Találatok a következő kifejezésre: Ha hasfájós babám (44 db)

2 hetes babám hasfájós? Honnan ismerem fel, hogy ha hasfájós?

Legjobb válasz: Ha evés után nagyon hamarosan elkezd sirni, húzogatja a kis lábait, nehezen büfizik, akkor valószinûleg hasfájós. De sok tünet van, olvass itt utána a kérdéseknek a keresõben.

Ha evés után nagyon hamarosan elkezd sirni, húzogatja a kis lábait, nehezen büfizik, akkor valószinûleg hasfájós. De sok tünet van, olvass itt utána a kérdéseknek a keresõben.
Nekem akkor sírt a babám, ha éhes volt, bepisilt, fájt a hasa, vagy unatkozott ölben akart lenni. Mondjuk ha kevés tej, akkor is sîr szopi után. De ha a hasa fájt, akkor olyan keservesen sírt, nem egyfojtában hanem úgy fel fel sírt és felhúzogta a làbát! Na meg sokat pukizott, olyanakat kakilt hogy rotyogott a pelenkában, be volt gázosodva! Infakolt és espumisant adtam rá, az hatott, recept nélkül adják! Tud kakilni? Fingorászik? Mérted eleget eszik? Ha sír adsz neki cumit ringatod abba haggya a sírást megnyugszik? Nálunk ez is hatott a hasfájásra! Minden szopi elõtt peluscsere, lehet nem bírja ha pisis a pelus! Kísérletezni kell figyelni hogy ha kicseréled a pelenkát abba haggya e a sírást akkor az a baja! Ha felveszed abbahaggya a sírást akkor csak ölben skár lenni! Megeteted ha még sír éhes! Ha evés után sír fél órával húzogja a lábát fel fel sír ringasd cumi ha abba haggya a sírást a hasa fáj! Ki kell tapasztalni s majd bele jössz mikor mit dzeretnétek mi baja!
A kérdező hozzászólása: Szokott nyöszörögni álmában. Ha véletlen félrediagnosztizálom, és nem hasfájós, mi baja lesz, ha adok neki infakolt?
A kérdező hozzászólása: Ha bekakil, mindig hangosan rötyizve teszi, és szokott néha hangosan pukizni, meg néha keservesen sír. Lusta enni, állandóan piszkálgatni kell, hogy egyen, tegnap órákig eltartott, mire telipakolta a pocakját. Szerintem sok levegõt nyel, néha pár perces szünetet is tart, mert bealszik, ilyenkor próbálom büfiztetni. Evés után nem mindig sikerül büfiznie.
A kérdező hozzászólása: Mikor nyöszög, néha úgy néz ki, mint aki erõlködik, és felhúzza a lábait, akkor ezek szerint hasfájós szegény? Most küldtem el a páromat, vegyen infacolt. Mikorra érhetõ el hatás, szegénykém szenved.
valószinûleg a pocija fáj szegénykének. Szoptatod? Nem ettél olyat ami felfújja a babát? Mi nem adtunk neki semmilyen gyógyszert, ha hasfájós, mindig ringatni kellett, énekeltem neki és megnyugodott tõle. rá a hasfájás fürdetés után szokott rájönni, keservesen sir, szopizás közben is. De csak akkor ha uborkát eszek, vagy borsót, vagy dinnyét
Második vagyok, a hasa fájhat szegénynek ha nyom fingorászik. Nálunk másnapra hatott az infakol, könnyebben kakilt, nyugidtabban aludt. Az elején hamar bealudtcnekem is cicin, szinte egész nap azon lógott aludt rajta az nyugtatta, de én adtam neki cumit, és lefektettem magam mellé vagy beraktam a hintába az ringatta, vagy én, és ha elaludt hagytam a hintában aludni este pedig a kiságyba átraktam. Ha bealszik cicin keltegesd hogy egyen mert különben az egész nap egy nagy szoptatás lesz!

A hasfájós babák is elalszanak a jó levegőn? Tehát ha sír, kiviszem és tologatom a babakocsiba az jó neki?

Vagy így mikor vigyem ki leveg?zni? Soha nem tudom mikor jön rá a "roham"? Ti hogy oldjátok ezt meg?

Legjobb válasz: A hasfájós babának is kell a levegõ! És igen, lehet, hogy pont attól nyugszik meg. És ha nem, akkor ugyan mi történik? Kiveszed a babakocsiból és magadhoz öleled, símogatod, az alkarodra fektetve a hátát masszírozos, ugyanúgy, mint otthon. Ha szeret hason lenni, a babakocsiban is nyugodtan fordítsd hasra, az is segít a pocifájás leküzdésében.

