Találatok a következő kifejezésre: Ha hirtelen a (421 db)

Te mit tennél, ha hirtelen a Gyakorikérdések.hu oldal eltűnne?

Tegyük fel, hogy egy hatalmas napkitörés tönkre tenné a Földön az összes elektrotechnikai kütyüt így nem jutnál ehhez az oldalhoz sem vagy tegyük fel, hogy végleg leáll Magyarországon az internet, mert annyira eladósodik az állam, hogy nem tudja befizetni vagy tegyük fel, hogy a Gyk szerverei leállnak vagy bezárják az oldalt hasonlóan a MegaUploadhoz.

Legjobb válasz: nem lenne joooo

nem lenne joooo
Elmennék gyúrni...
Semmit. Elmennék Dr Peppert inni.
Csinálnék szilvásbuktát, mert azt szeretem.
összeszedném ami maradna belõled és kutyámnak odaadnám mint a csontot játszon vele:D
Kiírnám a házra, hogy 10. emeleti lakás haláleset miatt kiadó.
Kimennék a kertbe kapálni...
Akkor hova fordulnék azokkal a kérdéseimmel, amikre senki nem tud választ adni, vagy nem akarok megkérdezni senkit?
tapsolnék és helyeselnék, bár a n00bok megmaradnak ezért ez sovány vigasz
Addig lennék naponta kétszer demonstratíve öngyilkos, amíg vissza nem csinálják.
Megkeresném az összes Gyk felhasználót és családjuktól elszakítva egy hatalmas elzárt helyen tartnám õket. A helyen lennének különbözõ kategóriák azon belül alkategóriák. Valami elsétál valamilyen kategóriába megáll egy helyb és föltesz egy kérdést valaki meg ad rá választ. A moderátorok és adminok azaz királyok és istenek néha ha valaki troll kérdést tesz fel azt elhallgattatják egy pofonnal. Aki nagyon troll annak elvágják a torkát. A regisztráció úgy mûködne, hogy valaki a kapuban kitölti a regisztrációs lapot és õ is itt fog lakni. Ja és kilépni nem lehet :D
Itt helyben Beleverném a fejem az asztalba és aztán kiugranék az ablakon. XD
pofán vágnám a moderátorokat
te jó ég :S szerintem gyorsan elkezdenék búcsúzkodni mindenkitõl, akit szeretek, lerendezném a temetéshez szükséges elõkészületeket, majd elmennék hozzád és együtt ugornánk ki :(:( .... :DD
Majd én csinálok! :) Nem nagy dolog, mondjuk dúsztom sincs hogyan kell....
szerintem valaki csinálna helyette másikat. Ha nem akkor igy jártam (:
ha te kiugranál a 10.emeletrõl az senkinek se hiányozna. a gyk sokaknak. de mivel minden pótolható lenne másik helyette. viszont téged nem tudunk pótolni te nem lennél. ami ugye az elsõ mondatból viszont kitûnt senkinek se okozna gondot. ha te egy ilyen kicsinyes dolog miatt eldobod az életed akkor meg se érdemled a továbbiakban. kérdezõ hagyd el a bolygót. most. kiestél a játékból. a többség kiszavazott.
én meg õrülnék

Te mit tennél, ha hirtelen a Gyakorikérdések.hu oldal eltűnne? :D

Tegyük fel, hogy egy hatalmas napkitörés tönkre tenné a Földön az összes elektrotechnikai kütyüt így nem jutnál ehhez az oldalhoz sem vagy tegyük fel, hogy végleg leáll Magyarországon az internet, mert annyira eladósodik az állam, hogy nem tudja befizetni vagy tegyük fel, hogy a Gyk szerverei leállnak vagy bezárják az oldalt hasonlóan a MegaUploadhoz. :D

