Találatok a következő kifejezésre: Ha használunk és nem szedek (17 db)

IGEN
várd ki akkor a hétfõt, nem kell feleslegesen tesztelni, mert ahhoz drága.
lehetsz terhes, mert az elõváladék is tartalmaz spermiumokat. A tesztek pedig akkor mutatnak biztos eredményt, ha már a mensi is elmarad, szóval ha nem jönne meg utána tesztelj. A 3-4 napos teszt csak annak jó akinek magasra emelkedig a hcg szintje és a beágyazódás után lehet ilyen ami a teherbeesés után kb 8 nap, tehát 3-4 napos teszt szerintem nincs is, de lehet van. De ha negatívat mutat nem garantált hogy nem vagy terhes..ezért inkább várd kia mensi idejét.
Én 3-4 hónapot végig izgultam így, vettem 6-8 tesztet és bizton állíthatom, hogy nem mutatja ki a 3-5 napos terhességet, akármi legyen is ráírva, inkább várd ki azt a 2 hetet, mert addig csak feleslegesen költöd a pénzt.
szerintem várd ki a mától számított 3-5 napot, ha esetleg ma esett meg akkor is kimutassa... de a 10 -12 biztosabb
10-12 nap...de vannak tesztek, amik a 3-5 napos terhességet is kimutatják...
A kérdező hozzászólása: De ez olyan szerdától ma reggelig voltünk úgx együt folyamatosan...akkor azt már ki mutatja??? a 3-4 napos teszt???
A kérdező hozzászólása: Rendben van akkor majd úgy csinálom h jövõhét pénteken meg csinálom a tesztet de lehet várok vele jövöhét utáni hétfõig mert ezen a hétvégén kell h meg jöjön...
A kérdező hozzászólása: És mikkor tudnám meg nézni azt h teherbe estem vagy nem??
az együtlét után termékenyül meg a petesejt és ezután még egy hét míg beágyazódik és elkezdi a hcg hormont termelni amit a teszt mutat ki. szóval a hcg szint kb akkor éri el azt a szintet amit egy teszt kimutat mikor épp a mensinek kellene megjönni. azért mondják hogy csak az elmaradt mensikor csináld a tesztet mert ha megjön akkor felesleges.
kb 10-12nap mert ugy van ráirva hogy 3napos terheséget mutat ki de hát a beágyazodás is ott van még elötte
A kérdező hozzászólása: értem...akkor majd meg várom vele a hétfõt....de lehet h nem estem teherbe mert a hasam szokott görcsölni mostanába vagy az normális???....
A kérdező hozzászólása: akkor meg várom vele a hétfõt....de szokott a hasam mostanába görcsölini...lehet h nem estem teherbe??? vagy az normális???

Ha használunk óvszert és nem szedek gyógyszert, lehetek terhes?

de viszont nem szeretném hogy kiderüljön hogy lefeküdtünk, és n?gyógyászhoz sem akarok menni.

Legjobb válasz: Ha nem sérült vagy szakadt ki az óvszer,akkor nem lehetsz terhes,ne aggódj!

Ha nem sérült vagy szakadt ki az óvszer, akkor nem lehetsz terhes, ne aggódj!
A doki az jó megoldás...ha csak alkalmi dolog volt, akkor nem kell szerintem a doki, de ha rendszeresen nemi életet élsz ezután, akkor menj el hozzá.Nos az óvszer védõ képessége matematikailag alacsonyabb mint a tabié.(Ha jól emlékszem 98, valahány %)Ez csak puszta statisztika, ami jónak is mondható, de nem jó érzés abban a kevesebb mint 2%ban lenni.Amúgy nem valószínû.
Sajnos ez nem akarom-nem akarom kérdése.Természetesen lehetsz terhes, hiszen az aktus elõtt is juthatott beléd a spermából.A nõgyógyász nagyon hasznos tanácsokkal látna el, és titoktartási kötelezettsége van.Mindenképpen keresd fel, hiszen akkor nem kell minden hónapban aggódni a menzesed miatt, és légyszives legyetek észnél.Nagyon fiatalnak tûnsz.
HJa nem lyukad ki, és idõben felhúzzátok, akkor nem.
azzal nem. ha helyesen hazsnálja az óvszert, és addig amíg kell.
de, terhes vagy!!!
antibiotikum?????
Az antibiotikumok gyengíthetik a hatását, kedves utolsó, így kapcsolódik ide. Amúgy igen, ha így teszed, nem esel teherbe. :)
A fogamzásgátló pearl indexét megtalálod a neten. : http://zatik-nogyogyasz.hu/fogamzasgatlas_4.htm#pearlindex Tehát az esélye megvan!
ugyan mar, kicsi az esély. fõleg, h vannak, akik megszakitással " vedekeznek ". ha vki ugy nem fel, akkor neked nem kell. de nem korai kicsit, 16 évesen??

