Találatok a következő kifejezésre: Ha hideg meleg (104 db)

Ha hideg-meleg váltózuhany helyett a zuhanyzás végén csak langyos aztán csak hideg vízben zuhanyzok, annak van hatása a narancsbőrre (meg egyáltalán a bőr szépségére) vagy csak ha közbe forróval váltogatom?

Legjobb válasz: A narancsbõr a bõr alatt felhalmozódott méreganyag. A váltózuhanynak semmi köze az eltávolításához. Inkább próbálj meg méregteleníteni (szauna, teák, sok folyadék, sport)!!!

A narancsbõr a bõr alatt felhalmozódott méreganyag. A váltózuhanynak semmi köze az eltávolításához. Inkább próbálj meg méregteleníteni (szauna, teák, sok folyadék, sport)!!!
Jót tesz neki a váltó zuhany!Én is alkalmazom és hidd el jó!Alkalmazd továbbra is késõbb a bõröd is meghálálja!
Jót tesz neki, de csak ha a tényleg a nagyon meleget és a hideget váltogatod. Csak így pezsdül fel a vérkeringésed, ami segít a méreganyag kiürítésében. A langyos víz sajnos nem jó.

Mit tegyek ha 6 hós fiam keze jég hideg? Melegen van öltözve meleg van a lakásban.

Legjobb válasz: A babák vérkeringése még nem olyan, mint a felnõtteké, ezért a végtagjaik gyakran hidegek. Ha a nyakánál, hátul a tarkójánál nézed, valószínûleg nem lesz hideg, akkor a pici se fázik. Ha esetleg itt izzadt, akkor melege van:) 4 gyerekes anyuka

A babák vérkeringése még nem olyan, mint a felnõtteké, ezért a végtagjaik gyakran hidegek. Ha a nyakánál, hátul a tarkójánál nézed, valószínûleg nem lesz hideg, akkor a pici se fázik. Ha esetleg itt izzadt, akkor melege van:) 4 gyerekes anyuka

Miért van az hogy a végtagjaim mindíg jéd hideg? Még akkor is ha kint meleg van.

Legjobb válasz: Rossz a keringésed. Van egy mondás: hideg fej, forró láb. Vagyis próbáld a lábadon keresztül melegíteni magad. Pld. meleg zoknik, papucsok, éjzakára pamutzokni, kézre a hidegben kesztyû. Nyáron nem nagyon tudsz mit csinálni, ha hidegek a végtagjaid.

Rossz a keringésed. Van egy mondás: hideg fej, forró láb. Vagyis próbáld a lábadon keresztül melegíteni magad. Pld. meleg zoknik, papucsok, éjzakára pamutzokni, kézre a hidegben kesztyû. Nyáron nem nagyon tudsz mit csinálni, ha hidegek a végtagjaid.


A hideg-meleg ételjegyet elfogadják-e élelmiszerboltokban? Ha igen melyek ezek?

Legjobb válasz: Boltban csak a hideget szabályos elfogadni, meleget csak éttermekben, Mekiben, pizzázóban, szóval ahol meleg ételt adnak. Hogy melyik fajtát, az meg a bejáratnál ki van téve, csak meg kell nézni.

