Találatok a következő kifejezésre: Ha hajnali kelek (15 db)

Jó dolog az ha korán kelünk, mondjuk hajnal 6-kor és akkor hosszúak lesznek a napjaink?

Legjobb válasz: Én mindig így csinálom! Ha véletlenül mondjuk 9 óra után kelek,akkor úgy érzem,hogy a nap már el van "cseszve". :)

Én mindig így csinálom! Ha véletlenül mondjuk 9 óra után kelek, akkor úgy érzem, hogy a nap már el van "cseszve". :)
Nálam a kelés pihenõ napokon az 9-10 óra körül van de én hajnali 1 ig fennt is vagyok szóval nekem nincsenek elcseszve a napjaim :D
hamarabb el is fáradsz, ha korán kelsz. nekem a papám mindig 4kor kelt, végigdolgozta az egész napot, és szegény már a híradó alatt elaludt a fotelben. egyébként tényleg más érzés korán kelni, azt az érzetet adja, h hasznosan töltötted el a napot.
Ha délelõtt kelek, nekem is kicsit olyan érzésem van, hogy ez a nap hoszabb, többminden belefér. Mondjuk valószínûleg azért, mert éjfél elõtt úgysem tudok aludni szóval tényleg hosszabb :P Évente max 2x fordul elõ, hogy éjfél elõtt alszom, a koránkelés sajna annál többször :)

Hajnalban kel a fiam, fél 5 tájban (7 hónapos) megszokásból, v tényleg éhes? Nem erősitem a rosszat, ha megetetem?

igy mindig a "jóra" kel fel.utána rögtön visszaalszik.próbáltam altatgatni,teát,vizet kináltam,beraktam magam mellé,ott is hagytam,h magát altassa.mikor fog 6ig aludni?

Legjobb válasz: Ha szerencséd van akkor hamarosan , ha nincs akkor 3 évesen sem!

Ha szerencséd van akkor hamarosan , ha nincs akkor 3 évesen sem!
Lehet éhes simán. Amúgy elárulnám, hogy az én 7 hónapos fiam legalább 4x kel a fogzás miatt fél 5-ig, úgyhogy tedd össze a két kezed és adj hálát a fiadnak :-)
A kérdező hozzászólása: az enyémnek még nincs foga-bár nagyon fogzik.de akkor késõbb is felébred, mert megszokta?? ne etessem?
Szerintem jól csinálod, halgass az ösztöneidre. Ja, a második válaszoló voltam :-)

Ha hajnali 3:15-kor kelek fel egy hétig, a reggeli mikor legyen?

Legjobb válasz: Próbáld elosztani egyenletesen a 3 étkezést, a lefekvési idõdhöz viszonyítottan.

Próbáld elosztani egyenletesen a 3 étkezést, a lefekvési idõdhöz viszonyítottan.
ezt neked kell beosztanod, csak arra ügyelj, hogy hagyj idõt a gyomrodnak kiürülni két étkezés között


Egy yorkit rá lehet szoktatni arra hogy ne keljen mindig hajnalban? Mert nagyon korán kel meg ha valaki felkel a családban kel ő is. Az a baj hogy fizikailag kicsit elfáradtam a sok össze vissza keléstől mert még nem szobatiszta és mennem kell utána.

És miért szeretnek a takaró alatt aludni a yorkik?

Legjobb válasz: Neked yorkid van vagy kutyád? Minden kutyát rá lehet szoktatni mindenre és minden kutyát le lehet szoktatni mindenrõl, ha KUTYAKÉNT kezelik! Ha te csicskaként pattansz a KUTYÁD minden nyafogására, akkor ne is csodálkozz, hogy szépen az alázatos rabszolgájává fog tenni téged! Olvass el egy pár könyvet és vonatkoztass el attól, hogy õ yorki. NEM yorki, hanem KUTYA! Tessék egy jó könyv, ebbõl sok mindenre rájössz, többek közt a problémádra is választ kapsz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Neked yorkid van vagy kutyád? Minden kutyát rá lehet szoktatni mindenre és minden kutyát le lehet szoktatni mindenrõl, ha KUTYAKÉNT kezelik! Ha te csicskaként pattansz a KUTYÁD minden nyafogására, akkor ne is csodálkozz, hogy szépen az alázatos rabszolgájává fog tenni téged! Olvass el egy pár könyvet és vonatkoztass el attól, hogy õ yorki. NEM yorki, hanem KUTYA! Tessék egy jó könyv, ebbõl sok mindenre rájössz, többek közt a problémádra is választ kapsz: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kutya reggel ürít. Szokja meg, hogy nem mindig õ van központban
na am nekem is yorkim van. Miért szeretnek takaró alatt aludni jó kérdés...szerintem szeretnek elbújni az enyém is takaró alatt rögtön lefekszik és alszik...:) Hajnali keléssel nekünk is voltak problémáink amikor még nem volt szobatiszta. Most már az így csak néha-néha kell fell fõleg akkor amikor telihold van.
ajándékozd el -.-"
A kérdező hozzászólása: Én szeretem ezt a kutyust nem azért vettem hogy elajándékozzam...csak még szoknom kell hogy korán kelek hozzá.

