Találatok a következő kifejezésre: Ha halványan a (247 db)

Ha halvány a terhességi teszt második csíkja, akkor az is pozitívnak számít? Mikor erősödik meg?

már a 11. napon is kimutatta a terhességet, késik is 4 napja,de még mindig halvány a második csík.Mikor erősödik meg?Más is járt így, hogy halvány volt sokáig?Hányadik napon erősödött meg?Létezik,hogy 16-17 napos tehességnél, még nem mutat ki csak halványat a teszt?

Legjobb válasz: Nekem már mensi elött 8 nappal kimutatta halványan. De nekem olyan 1 hét múlva erösödött egy picit de olyan nagyon erõs sosem volt.

Nekem már mensi elött 8 nappal kimutatta halványan. De nekem olyan 1 hét múlva erösödött egy picit de olyan nagyon erõs sosem volt.
Nekem még a nem várt után 6 nappal is halvány volt. De a halvány csík is csík!! Lehet a teszt nem volt annyira jó minõségû, vagy a ciklusodnak a végén eshettél teherbe! :-) Én csináltam még egyet nem várt után 8 nappal is, akkor valamivel erõsebb volt, de még mindig nem úgy, mint a nagy könyvben megvan írva. Végül doki állapította meg.
A kérdező hozzászólása: Nálam a gond még az, hogy el kezdtem vézergetni barnásat, és csak törlésre, még betétet sem kellett betenni, és erre elmentem a dokimhoz, õ azt mondta ez mestruáció, de azóta 3 napja csak pecsétel de nem jött még meg, a teszt pedig halványan kimutatja.
Én is így jártam. A teszt halvány volt, pecsételgettem, dokinál is voltam. De a ciklusom végén lettem babás, nem várt elõtt pár nappal, és amikor dokihoz mentem akkor még jóformán a beágyazodástól 1, max 2 nap telt el és még nem látta az UHn. 25hkm
Nekem nagyon nagyon kicsit erõsödött, de sajnos nem maradt meg a baba, azt mondta a doki, hogy sötétebbnek kellene lenni a második csíknak (mint az enyém), de babás vagyok, akkor már sok jóval nem biztatott, a vizsgálat után egy héttel elvetéltem. :( Szerintem a doki akkor már tudta, hogy ez lesz, de nem akart megijeszteni. 5 + tesztem volt amiket 2 naponta csináltam és alig észrevehetõ volt a különbség.

Az ovulációs teszt ha halvány a 2. vonal akkor azt jelenti, hogy közeleg az ovuláció? Minden esetben kimutatja az ovulációt?

Legjobb válasz: Lehet,hogy közeleg,de van akinek egyfolytában látszik a 2. csík halványan. Ezt így nem lehet tudni. Az is lehet,hogy épp elmúlt Azt nem írtad hányadik napod van és mióta csinálod! Lehet még akár 4-5 nap is,hogy pozi legyen, az ovutesztnél csak akkor az,ha legalább olyan, vagy erõsebb a 2. csík!!!!

Lehet, hogy közeleg, de van akinek egyfolytában látszik a 2. csík halványan. Ezt így nem lehet tudni. Az is lehet, hogy épp elmúlt Azt nem írtad hányadik napod van és mióta csinálod! Lehet még akár 4-5 nap is, hogy pozi legyen, az ovutesztnél csak akkor az, ha legalább olyan, vagy erõsebb a 2. csík!!!!
A kérdező hozzászólása: 10. naptól tesztelek, ma vagyok a 17. napon, az elején nem volt még halovány 2. csík sem. Szabálytalan ciklusom van (40-60 nap), meg minden olyan ami nehezíti a teherbeesést.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha 1 hét alatt nem erõsödött fel, akkor sok esély nincs az ovura.PCOS vagy?
A kérdező hozzászólása: Van PCO és pajzsmirigy probléma is, gyógyszert is szedek rá. De ez az elsõ hónap, hogy ovutesztet használok. A köv ciklusban a clostbegy tablettát kell majd szednem.
Huha, ilyen hosszú a ciklusod, az nem túl nyerõ. :/ és akkor még jóval odébb lesz az ovulációd (már ha egyáltalán szokott lenni), mert elvben a mencit 14 nappal elõzi meg az ovuláció. Tehát 40-60 napos ciklusnál a 26-36. nap körül várható. Orvosnál nem voltál még?
Ja mostmár látom, jársz orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál. Testtelek 10. naptól, hátha ez egy "rövid" ciklus lesz és hamarabb van peteérés és már használ az a sok hormon amit kapok.

