Találatok a következő kifejezésre: Ha heti fogyok az még (2 db)

Ha heti 1-2kg fogyok az még normális? 1hónap alatt 6-7kg?

Legjobb válasz: Szerintem simán jó a heti 1-2, ha nem sanyargatod agyon magad, akkor sztem jó.

Szerintem simán jó a heti 1-2, ha nem sanyargatod agyon magad, akkor sztem jó.
A szakemberek szerint az egészséges fogyás a heti 0, 5-1 kg. De szerintem a heti 1-2 kg azért még belefér. Ennél többet azért ne fogyj.
Hello, hello.Én nem tudom hogyan kell kérdezni. De ha csak 5 kilo feleslegünk van, akkor is mûködik a 90napos? Utána még soványabbak leszünk, ha a végére érünk?

Utánaolvastam sokszor, de még mindig nem teljesen tiszta. Szóval ha heti háromszor futok és odafigyelek az étkezésre, fogyok? Vagy a combom csak vastagabb lesz?

Legjobb válasz: Attól függ, ha negatív a kalória, akkor fogysz, ha szálkásító étrendet követsz, akkor pozitív kalória van, és izmosodsz.

Attól függ, ha negatív a kalória, akkor fogysz, ha szálkásító étrendet követsz, akkor pozitív kalória van, és izmosodsz.
A kérdező hozzászólása: hát igyekszem 1000-1200 kalória között maradni
A kérdező hozzászólása: (csirkemell, sok zöldség)
Az izmosodás sokkal lassabb mint a fogyás, évekig kellene versenyszerûen futnod hogy láthatóan vastagodjanak a lábaid... de ha abból indulunk ki hogy felesleg van rajtad és közben lefogysz akkor még úgyis vékonyabbak lennének. Még súlyzós edzéssel is kéne neki vagy fél év hogy észrevehetõen izmosodj és nõk esetében még akkor is inkább csak formásodásról beszélhetünk mint vastagodásról. Ha odafigyelsz az étkezésre már attól fogysz de a futás rásegít és mindenképpen jobb közérzetet ad :)
szerintem heti 3nál többször fuss akár mindennap, vagy hétköznap és akkor hétvégén ne.. igy gyorsabb /látványosabb lenne az eredmény :)
Mégis hol olvastál utána, hogy mégis ilyen buta maradtál?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!