Nem baj, ha este a kiságyban alszik el a babám, de hajnalban amikor nyügösködik akkor magam mellé veszem és ott is marad, amíg fel nem kelünk?

Ott ugyanis már nem nyügösködik.

Legjobb válasz: Én ugyanezt csináltam, este simán lefektettem a kiságyába, de éjszaka, ha felsírt és nem tudott visszaaludni, akkor magam mellé vettem, sõt még cicit is adtam neki (pedig már tejem nem volt) cumi gyanánt, és így aludtunk tovább. Mostmár a cicit nem igényli, és egyre ritkábban igényli, hogy vegyem magam mellé. Most 10 hónapos. Úgyhogy az én tapasztalatom az, hogy nem baj, sõt lehet, hogy nagyobb kárt teszel azzal, ha erõszakkal a kiságyban akarod tartani. Õ még olyan pici, és csak Te vagy neki, aki igazán biztos pont, aki mellett megnyugszik. Szerintem borzasztóan érezheti magát egy baba, ha a sírására nem reagálsz kellõ odaadással, szeretettel. Persze tudom, hogy mások ennek az ellenkezõjét állítják. Én mindenesetre ezt tapasztaltam.

Én ugyanezt csináltam, este simán lefektettem a kiságyába, de éjszaka, ha felsírt és nem tudott visszaaludni, akkor magam mellé vettem, sõt még cicit is adtam neki (pedig már tejem nem volt) cumi gyanánt, és így aludtunk tovább. Mostmár a cicit nem igényli, és egyre ritkábban igényli, hogy vegyem magam mellé. Most 10 hónapos. Úgyhogy az én tapasztalatom az, hogy nem baj, sõt lehet, hogy nagyobb kárt teszel azzal, ha erõszakkal a kiságyban akarod tartani. Õ még olyan pici, és csak Te vagy neki, aki igazán biztos pont, aki mellett megnyugszik. Szerintem borzasztóan érezheti magát egy baba, ha a sírására nem reagálsz kellõ odaadással, szeretettel. Persze tudom, hogy mások ennek az ellenkezõjét állítják. Én mindenesetre ezt tapasztaltam.
Én egy dologban voltam biztos, hogy a gyerek soha nem fog a szülõi ágyban aludni. Hát nem így lett! Újszülött korától 4 hónapos koráig átaludta a kisfiam az éjszakát, csak hajnalban szopizott.Aztán történt valami, és egyre többször ébredt éjszaka, sokan gyanakodtak arra, hogy kevés a tejem, de én tudtam, hogy nem, mert szépen fejlõdött, és bár kellett neki a cici, de gyakorlatilag csak a szájában tartotta. Aztán egyre késõbb aludt el, egyre többször kelt, és én soha nem hagytam sírni, hanem, hogy tartsam az elvem, kiültem vele egy kicsit a fotelbe ékjszaka, de ez is egyre hosszabbodott. Mégenm néhány hét napi több óra fotelben alvás után azt mondtam, na ezt már nem. Találtunk egy köztes megoldást: leszereltük a kiságy egyik oldalát, és az ágyunkhoz csatlakoztattuk, így amikor éjjel felébred, már gurul is a cicihez, vagy néha csak egymáshoz bújunk, és kicsit késõbb visszateszem, olyan is van hogy nem. De már nem érdekel, a lényeg, hogy boldog, kiegyensúlyozott kisbaba, és ez a legfontosabb! Egyetr értek az elõttem szólóval, Te vagy neki a mindene, a biztos pont, de az is tuti sokan lesznek, akik majd nem értenek velünk egyet! Üdv: Adri
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, teljesen egyet értek veletek, a továbbiakban is ezt fogom tenni. igazából véleményekre voltam kíváncsi, az ellenzõk érveit is meg fogom érteni, de tényleg csajok miért is kérdeztem ilyet? azért mert olyan sok mindenrõl azt hallja az ember (védõnõ, barátok stb), hogy ezt nem szabad, , azt nem, így csináld, úgy csináld, mintha ez a kis ember egy eszköz lenne és hozzá egy használati útmutató van, ezt az utat kell követni. DE a lényeg elsiklik, hogy azért nem árt azt is nézni, hogy nekik mi a jó, valóban, ha velem szeret aludni, akkor aludjon velem és kész, vélhetõen késõbb sok szeretettel le lehet majd errõl is szoktatni. jól gondolom ezeket a dolgokat?????? tényleg, nem az a lényeg, hogy normális lelkületû, aranyos gyerekek legyenek belõlük? bocsi a hosszú eszmefuttatásért.
A nagy fiam nagyon rossz alvó volt és azért szokott mellém mert már annyira zombi voltam hogy azt mondtam feladom az elveket, nem törõdöm a megjegyzésekkel, csak aludhassak végre. Az én tapasztalatom az hogy leszokik majd magától az együtt alvásról! 8 éves koráig velem aludt, aztán egyik napról a másikra úgy döntött, hogy kényelmeseb neki egyedül! A kicsivel most ott járok ahol te ha nagyon nyûgös mellettem marad amúgy a kiságyban alszik, aztán majd meglátjuk mi sül ki belõle! Olyan gyorsan elszállnak ezek az évek, eljön majd az az idõ amikor már nem igényli ennyire a közelségünket (tapasztalat)! Szerintem használjuk ki amíg lehet!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak. annyira igazad van!

