Találatok a következő kifejezésre: Ha hasmenésünk akkor (101 db)

A szűztea kapszula hatásos a zsírégetésben, fogyókúrában? Ha nem, akkor melyik kapszulát szedjem, ami nem okoz hasmenést?

Legjobb válasz: Ha fontos neked hogy ne legyen hasmenésed, akkor felejtsd el a szûzteát. Én prfóbáltam a teáját is, a kapszuláját is. Az eredmény: olyan hasmenés, hogy koradélután már széntablettát vettem be, mert nem bírtam tovább.

Ha fontos neked hogy ne legyen hasmenésed, akkor felejtsd el a szûzteát. Én prfóbáltam a teáját is, a kapszuláját is. Az eredmény: olyan hasmenés, hogy koradélután már széntablettát vettem be, mert nem bírtam tovább.
Jah, a szûztea tényleg gáz. Én eljártam akkor is mindenhova, de mindig megszívtam, szerencsére volt a közelben wc... Egészségtelen szar, nem szabad ilyet szedni. Egyébként hiába mondják, hogy amit a bioboltokban árusítanak az nem káros... Dehogynem! Én is próbálkoztam 3-4 fajtával is, egyik sem használt, csak a pénzem ment rá. Mozogtam mellette és keveset ettem mégsem attól fogytam le. Most hála az égnek 48 kg vok, de ezt egy betegségnek köszönhetem. Ami nem vészes, legalább ment le a súlyomból.:) Keveset eszem és sokat mozgok. Ez az egyetlen megoldás.
Általában a fogyitabetták két releváns össztevõt tartalmaznak, az egyik valamifajta zsírégetõ, oxidens, ami savasítja a szervezetet, és a másik összetevõ, hogy "látszódjon" a közvetlen gyors hatás, az valamilyen vízhajtó. Ez utóbbi letöményíti a zsír égetés során képzõdõ savakat. Az utóbbi a dehidratációs módszerek egyike, ami általánosságban történhet izzasztással, vese mûködés stimulálással, és hashajtással. Igen látványos, gyors testtömegcsökkentést eredményez, csak nem tartósat, hiszen a szervezetünk a folyadékvesztés után igyekszik szinte azonnal pótolni az elveszett folyadékot. Semmiképpen nem tartom elegáns megoldásnak a hashajtást. Na meg roppant kényelmetlen is, mint ahogy az elõbbi válaszból kiderül. (Lásd wc-függõség.) Dehidratál, és hosszú távon szottyadt, ráncos bõr lesz a végeredménye. Maga a hashajtás, mind az egyik dehidratációs módszer nemcsak a belet, hanem a májat, vesét is nagyon megterheli, és fárasztja a szervezetet. A laxatívumok alkalmazása után még mozogni sem lesz kedve senkinek. A mozgás pedig a kíméletes fogyókúrák alapja. Én inkább a hidratációs mozgásos módszerben hiszek, semmint a kényelmes - "csak beszedek egy tablettát és el van intézve" - fogyókúrákat. Tehát, - lehet a gyártók megköveznének a válaszomért -, de az alsõ kérdésedre = nem = a válasz, a másodikra meg a = semmilyet = szó a megfelelõ szerintem...
Csatlakozom! Irtózatos hasmenést okoz. Én 2 napig sehova sem tudtam menni a wc-n kívül.

Ha hasmenésem van, de nem megyek el wc-re, akkor felszívódik a tabi?

Délután óta kb 4x volt hasmenésem, de éjjel lusta vagyok kimászni, akármilyen hasgörcs is tör rám. A tabit este 20:30-kor veszem be, 9-től már alszok, tehát a tabi bevétele után nem megyek már el wc-re. Ha hasgörcsöm van, kellene wc-znem, de nem megyek el, akkor felszívódik a tabi?

Legjobb válasz: Ha valóban hasmenésed van, akkor azt úgysem tudod visszaszorítani,ez ilyenkor nem lustaság kérdése.