Legjobb válasz: Megsiratnám azokat a perverzeket, akikkel itt szoktam levelezni. :)

ordítanák addig még vissza nem jön
Törölték a profilját aki elõször kérdezte meg :D
Utolsó! Tudtam, hogy már vhol láttam ezt a kérdést. Ezen behalok xD És am. próbáljatok a felhasználónak privátot küldeni... :D
Semmit.
Elmorzsolnék egy könnycseppet!
Újraindítanám.
Megsiratnám azokat a perverzeket, akikkel itt szoktam levelezni. :)
Már mint a belinkelt kérdésnél xD
ha a gyakorikérdések megszünne átmennék ezek közül egy másik oldalra: tudjatok.hu kerdezzfelelek.hu
Ha a GYK, akkor semmit.. Ha az internet: akkor... elköltöznék más országba. DE AZONNAL
trollkodnék máshun

Hozzáértők, szerelők! Opel astra f c14 NZ. Alacsony fordulatnál, ha hirtelen a gázra lépek, csak dadog, hőköl a motor. Viszont ha fokozatosan nyomom a gázt nincsen probléma. Miért lehet ez?

Pl. 1 esben elindulok, ugye megmozdul az autó, gyorsítok, majd padlógázt nyomok. és nem indul emg az autó, csak rángat, meg ledadog, mintha 2-gyretyapipát levennék mondjuk, ugy... Tehát alacsony fordulatról, ha hirtelen a gázra lépek, csak dadogás, meg hőkolás van... Főleg 2 es, 3 asban észrevehető...ugye mikor alacsonyabb fordulatrol kéne húznia, és nem teszi, csak dadog, és mintha 2 henger menne csak. Visszaengedema gázt, és pörgösebben autózok, akkor nincsen probléma... Elosztófejen forgattam már minden felé...ugyanez a helyzet minden állásban.Osztófedél, rotor szinte új, gyertyakbelek, gyertyák jó állapotúak. Néhány vákumcsovem azonban nincs a helyén. Okozhatják azok a hibát, vagy ez inkább elektronikai, vagy befecskendezési, netán nagyobb probléma lehet? köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ugyan ez van nálam is, fõleg indulásnál mikor még hideg a motor. Szerintem ez nem probléma... én ilyenkor visszaváltok egyet és megyek tovább...

Ugyan ez van nálam is, fõleg indulásnál mikor még hideg a motor. Szerintem ez nem probléma... én ilyenkor visszaváltok egyet és megyek tovább...
Astra f 1.6 16v ugyanez a jelenség. Lehet, hogy ez gyárilag ilyen ? :) Amúgy lehet, hogy nem probléma, de minap hirtelen akartam kiugrani egy keresztezõdésbõl, és gyorsulás helyett inkább ráncigált. Úgyhogy probléma.
A kérdező hozzászólása: csunya lenne gyárilag ilyen..XD régebben nem mûvelte ezt...újabban szokása..:/

Milyen életet élnétek a jelenlegihez képest, ha hirtelen a tízszeresére nőne a családi bevételetek?

Játsszunk el a gondolattal: minden keresőnek a családban tízszerese lesz a fizetése holnaptól. Mi változna a mindennapi életetekben, mihez kezdenétek a megnövekedett bevétellel?

Legjobb válasz: Lekötnénk, és pár hónap múlva építtethetnénk egy hitelmentes családi házat (max 110-120nm) :) Vagy kicsit többért a budai hegyoldalba :D Mindenképpen félretennénk belõle!

