Találatok a következő kifejezésre: Ha használunk és nem szedek gyógyszert, (4 db)

Ha használunk óvszert és nem szedek gyógyszert, lehetek terhes?

de viszont nem szeretném hogy kiderüljön hogy lefeküdtünk, és n?gyógyászhoz sem akarok menni.

Legjobb válasz: Ha nem sérült vagy szakadt ki az óvszer,akkor nem lehetsz terhes,ne aggódj!

Ha nem sérült vagy szakadt ki az óvszer, akkor nem lehetsz terhes, ne aggódj!
A doki az jó megoldás...ha csak alkalmi dolog volt, akkor nem kell szerintem a doki, de ha rendszeresen nemi életet élsz ezután, akkor menj el hozzá.Nos az óvszer védõ képessége matematikailag alacsonyabb mint a tabié.(Ha jól emlékszem 98, valahány %)Ez csak puszta statisztika, ami jónak is mondható, de nem jó érzés abban a kevesebb mint 2%ban lenni.Amúgy nem valószínû.
Sajnos ez nem akarom-nem akarom kérdése.Természetesen lehetsz terhes, hiszen az aktus elõtt is juthatott beléd a spermából.A nõgyógyász nagyon hasznos tanácsokkal látna el, és titoktartási kötelezettsége van.Mindenképpen keresd fel, hiszen akkor nem kell minden hónapban aggódni a menzesed miatt, és légyszives legyetek észnél.Nagyon fiatalnak tûnsz.
HJa nem lyukad ki, és idõben felhúzzátok, akkor nem.
IGEN
várd ki akkor a hétfõt, nem kell feleslegesen tesztelni, mert ahhoz drága.
lehetsz terhes, mert az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. A tesztek pedig akkor mutatnak biztos eredményt, ha már a mensi is elmarad, szóval ha nem jönne meg utána tesztelj. A 3-4 napos teszt csak annak jó akinek magasra emelkedig a hcg szintje és a beágyazódás után lehet ilyen ami a teherbeesés után kb 8 nap, tehát 3-4 napos teszt szerintem nincs is, de lehet van. De ha negatívat mutat nem garantált hogy nem vagy terhes..ezért inkább várd kia mensi idejét.
Én 3-4 hónapot végig izgultam így, vettem 6-8 tesztet és bizton állíthatom, hogy nem mutatja ki a 3-5 napos terhességet, akármi legyen is ráírva, inkább várd ki azt a 2 hetet, mert addig csak feleslegesen költöd a pénzt.
szerintem várd ki a mától számított 3-5 napot, ha esetleg ma esett meg akkor is kimutassa... de a 10 -12 biztosabb
10-12 nap...de vannak tesztek, amik a 3-5 napos terhességet is kimutatják...
A kérdező hozzászólása: De ez olyan szerdától ma reggelig voltünk úgx együt folyamatosan...akkor azt már ki mutatja??? a 3-4 napos teszt???
A kérdező hozzászólása: Rendben van akkor majd úgy csinálom h jövõhét pénteken meg csinálom a tesztet de lehet várok vele jövöhét utáni hétfõig mert ezen a hétvégén kell h meg jöjön...
A kérdező hozzászólása: És mikkor tudnám meg nézni azt h teherbe estem vagy nem??
az együtlét után termékenyül meg a petesejt és ezután még egy hét míg beágyazódik és elkezdi a hcg hormont termelni amit a teszt mutat ki. szóval a hcg szint kb akkor éri el azt a szintet amit egy teszt kimutat mikor épp a mensinek kellene megjönni. azért mondják hogy csak az elmaradt mensikor csináld a tesztet mert ha megjön akkor felesleges.
kb 10-12nap mert ugy van ráirva hogy 3napos terheséget mutat ki de hát a beágyazodás is ott van még elötte
A kérdező hozzászólása: értem...akkor majd meg várom vele a hétfõt....de lehet h nem estem teherbe mert a hasam szokott görcsölni mostanába vagy az normális???....
A kérdező hozzászólása: akkor meg várom vele a hétfõt....de szokott a hasam mostanába görcsölini...lehet h nem estem teherbe??? vagy az normális???
Nekem a Flector por vált be, próbáld ki, hátha!
meleg vizes palack a hasadra és lefeküdni a másik lehetõség, hogy elkezdesz mozogni egy kicsit, tornázni mind a kettõ csökkenti a fájdalmat
Ha nagyon görcsölök és van rá lehetõségem akkor lefekszem, jól bebugyolálom a derekam és összegömbölyödöm, esetleg alszom egy kicsit ha nincs hõsiesen tûrök
Cickafarkfuteat kezdjel el fogyasztani a ciklus elott, tehat mar egy hettel elotte, igy nem lesznek panaszaid. Lehet ezt kamillaval es csalannal is fogyasztani, es naponta tobb cseszevel./2-3/
sport, valami intenzívebb ;)
Fájdalom csillapítására alkalmas gyógynövények: cickafark, citromfû, kakukkfû, libapimpó, kamillavirág, zsálya levél. Akár külön- külön, akár keverékként fogyasztva. Egy evõkanálnyi mennyiséget forrázz le, hagyd állni 10-15 percig, majd szûrd le. Naponta 3x 1-1 csészényit igyál meg belõle. Segít a görcsös fájdalom csillapításában. A megelõzõ napokon fogyassz tisztító teákat, mint csalán tea, zsurló, zöld tea, cickafark, vagy bodza teákat.
nekem ha ilyen van akkor teleengedem a kádat jó meleg vízzel és ott fekszek egy darabig és enyhül a fájdalom
Van egy nagyon jó gyógynövény rá Allithera a neve. A menszesz elõtt 1 héttel, de legalább 3 nappal elõtte kezd el szedni. Nekem csak ez használt. Amikor valakitõl hallottam róla, kissé hihetetlennek tünt, de tényleg használ!
Az elõzõ hozzászóló vagyok. Még a Papaverint javasolom. Simaizom görcsoldó és nincs semmi különleges mellékhatása.

