Találatok a következő kifejezésre: Ha hibásan le (6 db)

Ha hibásan adtam le az adóbevallásomat, lehet javítani?

Nem vallottam be valamit

Legjobb válasz: természetesen. nem csak lehet, hanem kell (érdemes is) http://www.apeh.hu/adoinfo/inf2007/k13.html

természetesen. nem csak lehet, hanem kell (érdemes is) http://www.apeh.hu/adoinfo/inf2007/k13.html

Miért van az, hogy egy lány lehet akármiylen ronda, testi hibás mégis lesz hamar már tiniként párja, míg egy fiúnál sokszor elég az, ha csak átlagos külsõre és jó fiú típus és egy lány sem akar tõle semmit sem, sõt sokan lerondázzák, megalázzák?

Nem értem, miért van az, hogy van egy fogatlan, rothadó fogú lány ismerõsöm és bárkit megkaphta, van is pasija, addig van egy tök normálisan kinézõ, szép fogsorú, jó fej, humoros fiú haverom és õt meg folyton lekoptatják a lányok. De ez csak egy példa, sok olyan fura lányt láttam már, akik jellemre voltak például ritka aljasak mégis volt pasijuk, ráadásul nem is akármilyen sokszor jobban nézett ki a hapsi, mint a lány! A másik meg, hogy én is jó fiú típus vagyok, bár elismerem külsõre nem egy álompasi, mégis egy kövér lány is csak kinevetet, hogy mit akarok én vézna, nyomiként tõlem. Nem értem, ennyire jól megy a kevésbé vonzó lányoknak is, de nekünk fiúknak meg csak a szar jut az élettõl. Ezek szerint mi fiúk jobban beletörõdünk, ha a párunk csúnya, de a lányok nem képesek járni csúnya fiúval, de még átlagossal sem sokszor. Ez a másik, ami kicsapta nálam a biztosítékot, fõleg, ha azt nézzük, hogy foylton a lányok áradoznak itt is arról, hogy neki a belsõ fontosabb és egy csúnya fiú is megszépülhet, ha kedves stb.

Legjobb válasz: Ne izgulj. Igyál meg egy sört

Ne izgulj. Igyál meg egy sört
Mert a fondaságokra buktok, azért.
Ettõl összességében inkább jófiú vagy. Ezt nem bántásból mondom, de ez gondolom meg is látszik azon hogy hány nõvel voltál eddig.
#9 akkor én vagyok a köztes példány ( a fekete bárány) Udvarias, tisztelettudó, kedves minden nõvel és így is próbálok/tam csajozni. VAN saját véleményem és hangoztatom is kulturált formában.
Köszönöm 9-es a tájékoztatást...most már én is képbe vagyok :-)
8: Alapvetõen az a különbség, hogy piedesztára emeli-e a nõket vagy sem. "Jófiú": Udvarias, tisztelettudó, kedves minden nõvel és így is próbál csajozni. Nincs saját véleménye és inkább a papucsabb irányra hajaz a személyisége. "Rosszfiú": Határozott, van önbizalma, domináns, nem helyezi a nõket önmaga elé.
Elmagyarázná nekem valaki hogy ki a tököm a jó fiú? mit kell ez alatt érteni? Rendesen tanul..nem ült sitten..nem ver félholtra embereket a kocsmába és nincs ellene rendõrségi eljárás? Nincsenek drog ügyletei? És a rossz fiú? Ilyen totál balhés egyént kell elképzelni? Vagy csak simán tajparasztnak kell lenni? Csajt [email protected] venni..lekur..ázni...megalázni..? Akkor a mostani csajok nem normálisak.....
Akkor én most megcáfolom azt, amit írtál. 18 éves, átlagos lány vagyok, nincs rothadó fogam, nem vagyok túlsúlyos és anorexiás sem, ápolt és igényes vagyok, jobb pillanataimban szépnek látom magam. Viszont még soha nem volt pasim, senki se próbálkozott nálam. Akkor hogy is van ez??
A kérdésed a férfiak és a nõk nemi szerepeinek és a nekem evolúciós biológiájának mély meg nem értésérõl tanúskodik. 100 nõ és 1 férfi egy lakatlan szigeten ragad: A férfi viszonylag hamar teherbe tudja ejteni a nõket. 100 férfi és 1 nõ egy lakatlan szigeten ragad: Akár hogy is tunkolják a nõt minden lyukán, 9 hónapnál-1 évnél gyakrabban nem fog gyereket szülni. Egy nõnek és férfinek a szépsége nem ugyanúgy számít a másik nem felé! A két nem kismillió dologban nem egyenlõ és a mai társadalom egyik nagy problémája, hogy az emberek tömegesen nem értik a másik nem mûködési elveinek alapjait, de sajnos sokszor még a saját nemükét is. A következõ részek olyan általánosítások, amik nem húzhatóak rá mindenkire, de a lakosság többségére igen. Ami egy férfinek számít egy nõn alapvetõen: A külseje, hogy mennyire szép genetikailag és hogy mennyire nõies és hogy mennyire bontakoztatja ki a szexualitását. Ami a nõnek számít egy férfin alapvetõen: Az önbizalma, magabiztossága és dominanciája. Hogy mennyire férfias. Emögött jön a kinézet is.
LOL. Nekem mindig azt szajkózták, hogy különlegesen szép, kívánatos lány vagyok, mégsem volt kapcsolatom tizenévesen. Utána sem volt jó ideig normális párkapcsolatom, mindig csalódtam, és egyik sem tartott fél évnél tovább. Szóval rendesen jutott a sz.arból nekem is, pedig még buta sem vagyok, sem pedig rosszindulatú. Nem rinyálni és méltatlankodni kell, hanem elõre nézni, és küzdeni, hogy a legjobbat hozd ki a külsõ-belsõ adottságaidból, legyen szilárd értékrended, és ennek felelj is meg, legyenek elveid! Láthatóan nincsen semmi önbecsülésed, és ez nem túl vonzó senkinek sem. És nem, nem kifogás az, hogy nem kaptál visszajelzést, mert azokból nem lehet táplálkozni. Magadat kell felépíteni, és legalább magad elõtt legyél õszinte és méltóságteljes! Bár a kérdésed alapján neked ezt hiába magyarázom, olyan szinten üres, felszínes és gyenge ember lehetsz, hogy hírbõl sem ismered azokat a dolgokat, amiket leírtam.
T9bb olyat ismerek, aki kifejezetten jó nõ, és meg se szólítják a [email protected] pasik. Pedig de szívesen fogadnák!
Ez nem így van... csak egyszerûen olyan emberek találkoznak akik kompromisszumot kötnek. Te meg nem...
Mert ez az élet rendje.
RONDASÁGOKRA (Kezdem megunni ezta ..... telefont!!!)