Egy hete kezdtem hőmérőzni, általában reggel 8 körül mérem, viszont, ha dolgozni megyek, (folyamatos munkarend, 2 munka, 2 pihenő) gyakran kelek hajnalban fél 4 és 5 óra között. Ezeken a napokon is korrekt hőt mutat a lázmérő?

Legjobb válasz: Szia! Úgy tudom, közel egy idöben (1-2 óra eltérés) kell mérni, hogy láss is valamit. Én egy idöben még hétvégén is 6 -kor keltem ( egyébként 5-kor), hogy mérjem. Nem kell kimászni az ágyból, utána alhatsz tovább! Fontos az is, hogy ha 3-4 óránál kevesebbet alszol, ez is befolyásolja a pontosságot. Sok sikert!

Szia! Úgy tudom, közel egy idöben (1-2 óra eltérés) kell mérni, hogy láss is valamit. Én egy idöben még hétvégén is 6 -kor keltem ( egyébként 5-kor), hogy mérjem. Nem kell kimászni az ágyból, utána alhatsz tovább! Fontos az is, hogy ha 3-4 óránál kevesebbet alszol, ez is befolyásolja a pontosságot. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nektek bevált a hõmérõzés? Esetleg már baba is van? :)
Szia! Az elsö válaszoló vagyok. Most várom a második babámat. A második elött egy jó évet höméröztem, s mivel késön volt a tüszörepedésem, így pár homeos szert illetve teát is kipróbáltam. Sok sikert neked is!

Mit csináljak? Este leteszem 8-9 körül hasra el is alszik, hajnal 4-5 körül kel. Viszont ha éjfél körül megfordítom, vagy hanyatt teszem le akkor 2-3 óránként fent van.

Mennyire veszélyes hason neki éjszaka?

Legjobb válasz: Bennem is volt félelem, mikor letettem a fiamat, õ is hason aludt. Hidd el, bárki bármilyen választ írjon, benned lesz, hogy csak nehogy baj legyen. Ilyen az anyai természet. Próbálkozz oldalra fektetni és megtámasztani a hátát, hátha úgy is jól alszik. Ha nem jön be a bal oldal, próbáld meg a jobbat. Én ezt tettem. Nem mondom, hogy mindig bejött, de azért voltak nyugodtabb éjszakáim. Nem tudom, hogy mennyire hasznos a légzésfigyelõ, mert gondolom még pici a babád, jó pár éve még nem nagyon lehetett kapni. Nézz utána, lehet, hogy jó lenne és nyugodtabban tudnál pihenni!