A hasfájós babának is kell a levegõ! És igen, lehet, hogy pont attól nyugszik meg. És ha nem, akkor ugyan mi történik? Kiveszed a babakocsiból és magadhoz öleled, símogatod, az alkarodra fektetve a hátát masszírozos, ugyanúgy, mint otthon. Ha szeret hason lenni, a babakocsiban is nyugodtan fordítsd hasra, az is segít a pocifájás leküzdésében.
A hasfájós babáknak alapból a babakocsi már jó.Nekünk minden éjjel be van hozv házba és fel van készítve, hogyha éjjel üvöltés van és nem nyugszik meg akkor szépen be a babakocsiba tologatás és ott alszik egész éjjel...ez bejött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Éjjel hálistennek alszik. Nappal van probléma.:( És hason tényleg tehetem a babakocsiba? Eddig nem mertem. Mondjuk hanyatt alapból nemnagyon szeret feküdni, lehet eddig az is volt a baj. Na majd akkor ha felkelt, megetetem és kiviszem egy picit, úgyis szépen süt a nap.:) Hátha bealszik.

Normális, hogy egész nap sír hasfájós babám, ha nincs ringatva?

Szinte alig lehet lerakni, egész nap sír. Mit csinálsz hasfájós babáddal? Egész nap ringatod? Masszírozgatom, de csak addig hagyja abba, amíg masszírozom. Néha le tudom rakni, ha beteszem a cumit a szájába, akkor el van vele egy ideig.

Legjobb válasz: Igen, szerintem a hasfájós babákat egyfolytában babusgatni kell. Legalábbis nálunk így volt 3-4 hónapos koráig.

Igen, szerintem a hasfájós babákat egyfolytában babusgatni kell. Legalábbis nálunk így volt 3-4 hónapos koráig.
Ez általában így szokott lenni. Próbáljátok ki a gripe watert, 1 hónapos kortól adható. Borzalmas a szaga és az íze, az én kislányom csak úgy fogadta el ha összekevertem neki egy kis anyatejjel( így úgymond becsaptam), de nagyon hatásos volt.szinte pár perc alatt elmúlt a hasfájás, ez nem gyógyszer , hanem kapormagolaj van benne, teljesen természetes.Mi csak 2 hónapos kora után próbáltuk ki, már bánom miért nem hamarabb, nagyon sokat segített.
Nálunk hordozókendõben, késõbb mei taiban figyelt, bár nem volt hasfájós. Szerintem tök normális. Ha elmúlt 2 hónapos akkor nyugodtan megpróbálhatod hátra is felrakni, így mindkét kezed szabad, és szinte bármilyen munkát meg tudsz csinálni.
Hordozókendõ, mei tai megoldás lehet. Rajtad van, megnyugszik, jókat alszik, nem sír, neked pedig mind a két kezed szabad marad. Mi is próbáltunk mindent, amit lehetett. A ringatás, ölbe altatás vált be leginkább, meg a hordozás. Hozzá kell tennem, hogy ezzel nem lett elkényeztetve, nem csak ölben van el, nagyon is igényli, hogy szabadon mozoghasson.
Nekünk 2 hós koráig volt nagyon hasfájós, utána egyik napról a másikra elmúlt. elkezdtük adni neki az Activatort. Hogy ez volt e az oka nem tudom, de elõtte alig lehetett lerakni, csak hason tudott aludni már 2 hetesen is, amikor nem aludt meg csak úgy volt el, ha lógott a karunkon:) Rengeteget masszíroztuk, és szélcsöveztük (nem segített neki semmilyen gyógyszer, a szélcsõvezéstõl megkönnyebbült, utána jókat aludt:) )
igen...én sem tudtam lerakni mindig kézben volt meg cicin..az activátor tényleg jó...
A kérdező hozzászólása: a cumi megnyugtatja áltlában.
Hagyd cumizni! Nekem is lányom egész nap ölben volt, ringattam, vagy cumi és betettem a hintába.
Használsz valamit hasfájás ellen?Infacol, Espumisan? Hasfájós babák jobban szeretek ált.-ban hason lenni.Tehetsz +ban a pocija alá meggymagpárnát melegítve is, sok mindenkinek használ. A lányom Infacolt kapott 5 napos korától(2 korty után ordított, mert elkezdett tekerni a pocija) kb.3.5 hónapos koráig.Nekünk nagyon használt, fél éjszakát hason aludta a szinte a kezdetektõl(1 hónapos korától)
Ja, és próbálj meg nem össze vissza szoptatni, mert attól is fájhat a hasa, hogy a félig emésztett tejre ráeszi a frisset.Azt mondják, kb.2-2.5 óra teljen el 2 szopi között.
A kérdező hozzászólása: Egész nap kinn van a kiságyból, vagy itt fekszik mellettem, vagy rajtam, vagy a cicin, vagy csak karon. De általában háton fekszik. Most is itt fekszik, kalimpál a kezével, fölhúzogatja a lábát, épp most küzdött ki egy pukit:D, de nem sír most:D