Lekötnénk, és pár hónap múlva építtethetnénk egy hitelmentes családi házat (max 110-120nm) :) Vagy kicsit többért a budai hegyoldalba :D Mindenképpen félretennénk belõle!
Kertes házba költöznék és örökbefogadnék egy halom kutyát :) meg adományoznék a pénzembõl
Az autót lecserélnék az biztos, vennék egyet magamnak is. A házon újítanánk. A mindennapi életben nem változna sok egyébként. Valószínûleg nem buszoznék már sûrûn és divatosabb ruhákban járnék.
Egy komoly összeget adnék az állatmenhelynek. Utalnék a Tûzoltó utcai gyermekklinikának /nincs gyermekem/ egy nagyobb összeget. Elutaznék Peruba, Alaszkába. A 16 éves autómat lecserélném egy 8-10 évesre. Teknõsbéka levest ennék és a polgármestert a nyílt utcán lehülyézném.
Szerintem szüleim felújítanák a családi házat. Biztos nem csinálnánk belõle luxusvillát, egyszerûen csak átfestenénk, néhány új bútort vennénk bele (a legtöbb, ami most van már kb 20-30 éves), az udvart is rendbe tennénk, megcsinálnánk készre a teraszt stb. Nem gyötrõdnék azon, hogy költségtérítés szakra tudok csak menni egyetemen, hanem tudnám, hogy biztos ki fogjuk tudni fizetni. Szerintem elmennénk egy nagy családi nyaralásra. Kb ezek lennének :)
Az én nullám is megtízszerezõdne? :) Ha annyira sok pénzünk lenne, akkor átköltöznénk egy jobb, másfél szobás albérletbe. Vennénk egy klafa forgósszéket a férjemnek, meg szintén neki egy macbookot. Vennénk ruhákat, eljárnánk kirándulni, úszni, konditerembe, és drágább ételeket is vennénk. Meg eljárnék havonta masszíroztatni, és befestetném a hajam. :)
Végre vennénk egy saját lakást, amire most még kilátás sincs, vennénk egy jobb autót, évente kétszer elmennénk nyaralni/telelni, sûrûbben lenne hétvégi családi program, végre nem kínaiban vennék ruhát/cipõt, a babának pedig nem turkálóban vagy vaterán kutatnám a ruháit, dolgait. Nagyjából ennyi. Ja, és takarítónõt fogadnék, mert gyûlölök takarítani és beszereznék egy mosogatógépet :)
Megvenném a motoromat, elköltöznék albérletbe a "munkásszállóról", így már kutyám is lehetne, a többi pénzt meg ugyanúgy félretenném, hiszen így is, úgy is Írország a cél. (Egyedül élek, gyereket nem szeretnék, a szüleim meg az én pénzem nélkül is jól élnek, szóval nincs, akire költsem magamon kívül.)
Nagyban függ attól, hogy ez a 10x-es fizu meddig tart.
Most tervezünk lakást venni, 2-3 szobásat. Ha így megnõne a jövedelmünk, akkor minimum 5 szobásat vennénk, hogy mindenkinek lehessen majd külön szobája, plusz szülõi háló. Abbahagynám a fogamzásgátlót és végre jöhetnének a gyerekek. Lecserélnénk az autót, illetve végre két autónk lenne. Plusz a párom megvehetné a sportkocsit, amire vágyik. Már ha gyûjt rá :D A házimunkát kiszervezném, fogadnék egy bejárónõt, aki rendben tartja a házat, és fõz, vagy étterembõl hozatnék ebédet, mert utálok fõzni. Kicsit messzebbre mennénk nyaralni :)
feleségül venném álmaim szerelmét, 3 gyereket "gyártanánk", majd a házamat renováltatnám, és utána nyaralni mennék évi kétszer, oktatásban és nevelésben minden megpróbálnék megadni a feleségemnek és a kis lurkóknak. reggel és délután mennék értük az oviba, suliba.
