Találatok a következő kifejezésre: Ha használunk és (1324 db)

Szoli krémet érdemes használni szolárium előtt? Jobban lehet tőle barnulni vagy nem károsítja az UV fény annyira a bőrt, ha használom? És milyet ajánlotok?

Legjobb válasz: Szia! Mindenképp érdemes,ugyan is nem csak elõsegítik a barnulást,hanem ápolják is a bõrt.Napfényvédõ nem szokott lenni a szolikrémekben ezért érdemes néha az arcot bekenni naptejjel.A krémek vagy mély barnítók(nincs benne önbarnító,tartósabb)vagy a bronzosítók(önbarnítós,gyors eredmény).Persze ezek között is vannak erõsségi fokozatok,de kérdezd meg a pultos lányt õ mindent ismer(normális helyeken).Én az Australian Gold:Peace,Love,Cupcakes nevû krémét használom.Ez 10xes bronzosító vattacukros illattal :)

Szia! Mindenképp érdemes, ugyan is nem csak elõsegítik a barnulást, hanem ápolják is a bõrt.Napfényvédõ nem szokott lenni a szolikrémekben ezért érdemes néha az arcot bekenni naptejjel.A krémek vagy mély barnítók(nincs benne önbarnító, tartósabb)vagy a bronzosítók(önbarnítós, gyors eredmény).Persze ezek között is vannak erõsségi fokozatok, de kérdezd meg a pultos lányt õ mindent ismer(normális helyeken).Én az Australian Gold:Peace, Love, Cupcakes nevû krémét használom.Ez 10xes bronzosító vattacukros illattal :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, megkérdezem mindenképp :)

Szerintetek milyen 50 ccm-es motort vegyek, lehetőleg olcsót, nem baj ha használt és nem nagyon érdekelnek a robogót, Simsonon már elgondolkottam!?

Legjobb válasz: Attól függ mire kell. Ha olcsó közlekedési alternatíva akkor: Honda Dio, Yamaha Jog, Suzuki Sepia, ezek 100körül már vannak elfogadható állapotban. Kicsit drágább: Piaggio Zip, Liberty, 50ccm és 4 ütem ez a leggazdaságosabb. Ha hobbi eszköznek kell és inkább az élmény számít: Váltósból jöhet a Simson (csajozni nem fogsz vele), Aprilia RS50 vagy saját recept: Rs125 50es papírral, azzal már lehet kezdeni valamit. Ha még nem volt benne részed, ne utasíts el egy rendesen feltuningolt robogót sem, jobban lehet élvezni mint gondolnád :)

Attól függ mire kell. Ha olcsó közlekedési alternatíva akkor: Honda Dio, Yamaha Jog, Suzuki Sepia, ezek 100körül már vannak elfogadható állapotban. Kicsit drágább: Piaggio Zip, Liberty, 50ccm és 4 ütem ez a leggazdaságosabb. Ha hobbi eszköznek kell és inkább az élmény számít: Váltósból jöhet a Simson (csajozni nem fogsz vele), Aprilia RS50 vagy saját recept: Rs125 50es papírral, azzal már lehet kezdeni valamit. Ha még nem volt benne részed, ne utasíts el egy rendesen feltuningolt robogót sem, jobban lehet élvezni mint gondolnád :)
Vegyél egy szimót, bármi történik, könnyen javítod..bevált, megbízható járgány.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi amúgy aszfaltra, városba kell.
Simsont ne vegyél: ami még/már jó, az túl drága. Könnyen javítod, de állandóan: ha megveszel egy lelakott példányt akkor vagy ráköltesz egy rakás pénzt hogy jó legyen, vagy folyamatosan szerelni fogsz. Inkább gyûjts még tavaszig pénzt és vegyél valami jobbat.
SWARBLI
Agent K!Azt irod Simsont ne vegyen!Szerinted egy lepusztult robogó jobb?Ezzel az erõvel azt is irhatnád, hogy pl.Apriliát ne vegyen!A lényeg, hogy semmit nem szabad megvenni ami lepusztult.Nekem 13 éve ugyanaz a Simson SR50-es van, és igenis jó!
"csajozni nem fogsz vele" :DD mert a honda dioval igen?
Tessék?
De nagy rá az esély hogy átszakitja, de ettõl még szüz vágy mivel nem voltál még együtt fiúval! Sok lánynak átszakad sportról, maszturbáciotol de ez csak anatómiai dolog!
A kérdező hozzászólása: nem veszelyes az OB hasznalata es szuzek iss hasznalhatjak
Igen, a minit szûzek is használhatják, az elvileg nem szakítja át.Ha nem erõs a vérzésed, akkor nem fontos tampont használni, csak ha szükséges.Pl. strandolás, kirándulás

