilyen regényeket és 13 évesen (pontmajuhe) pedig 90% ilyeneket olvasok. nem is értém ez a könyv hogy maradt ki. de köszönöm! :) )

Holnap megyek az első nőgyógyászati vizsgálatomra, és van néhány problémám. (lent) Mit szokott csinálni ha gyógyszert szeretnék?

holnap megyek dokihoz, szeretnék gyógyszert, de elég rendszertelen a mensim...:S félévente 1-szer kb :S :( félek hogy vmi bajom van...:( milyen vizsgálatokra küld el a vérvételen kívül? és ha gyógyszert akarok, és nem jön meg, mit fog csinálni, csak el kell kezdenem szedni egyb?l, és majd kialakul vagy kapok vmi injekciót? annyira félek...

Legjobb válasz: Szia! Elõször is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz. Nem mindegy, hogy 14 vagy, most jövöget meg elõszür és azért rendszertelen, vagy 18 vagy és már megvan egy ideje... Én elképzelhetõnek tartom, hogy elküld ultrahangra. Unokatesómnak is volt ilyen gondja, õ azt hitte terhes, de kiderült hogy valami miatt nem tudott kiürülni a szervezetébõl a vér, ezért bent gyülemlett. Kapott egy gyógyszert, megjött neki. Egyébként fogamzásgátlót fel szktak írni arra is, ha valakinek nem jön meg rendszeresen a menstruációja. Szóval szerintem felírja, aztán vártok, hogy ez rendbe teszie-e a ciklusodat. Ha nem, akkor szerintem további vizsgálatokra számíthatsz.

Szia! Elõször is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz. Nem mindegy, hogy 14 vagy, most jövöget meg elõszür és azért rendszertelen, vagy 18 vagy és már megvan egy ideje... Én elképzelhetõnek tartom, hogy elküld ultrahangra. Unokatesómnak is volt ilyen gondja, õ azt hitte terhes, de kiderült hogy valami miatt nem tudott kiürülni a szervezetébõl a vér, ezért bent gyülemlett. Kapott egy gyógyszert, megjött neki. Egyébként fogamzásgátlót fel szktak írni arra is, ha valakinek nem jön meg rendszeresen a menstruációja. Szóval szerintem felírja, aztán vártok, hogy ez rendbe teszie-e a ciklusodat. Ha nem, akkor szerintem további vizsgálatokra számíthatsz.
Ha fogamzásgátlót akarsz feliratni, addig nem fogja felírni, amig nem rendezõdik a mensesed. Laborvizsgálaton kívül esetleg egy hüvelyultrahangot is csinálhat. Lehet hormonális problémád van, nem tudom hány éves vagy, de ha még nagyon fiatal, 16 alatti, akkor még nem állt be rendesen a ciklusod. Nem kell félni, semmi durva dolog nem fog történni, viszont mindenképpen meg kell tudni, hogy mi okozza a rendellenességet.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, köszi :) picit megnyugodtam, de azért mégse :) csak ha tudom mi van...:(
A kérdező hozzászólása: ja, és 14 évesen jött meg elõször, azóta van így, csak anyum nem akart elvinni, mert neki is volt vmi problémája, és kapott vmi olyan hormontablettát(akkor még csak kísérleteztek) amitõl csak rosszabb lett...és mondta h engem nem akar elvinni 18 éves koromig...félek h vmi bajom is lehet h késõn megyek :S
sztem a te problémádat mindenképpen orvosolni kell, 18 éves korban már normális az h félévente egyszer menstruálsz. de ezt lehet h megoldja annyival h felír egy foggátlót, mnert vannak olyanok amik erre specializálódtak.
Elõször is olyan tabit fog felírni amitõl megjön és beáll, aztán jöhet a fog.tabi.
A kérdező hozzászólása: azt mondta a dokim, hogy lehet PCOS, vagy valami hormonzavar, elküldött vérvételre, és majd kell mennem ultrahangra hozzá nemsokára...félek, hogy komolyabb bajom van, de egy kicsit meg is nyugodtam, mert egy nagyon rendes dokinõm van, kedves, stb...végül is a legjobb barátnõim ajánlották :) aki kiváncsi mi lett szóljon, írok privibe. köszi az eddigi válaszokat, segítségeket! :)

Igy hizni fogok ha ezt csinálom? Holnap szeretnék elmenni a haverokkal bulizni és innánk is, de ugye az alkohol hizlal..És arra gondoltam hogy napközben nagyon keveset ennék, azt is inkább fehérje vagy ilyesmi..