Hamarabb összeköltözhetnénk a párommal. A lakás felújítás pikk-pakk megoldódna, nem kellene rá hónapokat várnunk. Nyáron elmennénk 2 hétre valahova külföldre nyaralni. A többi pénzt pedig leraknánk, gyûjtögetnénk.
függ attól, hogy ez állandó jelleggel, vagy csak mondjuk pár hónap. Mondjuk ha tartós, akkor kb. 100.000-rel nõne a kiadás. Nem luxus lenne, csak megengedhetnénk magunknak az egészségesebb életmódot, picivel több utazást, nem turis ruhákat. Luxus dolgokra nem költenénk szerintem, max tv-t és számítógépet vennénk, az is a párom miatt. Amit még tennék, hogy a szüleimet segíteném. összegben kifejezve. Átlagban most keresünk 240.000 Ft-ot, ebben kafetéria is benne van. A 10x-ese 2.400.000 lenne. Szerintem kb. 350-400-ból kényelmesen kijönnénk, valamennyivel támogatnám a szüleimet is, 50-50.000 FT-tal, a maradék lekötésre kerülne. 1-1, 5 év múlva lenne saját házunk :) De ez csak álom egyelõre :)
Elköltöznénk egy nagyobb lakásba, lecserélnénk a kocsit, a többit meg félretennénk.
Na igen, kérdés, hogy meddig kapnánk 10x-est? Ha nincs nincs idõkorlát, akkor: - a javát gyûjtögetnénk egy ideig, aztán vagy megszabadulnánk ettõl a lepukkant hiteles lakástól, vagy szépen rendbe tennénk és megtartanánk. - pár dolgot megvennénk mert régóta esedékes pl:megcsináltatnám a mosogatógépet és vennék egy új kézimixert, meg egy Bermuda-szendvics sütõt, de semmi nagy extra kiadás, nem szórnám el a pénzt csak úgy... - a gyerekeket eljáratnám lovagolni mert ez a szívük vágya. - takarékosan élnénk és amit összegyûjtögetünk, abból élményeket szereznénk magunknak, kiruccanások, nyaralások stb.
Nagy részét félretennénk és 1 éve belül házat, autót vennénk. Nem csak a gyerekek kapnának új ruhát és ennének egészséges ételeket, hanem mi is a férjemmel. Lenne takarítónõnk, így a hétvége csak a miénk lenne, mehetnénk mindenfelé. Sokat utaznánk. Járnék szakács- és cukrásztanfolyamra, a férjem jelentõs összeget áldozna a fényképészetre.
Ha maradna ez a tízszeres fizetés életem végéig, akkor Fél évig nem csinálnék semmi különöset, csak gyûjtenék. Felmondanék fél év után, és megcsinálnám a saját vállalkozásom.
félretenném az egészet és pár hónapon belül megvenném a saját házunkat...nem nagyot, csak amolyan kényelmeset, ahol minden elfér, minden van, ami a kényelmünket szolgálhatja...szép is:) nem kell luxus...vennénk egy kocsit...és hamarabb lenne babánk:) 24l
Megvennénk álmaink autóját, használtan már a jövõ hónapban. Elmennénk nyaralni is már idén. :) Kicsit nagyobb esküvõt szerveznénk, de nem sokkal. Jöhetne a baba minél elõbb. Sok helyre utaznánk az új autónkkal, mindenféle programot meglátogatnánk. Télen mennénk Bécsbe. Ilyesmik. 24N
Picit kiköltekezném magam, de persze csak módjával. Egyébként saját vállalkozásba kezdenék!
Másfél évig gyûjtögetném, utána húznék innen mesdzire, hogy megvalósítsam a terveimet.
Görög tengerparton lébecolnék, vagy teljesen más környezetben.
Elsõ lépés. Vennénk egy kis házat. Most albérletben élünk két pici gyerekünk van. Aztán bútorokat vennék, elsõ az ágy, jelenleg nincs. Aztán elintézném a gyerekek állampolgárságát, hogy kettõs állampolgárok legyenek. Magamnak megkérném a mexikóit. Azután félretennék a gyerekek iskoláztatására. Több vágyam nincs :)