Ha valóban hasmenésed van, akkor azt úgysem tudod visszaszorítani, ez ilyenkor nem lustaság kérdése.
Akkor szuper erõs végbélzáró izmaid lehetnek :D
Elsõ... fogamzásgátlóra gondolt. Másrészt nem tudom milyen hasmenésed van neked, de általában a hasmenés-hányás nem arról híres, hogy megkérdez téged udvariasan, hogy gondot okozna-e, ha most ki kéne menned a vécére? Ó már bevetted a tabit? jó hát akkor várok reggelig... Általában ha a hasmenés jön, akkor jön. :D Emiatt ne aggódj, az éjszaka közepén is fel fogsz kelni, a szervezet már csak ilyen. 21L
Elõször is milyen tabi???Valószínûleg már a gyomorban felszívódik. Amúgy meg akkor beszarsz az ágyba???
Ha vissza tudod tartani az nem hasmenés... :D A hasmenést NEM lehet visszatartani, ezért hasmenés... Amit visszatartasz, az szimpla szarás... :D
Az igazi hasmentést nem lehet visszatartani. Bocsi, de ez tény.
A kérdező hozzászólása: De egy egyszerû hasmenést hagy tudjak már visszatartani...
A kérdező hozzászólása: Aha, délután is vissza tudtam. Jó [email protected] lehet nektek, hogy egy egyszerû hasmenést nem tudtok visszatartani. Gáz lehet, ha mondjuk buszon rátok tör.. Én legalább nem fosom össze magam a buszon :)
Hát én szakadok a válaszokon. :D
A kérdező hozzászólása: Persze, egyértelmû, hogy nekem is ilyen betegségem van!
bakker még én sose fostam be, mindig vissza tudtam tartani, de tényleg SZAR lehet nektek, ha befostok
Mibe, hogy gyerekkorodban te is befostál!
tuti nem, emlékeznék a csokis palacsintára
Áááh, bammeg... XDDD hát ott a válasz, még le is írtad ÉSZLÉNY! "ha 3-4 órán belül hasmenése van"... SZERINTED MIÉRT 3-4 órát ír?!!!!!! Navajon??? Találj hármat mennyi idõ alatt szívódik fel?! De tudod mit segítek... 3-4 óra. De tudodmit olyan kva rendes vagyok, hogy megsúgom, az enyémre 4-5 van írva. Bakker...
A kérdező hozzászólása: Utolso: es szerinted a vegbelben is 3 ora alatt szivodik fel? Komolyan nem erted a kerdest??? Ha hasmenesem van, felgyorul a belmozgasom, nem ott lesz a tabi, ahol lennie.kene. Na remelem igy mar erted
Talán azért nem tudnak-tudunk értelmes választ adni a baromi értelmes kérdésedre, mert mi, átlag emberek nem rendelkezünk olyan szupererõvel, hogy a hasmenésünket agykontrollal leküzdjük... Valami hasonló földön túli képességekkel rendelkezõ személyt kellene megkérdezned, mi nem tudunk segíteni.
Amúgy meg ha éjszaka jön rád a foshatnék, mi az istenért este szeded a tablettát? Tedd át reggelre, probléma megoldva.
Szia! Ezek a válaszok, betegre röhögtem magam rajta :D A helyedben kiegészítõ védekezést alkalmaznék, ilyenkor végigszalad rajtad a tabletta is, bár fogalmam sincs milyen hasmenésed van, mennyire görcsölsz, mennyire gyors, sürgetõ az inger, ami ér, de én nem mernék így kiegészítõ védekezés nélkül együtt lenni valakivel. Ha mondjuk emésztetlenül ürül belõled reggel, amit elõzõ este megettél, akkor fõleg óvszer, még akkor is, ha a tömegben a tablettát nem tudod felfedezni.
A kérdező hozzászólása: Hol az istenbe írtam hogy rendszeresen éjszaka tör rám a foshatnék??? Na mindegy inkább nem válaszolok többet. Annak köszi, aki értelmesen válaszolt, aki meg nem, az remélem jól fog mutatni a ravatalozón.
