Találatok a következő kifejezésre: Ha hideg meleg víz (22 db)

Ha hideg-meleg váltózuhany helyett a zuhanyzás végén csak langyos aztán csak hideg vízben zuhanyzok, annak van hatása a narancsbőrre (meg egyáltalán a bőr szépségére) vagy csak ha közbe forróval váltogatom?

Legjobb válasz: A narancsbõr a bõr alatt felhalmozódott méreganyag. A váltózuhanynak semmi köze az eltávolításához. Inkább próbálj meg méregteleníteni (szauna, teák, sok folyadék, sport)!!!

A narancsbõr a bõr alatt felhalmozódott méreganyag. A váltózuhanynak semmi köze az eltávolításához. Inkább próbálj meg méregteleníteni (szauna, teák, sok folyadék, sport)!!!
Jót tesz neki a váltó zuhany!Én is alkalmazom és hidd el jó!Alkalmazd továbbra is késõbb a bõröd is meghálálja!
Jót tesz neki, de csak ha a tényleg a nagyon meleget és a hideget váltogatod. Csak így pezsdül fel a vérkeringésed, ami segít a méreganyag kiürítésében. A langyos víz sajnos nem jó.

Ha fég v4-es gázbojlernál /csak zuhanyzásnál/ kinyitom a meleg vizet és hozzá engedek hideget miért alszik a hőcserélő lángja?

Vissza kell venni a hidegb?l akkor újra begyullad. De így nem tudom megfelel?en szabályozni a víz h?mérsékletét vagy hideg vagy forró. Ha tud rá valaki valamilyen megoldást nagyon megköszönném.

Legjobb válasz: A víz hõmérsékletét a boylernél lehet állítani rendesen. Ha a zuhanynál állítod akkor a ráadott hideg víz nyomása visszafogja a meleget pedig a melegvíz áramlása nyitja a gázt, ha túl kevés akkor a membrán nem nyitja mag a gázt.Azt meg végképp nem szabad csinálni hogy a meleget szûkíted. Azt lehet csinálni hogy a boylernél a legalacsonyabb hõfokot állítod a csúszkán és a zuhanynál óvatosan teszel hozzá hideget.

A víz hõmérsékletét a boylernél lehet állítani rendesen. Ha a zuhanynál állítod akkor a ráadott hideg víz nyomása visszafogja a meleget pedig a melegvíz áramlása nyitja a gázt, ha túl kevés akkor a membrán nem nyitja mag a gázt.Azt meg végképp nem szabad csinálni hogy a meleget szûkíted. Azt lehet csinálni hogy a boylernél a legalacsonyabb hõfokot állítod a csúszkán és a zuhanynál óvatosan teszel hozzá hideget.
Jó neked, nekem elalszik néha az õrláng melegvíz engedésénél, és ki kell másznom a zuhany alól, hogy újra bekapcsoljam.....
"elalszik néha az õrláng melegvíz engedésénél" Vagy el van dugulva a csõ az õrlángnál vagy rosszul van a láng útjába rögzítve a hõelem, vagy döglõdik a hõelem.
Alacsony a víznyomás. Ha megnyitod a hideg vizet, kevesebb víz jut a bojlerig, ezért lejjebb veszi a lángot. A nyomáscsökkenést okozhatja dugulás, lerakódás is. (Egyébként mintha máshol is olvastam volna pont ezt a kérdést...) 23:51! Vegyél egy termoelemet és cseréld ki! Én is pár hete cseréltem, azóta tökéletes. Valami 800Ft-ot fizettem érte. Ennyit csak megér, hogy ne kelljen kimásznod a zuhany alól.
Az alábbi címen biztos kapsz alkatrészt: 1096 Budapest, IX. kerület, Sobieski János utca 25 Gázbazár Én is találtam alkatrészt hozzá, hasonló problémával küzdöttem. Amúgy meg, ha nem megy, akkor szabályoztasd be egy gázszerelõvel.
miért nem a szolgáltatót kérdezed meg, az árak eltérõek.csak egy telefon.
A kérdező hozzászólása: jogos...csak kíváncsi lettem volna..reális lenne 2m3 melegvíz+ fûtés alapdíj, hogy 7500 ft legyen? ennyit kell a fõbérlõnek fizetni, csak tartok tõle, hogy ez csak 1 m3..nem akarok jövõre sok 10ezret ráfizetni :(


Hideg vagy meleg vízben fürödjek, ha lázas vagyok?