Hány %-os az esély hogy teherbe essek, ha nem használunk gumit, és győgyszert sem szedek?

Legjobb válasz: Pontosan 98.5678% ha nem tévedek. Lehet hogy hülyeséget beszélek, de majd más kijavít.

Kb. 4%
Pontosan 98.5678% ha nem tévedek. Lehet hogy hülyeséget beszélek, de majd más kijavít.
A második válaszoló nem vette figyelembe a passzátszelek vonulása okozta glukozaminizációt. Helyesen: 98.5679%
Attól függ, hogy akarsz-e gyereket. Ha akarsz, akkor 0 és 10 között. Ha nem akarsz, akkor 99 felett. Murphy.
Elfelejtettük említeni, hogy attól is függ, hogy milyen nemû vagy.
134653453642345643, 32463425445% Ezt a Terhességkutató intézet által jóváhagyott egyenlettel, melyet Heim Pál hagyott hátra, számoltam ki.
0, mivel hiába nem használtok gumit és gyógyszert sem szedsz, ahhoz dugni is kéne.... XD
50 %
XD igen vagy nem, ha beléd megy el. :D
Ez sok mindentõl függ, elsõsorban attól, hogy termékeny vagy-e, és hogy a srác spermái életképesek-e. Átlagos esetben elég nagy.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:30 Igazad van, bocsánat kérdezõ, ez az én hibám, figyelmetlen vagyok.
Nagyon sokat számít hogy te mennyire vagy termékeny, és az is hogy a párod mennyire, %-ot erre én nem tudok mondani.
de miért nem akartok védekezni? kell gyermek? hát akkor hajra, szoritok, hogy sikerüljön. csak ha ilyen 15-16évesek vagytok akkor legyen is mbõl eltartani. gratt. a szülöknek is.
Hány évesek vagytok? miért nem védekeztek? Milyen az egészségiügyi állapototok?
Nem tudok neked pontos százalékot mondani, de nagyon nagy esélye van! És mért nem védekeztek sehogyan? Babát akartok? Ha nem, akkor meg tessék védekezni, és nem is gondolni az abortuszra! Az nem védekezési mód! Azt nem le- het csinálni, hogy na most nem védekezünk, aztán ha terhes leszek, majd elvetetem! Vagy mégis mit gondolsz, mit akarsz csinálni ha teherbe esel?
50-50 vagy igen, vagy nem. De: Ha nem akarsz gyereket 99% valószínûséggel lesz Ha akarsz gyereket 99% valószínûséggel nem lesz
50%. Vagy terhes leszel vagy nem, feltéve ha nõ vagy.Ugyanis létezik meddõség is.
Valahol 100% körül! Ez a hozzáállás viszont teljességgel érthetetlen! Hacsak nem akartok babát! De a kérdésbõl semmi további érdemi információt nem kaptunk. Ha nem akar- tok babát, ne játszatok a tûzzel! Egyébként meg bárhogy lesz, a pici a legnagyobb vesztese a ti hülyeségeteknek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!