Ha elméletben a Föld forgása megállna hirtelen (nem folyamatosan lassulva) akkor mekkora katasztrófával járna? Értem ezalatt pl a tehetetlenség miatt medréből kilépő óceánokat, nagy épületeket, fákat.

Legjobb válasz: Attól függ, mit értesz hirtelen megállás alatt. Mármint mi állna meg hirtelen? Csak a kõzetek? Miért pont csak a kõzetek? De ha igen, akkor igen nagy. Értsd: emberi élet kétlem, hogy maradna.

Attól függ, mit értesz hirtelen megállás alatt. Mármint mi állna meg hirtelen? Csak a kõzetek? Miért pont csak a kõzetek? De ha igen, akkor igen nagy. Értsd: emberi élet kétlem, hogy maradna.
Ez a Maja jóslatos hülyeség óta terjed, hogy "megáll" a Föld forgása? A Föld forgása FIZIKAILAG KÉPTELEN megállni. Ehhez egy ekkora katasztrófa kéne (pl. egy Hold méretû égitest becsapódása a földbe forgásiránnyal szembe), amit amúgy sem élne túl senki és semmi a bolygón. Másképp meg nem áll le a forgás, úgyhogy kár is ezen agyalni...
93% -> azért írtam, hogy elvesztenénk, mer a föld forgása tartja mellettünk. Egyébként így is lassan távolodik (4, 5cm/év), ami annak a jelenségnek tudható be, miszerint a föld forgása lassul, amely lassulás a hold forgási sebességére tevõdik át, az pedig gyorsul. Minél gyorsabb, annál inkább távolodik.
Hát ez nem ilyen egyszerû, itt az épületek, fák annyira nem játszanak szerepet. Sokkal nagyobb baj volna, hogy az óceánok vize a sarkvidékek felé áramlana, hogy elvesztenénk a holdat, nyilván befolyással volna a mágneses mezõnkre, ami viszont megvéd a napszéltõl, napból áradó részecskéktõl. Ennek hiányában egész hamar végezne minden élõlénnyel.
bocsi, elírtem: *meghallna=meghalna... meghallani már nem hallanának meg semmit, mert halottak lennének (nem, nem hallottak) :)
a Föld forgása nem tud megállni.
Naggyal!
A kérdező hozzászólása: A kérdésem csak feltételezés, nem érdekel semmilyen maja legenda...
Szerintem durva földrengések is lennének, de tényleg ez a legnagyobb kérdés hogy pontosan mi állna meg a földön. Ha az egész földgolyó megállna, akkor végülis azonnali károk nem történnének. Lehetne olyan oka, hogy hirtelen egy hatalmas kéz megfogná a földet, 5 ponton, pl. Ekkor tuti lennének földrengések. plussz, ha jól láttam wikipedián, 465, 11 m/s a forgási sebesség, szóval ha a föld megállna, ekkora erõvel lendülnénk tovább. A gravitáció is szerintem jelentõs mértékben megnõne, mert nem lenne centrifugális erõ ami csökkenti a gravitáció hatását. A hold szerintem nem szakadna el tõlünk, a föld forgása nem hiszem hogy befolyásolja a hold keringését. (Mert azt írtad csak a forgás állna le, a keringés a nap körül nem.)
Nem lenne többé sör
Gyorsíts fel valamit hangsebesség fölé, majd ütközz vele egy beton falba. Na az lenne.
hát ja. megálna minden de ink. az elözõ válaszadónak adok igazat.

Szerintetek mi okozhatja az alábbiakat és jelezhet-e valamilyen problémát? Ha lelógatom a fejem az ágyról és hirtelen felülök vagy ha bukfencezek vagy ha hirtelen gyorsulok (autóban vagy vidámparki hintákban) akkor nevetnem kell.

Elkezdek nevetni és nem tudom szabályozni, olyan mintha valami csikizné a hasamat.Gyerekkorom óta senkitől sem hallottam hasonlót, akinek meséltem, mutattam mindenki csodálkozott rajta. Azt tudom, hogy mikor édesanyám teherbe esett azt hitték climaxol és hormonokkal kezelték, szóval kaphattam egy-két löketet magzat koromban. :)

Más is úgy van, hogy ha pl. fülhallgatóval hallgat zenét, akkor tök rossz érzés, ha hirtelen hallgat el a zene, vagy csak én vagyok ilyen bogaras?

Úgy értem az "elhallgatást", hogy valami miatt kikapcsolom, vagy ilyesmi. El?bb szépen le kell halkítanom, és úgy kikapcsolni, mert a hirtelen nagy csendt?l hülyét kapok, ahogy megszakad a zene.