Használtok ilyen pihenőszéket? Ha hasfájós a babád, megnyugszik benne?

6 hetes bébinek akarunk venni, mert hasfájós és ha sír, akkor a babakocsiban ringatástól egyb?l megnyugszik. Van, hogy este sír, akkor már nem tudunk vele lemenni, ezért gondoltam ilyen székre, hátha ebben ringatjuk, és akkor megnyugszik kicsit.

Legjobb válasz: Nekünk a Fisher Price Deluxe pihenõszékünk van.Rezgõs és hintázhatós.Én áldom az Istent,hogy megvettük,mert az én kislányom imádja.Nagy segítség.Bár az én babóm nem hasfájós,de egész nap el tud benne lenni.Hasfájásra tudnám ajánlani az Espumisan szuszpenziót,minden etetés elõtt 25 cseppet kell neki adni.Én születése óta adom neki,és egyáltalán nem fáj a pocija.

Nekünk a Fisher Price Deluxe pihenõszékünk van.Rezgõs és hintázhatós.Én áldom az Istent, hogy megvettük, mert az én kislányom imádja.Nagy segítség.Bár az én babóm nem hasfájós, de egész nap el tud benne lenni.Hasfájásra tudnám ajánlani az Espumisan szuszpenziót, minden etetés elõtt 25 cseppet kell neki adni.Én születése óta adom neki, és egyáltalán nem fáj a pocija.
Ez semmivel nem tud többet, mint a mi 6500 Ft-os pihenõszékünk. Ja, ahhoz nincs szúnyogháló...
én ilyen drága pihiszéket nem vennék...nincs nekünk sima egyszerü pihiszékünk volt és nagyon bevált.abban is megnyugodott a kislányom, pedig csak 8000ft volt
A kérdező hozzászólása: a 10ezer forint körüli pihiszékekt nem lehet ringatni!!! Most nem az ár a lényeg, hanem, hogy megnyugodjon a bébi! Olyan rohamok jönnek néha, amikor már mi sem bírjuk ringatni (pláne, ha 1 órán keresztül csak sír) Ezért kell olyan, amit hintáztatható, nem csak fekszik benne 'oszt jó napot!
Hát nekünk is Pierre Cardin pehenõszékünk volt, és lehetett ringatni, és csak 8000ft volt. Én ilyet biztos nem vennék.
A miénk is "csak" 8000, -Ft volt, de azt is lehet ringatni. Ha fáj a pocija, inkább vegyél neki cseppeket.
Miért mindenki a zsebedben turkál? A kérdésedre a válasz: nekünk ugyanilyen van, rózsaszín-szürke, a közvélemény megnyugtatására ajándékba kaptuk. Szereti a baba, többféleképp állítható, meg tudunk együtt vacsizni, amíg õkisasszonysága nézeget bennünket. Aludt már benne jóízût, de általában rövidebb idõre van benne. A ringatás mellé javaslom a halk, monoton duruzsolást a fülébe, nálunk bejött.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm, hogy Te a kérdésre válaszoltál! Holnap vesszük meg, remélem szeretni fogja a bébi és majd mi is tudunk a Férjemmel együtt vacsizni, amíg a bébi ebben megnyugszik. A cseppek semmit nem érnek, mindent próbáltunk már. Senkinek nem kívánok ilyen szenvedést! Rossz nézni, ahogy a 6 hetes kisfiam belilult arccal üvölt, mert annyira fáj neki a pocija! Én sem értem, hogy mások miért a zsebemben turkálnak??? Nem az volt a kérdés, hogy 8 ezerért vegyek pihenõszéket, vagy 18 ezerért.

Miről/miből veszem észre, ha a babám hasfájós?

