Találatok a következő kifejezésre: Ha hasmenésünk akkor miért (7 db)

Ha hasmenésünk van, akkor miért töröljük ki, mikor megint kelleni fog?

Legjobb válasz: ennyi erõvel miért töröljük ki ha holnap úgyis kelleni fog épp hasmenésem van szóval tudom mirõl beszélek:D

ennyi erõvel miért töröljük ki ha holnap úgyis kelleni fog épp hasmenésem van szóval tudom mirõl beszélek:D
miért eszünk, ha éhesek vagyunk-- újból megéhezünk nem? probáld ki ne töröld ki és meglátod!
Mert gondolom nem egész állo nam a klotyón akarnak trónolni az emberek!!! és mert az OLYAN fenékre elég undi lenne felhûzni a bugyit/alsót. Vagy te ugy szoktad??...XD
Te jó ég? Ez komolyan kérdés? Nekem ha hasmenésem van, akkor muszáj megmosakodnom is, különben szétmarja. Bele se mernék gondolni, hogy mi lenne velem? Ha nagyon hasmenésem van nem is szoktam kitörölni, mert kidörzsölném ;) Szóval, én mosom. Nem rossz témát taglalunk. A kérdés már csak az, hogy melyik kézzel? ;)
én speciel nem kézzel, hanem papírral :)
azért hogy ne legyne szaros az alsógatyám, de ha hasmenésem van aniyra hogy a wc-n ülök több orát és nem állok fel akkor szarás közben nem szoktam 5 percenként beletörülni és utána fosni ujra csak ha felállok a wcröl akkor kitörlöm h ne legyen minden szaros. bizony. :-)
Mert nem vagyunk állatok!Emberek vagyunk, és mint olyan rendelkezünk némi inteligenciával legalábbis néhányan.
ha akét történés között nem állsz fel, akkor hagyd a francba! Szagold bátran!
*FACEPALM*

Van egy 2 hónapos kutyusom életben maradhat-e ha véres gennyes hasmenése van, és tegnap hányt is, igaz az mára elmúlt! Kapott antibiotikum injekciót! Az állatorvos szerint nem parvó vagy hasonló! De akkor miért nem múlik a hasmenés? A bágyadtsága?

Legjobb válasz: Hát ezt így megmondani nem lehet...mi az hogy olyasmi? annak a fertõzésnek is biztos van neve és akkor rá is tudsz keresni a neten... de legjobb ha a dokival beszéled ezt meg õ mégis csak kompetensebb ebben... lehet, mi azt mondjuk itt neked hogy persze életben marad, te megnyugszol, aztán mégsem :(

Hát ezt így megmondani nem lehet...mi az hogy olyasmi? annak a fertõzésnek is biztos van neve és akkor rá is tudsz keresni a neten... de legjobb ha a dokival beszéled ezt meg õ mégis csak kompetensebb ebben... lehet, mi azt mondjuk itt neked hogy persze életben marad, te megnyugszol, aztán mégsem :(
Milyen oltásokat kapott eddig??? Pedig bizony simán lehet parvo, szopornyica, korona vírus is. Mindegyik okoz véres hasmenést és bágyadtságot, étvágytalanságot. Jobb esetben a coli baktériumtörzs egyik fajtája okozta megbetegedés lehet. Mihamarabb vissza az orvoshoz, de inkább egy másikhoz, és azonnal csináljon széklettenyésztést, csodálkozom, hogy a doki, akinél voltatok, nem mondta azonnal. Egyáltalán nem biztos, hogy az antibiotikum megvédi. Nagyon figyelj oda arra, hogy ne száradjon ki. Ha magától nem iszik, fecskendõvel itasd (csak ne nyeljen félre). Legyen melegben, nyugalomban, ha tud még járni, óránként próbáld megmozgatni, járatni egy pár percig.
Mikor voltatok vele orvosnál? Nem mondta hogy mikor vigyétek vissza kontrollra vagy hogy mit tegyetek ha nem múlik el? Ha 2-3 napja voltatok nála, és a tünetek ugyanúgy fennállnak mint elõtte, akkor azonnal menjetek vissza hozzá vagy máshoz. Mi kétszer váltottunk állat dokit, mire eljutottunk egy olyanhoz, aki amellett, hogy rendkívül jó hírû orvos a környéken, és mûvelt ember, igazán úgy bánik a kutyával mintha a sajátja lenne! Nem szégyen máshoz fordulni ha úgy látjátok jónak...
Szerintem látatlanban azért ne törjünk pálcát az orvos felett...Õ személyesen látta mi meg nem!
A kérdező hozzászólása: Már jobban van! Kicsit még megy a hasa de már nem hány, eszik, iszik, játszik! :D Úgyhogy minden rendben van!!

Miért van az ha hasmenésem volt és nem szívódott fel a tabletta akkor kell a kiegészítő védekezés, de menstruáció közbe van a 7 nap szünet és utána ugyanúgy van hatása?