Igen, gyorsabban mozog a perisztaltika, tehát emésztetlenül végigmehet rajtad valami, de kétlem, hogy egy kicsit tabletta egyben maradna odabent. Am pl olvasgass a vérhas járványról Szalingrád ostrománál, õk is szívesen visszatartották volna, de napjában 40x kellet szarniuk a fertõzõ víz miatt.
Ha úgyis az ágyba fosol akkor a fosban (ha nem szívódott fel) még benne van a hatóanyag , tehát szívd fel.
A kérdező hozzászólása: Vajon milyen tabi lehet, ha a fogamzásgátlás témakörbe írtam? A tablettákon belül meg mindegy, mivel mindegyik ugyanannyi idõ alatt szívódik fel. És igen, [email protected] az ágyba, és utána abba alszok. Legalább melegen tart.
A kérdező hozzászólása: Nehogy már ezen akadjatok fent. Egy robbanás sem tud engem felkelteni az ágyból éjjel. Nem kelek fel, és ennyi. Visszatartom.
A kérdező hozzászólása: De nem fogok... -.-' Soha se jött össze a hasmenésnek, hogy engem kimászasson a wc-re legszebb álmaim közepette. Most sem fog sikerülni neki. Pedig volt már, hogy olyan hasmenésem volt, hogy kórházba vittek, de ott se mentem el éjjel. Ez van. Esetleg túlléphetünk ezen?
A kérdező hozzászólása: Én nem tehetek arról, hogy nektek olyan rossz a záróizmotok, hogy nem tudjátok visszatartani. Én vissza tudom. DE TÚLLÉPHETÜNK MÁR EZEN????
Tabi 3óra alatt szívódik fel.És amúgy vegyél be egy széndablettát.
A kérdező hozzászólása:[email protected] Mi az istenért nem lehet a kérdésemre válaszolni.. Jó hogy nem már arra válaszoltok, hogy milyen szép idõ van ma
Bazeg , te beszarsz az ágyba????XXXXD
A kérdező hozzászólása: Be, a szádba is - ha akarod, ha nem.
Am elég szép idõ van ma , nem gondoljátok?
Bizony, szépen növekednek a gesztenyefák levelei.
Cicám, aki pl szalmonellás az FIZIKAILAG képtelen visszatartani. De nem úgy, hogy a vécéig nehezen jut el, hanem ott ahol van befosik... A hasmenés annyiban jobb, hogy még a vécére el tudsz szaladni. Amúgy sanszos, hogy estére kiürült minden vacak a szervezetedbõl, így emiatt nem kell felkelned miatta. De én is, ismerõseim is jártak úgy, hogy ettem valami rosszat, és az éjszaka közepén keltek fel rá, hogy hajj de nem jó valami. Amúgy meg észlény ott van a gyógyszer papírján hány óra alatt szívódik fel. Ha az letelt, utána felszívódott. Mindegy hogy hánysz utána vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Észlény, akkor muti már, hol van a betegtájékoztatón, hogy hány óra alatt szívódik fel! Csak mert az enyémen nincs rajta! De ha annyira okos vagy, tudnád, hogy hasmenéskor a belek is gyorsabban mozognak, ergo nem biztos, hogy fel tud szívódni a tabletta. Akár fosok, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Az van benne, hogyha 3-4 órán belül hasmenésem van, vegyek be másik tabit! De a hasmenés egyenlõ azzal, hogy ki is fosom azt, ami bennem van. De ha nem megyek el wc-re, akkor mi van? A végbelembõl csak nem szívódik fel. Na ez érdekelne, hogy mi van, ha visszatartom. Kár, hogy egyesek képtelen értelmezni 1 kérdést.
Még mindig a kakilásról beszéltek? :D xD