Most szedem a BRUTAL MUSCLE ON-T és napi kétszer kellene fogyasztanom, reggel és edzés után. De én csak edzés után használom napi egyszer. De a hatása meg marad ha egy nap, nem kétszer hanem egyszer használom? Ugyan olyan hatása lesz?

Legjobb válasz: Nincs hatása. A 'hatást' a megfelelõ mennyiségû bevitt tápanyag adja meg edzéssel karöltve. Ha ez megvan, akkor jó. Ha nincs, akkor nem jó, javítani kell. Ha megvan a napi fehérjebeviteled 1 adag fehérjeporral a kaja mellett, akkor jó. Ha nincs, akkor érdemes lehet reggel is inni egyet, hogy meglegyen, vagy enni valami fehérjedúsat. Nem tudom, mi ezen a bonyolult. Nincs különbség, hogy a fehérje porból van-e vagy kajából.

Nincs hatása. A 'hatást' a megfelelõ mennyiségû bevitt tápanyag adja meg edzéssel karöltve. Ha ez megvan, akkor jó. Ha nincs, akkor nem jó, javítani kell. Ha megvan a napi fehérjebeviteled 1 adag fehérjeporral a kaja mellett, akkor jó. Ha nincs, akkor érdemes lehet reggel is inni egyet, hogy meglegyen, vagy enni valami fehérjedúsat. Nem tudom, mi ezen a bonyolult. Nincs különbség, hogy a fehérje porból van-e vagy kajából.
A tojásnak, csirkemellnek hatása van? A lényeg hogy meglegyen a 2 g/ttkg fehérje!
Nem.... Ezért szeded a fogamzásgátlót.
Ha szeded a fogamzásgátlót, akkor nem kell, hogy ki vegye. Védve vagy a fogamzásgátló miatt.
semmi esely ha jo a tabletta szoval ha napi 24orat is csinaljatok se lesz gyerek
De ha biztosra akarsz menni, akkor ne kefélj...
Sokkal kisebb az esélye, mint a gumis védekezésnél. Szinte 0. Amúgy igen, elélvezhet benned a fiú, ha szeded rendesen a tabit.
Amennyiben normálisan szeded a fogamzásgátlót, nem hébe-hóba amikor eszedbe jut, akkor nagyon pici az esélye.
Nagyon csekély az esélye a teherbeesésnek fogamzásgátló mellett
A kérdező hozzászólása: ha normális komment nem jut eszetekbe akk. inkább ne írjatok am. meg nem kamu
Az ilyenek miatt lesz annyi nem várt gyerek...
Kamu
A kérdező hozzászólása: és mennyi annak az esélye h terhes leszek fogamzásgátló mellett? mert elég sokszor csináljuk
most nekem lenne egy kerdesem. ha nem tudod hogy a fogamzasgatlo mi celt hasznal, akkor miert is szeded valojaban? mert valaki mondta?

Ha nem szedek fogamzásgátlót és csak óvszert használunk akkor esélyes a teherbe esés?