5hetes múlt a kisfiam,anyatejes és etetések/büfi után mindig elvörösödik a feje,rúg-kapál,nyökög és néha sír is-ezek lehetnek a hasfájás tünetei?Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: Szerintem ez lehet. Egyébként azt szokták mondani, hogy ha húzogatja görcsösen a lábait akkor tuti a hasa fáj. Nekem nem volt hasfájós ezért nem tudok többet segíteni. Ja, meg az is jó ha Te nyomogatod finoman a lábait a hasa felé így könnyebben kijön a puki lehet, hogy az bántja.

Szerintem ez lehet. Egyébként azt szokták mondani, hogy ha húzogatja görcsösen a lábait akkor tuti a hasa fáj. Nekem nem volt hasfájós ezért nem tudok többet segíteni. Ja, meg az is jó ha Te nyomogatod finoman a lábait a hasa felé így könnyebben kijön a puki lehet, hogy az bántja.
a lábait húzogatja föl a pocakjához, ilyenkor kicsit meg kell tornáztatni, az ellenétes kezet az ellentétes lábhoz húzni, vagy a két lábát a pocakjához finoman nyomni! hasfájásra szokták mondani a infacolt, nekünk ez segített, vagy a gripe water (angolvíz) remélem valamelyik használni fog!!!
Szerintem ez még nem olyan vészes szituáció, nem mondanám rá, hogy hasfájós. Biztos, hogy bántja õt puki v. büfi és azért csinálja. De ha fáj a hasa, akkor torkaszakadtából fog ordítani, görcsösen rándul össze és nem tudod megvigasztalni, amíg el nem múlik. Összetéveszthetetlen. Amíg bizonytalan vagy, nem hasfájós a babád! :)
Az én babám is hasfájós, 8 hetes. Ilyenkor felhúzza a lábait a hasához, vagy hátrafeszíti magát és keservesen sír, akármit teszek vele.
A kérdező hozzászólása: Az INFACOL segített, a baba finom tornáztatása (láb, kar) nem, a finom pocakmasszír után puki volt-az is jó! Köszi mindenkinek! :O)

Ha a babám eddig anyatejes volt (soha nem fájt a hasa), de pótolni kell, akkor lehet még hasfájós? 3 hónapos

Legjobb válasz: pótolj egy kis krumplival, mert nagyon könnyen elválasztják magukat. Ha tápszert adsz, csak pohárból, kanálból. Lehet hasfájós, de nem valószínû.

pótolj egy kis krumplival, mert nagyon könnyen elválasztják magukat. Ha tápszert adsz, csak pohárból, kanálból. Lehet hasfájós, de nem valószínû.
Szerintem a krumpli semmivel se jobb, mint a tápszer. Különben is 3 hónaposan még nem jó ötlet elkezdeni a hozzátáplálást. A kanál, pohár használata akkor célszerû, ha csak kis mennyiséget (pl.30 ml) kell hozzátáplálni, de akkor már lehet, hogy jobb lenne sûrûbben szoptatni, hogy nõjön a tejed mennyisége. Mi próbáltuk az elején a poharazást, de 60 ml fölött már kínlódás neked is és a babának is, a fele mellémegy, kilöki a kezedbõl stb. Biztos, hogy a hasa fáj? Persze nem kizárt, hozzá kell szoknia a tápszer megemésztéséhez. A cumiból való evésnél is nyelhet sok levegõt, próbáld többször büfiztetni evés közben és után, ha nem megy, tedd pár percre hasra, nálunk bevált.

Ha hasfájós a babám az evés után mennyivel jelentkezik és mik a tünetei meddig tart?

Legjobb válasz: Nekem két gyermekem van,a nagyobbik fiam volt nagyon hasfájós.Õneki evés közbenis fájt a hasa az anyatejtõl,de evés után is jöhet a hasfájás.A tünetei a lábácskájával kapálózik és keservesen sír míg el nem múlik a fájás vagy el nem távozik az a csúnya puki.A tenyereddel simogasd a pociját gyengéden ,nekem bevált!

Nekem két gyermekem van, a nagyobbik fiam volt nagyon hasfájós.Õneki evés közbenis fájt a hasa az anyatejtõl, de evés után is jöhet a hasfájás.A tünetei a lábácskájával kapálózik és keservesen sír míg el nem múlik a fájás vagy el nem távozik az a csúnya puki.A tenyereddel simogasd a pociját gyengéden , nekem bevált!

Mildibé HA tápszer? Hasfájós babának jó lehet?