Fogzástól lehet hasmenés? És ha igen akkor ez olyan h többször hígat kakil? Ésprevenár mellékhatása lehet hasmenés?

Legjobb válasz: igen, lehet a fogtól, ha a prevenar mellékhatása lenne, akkor arra a dokinak elõre fel kellett volna hívni a figyelmét. a fogzás iagolhatja a többszöri és hígabb székletet.

igen, lehet a fogtól, ha a prevenar mellékhatása lenne, akkor arra a dokinak elõre fel kellett volna hívni a figyelmét. a fogzás iagolhatja a többszöri és hígabb székletet.
A kérdező hozzászólása: Jahhhh és írtó büdi a kakija, de anniyra h huhhhhh
Lehet rágó fog. Az nem annyira látszik elõre, fõleg a felsõk. Nállunk is így ment. Én a biztonság kedvéért elvittem dokihoz, és kapott hasfogó gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj h nem látom sehol a jelét a fogacskának!10 hós 6 foga van....viszont az arcát "tépkdi"húzkodja meg a fülecskéjét is, tegnap volt az oltás ma meg hasmenése lett...... Menjünk dokihoz?

Most már félek.32 hetes kismama vagyok . Mi lehet az oka? Ma 2 hete hanyingerem van és vízszerû hasmenésem van. Háziorvos diétát javasolt, amit annyira nem tartottam be. De gondoltam ha vírus, akkor elmúlik, de nem. Most már nagyon aggódom .

Voltam 32 hetes vervetelen, adtam le széklet mintát , aminek még nem jött meg az eredménye, pár nap múlva jön meg az eredmény. Holnap sztem felhívom a nõgyógyászomat .

Legjobb válasz: Szedsz magnéziumot?Nekem attól volt hasmenésem ,hányingerem és a terhesvitamintól.A magnéziumot csökkentettem a terhesvitamint abbahagytam, onnantól megszüntek a tünetek.Végre jó étvágyam lett,akkor 28 hetes voltam és csak 3 kilót híztam,az állandó hányinger miatt. Lehet nálad sincs semmi gond csak ez.