Legjobb válasz: Engem nem zavar ha hirtelen megszakad!

Engem nem zavar ha hirtelen megszakad!
A kérdező hozzászólása: Engem meg valahogy zavar, valósággal "belefájdul" a fülem meg a fejem, de csak úgy félpercre, mire "kiáll belõlem a ritmus". :) Pedig nem vagyok zenebolond, és nem is bömböl a zene, és nem is punkzene vagy metál. :)
Engem is zavar de nem ennyire és csak akkor ha felkészületlenül ér..
abszolút. a zene a mindenem, nem bírom nélküle. mindig mikor egyedül vagyok utazok stb zenét hallgatok, ha elhallgat, megszûnik az értelme a dolgoknak miért ez, miért az, ha nem hallgathatok zenét? értelmetlen. persze néha jó egy kis csend, de ez nagyon ritka!

Hogy jobb elvenni egy lány szüzességét? Ha lassan, óvatosan csinálom, vagy ha hirtelen betolom a hímvesszőmet? Persze, megfelelő előjáték után.

A helyzet az, h úgy érzem, h lassan nem tudnám csinálni, mert ha sokáig húzom a dolgot, akkor már nem lesz annyira merev a hímvessz?m.

Legjobb válasz: Hát ha hirtelen betolod tövig, akkor nem hinném h többet kéne próbálkoznod utána a lánynál.

Hát ha hirtelen betolod tövig, akkor nem hinném h többet kéne próbálkoznod utána a lánynál.
Nehogy már nem bírod lassan csinálni! Csak az elsõ pár alkalomról van szó... Jesszusom. Hány éves vagy? Amúgy a lehetõ leglassabban kell, az a legjobb ha ilyenkor a lány diktálja a tempót!
oké látom nem fogtátok miért írta ki a kérdést :D a kérdés oka nem az h õ nem bírja ki h tövig bevágja. és nem is arról szól a kérdés h úgy bsza mint a gép végig :D hanem h hirtelen szakítsa át a szûzhártyát v lassan. bár fura elvégre ha vmi szakad akkor az szakad ez nem olyan mint helyrerakni 1 csontot / ízületet :D eddig én speciel "megúsztam" szûz lány nélkül a szex témakört [h ez jó v rossz arról majd nyilatkozok ha becsúszik 1 szûz bnõ addig jó kérdés] szóval csak a logika mentén tudok válaszolni: lassan.
Én 3 csajt szabadítottam meg életem során a szüzességétõl. Ha úgy csinálod mint egy fasz, keményen akkor lehet hogy többet a csaj nem is akar majd szexelni se az életbe. Hosszú elõjáték, hogy elengedje magát amennyire csak tudja és SZÉP LASSAN! Ha fáj neki akkor azonnal vegyél visszább, lássa hogy Õ ÉRTE teszed nem magadért!
a lany legyen folul, es ugy nem faj neki anyira, es o iranyicson ne te!
Én egy olyan lány vagyok, akinek hirtelen gyorsan felülrõl. Ez egy babona, hülyeség. Utána 2 évig rá sem néztem a férfiakra. Szóval lassan, gyengéden. És ha elsõre nem sikerül, akkor sem szabad erõltetni. Majd sikerül másodszorra, vagy harmadszorra. De készülj fel arra, hogy lehet, hogy még így is haragudni fog rád késõbb.
én nem rég vesztettem el, a barátom nem az elsõ alkalomnál vette el hanem minden alkalommal egy kicsit beljebb csusztatta(ez ugy 3volt, a 3madiknál történt meg) és finoman lassan csinálta.Nem fájt és egy örök emlék maradt mindkettõnknek, nem jutottam el az orgazmusig de nagyon jol éreztem magam vele :) tehát lassan, finoman, gyengéden ;)

Mit lehet 8 kisgyerekkel játszani egy szülinapi zsúron? 5 évesek. Egyedük a székes-táncolós játék jut hirtelen eszembe, hogy ha elhallgat a zene, le kell ülniük.