Legjobb válasz: Mivel nem 100%-osan véd az óvszer, persze megvan az esélye h teherbe ess, pl kiszakad, helytelenül van felhelyezve. Ha odafigyeltek, h rendesen helyezzétek fel, és szex után ellenõrzitek az óvszert, h nem e lyukas, szerintem biztonságos. A tablettánál is oda kell figyelni szabályokra, h megfelelõen védjen. Én inkább azt ajánlanám, megbízhatóbb!

Mivel nem 100%-osan véd az óvszer, persze megvan az esélye h teherbe ess, pl kiszakad, helytelenül van felhelyezve. Ha odafigyeltek, h rendesen helyezzétek fel, és szex után ellenõrzitek az óvszert, h nem e lyukas, szerintem biztonságos. A tablettánál is oda kell figyelni szabályokra, h megfelelõen védjen. Én inkább azt ajánlanám, megbízhatóbb!
Barátnõmék szülei egész életükben azt használtak, 3 gyerek van, mind tervezett.

A barátnőm nem szed fogamzásgátlót, és azt sem szereti ha óvszert használunk. Ez utóbbit nem tudom miért. Milyen választási lehetőségeink vannak még?

Nem lenne jó ha terhes lenne, vagy egy esetleges betegségcserében működnénk közre egymásnak. Vannak még módszerek védekezésre?

Legjobb válasz: Biztonságos? Nincs. Meg akar fogni és erre tökéletes egy gyerek. Sokat keresel vagy gazdag a családod?

Biztonságos? Nincs. Meg akar fogni és erre tökéletes egy gyerek. Sokat keresel vagy gazdag a családod?
A kérdező hozzászólása: Csak annyit mond, hogy régebben szedett fogamzás gátlót, de nem volt jó neki, konkrétan nem árulja el miért. Az óvszerrel pedig az a gondja hogy felsérti, amit eléggé hitetlenkedve fogadtam. Gyerekhez túl fiatalok vagyunk még, csak 17 éves.
pl nem dugtok
Mi a baja a fog.gátlóval? szerintem ez a 2 a legbiztonságosabb védekezési módszer amit írták a "kihúzós" módszert nem ajánlom, mivel az elõváladéktól is terhes lehet!!!
Anál. De új barátnõ se rossz.
Kisbaba *-*
Pharmatex
2. válaszolónak meg üzenném, hogy a megszakitásós szexxel is összejöhet a gyerek ugyanis már elõváladék is szokott jönni a férfiakból:)
Szia:) Kérdésedre válaszolva igen van pl: pesszárium(nézz utána) és amit a barátnõmmel használunk az egy hurok féleség amit az orvos rak a petevezetékre , magyarul megakadájozza, hogy belemenyjen az ondó:)
Húzd ki mielõtt elmész.
Lehet, hogy nem nedvesedik eléggé, használjatok síkosítót. Lehet, hogy egy kissé idétlennek vagy kínosnak érzi a technikai részletek megvitatását, vagy hervasztónak a kellékek használatát, de hasonlóan biztos védekezés nemigen van -- illetve nem tudom, mi a helyzet a nõi óvszerrel meg az egykoron divatos spirállal. Az utóbbi a betegségek ellen értelemszerûen nem véd, tehát eleve csak részleges válasz a kérdésedre, és amennyire tudom, nõgyógyász közremûködését is igényli.

Mit csináljak hogy ha a vállfájás nem múlt el 2 hét után sem? 1 hete szedek flector port és keplat tapaszt is 1 hete használok. Érzem hogy sokat javult a vállam, de még mindig fáj. Ezeket orvos írta fel. Csak a jobb vállam fáj, középtályon.

Mit tudok csinálni vele hogy véglegesen elmúljon a fájdalom?? Ja, és csak olyankor fáj hogy ha megerőltetem.

Legjobb válasz: A kérdésben benne van a válasz. Ne erõltesd most. Ha nem múlik fizioterápiára lehet szükség.