Legjobb válasz: Ha nagyon magas a lázad (40° felett) akkor szoktak hideg vizes zuhanyt vagy hideg vizes törölközõbe csavarást javasolni.

Ha nagyon magas a lázad (40° felett) akkor szoktak hideg vizes zuhanyt vagy hideg vizes törölközõbe csavarást javasolni.
Nem kell a "normál" lázat hidegvízzel lehúzni. Csak a veszélyesen magasat. Olyan vízbe fürödj, ami kényelmes. Nehogy megfázzál mégjobban.
A laz nem betegseg, melyet megkellene szuntetni, hanem a szervezet egyik ongyogyito torekvese. Gyogynovenyek a laz kezelesere: bazsalikom, cickafark, menta es a bodzavirag kevereke.

Ha kézzel mosom ki a pólómból a vért, hideg vagy meleg vízzel kell?

Legjobb válasz: hideggel, ha friss vér akkor biztos kijön, ha bele van száradva akkor dörzsöld a foltot moszószerrel is.

hideggel, ha friss vér akkor biztos kijön, ha bele van száradva akkor dörzsöld a foltot moszószerrel is.
Embertöltél? Am hideggel könnyebben kijön...
Elõször hideg vízzel kell, ha elhalványodott, dörzsöld be sóval és aztán langyos vízzel utána még egyszer dörzsöld át :)
Olyan fura, hogy mindenki hideg vizet mond.. nekem sosem jött ki úgy hideggel, mint jó meleg csapvízzel.. pedig jópár embert kinyírtam már én is:D szal nekem a havi miatt volt véres, és csak meleggel jött ki rendesen.. amúgy a venish jó nagyon:)
A kérdező hozzászólása: Nem öltem ember:D Csak elvágtam az ujjam

Miért nem jön a meleg víz a zuhanycsövön keresztül? Ha a csapot nyitom meg a kádban, akkor jön a meleg, a zuhanyból pedig csak hideg.

Legjobb válasz: Kipurcant az az izé a csapban, amivel átállítod zuhanyra. Bocsi, de nem beszélem a szakirodalmat, csak konyhanyelven tudom.

Kipurcant az az izé a csapban, amivel átállítod zuhanyra. Bocsi, de nem beszélem a szakirodalmat, csak konyhanyelven tudom.
Szét kell szedni a zuhany váltót és ki kell tisztítani a furatot.

Hogyan járok jobban anyagilag? Ha meleg vizet forralok fel, vagy ha hideget?

A vízforraló 2000W-os. A csapból legjobb esetben 50fokos víz folyik. Persze itt nagyon kicsi pénzekr?l van szó, mindössze pár forintról, de érdekel, melyik kevesebb energia ill. pénz. Mert ha csapból engedek 1,5 L vizet, akkor ugye ottvan a táv? víz felára, de kevesebb ideig megy a vízforraló. Viszont, ha hideg vizet (ami olcsóbb) engedek (tegyük fel 18 fokos), több id? felforralni.

Legjobb válasz: köszi.. ha egyszer unatkozok kiszámolom

A kérdező hozzászólása: köszi.. ha egyszer unatkozok kiszámolom
Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a hidegvíznek sokkal jobb a minõsége, mert nem megy át fûtõcsöveken, stb :) Szal nem csak a pénz számít :p (van olyan ismerõsöm, aki képes szénsavmentes ásványvízzel fõzni)
15:23 Néha sajnos már mi is rákényszerülünk erre, és sokkal finomabb úgy még a tea is ha nem a központi vízzel van csinálva, persze ezt csak akkor tesszük meg ha már átlépte (lefelé) azt a bizonyos minimum elviselhetõségi határt a csapvíz.