Bennem is volt félelem, mikor letettem a fiamat, õ is hason aludt. Hidd el, bárki bármilyen választ írjon, benned lesz, hogy csak nehogy baj legyen. Ilyen az anyai természet. Próbálkozz oldalra fektetni és megtámasztani a hátát, hátha úgy is jól alszik. Ha nem jön be a bal oldal, próbáld meg a jobbat. Én ezt tettem. Nem mondom, hogy mindig bejött, de azért voltak nyugodtabb éjszakáim. Nem tudom, hogy mennyire hasznos a légzésfigyelõ, mert gondolom még pici a babád, jó pár éve még nem nagyon lehetett kapni. Nézz utána, lehet, hogy jó lenne és nyugodtabban tudnál pihenni!
NYugodtan alhat hason. Többször okoz bajt, a bukásos fulladás, mint a bölcsõhalál. Kérdezz utána a védõnõnél, majd meglátod.
Én 1 hónapos kora óta hason altatom a lányom, nem is tud hanyatt aludni:-) nyugodtan tedd hasra, én is azért tettem így, mert hanyatt felkeltette magát a kapálózásával. A légzésfigyelõt meg állíthatod nem ilyen érzékeny állapotra, akkor talán jó lesz.-) 4, 5 hós kislányos
Én is hason altattam(altatom), mindkét gyerekemet. Nincs légzésfigyelõnk se. A kisfiam elsõ perctõl a gyerekszobába alszik. És egészséges mindkettõ! Nagyon sokan írtok itt a bölcsõhalálról, nekem annak idején mikor a lányom volt pici, még a védõnõ sem szólt róla. Minden anyuka aggódik a gyerekéért, ez természetes. De nem lehet állandó rettegésben élni! Nyugodtan altasd úgy, ahogy neki jó! 6 éves, és 10 hónapos gyerekek anyukája.
Nekem születésétõl kezdve hason alszik a babám a kórházba a csecsemõsök mondták, hogy így altassam, ha netán hány akkor így kevesebb az esélye, hogy megfullad. Azóta is hason alszik el.
Ne tegyétek el, hanem állítsatok az érzékenységén!Nagyon hasznos szerkezet, és ÉLETET MENTHET!Az én kisfiam 5 hós, és mivel van légzésfigyelõnk hagyom, h hason aludjon(mert így szeret aludni)teljesen nyugodt vagyok.Biztos õ is hason szeret(ne)aludni, csak mivel megfordítod nem igazán kényelmes neki.
A kérdező hozzászólása: :) 11 hetes. Kölcsönöztünk neki 3 hónapra, az elsõ éjsza után vissz tettem a dobozba, ugyanis ha köhögtünk, vagy akármi nesz volt, lvegõ mozgás a szobában rögtön beriasztott :( De köszönöm kipróbálom.
Szia! kislányom születése óta hason alszik, mivel háton és oldalt max. 20 perc alvás és fent volt viszont hason órákig alszik. A mai napig így alszik jóízûen és nincs semmi probléma, 5 hónapos már. Nekem azt mondta a védõnõm h olyan nincs h egyik percrõl a másikra meghal a baba , ugyan is vannak elõjelek, nehezebb légzés, szapora pulzus, túlzott aluszékonyság, Persze természetes h az ember aggódik a pici babácskáért, de állítólag ma már oda figyeléssel megelõzhetõ.
Elõzõ válaszadó vagyok és nekem is azt mondta a védõnõ h nyugodtan alhat hasson a babácska! üdv.5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! Köszi lányok, akkor nem piszkálom éjfélkor a megfordítással! Jó babázást mindenkinek!

3 honapos kislanyom 2x kel ejszaka szopizni. Hajnali 5kor amikor eszik nem hajlando visszaaludni. Nem is volna baj de sir ha nem beszelek hozza, ezert en mar nagyon faradt vagyok. Hogyan tudnam visszaaltatni meg legalabb 2 orat?

Legjobb válasz: Eleget eszik ilyenkor? Mert lehet, hogy még éhes és enni kér. Próbáld meg egy picit felemelni, megbüfiztetni, aztán tedd vissza cicire, hátha még jólesne neki pár korty. Esetleg cseréld ki a pelusát. Az én lányom néha csupán attól megnyugszik, hogy átcsomagolom. Ez még olyankor is beválik, ha egyébként tiszta a pelus. Kibontom, visszacsomagolom és már jól is érzi magát.