Normális ha halvány a szemöldök tetoválásom?

orrekció utáni tetoválásról van szó. Lejött a seb, elég halvány. Egy hetes és 2 napos. Sötétedhet még? Vagy ez már a maradandó szín?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy normális-e, de sötétedni biztos nem fog.

Nem tudom, hogy normális-e, de sötétedni biztos nem fog.

Tesztkérdés: ha halvány a csík, pozitív?

1 hete késik a menstruációm. Babát tervezünk már nyár óta. A késést követõ 3. napon és 7. napon is csináltam tesztet. A 3. napon szinte alig látható, idõn túl megjelenõ halvány csík volt, viszont a 7. napon készített teszten már az elsõ pár másodpercben határozott csík jelent meg, aztán kicsit elhalványult, de megmaradt. Nem ugyanolyan erõsnek kéne lennie a terhességet jelzõ csíknak, mint a helyzetjelzõ másik csíknak?

Legjobb válasz: Nem kell ugyanolyan erõsnek lennie. A leírtak alapján neked van 2 pozitív teszted.

Nem kell ugyanolyan erõsnek lennie. A leírtak alapján neked van 2 pozitív teszted.
Valószínû terhes vagy. :) Fotó?
A kérdező hozzászólása: Otthon vannak a tesztek, én meg dolgozom :) Valahol legbelül én is azt érzem, hogy sikerült a baba, csak nem szeretnék csalódni, nem akarom beleélni magam. Egy másik kérdésem lenne még: ezekkel a modern tesztekkel akár napközben is lehet vizsgálatot csinálni, vagy jobb azért a reggeli elsõ vizelet?
Ilyenkor már lehet nap közben is. A nemvárt napján, meg másnap azért kell reggeli vizelet, mert abban nagyobb a hormonkoncentráció. De ha már napok óta, vagy hetek óta késik, akkor már a nap bármelyik szakaszában ki kell tudni mutatnia. Ha nem reggel csináltad, lehet, hogy azért lett olyan halvány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
nekem csak a havi elmaradása után 14 nappal lett olyan erõs mint a tesz csík, viszont 16 nap után már erõsebb is volt!

Ha halvány csíkos volt ma az ovu teszt akkor olyan holnap és holnap után kéne együtt lennünk? Akkor lehet majd a tüszőrepedés

els? clostis hónapom van,és most holnap leszek a 14.napomon,de eddig mindig ha volt akkor a 17.napon volt peteérésem

Legjobb válasz: Az ovulacios teszten mindig ott lesz a halvany csik (sokszor nagyon halvany) mert az LH sosem urul ki a szervezetbol csak peteereskor nagyon megnovekszik es ezert lesz eros a teszt csik. Utanna ismet halvany. Szoval akkor van peteeres ha a ket csik egyforma erossegu vagy a tesztcsik erosebb mint a kontrolcsik. Nekem ugy szokott tortenni (26-28 naposak a ciklusaim), hogy a 10-dik napon kezdem a tesztelest. Ekkor halvanyan, de ott van a masodik csik (tesztcsik). 11-dik napon mar egy picit erosebb de meg mindig nem eleg eros. 12-dik napon mar nagyon eros, egyforma a ket csik, a 13-dik napon is egyforma a ket csik. Ekkor kell egyutt lenni mert amikor a ket csik egyforma erossegu lesz akkor ra 24-36 orara reped meg a tuszo es szabadul ki a petesejt. Tehat ha ugyanolyan eros lesz a ket csik legyetek egyutt aznap, vagy az azt koveto nap igy tuti beletalaltok! Irhatnam ugy is, hogy ketnaponta attol a naptol amikor ugyanolyan eros lesz a csik. Kivanom, hogy sikeruljon nektek!!!