Milumilt kapott,de attól fáj a hasa. Bebát nem eszi meg. Szerintetek? 2hónapos

Legjobb válasz: Nálunk megoldódott minden gond, amikor elkezdtünk - gyerekorvos beleegyezésével - nem hypoallegrén tápszert adni a gyereknek (Milupa Milumil). A HA-stól nagyon fájt a hasa, sokat is bukott.

Nálunk megoldódott minden gond, amikor elkezdtünk - gyerekorvos beleegyezésével - nem hypoallegrén tápszert adni a gyereknek (Milupa Milumil). A HA-stól nagyon fájt a hasa, sokat is bukott.

Melyik jobb ha igény szerint szoptatom hasfájós babámat és így nem nyel annyi levegőt a sírástól, vagy ha kivárjuk azt a 2-3 órát, és végigordítja a várakozást, meg persze tele lesz levegővel a pocija?

Mikor hazajöttünk igény szerint kezdtem szoptatni, vagyis amikor sírt, de a véd?n?m azzal jött, hogy nem szabad, mert azért fáj a hasa, mert gyakran etetem. Hát most hogy az órát nézegetem, ugyanúgy fáj neki, meg még ny?gös is mellette. Legszívesebben mindig cicire tenném mikor sír, mert az megnyugtatja. Mit tegyek??? Melyik jobb, melyik rosszabb?

Legjobb válasz: Hallgass az ösztöneidre! A hasfájás nem azért van, mert túl gyakran vagy ritkán eszik egy baba, hanem mert még nem elég fejlett a bélrendszere, és így nehezére esik az emésztés. Kb. 3 hónap alatt elmúlik. Az anyatejet kb. 45-50 perc alatt megemészti.