Szedsz magnéziumot?Nekem attól volt hasmenésem , hányingerem és a terhesvitamintól.A magnéziumot csökkentettem a terhesvitamint abbahagytam, onnantól megszüntek a tünetek.Végre jó étvágyam lett, akkor 28 hetes voltam és csak 3 kilót híztam, az állandó hányinger miatt. Lehet nálad sincs semmi gond csak ez.
A kérdező hozzászólása: Szinusz tahikardiával szedek 3*2 magneb6 -ot . Már én is gondoltam erre , hogy emiatt megy a hasam ....
Azért ha ennyire félsz a diétát betarthatnád. A magnézium nem okoz vízszerû hasmenést, de valóban hasmenést okoz, de nem napi 5-10 alakalommal és nem vízeset. Fokhagymát mézzel próbáld ki nekem mindig az segít hasmenésénél (terhesen is az segített, de ha félsz a méztõl akkor csak simán fokhagymát egyél 1-2 gerezd) Sok sok folyadékot fogyasszál! fõleg ásványvizet lehetõség szerint magnézium menteset (kevés magnéziumot tartalmazót) ha eddig is ásvány vizet ittál akkor váltogassad a különbözõ márkákat. És igen hívd fel a nõgyógyászt is!
nekem is a magnéziumtól volt heteken keresztül vízszerû hasmenésem. A megnerottól már nem volt, szóval nekem a váltás bejött, esetleg próbáld meg.
Majd a széklettenyésztés után okosabb leszel. Ha fertõzés van, akkor kapsz gyógyszert, ha nincs, akkor maradnak az egyéb okok. (pl magnézium, hormonális hatás, táplálékérzékenység stb)
ha hasmenésed van kekszet meg fõtt krumplit egyél...
A kérdező hozzászólása: De fogyni akarok, ezért eszem nyírfacukrot, mert az hashajtó. Már két hónapja stagnál a súlyom, szerettem volna még 2 kilót leadni, és emiatt frusztrált is vagyok :S Ezért szoktam rá a hashajtózásra, és a lehetõ legkevesebb ételre. De akkor majd annyi, hogy napi 10 szem háztartási keksz, nyírfacukros teával, és talán lemegy a két kiló...Aztán edzés...
Szerintem ez nagyon egészségtelen módja a fogyózának.Csak kimeríted, tönkreteszed a szervezeted.
(ez remélem csak valami kamu. de sajnos elhiszem, hogy igaz.) arra nem gondoltál, hogy ha nem eszel semmit, akkor nem tud mi kijönni a szervezetedbõl? vagy mégis mit akarsz kifosni? egyáltalán hány kg vagy és hány centi? amúgy nyugodtan hashajtózd magad, szerintem holnap esetleg szûz teát is vegyél a boltba, attól majd egész nap a wc-n ülsz. máris várom az egészség témakörben a következõ kérdésedet, a hamarosan már nem mûködõ májadról, meg gyomorpanaszaidról. de ha még sokat hashajtózod magad, az aranyered is szépen kijön.
A kérdező hozzászólása: Szûzteától semmi bajom, egyszerû zöldtea fantázianévvel. Amúgy 153 cm vagyok, és 46 kg szeretnék lenni. Nagyon nehezen megyeget, amúgy pedig eszem, mint ma is, 3 szelet kenyeret. Szóval van minek kijönnie.
Te azt gondolod, h megeszel 3 szelet kenyeret és kész meg van oldva van minek kijönnie?????? Akkor nagyon buta vagy! Egyél egy nap ötször pici adagokat most nem fogom leírni, mert ha vennéd a fáradtságot bármelyik kérdésnél le van írva, h kell táplálkozni! Ne legyél már buta és ne készítsd ki a gyomrodat! Hidd el az egyik barátnõm több, mint másfél évig koplalt most meg gyomorfekélye van! Te is ezt akarod???? Egyszerûen nem értem, h egészséges emberek, miért fordulnak saját maguk ellen!
istenem. de beteg vagy (AGYILAG!) én egy hirtelen ötlettõl vezérelve ittam csak tegnap mályvateát, mert kiváncsi voltam hogy tényleg hatásos-e.. hát hajnalban már felébredtem mer 3 órán át görcsben állt a hasam, utána persze goo wc.. hát INKÁBB NEM FOGYOK "KÖNNYEN", MINTSEM ÍGY SZENVEDNI.. ennyit nem ér. mostmár tényleg elmebetegnek tudom csak tartani a hashajtózókat.
hihetetlen, hogy vannak emberek, akik az amúgy egészséges dolgokat is képesek maguk ellen fordítani a nyírfacukor NEM hashajtó, csak ilyen hatása van, és csak arra, aki nincs hozzászokva, tehát max. 1 hét, és kilószámra zabálhatod, már csak hízni fogsz tõle de ennyi erõvel nyugodtan gyilkold maga hashajtó gyógyszerrel is, az eredmény ugyanaz lesz - kiszáradás, fõleg ilyen melegben, kórház (ha kiderül, hogy csináltad, pszichiátria), hosszú távon tönkrement belek sok sikert hozzá, csak azt nem értem, miért utálod magad ennyire lefogyni szeretettel is le lehet, hogy azt adod a szervezetednek, amire igazán szüksége van

Ha hasmenésünk van, akkor miért töröljük ki, mikor megint kelleni fog?

Legjobb válasz: ennyi erõvel miért töröljük ki ha holnap úgyis kelleni fog épp hasmenésem van szóval tudom mirõl beszélek:D

