Találatok a következő kifejezésre: Ha használunk és nem (528 db)

Szerintetek milyen 50 ccm-es motort vegyek, lehetőleg olcsót, nem baj ha használt és nem nagyon érdekelnek a robogót, Simsonon már elgondolkottam!?

Legjobb válasz: Attól függ mire kell. Ha olcsó közlekedési alternatíva akkor: Honda Dio, Yamaha Jog, Suzuki Sepia, ezek 100körül már vannak elfogadható állapotban. Kicsit drágább: Piaggio Zip, Liberty, 50ccm és 4 ütem ez a leggazdaságosabb. Ha hobbi eszköznek kell és inkább az élmény számít: Váltósból jöhet a Simson (csajozni nem fogsz vele), Aprilia RS50 vagy saját recept: Rs125 50es papírral, azzal már lehet kezdeni valamit. Ha még nem volt benne részed, ne utasíts el egy rendesen feltuningolt robogót sem, jobban lehet élvezni mint gondolnád :)

Attól függ mire kell. Ha olcsó közlekedési alternatíva akkor: Honda Dio, Yamaha Jog, Suzuki Sepia, ezek 100körül már vannak elfogadható állapotban. Kicsit drágább: Piaggio Zip, Liberty, 50ccm és 4 ütem ez a leggazdaságosabb. Ha hobbi eszköznek kell és inkább az élmény számít: Váltósból jöhet a Simson (csajozni nem fogsz vele), Aprilia RS50 vagy saját recept: Rs125 50es papírral, azzal már lehet kezdeni valamit. Ha még nem volt benne részed, ne utasíts el egy rendesen feltuningolt robogót sem, jobban lehet élvezni mint gondolnád :)
Vegyél egy szimót, bármi történik, könnyen javítod..bevált, megbízható járgány.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi amúgy aszfaltra, városba kell.
Simsont ne vegyél: ami még/már jó, az túl drága. Könnyen javítod, de állandóan: ha megveszel egy lelakott példányt akkor vagy ráköltesz egy rakás pénzt hogy jó legyen, vagy folyamatosan szerelni fogsz. Inkább gyûjts még tavaszig pénzt és vegyél valami jobbat.
SWARBLI
Agent K!Azt irod Simsont ne vegyen!Szerinted egy lepusztult robogó jobb?Ezzel az erõvel azt is irhatnád, hogy pl.Apriliát ne vegyen!A lényeg, hogy semmit nem szabad megvenni ami lepusztult.Nekem 13 éve ugyanaz a Simson SR50-es van, és igenis jó!
"csajozni nem fogsz vele" :DD mert a honda dioval igen?

Tisztelt Doktor Úr! 51éves vagyok még két-három havonta menstruálok, de már sokkal kevesebb a vérzés mint régebben. Az lenne a kérdésem, szükségem van-e még fogamzásgátlóra. Ugyanis a Patentex ovál hüvelykúpot használom, és nem valami kellemes. Ha használ

Tisztelt Doktor Úr! 51éves vagyok még két-három havonta menstruálok, de már sokkal kevesebb a vérzés mint régebben. Az lenne a kérdésem, szükségem van-e még fogamzásgátlóra. Ugyanis a Patentex ovál hüvelykúpot használom, és nem valami kellemes. Ha használnom kell, akkor van-e ennél jobb szer a számomra tablettákon kívül? Köszönettel: Margó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindaddig, amíg a menstruáció végleg el nem marad, célszerű védekeznie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindaddig, amíg a menstruáció végleg el nem marad, célszerű védekeznie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 51éves vagyok még két-három havonta menstruálok, de már sokkal kevesebb a vérzés mint régebben. Az lenne a kérdésem, szükségem van-e még fogamzásgátlóra. Ugyanis a Patentex ovál hüvelykúpot használom, és nem valami kellemes. Ha használ

Tisztelt Doktor Úr! 51éves vagyok még két-három havonta menstruálok, de már sokkal kevesebb a vérzés mint régebben. Az lenne a kérdésem, szükségem van-e még fogamzásgátlóra. Ugyanis a Patentex ovál hüvelykúpot használom, és nem valami kellemes. Ha használnom kell, akkor van-e ennél jobb szer a számomra tablettákon kívül? Köszönettel: Margó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindaddig, amíg a menstruáció végleg el nem marad, célszerű védekeznie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindaddig, amíg a menstruáció végleg el nem marad, célszerű védekeznie. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szoli krémet érdemes használni szolárium előtt? Jobban lehet tőle barnulni vagy nem károsítja az UV fény annyira a bőrt, ha használom? És milyet ajánlotok?