Hallgass az ösztöneidre! A hasfájás nem azért van, mert túl gyakran vagy ritkán eszik egy baba, hanem mert még nem elég fejlett a bélrendszere, és így nehezére esik az emésztés. Kb. 3 hónap alatt elmúlik. Az anyatejet kb. 45-50 perc alatt megemészti.
Szoptass csak igénye szerint, ne hagyd sírni! Ha azt gondolod, nem lehet annyira éhes vagy ha túl gyorsan kéredzkedik vissza szopni, akkor ne válts mellet, hanem hagyd ugyanazon a melleden, így nem is fog rengeteget enni (max zsíros tejet), és ha csak cumizni akar, akkor meg nem fogja magát túlenni. Nekem ez bevált.
Akár óránként is mellre teheted, semmi köze ahasfájjáshoz!A túletetés atápszeres babákravonatkozik! Ha sokatvársz olyan mohóneszik hogy azért nyel annyilevegõt! Mellesleg a ciczés még fájdalomcsillapító is!Nembiztos hogy eszik lehet csak komfort szopira vágyik, hiszígy lehethozzád a legközelebb! 23 hósnapja szoptató anyuka (és 16 hetespocakos)
Két gyereket szoptattam igény szerint (a kisebbet még most is, 15 hós) és a harmadikat várom. Egyik gyerekem se volt hasfájós, holott simán elõfordult, hogy akár fél óra múlva is újra cicire kéredzkedtek. A védõnõd hülye (mint sajnos a legtöbb), ne hallgass rá, hasfájás nem attól lesz, hogy igény szerint szopizik. Az anyatejet amúgy nem egészen egy óra alatt nullára megemészti a baba gyomra, szóval már csak ezért is hülyeség éheztetni a picit. Tápis babánál más a helyzet, de az anyatejet hadd kapja, amikor kéri! És az is igaz, amit elõttem írt valaki: az anyatej komoly fájdalomcsillapító is!
Én is 2-t szoptattam-szoptatok akár félóránként is ha olyanjuk volt, persze ez ritka, de soha nem fájt ettõl a hasuk! Szopt. tanácsadós oldalon olvastam hogy ez csak egy hiedelem (gyakori etetés-hasfájás), és attól lehet csak ilyen ha sûrûn kapja az elõtejet, azaz akkor is váltasz mellet, ha még nem szívta ki rendesen az elõzõt.
Anyatejes babát is lehet túletetni! Ha aranysárga helyett zöldes a kakija akkor az ennek a jele lehet. Nem jó egy hasfájósnak ha tele van a pocija, én minimum két órát vártam vele mindig. Emellett kipróbálhatod az infacolt pl, és ha cicizik, büfiztest meg közben is többször. a tigrispóz is nagyon jó a hasfájós babáknak, amikor az alkarodra fektetve ringatod, valamint torna, és a dm-ben lehet kapni cseresznyemag párnát, amit felmelegítve a hasára tehetsz ez enyhe nyomást gyakorol rá, és ha gyengéden masszírozod vele segít a gázok távozásában. Én ha nagyon ordított cumi próbáltam addig adni neki, igaz nem szereti még most sem, de akkor azért megnyugtatta.
ja és sokan esküsznek hasfájós babánál a hordozókendõre is, ami szintén nyugtat de mondjuk az én fiam ezt is utálta...
Nekem is volt ilyen problémám, a babám egész nap sírt, csak a cicin volt csend. A kórházban nekem azt mondták, hogy túletetem, a védõnõm meg azt mondta, hogy bátran szoptassam akár óránként is. Én végülis a második mellett döntöttem, mert a cicin megnyugodott. Nekünk 6 hetes korára elmúlt ez az idõszak, és akkor nagyjából beállt a 3 óránkénti etetés. Újszülötteknél ez nem szentírás, mert még nem tud egyszerre sokat enni. Az anyatej emésztése 1, 5 óra, nem 3, szóval simán lehet éhes 2 óra múlva.
Itt van hozzá a szakmai ajánlás is: http://www.iboly.hu/faq_undigested.htm Én is azt ajánlom, hogy elõször ezt próbáld meg és ha nem használ, akkor kísérletezz csak esetleg az idõhúzással. De ezen kívül is a gyakori böfiztetés, babamasszázs, hasra fektetés, meleg párna szoktak segíteni. Én azt vallom, hogy elõször ezek és csak utána a gyógyszerek, cseppek és társaik. Ha valamit természetes úton is meg lehetne oldani, ne nyúljunk bele mesterségesen.
Az aloe activatorral én is egyetértek, aranyat ér!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szirintem semmiképp ne adj cumit neki!Meg én az infacolt helyett is inkább természetes dolgokkal próbáltam meg orvosolni a problémát! Elõször én ittam sima köménymagbõlfõzött teát, ésazneki is segtett (melleslegnekemis, bárnem volt rá szükségem, magyarul nekem rohanni kellett sokszor:) )De utána rájöttem, hogy az aloés activátort lehet használni babáknál is!Mi azthasználtuk, és minden tökéletes lett!9 hós korától megimmunerõsítõnek használjuk!De ez csak az én mániám, eza természetesen legalább a gyereknek!
19 56: ez a zöldes kaki mint a túletetés jele nem tudom honnan jön, nálunk is volt az egyiknél pár hétig az elején. Mutattam dokinak, védõnõnek, szóra sem méltatták, annyi volt hogy ilyen és kész, szépen fejlõdik, alszik sokat, nyugis volt, ne aggódjak.
Nekem is ezt tanácsolta a gyermekorvosunk a hasfájásra. Bevált, 2 nap alatt elmúlt a hasfájása. Az volt az indok, hogy ha minden síráskor cicire teszem akkor a nem tudja megemészteni az elõzõleg szopizott anyatejet, és még arra rá is eszik. Ha 2, 5-3 óránként szoptatom csak meg, akkor lesz ideje megemészteni az elõzõ adagot.
Az én babám azért már idõsebb, de Nekünk a köménytea- infacol kombináció vált be a legjobban. Egyszer az egyik, máskor a másik.

Ha hasfájós a babám miből tudom meg? Mik a tünetei? Miket csinál?

Legjobb válasz: Össze görnyedve sír,piros a kis pofija. Sírás közbe is piros a kis feje. Ha meszírozod a hasát össze húzza magát

Össze görnyedve sír, piros a kis pofija. Sírás közbe is piros a kis feje. Ha meszírozod a hasát össze húzza magát
megfeszül a teste, a lábát felhúzza, és görcsösen sír.
Nálunk volt, hogy a hasa fájt és kifeszítette magát. Mostanában inkább összehúzza magát. Most 4 hónapos. Mi adunk neki Gripe Water vizet amit nyugodtan lehet nekik adni és szinte azonnal megszünteti a fájdalmát.
Szia! Mi úgy mondtuk, hogy motorozik.Rángatja a lábát, mint amikor az ember motort rug be.Húzgálja a hasához.Egy hónapos korától aldhatsz neki gripe watert, ahogy már elõttem írták, gyógyszertárban, dm-ben kapható.A meleg jót tezs a hasának, én cseresznyemag párnát használtam.Masszírozd óvatosan a hasát, tornáztasd, tedd hasra. /Z/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!