Találatok a következő kifejezésre: Ha hajvasalót vizes hajon, (2 db)

Ha hajvasalót használunk vizes hajon, nem ráz-e meg (pl. ha meghibásodik)?

Legjobb válasz: Elvileg nem rázhat meg... de nem egézséges a vizes hajat vasalni,nagyon tönkreteszi.Száraz és töredezett lessz tõle.Szárítsd meg hajszárítóval a hajad és csak akkor vasald.

Elvileg nem rázhat meg... de nem egézséges a vizes hajat vasalni, nagyon tönkreteszi.Száraz és töredezett lessz tõle.Szárítsd meg hajszárítóval a hajad és csak akkor vasald.
elvileg nem szabadna! de a sima hajvasaló nem ajánlott, lehet kapni olyat amelyikkel lehet nedves hajon is lehet dolgozni(száritsd át elõtte, ne csurogjon belöle a viz. félszáraz hajat könnyebb átvasalni)
nem szabad vizes hajra használni aszem. ha elromlik minden megráz.:D
Az enyémre rá is van írva hogy tilos, mert megráz. Használati utasítás?
károsítja a hajat de nem ráz meg.Egyszer a fürdõszobában bekapcsolva hagytam amíg fürödtem nagy lett a pára, nem lett semmi baja

Nagyon göndör a hajam, ha megmosom megvárom míg magától megszárad majd kivasalom egy Bellissima ultra slim-nevű hajvasalóval de nem marad egyenes. Vettem egy hajegyenesítő krémet de nem tudom, hogy hogy használjam, vizes vagy száraz hajra?

Mit csináljak hogy egyenes legyen a hajam? Más hajvasalót válasszak? Vagy mit tegyek rá?

Legjobb válasz: fésûvel és hajszárítóval szárítsd meg alapból, de elõtte rakd rá a krémet, azokat mindig nedves hajra kell rakni. majd utána vasald meg, ha magától szárad, akkor felveszi a hajad a göndör állapotot és nagyon nehezen lehet majd vasalni,a hajszárító meg "betöri" a hullámokat

fésûvel és hajszárítóval szárítsd meg alapból, de elõtte rakd rá a krémet, azokat mindig nedves hajra kell rakni. majd utána vasald meg, ha magától szárad, akkor felveszi a hajad a göndör állapotot és nagyon nehezen lehet majd vasalni, a hajszárító meg "betöri" a hullámokat
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM! ISTEN VAGY:DDDDDD
A nedves hajat nem ajánlott vasalni. Lehet, hogy hatékonyabb, de jól tönkre is vágja a hajat. Nem tudom kérdezõ, hány éves vagy, de vagy megbarátkozol a hajad természetével, vagy elmész egy megfelelõ szalonba és tartós hajegyenesítést kérsz (ez több tízezer forint, viszont nem kell naponta gyilkolnod a hajadat).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!