Legjobb válasz: Szia! Mindenképp érdemes,ugyan is nem csak elõsegítik a barnulást,hanem ápolják is a bõrt.Napfényvédõ nem szokott lenni a szolikrémekben ezért érdemes néha az arcot bekenni naptejjel.A krémek vagy mély barnítók(nincs benne önbarnító,tartósabb)vagy a bronzosítók(önbarnítós,gyors eredmény).Persze ezek között is vannak erõsségi fokozatok,de kérdezd meg a pultos lányt õ mindent ismer(normális helyeken).Én az Australian Gold:Peace,Love,Cupcakes nevû krémét használom.Ez 10xes bronzosító vattacukros illattal :)

Szia! Mindenképp érdemes, ugyan is nem csak elõsegítik a barnulást, hanem ápolják is a bõrt.Napfényvédõ nem szokott lenni a szolikrémekben ezért érdemes néha az arcot bekenni naptejjel.A krémek vagy mély barnítók(nincs benne önbarnító, tartósabb)vagy a bronzosítók(önbarnítós, gyors eredmény).Persze ezek között is vannak erõsségi fokozatok, de kérdezd meg a pultos lányt õ mindent ismer(normális helyeken).Én az Australian Gold:Peace, Love, Cupcakes nevû krémét használom.Ez 10xes bronzosító vattacukros illattal :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, megkérdezem mindenképp :)

100 MB-nyi internet telefonon, Vodafonenál.1000 Ft, természetesen havi. Ha csak facebookozásra, és más oldalak böngészésére használom, és nem youtube-ozok, nem töltök le, akkor kb. mennyit tudok internetezni egy nap?

Legjobb válasz: Ha elosztod, akkor napi 3.3MB adatforgalom jön ki. Próbaképpen letöltöttem egy facebook profilt, az 0,5MB. Egy 20 képes mappa listázása is 0,5 volt. Ha egyesével megnyitod a képeket, az már egyenként is lehet 0,5MB. A közös üzenõfal két napi üzeneteinek listázása majdnem 2MB. Ebben nincs benne az üzenetküldés, az még jobban pörgeti, meg ha más oldalt nézel akkor is. Minél több objektumot tartalmaz egy oldal a szövegen kívül, annál nagyobb a mérete is, ebbõl a szempontból a Facebookkal sok le- és feltöltött adatmennyiség jár. Ebbõl kiindulva egy nap meg tudsz nézni 4-5 profilt meg elküldeni ugyanennyi bejegyzést, üzenetet és kész. Vagy megnézni néhány híroldalt. Ennyi adatmennyiségbõl nehéz jól kijönni, legalább 500MB-os csomag kellene, és akkor azt lehet mondani hogy talán nem kell visszafogni magad egyik nap sem (de még ott is videók nézése és letöltés nélkül).

Ha elosztod, akkor napi 3.3MB adatforgalom jön ki. Próbaképpen letöltöttem egy facebook profilt, az 0, 5MB. Egy 20 képes mappa listázása is 0, 5 volt. Ha egyesével megnyitod a képeket, az már egyenként is lehet 0, 5MB. A közös üzenõfal két napi üzeneteinek listázása majdnem 2MB. Ebben nincs benne az üzenetküldés, az még jobban pörgeti, meg ha más oldalt nézel akkor is. Minél több objektumot tartalmaz egy oldal a szövegen kívül, annál nagyobb a mérete is, ebbõl a szempontból a Facebookkal sok le- és feltöltött adatmennyiség jár. Ebbõl kiindulva egy nap meg tudsz nézni 4-5 profilt meg elküldeni ugyanennyi bejegyzést, üzenetet és kész. Vagy megnézni néhány híroldalt. Ennyi adatmennyiségbõl nehéz jól kijönni, legalább 500MB-os csomag kellene, és akkor azt lehet mondani hogy talán nem kell visszafogni magad egyik nap sem (de még ott is videók nézése és letöltés nélkül).
A Facebook december 31-ig ingyenes a vodánál is, magyarul nem generál adatforgalmat, de csak ha az üzenõfalat nézed, illetve megosztod az állapotod, magyarul linkmegnyitás, képnézés már generál.

Ha valaki prostinál gumit használ és nem csókolózik és nem nyalja ki ; akkor mennyi az esélye, hogy mégis összeszed egy SZTB fertőzést?

Legjobb válasz: ha csak gumi és semmi nyálcsere vagy nyálka csere akkor max lapostetü meg lábgomba

ha csak gumi és semmi nyálcsere vagy nyálka csere akkor max lapostetü meg lábgomba
jelentõsen kevesebb
Mi az az sztb fertõzés? Múltkor én egy prostit ki akartam nyalni, de nem engedte! Lehet, hogy jobb is így.
sok
2: SZTB = (Szexuális úton terjedo betegség)
Nagy a majré, mi, kisfiú? Szerintem maradj még a kezednél.
Ha neten hirdetõ lányhoz mész, tulajdonképpen NULLA.

