Találatok a következő kifejezésre: Ha halvany folyasom van (7 db)

Ha napkozbe a hom 36, 5 vagy 36, 7-es digitalis homerovel merem nyelvalatt kb.3-percig merem mindig napkozbe, ez utalhat terhessegre? Ma kellett volna megjonnie de csak halvany rozsaszin folyas van itt-ott!

Legjobb válasz: A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.

A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.
Szia! Lett belõle baba?

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!

Lehetséges, hogy terhes vagyok ha menzi helyett csak halvány barnás folyásom van?

Ha valaki találkozott már ilyennel légyszi irjon.Lett egy nagyon halvány 2.csíkos tesztem tegnap.Ma kellene menzelnem,de csak nagyon enyhe görcseim vannak és ez a barnás folyás.Szeretném a babát,de azt is hallottam,hogy ez nem jó jel.El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia. A halvány két csík is két csík.Az enyém is halvány volt,mégis pozitív.Biztos,hogy terhes vagy.Minnél elöbb menj orvoshoz,hogy megvizsgáljon.

Szia. A halvány két csík is két csík.Az enyém is halvány volt, mégis pozitív.Biztos, hogy terhes vagy.Minnél elöbb menj orvoshoz, hogy megvizsgáljon.
Terhes vagy!!! A barna folyás az ilyenkor nem gond, ha nem megy át rendes vérzésbe. Menj el dokihoz, õ majd megnyugtat, de szerintem nincs gond!
Gratula a pocaklakóhoz..

Normális, ha úgy érzem, hogy nem vagyok mégsem terhes? 3 halvány + tesztem van, 2naponként csináltam (clearblue) és nem erősödik… A melleim sem fájnak csak egy picit érzékenyek. Folyás szinte semmi csak törlésnél látok egy keveset.

A halvány tesztek után is úgy vagyok vele hogy biztos csak átver a teszt hisz akkor kéne érzenem több mindent. (volt már egy nem megmaradt terhességem és akkor nagyon fájtak a melleim) Csak megjönérzés és néha hasszurka tegnap meg égett a gyomrom. A menzim nem rendszeres de ha 30 napot számolok akkor 6 napja késik, ha 35 akkor 1 napja. Ami hasonló az el?z? terhességhez az a folyás, hogy nincs igazán. De ennek ellenére már feladtam és még mindig úgy tartom hogy biztos nem sikerült. Dokihoz még nem tudok menni mert nem értem el, és ha ? mondja hogy baba van akkor fogom elhinni. Normális ez?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík is csík!!!A férjem nem akarta elhinni, mikor mutattam neki. Tunetem nem volt semmi, se addig, sem azután. A dokim meg épp szabizott, két héttel a teszt után voltam, akkor erositette meg. Eléggé kételkedo típus vagyok, engem is a doki nyugtatott meg, szoval ne aggodj, de pozitív tesztet csak a HCG ad, ill. néhány gyógyszer esetleg befolyásolhatja, de ez ritka. Ja, és két terhesség sem egyforma, barátnom az elsovel teljesen rosszul volt, rizikos, a másodikat meg meg sem érezte. SZoval nyugi, és amint tudsz, irány az orvos, szorítok:)

A halvány csík is csík is csík!!!A férjem nem akarta elhinni, mikor mutattam neki. Tunetem nem volt semmi, se addig, sem azután. A dokim meg épp szabizott, két héttel a teszt után voltam, akkor erositette meg. Eléggé kételkedo típus vagyok, engem is a doki nyugtatott meg, szoval ne aggodj, de pozitív tesztet csak a HCG ad, ill. néhány gyógyszer esetleg befolyásolhatja, de ez ritka. Ja, és két terhesség sem egyforma, barátnom az elsovel teljesen rosszul volt, rizikos, a másodikat meg meg sem érezte. SZoval nyugi, és amint tudsz, irány az orvos, szorítok:)
Igen normális.Én is csak az elsõ terhességnél éreztem ilyeneket mint te, a másik kettõnél meg semmit!A tesztek nem hazudnak!
A Clearblue a piacon kapható legócskább teszt, ennek ellenére a legdrágább, valószínûleg mert nyugati gyártmány.50 es érzékenységû.Kaphatóak 10 es érzékenységû tesztek is, csinálj olyat!
A kérdező hozzászólása: Ezt úgy érted hogy akkor nem adott valós + eredményt? Mindegy. Majd a doki megmondja hogy az vagyok vagy sem.
Nem, úgy értem h + a teszt, de te bizonytalan vagy, mert nagyon halvány.Ezért írtam h végy egy másik(jobb) tesztet, és akkor a doki elõtt is már biztire tudni fogod, h babás vagy.Mindenkinek más a terhessége, pláne az elején, az h nem érzel semmit, még nem biztos h nem vagy az!Vkinek a derékfájáson kívül semmi nem volt, vkit meg minden elér.Optimista légy inkább, a tested azt fogja csinálni, amit az agyad súg neki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát remélem hogy baba lesz. De még mindíg nem tudom felfogni, és elhinni. Félek hogy nem-e a pcotól lett + a teszt.
Akkor szerintem nyögvenyelõsen de várj 1-2 napot és csinálj tesztet.