Legjobb válasz: Azért, hogy zabálj minél többet a hormonkészítménybõl, hátha lesz egy jó kis daganat 20 év múlva, amire el lehet még adni egy kis "gyógyszer".

Azért, hogy zabálj minél többet a hormonkészítménybõl, hátha lesz egy jó kis daganat 20 év múlva, amire el lehet még adni egy kis "gyógyszer".
azért mert a ciklikusságra épül a dolog..
Ciklikusság, ahogy az elõzõ leírta. Az elsõnek meg üzenem, hogy a mai fogamzásgátlókban lévõ hormon teljes egészében megtalálható egy nõ szervezetében. A nõgyógyászom azt mondta, a tabletta becsapja a szervezetet, hogy azt higgye terhes, így gátló információt küld annak a hormontermelõ szervnek, amelyiknek a hormonja a peteérésért felelõs. Nem kell tõle ennyire félni :D Visszatérve a kérdésre, ha ebbe a "gátló hatásba" egy pici hiba kerül (hasmenés), ugrott a ciklikusság.

Az miért van, hogy amikor hasmenésünk van akkor "robban" a kaki és nagyon nagy a nyomás, de amikor nem, akkor meg csak akkor, ha esetleg nagyon-nagyon kell kakilni?

Legjobb válasz: Szerintem azért, mert ha észrevetted, hasmenésnél többet kell a klotyón ülni, mint mikor simán csak kakilsz. Sztem a hasmenésbõl sokkal több van. És bent azért olyan nagy a nyomás.

Szerintem azért, mert ha észrevetted, hasmenésnél többet kell a klotyón ülni, mint mikor simán csak kakilsz. Sztem a hasmenésbõl sokkal több van. És bent azért olyan nagy a nyomás.
Ez függhet attól is, hogy mennyire vagy felfúvódva. Szerintem hasmenésnél egyértelmû, hogy az állagánál fogva csusszan ki olyan könnyen. Gondolj bele! Szerinted mit könnyebb kipréselni egy nejlon zacskóra vágott lyukból? Mondjuk tejet, vagy egy kiflit?

Miért van az h ha aránylag többször élvezek el (pl heti 6-8) akkor néha hasmenésem van utána?

Legjobb válasz: Nekem barátnõm akkor szokott análba élvezek bele. Bár itt nem áll fenn ez az eset de gondoltam megemlítem. :D

Nekem barátnõm akkor szokott análba élvezek bele. Bár itt nem áll fenn ez az eset de gondoltam megemlítem. :D
A kérdező hozzászólása: nem akkor rögtön jön rám hanem 24 órán belõl, és nem olyan durván hasmenés, csak 2-3 alkalommal többször kell elmennem wc-re
Adj hálát az istennek, hogy 6-8élvezés után nem nõl négyzetesen a fosásid száma! Az milyen durva volna már nem?
a heti 8 enm sok én napi 3at küdök :D de semmi bajom...:P
A fos méri a naptári heteket, és egy xls-ben vezeti az orgazmus-darabszámot? Vagy honnan tudja, hogy most itt az ideje, hogy színre lépjen?

Ha lovagló pózban csinálom a pasimmal akkor utána rám jön a hasmenés! Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem is más oka lehet..lehet hogy véletlen, mégha azt mindanád hogy hátulról

Szerintem is más oka lehet..lehet hogy véletlen, mégha azt mindanád hogy hátulról
ez mindig igy van?? biztos megzavarjátok a bélredszert... vagy nem tudom. ilyenröl még sose hallottam
Hibás következtetés. Valami más oka lehet a hasmenésednek.
ne análba csináljátok

Miért van az, hogy ha túróstésztát eszek, akkor kb.1 óra múlva hasmenésem lesz?

Ha külön eszek túrót vagy tejfölt, akkor nincs semmi bajom. De ha keverem, akkor egyb?l kijön ez a probléma. És a helyzetet még "szebbé" teszi, hogy a férjemnél is majdnem ugyanez van, a különbség csak annyi, hogy neki úgy 5-6 óra múlva jön el? az említett tünet. (A gyerekeimnek semmi bajuk.)

Legjobb válasz: Talán azért mert bírja a gyomrotok a tésztát..illetve azt ami benne van a tésztában..mert gyenge a gyomrod.

Talán azért mert bírja a gyomrotok a tésztát..illetve azt ami benne van a tésztában..mert gyenge a gyomrod.
Mindenféle ételallergiát, érzékenységet a test elsavasodása okozza. Állítsd be a tested sav-bázis egyensúlyát, ez a titok nyitja. Képzeld, nekem is ezek voltak a tüneteim, sõt még görcsöltem is, de mióta lúgosítok, ez ill. sok más tünet megszûnt, élvezem az életet, boldog vagyok, szárnyalok. Lúgosíts! Írj privit, ha infóra, segítségre van szükséged!
Hát lehet hogy a szervezeted nem bírja a tésztát vagy a túrót (vagy egyiket sem). A szervezet nem hülye! Ami nem kell neki azt "visszaadja"...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!