Hány mpx-nél kezdődik egy jó webkamera amit ha használok és skypeolok vele akkor normális képet csinál és nem szaggat?

Mennyibe kerül egy ilyen?

Legjobb válasz: a videónál nem a megapixelt kell nézni, hanem az fps-t! egy 30-fps-es kamerát már olcsón is tudsz szerezni 2000, 3000 ft, de egy jobb ami már hd-ben vesz fel (720p) az 8000, 12000 ft ért kapsz, ebben a kategóriában ajánlom a logitech márkát!

a videónál nem a megapixelt kell nézni, hanem az fps-t! egy 30-fps-es kamerát már olcsón is tudsz szerezni 2000, 3000 ft, de egy jobb ami már hd-ben vesz fel (720p) az 8000, 12000 ft ért kapsz, ebben a kategóriában ajánlom a logitech márkát!
A kérdező hozzászólása: nekem csak skypeolásra lenne szükségem
Ehhez legjobban a Microsoft LifeCam vx-800 - ast ajánlom

Melyik jobb egy netbook-nak, ha be van dugva és úgy használom, vagy ha feltöltöm, úgy használom és utána újra bedugom, megint feltölt. Stb?

Úgy értem, az aksinak melyik jobb? Mert még csak 2 hete van nálam, máris érzem, hogy egyre kevesebbet bír. Hogy lehetne jobban csökkenteni a romlási idejét?

Legjobb válasz: Ha otthon használod, akkor hálózatról, ha valahová mész /vonat, villamos/, akkor akkumulátorral használd. Így az aksid hosszabb életû lesz.

Ha otthon használod, akkor hálózatról, ha valahová mész /vonat, villamos/, akkor akkumulátorral használd. Így az aksid hosszabb életû lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
vedd le a fényerõt minimumra és akkor tovább bírja a gép.nekem is van egy, és így van, hogy 6 órán át is bírja.:)
ha hálózatról akarod használni, akkor az a legjobb, ha kiveszed a gépbõl az akksit. de elõtte töltsd fel, mert úgy károsodik legkevésbé, ha fel van töltve, de nincs folyamatos töltés alatt. én most vettem új akksit, de csak akkor rakom be a gépembe, ha nem hálózatról akarom használni. Üdv

Hány nap alatt merül le a telefonod ha okostelefonod van? Megírhatod úgy hogy ha sokat használod és ha nem gyakran. Például: Az enyém 3-4 nap akkor ha nem használom. És ha használom akkor 1-2 nap.

Legjobb válasz: Az okostelefonok azért esznek annyi áramot, mert a háttérben futó alkalmazások igénybe veszik az akkumlátort és készenlétben folyamatosan vagy szakaszosan dolgozik a processzor.

A kérdező hozzászólása: Az okostelefonok azért esznek annyi áramot, mert a háttérben futó alkalmazások igénybe veszik az akkumlátort és készenlétben folyamatosan vagy szakaszosan dolgozik a processzor.
Ha nem használom sokat, akkor 3-4 nap, ha többet használom, akkor 2-3, ha mégtöbbet, akkor 1-2, teljesen elégedett vagyok az üzemidejével (iPhone 4).
Nekem is kb. mint neked. (X10 mini pro)

Az evangélikusok használnak rózsafűzért? És ha használnak csak a nők használnak?