Az ovulacios teszten mindig ott lesz a halvany csik (sokszor nagyon halvany) mert az LH sosem urul ki a szervezetbol csak peteereskor nagyon megnovekszik es ezert lesz eros a teszt csik. Utanna ismet halvany. Szoval akkor van peteeres ha a ket csik egyforma erossegu vagy a tesztcsik erosebb mint a kontrolcsik. Nekem ugy szokott tortenni (26-28 naposak a ciklusaim), hogy a 10-dik napon kezdem a tesztelest. Ekkor halvanyan, de ott van a masodik csik (tesztcsik). 11-dik napon mar egy picit erosebb de meg mindig nem eleg eros. 12-dik napon mar nagyon eros, egyforma a ket csik, a 13-dik napon is egyforma a ket csik. Ekkor kell egyutt lenni mert amikor a ket csik egyforma erossegu lesz akkor ra 24-36 orara reped meg a tuszo es szabadul ki a petesejt. Tehat ha ugyanolyan eros lesz a ket csik legyetek egyutt aznap, vagy az azt koveto nap igy tuti beletalaltok! Irhatnam ugy is, hogy ketnaponta attol a naptol amikor ugyanolyan eros lesz a csik. Kivanom, hogy sikeruljon nektek!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm:)

Miért látható a Babymark ovuteszten a kontroll csík mellett egy halvány csík is? A tájékoztatója szerint ilyenkor nincs peteérés, ha halvány, de akkor miért van ott?

Lassan négy hónapja nem szedek gyógyszert, de rendes ciklusom még nem volt azóta. Nem tudom, hogy van e egyáltalán peteérésem, ezért most a menzi utolsó napjától minden nap használom az ovu tesztet. Tudom, hogy ciklus közepén van általában peteérés, de mivel nekem nem behatárolhatóak az eddigi ciklusaim a gyógyszer abbahagyása után, ezért utolsó menzim óta most naponta nézem, a biztonság kedvéért. A tájékoztatóban az van, ha nincs a kontroll csík mellett csík, vagy ha van, de halvány, akkor nincs peteérés. De akkor mit?l van ott mégis a halvány csík?

Legjobb válasz: Mert annyi LH hormon van a szervezetedben, hogy kimutatja halványan! Ezzel semmi gond nincs, persze így is negatív a teszt még! De ha elõször teljesen üres volt, akkor az már azt jelenti, hogy emelkedik! Nekem pl.minden nap ott volt a halvány csík, a peteéréskor pedig ugyanolyan erõsségûek voltak!

Mert annyi LH hormon van a szervezetedben, hogy kimutatja halványan! Ezzel semmi gond nincs, persze így is negatív a teszt még! De ha elõször teljesen üres volt, akkor az már azt jelenti, hogy emelkedik! Nekem pl.minden nap ott volt a halvány csík, a peteéréskor pedig ugyanolyan erõsségûek voltak!
Minden ovu teszt mutat halvány vagy kicsit erõsebb csíkot vagy egyáltalán semmit.ez azt mutatja hogy mennyi lh van..ha a csúcson van azt észre veszed mert vagy egyforma, vagy sötétebb a c.csík. de ez még sajna nem jelenti azt hogy meg is reped a tüszõ. Tapasztaltam :( Sok sikert!

Mi van akkor ha az egyik teszt pozitiv a második csak halványan a harmadik meg negativ? A dokim megvastagodott nyálkahártyát lát és 4 nap mulva kell visszamennem, de kétségek között vagyok, ha van valakink hasonlo tapasztalata, kérem irjon.