Köszönöm!

Legjobb válasz: - Célba dobás (felmosóvödörbe zoknigombócok) - evõverseny (hátratett kézzel pudingot vagy vmit tálból, vagy felakasztott almát kéz nélkül) - mutogatós játék (egyvalaki mutogat vmit, ki kell találni, mi az) most hirtelen ennyi jutott eszembe

- Célba dobás (felmosóvödörbe zoknigombócok) - evõverseny (hátratett kézzel pudingot vagy vmit tálból, vagy felakasztott almát kéz nélkül) - mutogatós játék (egyvalaki mutogat vmit, ki kell találni, mi az) most hirtelen ennyi jutott eszembe
8 lurkó már simán eljátszik maguktól is....
Tüz víz rakéta-nem tudom ismered e
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem játszanak el egyedül, két hete már volt egy másik buli, az eléggé kudarcba fulladt. Mi ott csak vendégek voltunk. Sajnos az esõ miatt beszorulunk a lakásba, pedig kint van mindenféle, amivel ellennének. Trabulin, hinta, homokozó, stb.
A kérdező hozzászólása: Mi az a tûz-víz-rakéta, leírnád, kérlek?
Limbó verseny
szólj elõre h olyan ruhát adjanak rájuk ami koszolódhat akkor festhetnek, gyurmázhatnak, lehet olyan ivóverseny, ahol kézzel nem érhetnek a pohárhoz madzagra kötsz valami ételt és 2 csapat versenyezik h kinek fogy el elõször úgy, hogy nem érhetnek hozzá, egy lógatja a többi orra elé twister társas körbesúgós- egyikük fülébe súgsz egy szót és neki tovább kell adnia, a sor végén álló megmondja mit hallott sorversenyek: pl labdával fõtt tojás cipelés kanállal
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vaníliás karikát felfûzöl két szék közé kifeszített kötélre és kéz nélkül kell megenni. Késsel-villával kicsomagolni és csokit enni. Ezt lehet úgy fokozni, hogy egymás után dobnak egy dobókockával. Aki hatost dob, az ehet, de csak addig, amíg a következõ hatos át nem veszi tõle. Poharakba tölteni különbözõ folyadékokat tej, szörp, citromlé stb. Bekötött szemmel megkóstolni és felismerni. Takaróval letakarni egy csomó tárgyat és kitapintani õket. Versenyezni ki tud 10 perc alatt több piros dolgot összegyûjteni a lakásból. Fekvõtámasz verseny, felülés verseny. Egyre kisebb újságpapíron táncolás. Négyesével egymás háta mögé ülnek A leghátul ülõknek mutatsz egy rajzot, pl. virág. Azt az elõttük ülõ hátára kell rajzolni. így tovább az elsõig. Az elsõnek papírra kell rajzolnia. Az a csapat nyer, akinek jobban hasonlít. Körbe ülnek, súgsz az elsõ fülébe, az továbbadja, nagy nevetés, hogy a végére mivé torzult. Kér csapat kanálban krumplit visz végig a bútorok között. Ki tud tovább egy lábon állni? És találj ki még hasonlókat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a remek ötleteket, nagyon jól sikerült a buli! :)

Miért van az, hogy ha hirtelen közel kerülök egy lányhoz, akár ő kezdeményezi akár én, hirtelen mérlegel, és legtöbbször 100%-ban megszakítja velem a kapcsolatot?

Jó a legtöbbször ezeknek a lányoknak volt barátjuk. De egyrészt ?k kezdték az ismerkedést, és nagyon rosszul esik ha bunkó módon leráznak utána, s?t. Általában ki is fordítják, szerintem els?sorban maguknak a történetet... hogy ?k nem is akarták, hogy ijeszt?, hogy kutatok utánuk meg minden.

Legjobb válasz: Mert nem tetszel nekik, csak szeretnek játszani a fiúkkal.

Mert nem tetszel nekik, csak szeretnek játszani a fiúkkal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!