Legjobb válasz: Használat alatt nyakban hordást értesz, vagy mit? Hogy a nõket külön kiemeled... A rózsafüzér imafüzér, és nem, nem használják imára az evangélikusok, mivel üdvözlégyeket tartalmaz...

Használat alatt nyakban hordást értesz, vagy mit? Hogy a nõket külön kiemeled... A rózsafüzér imafüzér, és nem, nem használják imára az evangélikusok, mivel üdvözlégyeket tartalmaz...
Nem hasznalnak.
Valószínûleg a katolikuson kívül egyik vallás sem használja.

Ha szilikonmentes sampont használok és utánna befújom szilikonos spray-el akkor semmi értelme a szilikonmentes samponnak?

Legjobb válasz: Nem árt. Én azért használok szilikonmentes sampont, mert könnyebben zsírosodik a szilikonostól a hajam, de az összes többi cucc, amit nyaktól lefelé használok szilikonos. A balzsam, szérum, spray. Most sokan terjesztik, hogy ilyen-olyan káros hatásai vannak a szilikonnak, mert nem természetes anyag, és most az a divat, hogy minél természetesebbet használjunk. A vékony szálú, kevés hajat elnehezítheti, meg gyorsabb zsírosodást okozhat, ezen kívül az összes hátrány amit terjesztenek vagy nem igaz, vagy nem pontosan úgy van, ahogy mondják.

Nem árt. Én azért használok szilikonmentes sampont, mert könnyebben zsírosodik a szilikonostól a hajam, de az összes többi cucc, amit nyaktól lefelé használok szilikonos. A balzsam, szérum, spray. Most sokan terjesztik, hogy ilyen-olyan káros hatásai vannak a szilikonnak, mert nem természetes anyag, és most az a divat, hogy minél természetesebbet használjunk. A vékony szálú, kevés hajat elnehezítheti, meg gyorsabb zsírosodást okozhat, ezen kívül az összes hátrány amit terjesztenek vagy nem igaz, vagy nem pontosan úgy van, ahogy mondják.
Attól függ miért használsz szilikonmentes sampont.
pontosan. így nem a samponból fog beleépülni a hajszáladba, hanem a spray-bõl.
A kérdező hozzászólása: És miért árt a szilikon?
Attól függ, hova fújod a sprayt. Én samponból szilikonmenteset használok, ezt nyilván fõleg a hajtövekre viszem fel. De hajvégápolóból szilikonosat szoktam venni, sokkal szebb tõle a hajam, de ezt meg nyilván nem a hajtövemre kenem. :) Nálam ez a kombó bevált.
Hát értelme így tényleg nem sok van :) 2 éve használok szilikontól mentes termékeket, azóta mindenki kérdezgeti mit csinálok a hajammal, hogy ilyen erõs és szép lett :D Kis vékony szálú semmilyen volt, most meg 12 centis a copfom kerülete :D Másra nem tudom fogni a változást, de tudom, hogy nem mindenkinek válik be ez a módszer, fõleg ha igénybe vett haja van :)
Én kipróbáltam pár hónapig (szenvedtem) a szilikonos sampont, de nekem valahogy nem vált be:/ Én vasalom is sokat a hajam, elég gyakran is mosom így visszatértem a l'oreal-hoz, ez az egyetlen sampon ami valahogy "csodát" tesz a hajammal:)
Gyerek korom óta szilikonos termékeket használok, samponból, balzsamból, minden hajra való dologból. Elmúltam 20 és a fenekemig ér a hajam, rengeteg van, egészséges, nem törik, hiába vasalom, göndörítem. Nem hullik, nem korpás, nem zsíros. Egyszer kipróbáltam egy szilikonmentes sampont, nem tudtam kifésülni a hajam. Ki is dobtam. Ez a szilikonmentesség most a nagy egészségtudatos életmód velejárója. Általában azok szajkózzák, akik bio salátát esznek, és biopiacon vett szappannal fürdenek. Köszönöm szépen, én nagy barátja vagyok a szilikonnak, a hajam meg mégnagyobb. Az én hajamnak is a csodájára járnak, kérdezik, hogy milyen vitamint szedek, mivel mosom, mit kenek rá, na meg tapogatják a fejem, hogy póthaj-e. Ilyenkor letörném a kezüket csuklóból szívem szerint. Ha szilikonmentessel mosol hajat, a hajtövedre és a fejbõrödre nem kerül szilikon, a spray-t csak a hajvégekre fújd a könnyebb kifésülhetõség érdekében.