Ha a nuvaring hüvelygyűrűt kiveszem sex alatt akkor, mikor öblítsem le, és hideg vagy meleg vízzel? Mikor kiveszem vagy mikor visszateszem inkább?

És ti addig hol vagy hová teszitek arra a 2-3 órára? Vissza abba a visszazárható tasakba? Mostr használok először ilyen gyűrűt!

Legjobb válasz: Na azt hiszem én valamit nagyon félreértettem a kérdésedben- vagy te nem érted a hûvelygyûrû használatát. Itt elolvashatsz mindent róla: http://drtomosvary.hu/fogamzasgatlo-huvelygyuru-nuvaring-/86

Na azt hiszem én valamit nagyon félreértettem a kérdésedben- vagy te nem érted a hûvelygyûrû használatát. Itt elolvashatsz mindent róla: http://drtomosvary.hu/fogamzasgatlo-huvelygyuru-nuvaring-/86
Nem kell kivenni!
A kérdező hozzászólása: 2-3 órára ha valakit nagyon zavar sex közben ki lehet venni!!!!DE többet nem !!!
A kérdező hozzászólása: csak azt nem értem hogy ha vissza akarom helyezni az a bizonyos 1-2 óra után akkor öblítsem le vízzel vagy nem szabad????
2 éve használok nuvaringet, nem zavar szex közben. Egyébként a fenti linken le van írva, hogy mi a teendõ, ha véletlen kikerül a hüvelybõl.
A kérdező hozzászólása: Úgy engem sem zavarna, csak a férjem szerszámát felsérti és nagyon piros és féj neki utána, pedig mi light-osan csináljuk, és így is!
A kérdező hozzászólása: meg az nincs ott a linken leírva, hogy addig vissza kell e rakni a tasakjába leöblítve, vagy sem, én pl ilyenekre lennék kiváncsi :)
Ha véletlen kicsúszik szex közben én belerakom egy zsepibe, majd felhelyezés elõtt megmosom hideg vízzel.
"7. osztály Fizika" Igen, a Hõtágulást kellett volna megtanulni!
ez azért gáz... nem 7.es fizika, hanem Józan Paraszti Ész.. hõszoborral még nem találkoztam, csak mezei vasszoborral:D a többinél meg a hõmérsékletkülönbségbõl adódóan megnõne a benne lévõ folyadék térfogata, és hely híján szétrepesztené a tárolót (csõ vagy kanna)
Motorja gyengélkedhet. Esetleg próbáld meg lehúzott csõvel a motorjánál közvetlen. Itt azért kiderül hogy hol van a szûk keresztmetszet.
A kérdező hozzászólása: Azt még nem próbáltam, hogy a csövet lehúzzam, de nem értem a hõmérséklet ingadozás hatását.A folyadék nincs belefagyva, mégis ha esik a hõmérséklet akkor 6-7-8-szor kell biztatni hogy végre jöjjön a folyadék. Ha meleg (+8) fokvolt akkor jött egybõl.Ez hogy lehet?
Tipikus opel betegség. Én is ezzel küszködöm. Csak a hideg teszi, valószínûleg ennek hatására valami olyan is összeszûkül aminek nem kellene.
Nézd meg a golyós szelepet a csõben, vagy ha nincs tegyél bele egyet, és nem fog visszafolyni a tartályba a folyadék, ezér nem kel minden alkalommal újra feltöltenie a rendszert. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászolásokat DE ha tipikus opel betegség....2004-tõl van meg nekem az autó, újon vettem rddig nem volt ilyen gondom.Szerintem ha egy gyártási hiba akkor már rég kellettvolna jelentkezni a problémának. Tegyek szelepet.... Elméletileg hamarabb kellene jöjjön a viz...de pl ha kiüritettem a csöveket tartályokot mert kimostam, ha olyan kedve volt az elsõ meghuzásnál (ttehát meg kellett töltse a csöveket) már priccolt is. Tehát ha jol mûködik akkor gyorsan fellöki a szélvédõre. Ha nem akar müködni akkor lõhetem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!