A kérdésben benne van a válasz. Ne erõltesd most. Ha nem múlik fizioterápiára lehet szükség.
nem, ez nem igaz. megdöbbent a [email protected] magyar valóság, hogy ennyire sötétek egyesek...
Mi az hogy nem védekeztek?
"Nem szedd semmit és nem használunk gumit sem!" Gratulálok a kisbabához. Majd írd meg, mi lesz a neve.
begyullad bele egy baba
Az elsõ gondolatom az volt, hogy jó kifogás sose rossz :D És ha védekezés nélkül esel neki, meg is értem, ha kifogásokat keres... mondjuk akkor õ is szedhetne gyógyszert... Elvileg ha hajlamos a fertõzésekre, akkor a gyakori szex megnövelheti a kismedence gyulladás esélyét... de ez csak akkor igaz, ha volt valami fertõzése, amit átpasszolt neked... õ ki lett kezelve, de te nem, és így visszaadod neki a következõ alkalommal. Lehet, én vagyok lemaradva, de mást nem tudok elképzelni... Ha ki akarod ugrasztani a nyulat a bokorból, akkor kérdezz rá, mi a betegségének a neve, aminek ez a tünete... Ja, és ha nem akartok gyereket idejekorán, akkor védekezzetek!
Rákerestem, ezt találtam... megnyugodtam, nem vagyok lemaradva... A nõi szervezet adottságaiból következik, hogy a fertõzések a hüvelyen keresztül, a méhszájon át a méh üregébe juthatnak. Kezeletlen hüvelygyulladás ezért járhat hosszabb távon komoly nõgyógyászati panaszokkal. A méh gyulladását minden esetben kezelni kell, mert kezelés nélkül fájdalom, láz, súlyos méhûri fertõzés vagy akár egész szervezetre kiterjedõ gyulladás, azaz szepszis is kialakulhat. ... A méh gyulladásos betegségei általában bakteriális eredetûek, ezért antibiotikummal kezeljük, melyhez szükség esetén gyulladáscsökkentõt és fájdalomcsillapítót is adunk. http://drtomosvary.hu/mehgyulladas/34
Könyörgöm, mondd, hogy ez fake kérdés!(Kivéve, ha gyereket akartok egyébként.)
Nem, csak a rendszeres szextõl nem gyullad be, ok elõfordulhat de az fertõzés miatt. Viszont védekezzetek. Hányszor mondjam még el hogy a megszakítás nem védekezés. A barátnõd meg jobban tenné ha random emberek pletykái helyett a nõgyógyászra hallgatna.
. . . .. . . . . . . . . . . , .-'". . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :". . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . ."~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . "~, _. . . .."~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . ."=, _. . . ."-, _. . . , .-~-, }, .~"; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";, , ./`. . /" . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . .."~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -" . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _

Ha nem szedek semmilyen cuccot és ha redszeresen edzek akkor fogok valamennyit izmosodni? . Karra szoktam egy 13 kg-os egykezes súlyzót használok (3*30), mellkasra ajánlották fekvőtámaszt (2*30) csinálok, hasra felülés (2*30).

Minimum mennyi id? kell hogy jobban látszódjon az izom?

Legjobb válasz: Kis széria szám+nagy súly. Nem kötelezõ tápkiegeket szedni de akkor kajálni kell mint az állat

Kis széria szám+nagy súly. Nem kötelezõ tápkiegeket szedni de akkor kajálni kell mint az állat
Ha nem kajálsz rengeteget akkor semennyit nem fogsz izmosodni. Az egésznek a kulcsa a rengeteg kajálás, abból is csak a minõségi, amiben sok fehérje, és jó minõségû szénhidrát van. Pl: Csirke, rizs De ezekbõl rengeteget kell enned ismétlem. Ha nem tudsz ilyen rengeteg kaját lenyomni, vagy állandóan fõzögetni, sütögetni stb akkor ajánlott a tömegnövelõ.
és tömegnövelõ mellé is azért sokat kell enni
Elsõnek kicsi súllyal sokat.És utána emeled a súlyt. JA igen sokat kell kajálni!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!