és hanyagolnám a szénhidrátot és igy este innék egy keveset.Igy is nagyon rosszat teszek?És mi az az ital amia a legkevésbé hizlalna?El?re is köszi.

Legjobb válasz: Nem ettol fogsz elhizni, nyugodtan igyal, kulonben meg ha tenyleg napkozben alig fogsz enni, akkor ugyis gyorsan ut az alkohol. Jo bulit, es igyal, ne vedd annyira komolyan a fogyokurat, mert az sem jobb, mint hogy iszol egy kicsit!

Nem ettol fogsz elhizni, nyugodtan igyal, kulonben meg ha tenyleg napkozben alig fogsz enni, akkor ugyis gyorsan ut az alkohol. Jo bulit, es igyal, ne vedd annyira komolyan a fogyokurat, mert az sem jobb, mint hogy iszol egy kicsit!
Nyugodtan egyél napközben is, de éppen csak annyit, hogy ne legyél éhes. Ez a fogyókúráknak amúgy is az alapja. Nem attól fogsz elhízni, ha alkalmanként egy kicsit többet engedsz meg magadnak, mint amit a fogyókúrák megengednek. Én túlzásnak tartom az elhízástól és a hízlaló ételektõl való félelmedet. Az éhezésnél sokkal többet ér, ha másnap ledolgozod a bevitt szénhirdátmennyiséget. Mondom ezeket persze úgy, hogy soha nem fogyiztam, szóval azért várd meg a többi választ is, de szerintem nem kell ennyire parázni.

40hetes és 6napos vagyok, ha holnapig nem szülök befektetnek. Létezik az h ha nem szeretnék még napokig ott feküdni, akkor kérem h indítsák meg a szülést?

Tulajdonképpen már eljött az ideje a szülésnek,feleslegesen feküdnék még napokat a kórházban,vagy egyáltalán mennyit szoktak még utána várni?Vagy kórháza válogatja?Ez Miskolc és a Semmelweis kórház.Valaki tudja esetleg h ott mi a szokás?

Legjobb válasz: Szia! Aminoszkópiát csinálnak,közben kézzel szoktak tágítani.Álltalában 12 óra múlva magától indul.

Szia! Aminoszkópiát csinálnak, közben kézzel szoktak tágítani.Álltalában 12 óra múlva magától indul.
Jobb esetben befektetés után másnpa megindítják, mert nekik sem céluk, hogy foglald az ágyat, az idõ meg már megvan. Legalábbis Pécsen így van.
Barátnõmnek ugyanebben a helyzetben azt javasolta az orvos, hogy szeretkezzen a párjával.. be is vált, szeretkezés után pár órával már a kórházban voltak.. :-)
Szia!Én decemberben "szültem" a Semmelweisben.A betöltött 40. héten fektettek be( ez csak 2, 5 nap volt), naponta volt nst+amnioszkópia és csak akkor küldtek szülõszobára, amikor már zavaros lett a magzatvíz, de mivel nem voltak fájásaim és csak a vizsgálatoktól voltam 1 ujjnyira tágulva megcsászároztak.Az ott látottakból kiindulva, ha 2 ujjnyira nyitva vagy és nincs semmi akadálya beindítják, de ezt ott mindíg dr. Hardonyi András oszt.vezetõ fõorv. dönti el.

Holnap szeretnék menni vért adni, de ha ma este megiszok 1 max.2 sört (vagy ízes sör) az kizáró ok?

A netet már körbeolvastam, mindenhol mást írnak. Elõre is köszi

Legjobb válasz: Elvileg addigra kiürül. A fesztiválokon is van véradási sátor, szóval lehet :))

Elvileg addigra kiürül. A fesztiválokon is van véradási sátor, szóval lehet :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!