Legjobb válasz: Nekem is késett,pár nap után csináltam 2 tesztet,igaz,hogy egy nap,de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz,megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani,csak annyit,hogy terhes gyanus vagyok,menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött,csináltam egy tesztet ijedtségemben,még mindig pozitív volt,aztán elmentem laborba,ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom,hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)

Nekem is késett, pár nap után csináltam 2 tesztet, igaz, hogy egy nap, de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz, megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani, csak annyit, hogy terhes gyanus vagyok, menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött, csináltam egy tesztet ijedtségemben, még mindig pozitív volt, aztán elmentem laborba, ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom, hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)
Szia! Milyen teszteket használtál? Ha van kettõ pozitív, és az orvos megvastagodott nyálkahártyát látott, sztem baba van a dologban. Tuti babás vagy! Esetleg a teszt képeket feltennéd, többet tudunk mondani!
a csiknak minden keppen erosodnie kell mivel ahogy mullik az ido a hcg szint ugy novekszik , es nem halvanyodnia kell. Az a kerdes hogy ezt mind egy nap csinaltad vagy tobb nap is elmult a tesztek kozott? Megvastagodott nyalkahartya meg csak akkor lehet ha kialakuloban van a terhesseg.

Ha 4 nap elteltével is ugyanolyan halványka a tesztcsík, akkor ott nincs baba?

4 napja késik.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak halvány csíkocska volt, és bizony baba volt. Most már 23 hetes.

Szia! Nekem is csak halvány csíkocska volt, és bizony baba volt. Most már 23 hetes.
Halvány csík is csík! Ott bizony baba van. Gratulálok! Nekem is halvány volt. 24 hetes kismama
Szia! Én anno 5 nap után és 8 nap után csináltam tesztet mindkét fiúnál. minkét alkalommal halvány volt. Van két nagy fiam ez egyik 4 éves a másik 6 hónapos. Bizony az baba:) )))

Ha napkozbe a hom 36, 5 vagy 36, 7-es digitalis homerovel merem nyelvalatt kb.3-percig merem mindig napkozbe, ez utalhat terhessegre? Ma kellett volna megjonnie de csak halvany rozsaszin folyas van itt-ott!

Legjobb válasz: A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.

A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.
Szia! Lett belõle baba?

Ha ovulációs tesztnél halvány a vonal és akkor szeretkezünk akkor sikerülhet, hogy kislány foganjon?

Mert azt írja, hogy mikor er?s a két vonal akkor van peteérés, de elvileg ha valaki lányt szeretne, akkor pé el?tt 3 (vagy több) nappal kell szerelmeskednie. Tehát jól gondolom hogy akkor ha halvány csíknál van aktus akkor nagyobb az esély a lánykára??? Még annyit, hogy az ovuteszten van olyan is, hogy csak egy csík van? És az azt jelenti, hogy messze még a pé???

Legjobb válasz: Nekem mindig egyformán halvány 2 csíkos volt és csak ovukor volt erõsebb mint a kontroll de minden átmenet nélkül. Én ebbõl nem tudtam volna kikalkulálni semmit. :(

Nekem mindig egyformán halvány 2 csíkos volt és csak ovukor volt erõsebb mint a kontroll de minden átmenet nélkül. Én ebbõl nem tudtam volna kikalkulálni semmit. :(
a halvány második csik nekem is mindig ott volt ovuteszten! ugyh sztem erre nem tudtok apellálni...de ha pl a 11ik naptól együtt vagytok 2 naponta, nem tudjátok lecsuszni a peteérést, s mindig lesznek készenlétben fent már kiskatonák az ujak elött...de ez a módszer sem biztos közel sem ám h kislány lesz....:)
A kérdező hozzászólása: Persze semmi nem biztos :) azért KÖSZÖNÖM a válaszokat :) Utolsó: adtál is egy ötletet :) 2 naponta szex, és mikor az ovuteszt + akkor már nem > hátha így leányka lesz ;) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!