Találatok a következő kifejezésre: Ha havonta kg-ot (2 db)

Baj ha kislányom havonta 1 kg-ot hízik? Anyatejes.

3010 gr-al született, most 4 hónapos lesz és 7 kg.

Legjobb válasz: Nem baj, ez tökéletes. A fiam is egy kilót hízott havonta 4 hónapos koráig, utána lelassult a hízás. Most lesz 11 hónapos, már csak havi 200-300 gramm között hízik.

Nem baj, ez tökéletes. A fiam is egy kilót hízott havonta 4 hónapos koráig, utána lelassult a hízás. Most lesz 11 hónapos, már csak havi 200-300 gramm között hízik.
Nem baj, az én lányom 2400-al született, most 4 hónapos és 7 kg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megnyugodtam, és örülök neki, hogy ezek szerint sokan vannak ilyen kis "megababyk". :-))
Lányom 1-2 hónapban 1 kgot hízott, utána 3-4 hónapban fél kilót, majd csökkent. 3330 gral született, ma 1 éves, és 8560 gr. Tökéletes ez is, az is:-)
nem baj. a kisfiam négy hónapos koráig egy kilót hizott. õ is anyatejes. most lesz fél éves és már csak fél kilót hízik havonta.

Ha havonta 1 kg-ot hízik a baba, nem fog túlságosan elhízni?

3.2 vel született és már 5 kg, még nincs két hónapos :)

Legjobb válasz: Anyatejtõl még senki nem hízott el szerintem. Ne aggódj, le fog állni ez a súlygyarapodás, vagyis majd csökkenni fog, bár ez a havi egy kg sem kóros.

Anyatejtõl még senki nem hízott el szerintem. Ne aggódj, le fog állni ez a súlygyarapodás, vagyis majd csökkenni fog, bár ez a havi egy kg sem kóros.
Szia! Az én fiam ugyanilyen ütemben hízott. :) Csak anyatejes volt õ is. 3.4-el született és 3 hónaposan volt 8kg. Onnantól kezdve pedig szépen elkezdett lelassulni a hízása. Sõt volt olyan hónap, hogy semmit nem hízott. Ma 16 hónapos és 11kg. Ne aggódj.Persze biztos lesznek emberek akik majd azt mondják rá, hogy "kövér", de azokkal ne foglalkozz. Én a gyerekorvost is kérdeztem, hogy nem gond e, de azt mondta, hogy mivel csak anyatejes nem gond és le fog lassulni. Igaza lett.
Ha szólsz a védõnõnek, bár neki ezt észre kéne venni, akkor megvizsgáltatja a tejedet, valószínû zsíros a tejed. Az én babám sajna tápszeres, 3680-al született, 3500-al hoztam haza, és most 4700g és 6 hetes a doki szerint meg a védõnõ szerint tökéletes. A szomszédba van egy kislány, 8 hónapos és 10kg, szigorú diétára fogták mert alig kap levegõt.
Kislányom 4 hónapos, kizárólag anyatejet kap, 7, 75 kg:) Anyatejjel nem lehet túltáplálni, ez igaz. Sokkal kevesebb az esélye, hogy a mi babánk duci gyerek vagy felnõtt lesz, ne aggódj! Nincs olyan, hogy túl zsíros a tej, amennyiben igény szerint és kizárólagosan szoptatsz. Nem kell ide védõnõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor nem aggódom... egyébként nem is jár a védõnõ, egyszer volt itt születésünk után, azóta már 7szer kellett volna jönnie....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!