Boltban csak a hideget szabályos elfogadni, meleget csak éttermekben, Mekiben, pizzázóban, szóval ahol meleg ételt adnak. Hogy melyik fajtát, az meg a bejáratnál ki van téve, csak meg kell nézni.
A kéket(hideg) szinte az összes nagyobb abc-ben elfogadják. A Pirosat(meleget) nem fogadják el a közértek, KIVÉVE a CBA jó-néhány közértjében ahogy azt az elõzõ megírta.... ..elfogadják.
Meleget a CBA-n kivül a nagyobb Coop-okba is elfogadják.A hideget szinte minden nagyobb boltban.
A meleg jegyet némelyik CBA-ban is elfogadják, rá kell kérdezni, tulajdonosfüggõ!
Azok fogadják el, amikre ki van írva, hogy elfogadják. Nem elég egyértelmû?
13:39-es Azért tiltakoznak az emberek, köztük én is, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy étterembe járjak állandóan. Nagyon jó volt, hogy eddig a coop elfogadta. És nem az apeh találta ki, hanem az állam . De érdekes módon pont egybeesett a hideg csekk 98%-os megadóztatásával.
Igen, eddig is csaltak nem? Csak eddig nem érdekelt senkit! Érdekes, hogy együtt van a hideg utalvány "megszûnésével".... Én is ismerek olyan hentest aki elfogadja, majd tovább passzolja (nem bélyegzi le, nem firkálja össze), a múltkor elõttem fizetett a cba-ban. Azt mondta, hogy ez után is elfogadja. Tehát kockáztat.
Én tegnap meleg kajajeggyel fizettem boltban, semmi probléma nem volt. És annyian fizettek avval, h szerintem inkább megkockáztatnak egy 100ezres büntetést, amikor milliók folynak be nekik a melegkajajegybõl.
A nol.hu-n olvastam ma reggel: A korábbiakban írt vasutas szakszervezet tiltakozására, valószínûleg az APEH fog kiadni hamarosan egy közleményt, miszerint a melegétel utalványok elfogadása ugyanúgy fog történni, mint 2009-ben.Vagyis fizethetünk a boltban vele, ahol elfogadhatják, mert van szerzõdésük.
Ez csúsztatás! Ha azt vesszük, tavaly sem volt legális elfogadni mindenre a meleg utalványt... ráadásul akkor még volt hideg is. Én úgy tenném hivatalossá, hogy a meleg utalványt kajára elfogadnám. Mert azokból vagy hideg vagy meleg kaja lesz, nem? Itt a városban 3 cba közül 1-ben már pénteken nem fogadták el, a másikban csak élelmiszerre fogadják el, a harmadikban mindenre elfogadják. Amúgy sok embert láttam tömött kosarakkal, levásárolták az összes meleg utalványokat. Máskor meg be osztja az ember. De most szerintem mindenki úgy volt vele, hogy biztos ami biztos alapon elköltik az nap.
A mai napon az APEH visszavonta a melegétel utalványok korlátozását, az eddigi feltételekkel a CBA-ban elfogadják!
De miért kell amiatt tiltakozni, ami eddig is szabálytalan volt? eddig sem fogadhatott volna egy boltt, hentes stb sem melegételutalványt. Most ezt szeretnék betartatni, erre tiltakozni kellene, hogy maradjon továbbra is szabálytalan?
Most olvastam: A Vasas Szakszervezet tiltakozik az APEH rendelkezése miatt, annak visszavonását kéri. Lesz itt még összefogás ételutalvány ügyben! Javaslatom: mindenki aki akarja fogadhassa el, de ha nem a saját üzletének megfelelõt fogadja el, akkor a beváltáskor tõle nagyobb %-ot vonjanak le.(mert azt tudjátok ugye, hogy ha a bolt pénzt akar csinálni az elfogadott utalványokból, akkor min.6, 5%-ot levonnak belõle.Vagyis így a bolt ugyan nem jár túl jól, ezért valószinûleg árat emel, a vásárló viszont eldöntheti, hogy hol költi el a jegyeket.)
Köcsög az apeh! Eddig miért nem foglalkozott az étkezési utalványokkal??? A hideg utalványokon sem csak hideg élelmiszert vettek az emberek, vettek cigit, mosóport szalvétát.
Tele van vele a média..!!!Nem hallottátok?? Az APEH tájékoztatót adott ki, hogy a meleg ételutalványt kizárólag kik fogadhatják el, tehát az ABC-k hentesboltok stb. NEM! A magánszemélyt 50 ezer, a vállalkozót 100 ezer Ft-ig büntetheti, ha elfogadja.Tehát csak az éttermek, büfék, st.fogadhatják el.
Lehet, hogy pletyka... de úgy hallottam, hogy a Spar is elfogja fogadni... egyszer...
A listában már nincs a CBA se:( Pedig énis havi 12ezret fogok kapni:(
A Coop-ban már nem fogadják el a meleget. Lehet, hogy a cba-ban is idõ kérdése?
Nemrég mondta egy eladó, hogy februártól a legtöbb sima boltban is el fogják fogadni a meleg utalványt is, mivel a hideg gyakorlatilag megszûnik.
Nagyon helyes!! Hadd döntsem el szabadon, hogy bemegyek egy étterembe, mekdonálcba, vagy húsárú stb veszek, és ÉN ÁLLÍTOM ELÕ!! Az éttermeseket nem féltem. Aki tisztességesen kiszolgálta a kuncsaftot, azokhoz vissza fognak járni a vendégei..

Van egy peugeot 306-osom hideg időben kemény minuszoknál pöcre indúl az alapjárat visszamegy, de meleg időben is ha hideg a motor indúl, de nem megy vissza az alapjárat, és ha meleg motornál akarom indítani csak forgatja?

ha mégis rákap akkor nehezen de beindúl. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: ja,de vigyáztál ügyesen,hogy legyen mit nekünk is kitalálni, -ez a kotla benzin,vagy dízel ?

ja, de vigyáztál ügyesen, hogy legyen mit nekünk is kitalálni, -ez a kotla benzin, vagy dízel ?
a jelekbõl ítélve talán hengerfej gyanús lehet

Egy kád csupán a meleg vizes csapból 20perc alatt telik meg, csak a hideg vizes csapból pedig 25perc alatt. Mennyi idő alatt telt meg a kád, ha a meleg vizes csap 4perccel kevesebb ideig volt nyitva, mint a hideg?

holnapra kellene köszönöm szépen a segítséget :):)

Legjobb válasz: v_m=kád/20 (kifolyási sebesség) v_h=kád/25 v_m*(t-4)+v_h*t=kád Három ismeretlen, három egyenlet. Az utolsóba helyettesítsd be és kijön a t idõ.

v_m=kád/20 (kifolyási sebesség) v_h=kád/25 v_m*(t-4)+v_h*t=kád Három ismeretlen, három egyenlet. Az utolsóba helyettesítsd be és kijön a t idõ.