A mensi időpontja előtt halvány rózsaszín és fehér folyás volt, de babás tüneteim vannak. Ez már mindenféleképpen mensi jele lenne, ha lehet baba? A ciklusom elég rendszertelen, de ezekben a napokban kellene megjönnie.

A cicijeim fájnak, emelett derékfájás, ami néha úgy jön, nagyon kívánom a dinsztelt káposztát.Néha hányinger.

Legjobb válasz: a mesni tünetei és a terheség tünetei megegyeznek. igazábol ha megtapadt a baba akkor a mensi körül kezd el a szervezeted hcg-t termelni. ha rendszertelen akkor hétfö elött nem érdemes tesztelni.

a mesni tünetei és a terheség tünetei megegyeznek. igazábol ha megtapadt a baba akkor a mensi körül kezd el a szervezeted hcg-t termelni. ha rendszertelen akkor hétfö elött nem érdemes tesztelni.

Kb.5 hetes terhesen, nincs barna sem véres stb folyásom, de a wc papiron néha ha megtörlöm magam a fehér váladékban nagyon halvány világosbarna elszíneződés van. Normális ez?

Terhességmegállapításra majd jövöhéten szeretnék menni. Ez olyan mint pl. mikor a menszesz elmúlik és a6. -7. nap körül még törléskor van egy pici ilyen halovány váladék...

Legjobb válasz: Amikor mész orvoshoz, említsd meg neki. 26+3hkm

Amikor mész orvoshoz, említsd meg neki. 26+3hkm
Dokitól! Szerintem ha barnás/véres kicsit is, nem normális egy meglékvõ terhességnél. Elsõ voltam
5. vagyok, annak, ez barnázás, én ugyanígy voltam. Tényleg menjd dokihoz, nem riogatásként, valószínûleg bõven elég lesz a hormonpótlás, ha csak ilyen pici hormonzavar van, de késõbb lehet rosszabb.
A kérdező hozzászólása: Aki 2barnázik" annak a fehérnemûjén is látszik? Mert nekem csak úgy észlelhetõ, ha megtörlöm pisilés után magam és akkor ha megnézem a papírt akkor a fehér folyás kicsit világos barnás, de ez sem mindig. Ez már barnázásnak nevezhetõ?
Az elözõ terhességnél 6 hetesen kezdtem vérezgetni.Egybõl rohantam a dokihoz.Hiába írt fel nekem progestzteront, sajnos 11hetesen elment. A másodiknál már 5 hetesen elekezdtem barnázni, akkor egy másfajta progeszteront szereztem magamnak és megmaradt :) Semmiképp nem jó jel, ha bármilyen színû folyásod van.Azonnal doki! 21khm
Én azonnal mennék dokihoz. Elsõ terhességemnél sajnos rosszat jelentett, nem maradt meg a baba. Másodiknál már 5 hetesen ott csücsültem a dokinál, hogy nézzük meg uh-val a babát. Minden rendben volt, erre két napra rá elkezdõdött újra, barnás csík a wc papíron. Akkor sokkot kaptam, azonnal rohantunk az ügyeletre. Ott ugye csak annyit tudtam mondani, hogy elõ terhességnek látszik, de még nagyon pici (5+3 napos voltam akkor). És felírtam 3x1 utrogestánt, amitõl pár napon belül el is múlott.Szerencsére minden rendben, azóta is. Szép, egészséges kisfiú. 28 hkm
Ne várj. Ugyanez volt nekem is, aztán egy hétre elmúlt, és utána már sajnos véreztem (a baba szerencsére megmaradt, dehát az a 3 nap kórházat és aggodalmat is megspórolhattam volna, ha írnak fel idõben progeszteront nekem is).
Elsõ vagyok, szerintem se várj!
szerintem ne várj annyit megér - még ha túlzott para is -, hogy mondjuk egy kis progeszteron pótlást (utro, duphaston) felírjon, ha kell esetleg
A kérdező hozzászólása: Persze, de most azon gondolkodom várjak e a jövõ hétig...
ha bárhol bármilyen színe van, az sajnos nem "normális", engem ilyen kicsi barnázás miatt be is fektettek a kórházba. nem azt mondom, hogy nagyon meg kell ijedni (nálam se lett semmi baj, csak a szervezetem emlékezett a menstruációra, és az utolsó után 3-4 hónappal megint elkezdte), de oda kell rá figyelni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!