ennyi erõvel miért töröljük ki ha holnap úgyis kelleni fog épp hasmenésem van szóval tudom mirõl beszélek:D
miért eszünk, ha éhesek vagyunk-- újból megéhezünk nem? probáld ki ne töröld ki és meglátod!
Mert gondolom nem egész állo nam a klotyón akarnak trónolni az emberek!!! és mert az OLYAN fenékre elég undi lenne felhûzni a bugyit/alsót. Vagy te ugy szoktad??...XD
Te jó ég? Ez komolyan kérdés? Nekem ha hasmenésem van, akkor muszáj megmosakodnom is, különben szétmarja. Bele se mernék gondolni, hogy mi lenne velem? Ha nagyon hasmenésem van nem is szoktam kitörölni, mert kidörzsölném ;) Szóval, én mosom. Nem rossz témát taglalunk. A kérdés már csak az, hogy melyik kézzel? ;)
én speciel nem kézzel, hanem papírral :)
azért hogy ne legyne szaros az alsógatyám, de ha hasmenésem van aniyra hogy a wc-n ülök több orát és nem állok fel akkor szarás közben nem szoktam 5 percenként beletörülni és utána fosni ujra csak ha felállok a wcröl akkor kitörlöm h ne legyen minden szaros. bizony. :-)
Mert nem vagyunk állatok!Emberek vagyunk, és mint olyan rendelkezünk némi inteligenciával legalábbis néhányan.
ha akét történés között nem állsz fel, akkor hagyd a francba! Szagold bátran!
*FACEPALM*
:OOO miért akarsz hasmenést?
attól nem fogsz fosni
nem tudom de ha suliból akarsz lógni akkor inkább azt ajánlom hogy hitesd el magaddal hogy beteg vagy. Gondolj egyfolytában arra hogy hányingered van, fáj a hasad meg hogy lázas vagy, és hidd el az is leszel! Nekem bevált. De ha a beleidet akarod kínozni rakd rá a laptopot a hasadra és pár perc múlva a wc-re kell rohannod. De az nem tart sokáig.
Nagymami szilvalekvárjából egyél meg pár kanállal, és igyál rá 3 deci tejet, aztán várd a csodát.
Persze, adjatok csak ilyen tanácsokat neki, hátha lesoványodik anorexiássá (mert honnan tudjátok, hogy nem azért tette -e fel a kérdést, mert így akar , , diétázni") :D
Ha ennyi esze van, diétázzon felõlem így!
Alkohol+tej, sugárban hánysz tõle :D
Hát neked is csak gratulálni tudok. Bioszt tanulsz? Mert 8.-os tananyag, hogy a fosástól tönkremennek a bélbolyhok... De ha ezt akarod, csak csináld nyugodtan.

Ha egy nőre análszex közben rájön a hasmenés, akkor az a férfinak komoly dilemmát okoz?

Mármint, hogy ki merje-e húzni, vagy sem...?

Legjobb válasz: Egyszer kénytelen lesz kihúzni:D De nem hiszem, hogy olyan hirtelen jönne a hasmenés...

Egyszer kénytelen lesz kihúzni:D De nem hiszem, hogy olyan hirtelen jönne a hasmenés...
Egy kis bónusz síkosítás sosem árthat :P
Szerintem ezt az elsõ randin érdemes tisztázni. "Figyi mennyire lenne dilemmatikus, ha hátsó szándék közben engednék egy kis nitrót a botodra?" :DD
análszexnél mondhatni természetes, hogy beindulnak a dolgok. az érzés mindenkiben ott van alapból, azt meg nem sok választja el attól, hogy meg is történjen. ezért nem szabad minden faluszéli hejre legényt beengedni a s/egglyukadba csak azt, akiben totál megbízol és tudod, hogy akkor is szeretne ha lefosnád a farkát. oszt kész
Jaaaj, én már jártam így. Kicsit érdekes volt. Ezt nem tudom, hogy mi váltja ki a nõknél. Illetve csak egyszer volt ilyen, de ezek szerint nem csak én jártam így. Ja, és nem erõltettem!
de ha egyszer úgyis bent van a bré akkor az ugy müxik mint egy dugasz. tehát nem fog kijönni a kula szerintem. jól mondom?
ma 22:35 ennek a puha pocsnek szólt
Megkímélhetted volna ettõl a roppant kulturált beszólástól a világot, te kis paréj! Aki erõlteti a barátnõjének az anált, az meg megérdemli a barna macit.
Legalább könnyebben csúszik a bré:D
hát ha a csaj szó nélkül lefosná a farkamat akkor utánna olyan keményen megszopatnám hogy kiguvvadna a szeme, persze szaros fa*sszal.
I don't want to live on this planet anymore. :D
Nem, imádom ha a f*szomra fosnak a lányok.
Ne haragudj már, ezt hogy lehet engedni megtörténni?
a megoldás pofonegyszerû: víz alá kell merülni, és úgy kell kihúzni a brét. ha elég mélyen vagytok, akkor a felettetek tornyosuló vízoszlop hidrosztatikai nyomása egyszerûen visszapréseli a székletet a végbélbe. strandmedencében nem célszerû kivitelezni eme bûvészmutatványt, ha ugyanis véletlenül mégiscsak széklet kerül a vízbe az egész medencét le szokták engedni.