Mi lehet a baja, ha hidegen első rugásra indul, de melegen csak nagyon nehezen?

Simson s51/1B-H tipusú motorom van.Szikra is van melegen,meg benzin is,de mégsem akar indulni

Legjobb válasz: Hidegen szívatóval vagy nélküle indul be ilyen könnyen? Ha szívató nélkül, akkor dús a keverék, ezen segíthet a fúvókatû lejjebb engedése, a fõfúvóka kisebbre cserélése vagy a légszûrõ kitisztítása. Ha szívatóval indul ennyire könnyen, akkor más lesz a gond...

Hidegen szívatóval vagy nélküle indul be ilyen könnyen? Ha szívató nélkül, akkor dús a keverék, ezen segíthet a fúvókatû lejjebb engedése, a fõfúvóka kisebbre cserélése vagy a légszûrõ kitisztítása. Ha szívatóval indul ennyire könnyen, akkor más lesz a gond...
Nézd meg, melegen is van-e szikra elég? Lehet rossz gyertya is. Szerezz PAL N7Y-t, illetve annak megfelelõt! Ha nem a gyertya, akkor az elsõ nyert!
nekem is ilyen motorom van, valószínûleg bezabál és azért nem indul melegen, vegyél bele kissebb fúvókát, rakd lejjebb a súbertût, ha ezt megcsinálod akkor valószínûleg jó lesz és kevesebbet is fog fogyasztani
A gyertyán van olyan hogy szikra köz azt vedd kissebre mert lehet nyomás alatt kialszik a szikra tapasztalat vagy szimeringes és farslevegõt kap a gyujtás felöl!Én is simson tulaj vagyok nekem is ez volt a baja!
nekem s51 esem van nekem a gyújtás tekercs haldoklott és az csinált ugyan ilyet megnézheted azt is:)

A hideg kávénak is olyan a hatása mint a melegnek? Gondolok arra, hogy ha hideg kvt iszok, akkor sem leszek álmos?

Legjobb válasz: A koffein ugyanannyi benne szerintem, így az élénkítõ hatása megmarad. A kávé többi összetevõje/aromája elég illékony, így szerintem ízre nem lesz ugyanolyan jó már. (Vagy csak tárolásnál szükséges a zárt doboz és hûvös hely?)

A koffein ugyanannyi benne szerintem, így az élénkítõ hatása megmarad. A kávé többi összetevõje/aromája elég illékony, így szerintem ízre nem lesz ugyanolyan jó már. (Vagy csak tárolásnál szükséges a zárt doboz és hûvös hely?)
Véletlen hogy melegen isszák a kávét?
Ha hideg kávé alatt a kihûlt kávéra gondolsz, akkor igen, ugyanannyi benne a koffein hidegen is mint melegen, úgyhogy a hatása is ugyanaz. Ha viszont jegeskávéra, akkor nem, mivel a jegeskávét másképpen készítik, ezért kevesebb benne a koffein.
Áááá. A hideg kávé még nem sütötte meg a nyelvem soha.
Persze, nincs különbség:) Melegen finomabb azért isszák úgy, de a hatása ugyanaz.
Fél-, egy óra múlva mindkettõtõl álmos leszel. Ha nem akarsz álmos lenni, igyál utána 2 - 3 deci fekete teát.
Hát azért ez hülyeség. de ja.

Tényleg így van? A védőnő azt mondta ha a babám keze forró lenne akkor lázas. Ha nem meleg hanem hideg akkor tuti nincs láza?

A párom beteg, fáj a torka, én most gyógyultam ki. Mindig méricskélem a lázát a 7 hetes babámnak, eddig szerencsére semmi baja. De ez tényleg így van, ha a kezecskéje hideg akkor megnyugodhatok hogy nincs láza? Fülh?mér?nk van, de nem tudom mennyire megbízható.

Legjobb válasz: Ha lázas lenne nem csak a keze de az egész teste nagyon meleg lenne.A feje búbjától a kisújjáig. Nemtudom a fülhõmérõ mennyire megbizható, mert nekünk a sima digitális van.

Ha lázas lenne nem csak a keze de az egész teste nagyon meleg lenne.A feje búbjától a kisújjáig. Nemtudom a fülhõmérõ mennyire megbizható, mert nekünk a sima digitális van.
Szia! Nekem most kapott 2 hós oltást, lázas lett tõle, most is megint kúszik felfelé majdnem 38 és mégis hideg a keze.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Szia.Én úgy tudom, hogyha hideg a baba keze, de a homloka meleg(melegebb, mint szokott lenni), azt jelenti, hogy megy fel a láza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!