Az szerződés szegésnek nevezhető-e a szolgáltató részéről a T-HOME-nál, ha folyamatosan hibás a televízió rendszer? Állandóan áramtalanítanom kell, hogy nézni tudjuk. Le lehet-e mondani ez alapján a hűségidővel kötött szerződést?

T-Home

Legjobb válasz: Nem lehet ilyen indokkal lemondani. Ez benne is van a szerzõdésben. Mondjuk én elolvasom mielõtt aláírom. Tehát jelentsd be mindig a hibát, majd a T megoldja. Új vezetéket húznak be ,vagy modemet/set top boxot cserélnek.

Nem lehet ilyen indokkal lemondani. Ez benne is van a szerzõdésben. Mondjuk én elolvasom mielõtt aláírom. Tehát jelentsd be mindig a hibát, majd a T megoldja. Új vezetéket húznak be , vagy modemet/set top boxot cserélnek.
Cseréltesd a boxot.


Ha a pasi nem megy el és le is lankad azért a csaj a hibás?

pl. Hogy nem izgatta fel eléggé vagy nemtudom... Egy pasinak mit?l lankadhat le szex közben?

Legjobb válasz: 13:31 ezt honnan szedted?! Én nem bántani akarlak de ilyen nincs :D Épp az hogy akkor még keményebb lesz :D

13:31 ezt honnan szedted?! Én nem bántani akarlak de ilyen nincs :D Épp az hogy akkor még keményebb lesz :D
Szivem, tudom mire gondolsz, de nyugodj meg!! :) Nem te vagy a hibás!! Valószinûleg a pasidnak majdnem orgazmusa lett, de tovább akarta nyújtani a szexet... Ilyenkor történik az, hogy a pasiknak lelankad a szerszám, mert nagyon közel volt az orgazmushoz...!! :) ) 25/L
Attól hogy izgul, vagy ha többször elment egymás után!
Ne magadat hibáztasd de ne is a párod mert attól csak rosszabb lesz! Bárkivel elõfordulhat hogy az izgalomtól vagy valamitõl nem szuperál a szerszám. egy idõ után nem lesznek ilyen gondok ha összeszoktok
Az elsõ az tényleg hülyeség! 20/F
Nem a csaj, nem is a pasi. Ez elõfordulhat, fõleg ha elõszörre csináljátok. Izgalomtól, vagy kicsi a gumi lehet.
Az én párom is azt szokta csinálni, hogy próbálná nyújtani a dolgot, visszatartja az orgazmust, de ezt max 1szer lehet megtenni, mert utána a szerszáma elhiszi hogy vége a dolognak és lelankad...
Nah...errõl beszélek én is...!! Mármint, amit az utolsó mond... Az én pasim szerszáma is igy reagál... Ezért mertem ezt irni (elsõ voltam) De ugyebár mindenki szervezete más... Elnézést, ha valaki ostobaságnak vélte, amit irtam... De azért jól esik, h van aki hasonlókat tapasztalt..!! :) Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!