Fogzás miatt volt [email protected] komoly hasmenése a babájának? Ha igen, akkor meddig tartott?

kisfiunk 22 hónapos és megy a hasa elég rendesen. orvos szerint adjunk Smecta port + Normaflort.Néha volt 38.2 a láza is. Inni iszik sokat, enni nem nagyon. aggódom érte. már 1kg-ot fogyott....

Legjobb válasz: Fogzás nem okoz hasmenést, csak hígabb székletet a fokozott nyáltermelés miatt. A smecta nagyon jó viszont a lázára is kéne adni valamit.

Fogzás nem okoz hasmenést, csak hígabb székletet a fokozott nyáltermelés miatt. A smecta nagyon jó viszont a lázára is kéne adni valamit.
A kérdező hozzászólása: a lázára kapott kúpot.20 perc múlva nem volt lázas. a héten a láz csak 2x volt.

7 hós babámat 2 napja kóstoltatom natúr joghurttal. Ha nem lesz kiütéses és nem lesz hasmenése, akkor tutira nem tejallergiás?

Legjobb válasz: Nekünk is 7 hósan javasolta a védõnõ, és adtam is neki. Nem szép dolog bántani ilyenért egy Anyát, aki csak jót akar a gyermekének! Szóval ezután sírt, zöldes, emésztetlen széklete lett, 2 hónap múlva próbáltam újra, azóta semmi. Persze csak kicsit kap, és abban a 2 hónapban babajoghurtot kapott néha. Ha allergiás tünetei lesznek, az lehet életkori is, tehát, hogy fejletlen még hozzá a kis bélrendszere. Ha nincs tünet, akkor oké. Persze tejet 1 éves korig nem adnék! Valóban kijöhet késõbb is az allergia a túl korai hozzátáplálás miatt. Ez nem csak tejtermékekre vonatkozik. De ha sokkal tovább várunk az ajánlottnál, akkor meg azért nem fogadja el, mert nincs hozzászokva, sõt hiánybetegsége lehet. A szervezetének ugyanis szüksége van tápanyagra.

Nekünk is 7 hósan javasolta a védõnõ, és adtam is neki. Nem szép dolog bántani ilyenért egy Anyát, aki csak jót akar a gyermekének! Szóval ezután sírt, zöldes, emésztetlen széklete lett, 2 hónap múlva próbáltam újra, azóta semmi. Persze csak kicsit kap, és abban a 2 hónapban babajoghurtot kapott néha. Ha allergiás tünetei lesznek, az lehet életkori is, tehát, hogy fejletlen még hozzá a kis bélrendszere. Ha nincs tünet, akkor oké. Persze tejet 1 éves korig nem adnék! Valóban kijöhet késõbb is az allergia a túl korai hozzátáplálás miatt. Ez nem csak tejtermékekre vonatkozik. De ha sokkal tovább várunk az ajánlottnál, akkor meg azért nem fogadja el, mert nincs hozzászokva, sõt hiánybetegsége lehet. A szervezetének ugyanis szüksége van tápanyagra.
Nekünk a gyerekorvos mondta, hogy 7 hónapos korától kaphat élõ flórás joghurtot, de van már direkt ennek a korosztálynak készített babajoghurt is (Humana).
natúr joghurt bevezethetõ ebben a korban. próbáld ki, ha nem lesz baja, egye nyugodtan.
Egyszer sem biztos, annak a kiütés csak egy nagyon enyhe tünete lehet. De lehet olyan is, hogy egyszerûen csak roncsol belülrõl, aztán majd egyszer kiderül. Évek múlva. Nagyon korán kezdted joghurttal etetni, sok kárt okozhattál a bélrendszerében.
6 hónapos korától adom a natúr joghurtot a kislányomnak. Turmixolok bele gyümölcsöket, nagyon szereti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!