Xbox 360-at szeretnék venni! Nem tudnátok mutatni egyet max 45000 Ft-ért? Nem baj ha használt, csak nem akarok venni egy szart, mert nem értek az ilyenekhez. Ja és olyan kéne, ami viszi az írott játékokat.

Legjobb válasz: www.konzolvilag.hu Itt próbálj meg keresni ha jól emlékszem a 360 slim 4gb os 45000:) utána meg probálj szerezni 1 fickót aki chippeli neked és nem baxa szét,kb 10 000 ft ért utána lesz 1 új xbox 360 slimed chippelve ami vinni fogja az írott játékokat. Ez a legolcsóbb megoldás,használtat ne vegyél mind szar. Sok sikert!

http://www.konzolvilag.hu Itt próbálj meg keresni ha jól emlékszem a 360 slim 4gb os 45000:) utána meg probálj szerezni 1 fickót aki chippeli neked és nem baxa szét, kb 10 000 ft ért utána lesz 1 új xbox 360 slimed chippelve ami vinni fogja az írott játékokat. Ez a legolcsóbb megoldás, használtat ne vegyél mind szar. Sok sikert!
Hopsz, majdnem segítettem...
Ok ha olyan kell ami 45000 ft és viszi az írott játékot mennyél a vaterára ott vehetsz egy használt x360-at és 2 hét mulva meg sirva mondod, hogy 3 ledes lett gyüjtsél egy kis pénzt és vegyél 60000 ft-ért slimet majd hozzá gold-ot és hidd el, hogy megéri!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ennyire hülyét kérdezek, de mi az a slim és a gold?
A kérdező hozzászólása: OK, nagyon köszi :) Amúgy szerinted ez nem jó: http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/konzol/xbox360/xbox..
nekem van egy xbox arcade-om 45 ért a tiéd lehet. 2009 es konzol plusz egy 20 gigás hdd ajándékba:) érdekel?
Nem jó, az egy flashelt szemét, amit linkeltél.
88 mph neked nem mindegy hogy flashel-t gép kell e neki vagy nem?
régit (fat-et) ne vegyél mind 3 ledes lessz. csak a slimet javaslom.
szerintem túl sok költséggel járna.. ha nem akarod lecserélni erõsebbre, akkor sem ajánlanék ilyen mértékû átalakítást.
A sûrítési végnyomás viszonylag kicsi, ezért birja viszonylag jól a feltõltést. A fél bárt szerintem elviseli egy jó állapotú gyári blokk.
Régi kérdés de hátha hasznos a válasz. 0.5 bar -t kibír, de akkor miért turbó? Inkább kompresszor lenne neked a megfelelõ és kisebb hõterhelést is kapna a motor. Olcsóbb üzembiztosabb stb stb itt keress: http://www.supercharger.hu

Ha betétet használok és nem tampont, akkor tényleg gyorsabban elmúlik a menzeszem?

Sokkal jobban szeretem a tampont,de úgy vettem észere,hogy akkor tovább van meg,nem tud olyan szabadon kiürülni belőlem aminek ki kéne.Lehet azért is tart tovább,és jön meg 3-4nappal később,mert lett barátom,akivel redszeresen pettingelünk?Vagy ezek teljesen véletlen egybeesések?

Legjobb válasz: Nincs köze egymáshoz a két dolognak, tampon és a betét is csak a vér felfogására jó, nem befolyásolja a mennyiséget, sebességet.

Nincs köze egymáshoz a két dolognak, tampon és a betét is csak a vér felfogására jó, nem befolyásolja a mennyiséget, sebességet.
Sajnos a tamponban és a betétben is sok egészségre káros anyag van (pl. klór, dioxin, stb.) ha a menstruációd hosszát ill. a menstruációsgörcsöket szeretnéd csökkenteni, használj 100% pamutból készült mosható betétet.
Tessék?
De nagy rá az esély hogy átszakitja, de ettõl még szüz vágy mivel nem voltál még együtt fiúval! Sok lánynak átszakad sportról, maszturbáciotol de ez csak anatómiai dolog!
A kérdező hozzászólása: nem veszelyes az OB hasznalata es szuzek iss hasznalhatjak
Igen, a minit szûzek is használhatják, az elvileg nem szakítja át.Ha nem erõs a vérzésed, akkor nem fontos tampont használni, csak ha szükséges.Pl. strandolás, kirándulás

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!