Van olyan hajápolási, illetve testápolási termékek ami neked évek óta bevált és csak azokat használod, és ha igen melyik márka?

Ezekre gondoltam: Hajápolás:sampon,balzsam,hajfesték,hajvég ápoló,hajlakk. Testápolás:Tusfürd?,szappan,testápoló,arckrém.

Legjobb válasz: Hajra: jelenleg Wella volumennövelõ sampon, Kemon hajszínezõ, hajvégápolóra, balzsamra meg ilyenekre nem szorulok. Testre: mikor milyen tusfürdõ, általában Dove vagy Fa, arckrémet nem használok, így is zsíros a bõröm. Testápoló általában Dove. Szappant csak reggel mosakodáskor használok az arcomra, meg ugye a kezeimre kézmosáskor.

Hajra: jelenleg Wella volumennövelõ sampon, Kemon hajszínezõ, hajvégápolóra, balzsamra meg ilyenekre nem szorulok. Testre: mikor milyen tusfürdõ, általában Dove vagy Fa, arckrémet nem használok, így is zsíros a bõröm. Testápoló általában Dove. Szappant csak reggel mosakodáskor használok az arcomra, meg ugye a kezeimre kézmosáskor.
Arckrém: Dr Belter. Csak kozmetikusoknál lehet kapni és iszonyat drága, de nagyon jó.
Nivea tusfürdõ, testápoló, arckrém. Sampont váltogatom, Fructis v Nivea, balzsam ua. Hajfesték Palette Perfect Mousse
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen aki tud az irjon még.
Gliss Kur sampon és balzsam!!!! Testápolóra viszont az avonos-ra esküszök (naturals body - a citromos)... elsõ használat után olyan selymes lett a bõröm.... nagyon jó!!
Egyetlen állandó termék van amit mindig használok, a Serical Latte&Placenta hajpakolás. Már vagy 5 éve tuti mindig visszatérek hozzá.
Nekem állandó csak az AVON menta és teafa korpásodás elleni samponja.Nekem nagyon beválik, és imádom az illatát.:)

Egy használt negatív teszt, lehet pozitív ha késõbb használjuk, és pozitív lehetne, hagy teljesen használhatatlanná válik használat után?

Legjobb válasz: Mi van??? A teszt csak egyszer használatodak!!!! Nem lehet õket 2× használni!!!

Mi van??? A teszt csak egyszer használatodak!!!! Nem lehet õket 2× használni!!!
Persze hogy használhatatlan. Aki már a teszten is spórol az inkább várjon még a gyerekkel.
Bocsi használhatóak.
Nem :) Nézelõjd picit a neten még és látni fogod hogy aki terhes is volt, negatív maradt a használt teszt.Ez azért van, mert azok az indikátorok amik a t vonal csíkját elszínezi már egyszer aktiválták.Olyan mint egy gyufaszál, ha egyszer meg gyújtottad, másodjára hiába pedzegeted majd a doboza oldalán, nem fog meg gyulladni.
Rossmanban hatalmas leárazások vannak (Bp) terhességi teszt ügyben egyébként. Pont ma vettem 2 db X-epilt 400-ért (3 napja késik), de minden márka le van akciózva (csak a felsõkategóriásak nem, amik 3.000 Ft-ba kerülnek). Vegyél egy újat.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!