Eleget eszik ilyenkor? Mert lehet, hogy még éhes és enni kér. Próbáld meg egy picit felemelni, megbüfiztetni, aztán tedd vissza cicire, hátha még jólesne neki pár korty. Esetleg cseréld ki a pelusát. Az én lányom néha csupán attól megnyugszik, hogy átcsomagolom. Ez még olyankor is beválik, ha egyébként tiszta a pelus. Kibontom, visszacsomagolom és már jól is érzi magát.
Persze , mert õ a mamával akar lenni, és nem egyedül, bújjatok össze kicsit hátha az ágyadban elalszik.Bár megjegyzem nálunk is ez a helyzet, én megetetem, tiszta pelus, átöltöztetem nappalisba, mert már õ sem akar ellaudni, úgy csinálok, mintha rendesen reggel lenne, aztán egyszercsak elalszik, igaz sokat a kiságyba visszarakom közben, és beszélek hozzá, mozgolódok körülötte.Sajnos az én manóm ilyen koránkelõ.14 hetes
Az én lányom is ilyen. Azzal tudsz esetleg manipulálni, h megpróbálod késõbb lerakni este.Hátha reggel fáradtabb lesz.
A kisfiam 8 hós, és dettó ugyanezt csinálja... Egyszerûen csak játszani akar... :S Én meg olyan vagyok mint egy zombi... Én azt szoktam csinálni, hogy ha délután elalszik, én is lepihenek. Így már hozzászoktam a hajnali keléshez. Reménykedem, hogy egyszer csak megváltozik... Kamaszkorban pedig majd azért küzdünk, hogy ne délután 2 kor keljen már fel, hanem egy kicsit hamarabb... :)
Lehet, hogy kialudta az esti adagját, azért nem alszik vissza. Amit tehetsz szerintem: próbálj meg este akkor lefeküdni, amikor a kislányod, akkor ki tudod talán aludni magad. Ha tudod, mikor szokott napközben egy nagyobbat aludni, akkor aludj te is, vagy legalábbis feküdj le pihenni. Mikor szokott este elaludni a kislányod? Mióta nem alszik vissza hajnali 5 után?
Rakd oda magad mellé az ágyba, és aludjatok reggelig együtt. Így mindketten tudtok aludni egy jót. Akkor majd ott megnyugszik mert érzi a jelenlétedet, és te is tudsz pihenni.
Lefektetik majd késõbb megeszi az ebédet, nálunk így volt.
Lefektetik aludni. Nem fogják kínozni, hogy katonásan betartsa a szabályokat. Amikor beviszed reggel, szólsz, hogy nagyon korán ébredt, lehet délelõtt le kell tenni aludni.

Minden tőlem telhetőt megteszek a munkahelyemen, napi 9-11 órát dolgozom, hajnali fél5kor kelek, sose kések, késő estig bent vagyok mégsem érem utol magam. Mi van, ha kirúgnak mindezek ellenére?

Sajnos egy elég érdekesen m?köd? cégnél dolgozom, nem a jó értelemben. Miután több kolléga is felmondott és nem vettek fel mást, kett?nkre maradt a munka és nem gy?zzük. Ami nekem még plusz nehézség, hogy kaptunk pár hónapja egy új f?nök asszonyt és mondván hogy én fiatal vagyok és értek a fuvarszervezéshez, olyan plusz feladatokkal dob meg, amit képtelenség teljesíteni. A napi feladataim elvégzése mellett, ami ugye az emberhiány miatt még több, még csináljam az ? feladatait is. Még megérteném, de képtelen vagyok betartani és ennek a n?nek hiába magyaráz el az ember bármit, képtelenség vele d?l?re jutni. Mivel nem tudok enni az idegt?l, hányok, megy a hasam és alig tudok aludni, mert kés? este érek haza, foglalkozzam a családommal, a barátommal, és kelek 4körül, fizikailag se bírom már. Több, mint két éve vagyok ennél a cégnél, de sose voltam még ennyire elkeseredve :( Mi van, ha azt mondják, hogy sz*r vagyok és elküldenek? Hova fogok kelleni utána?? Nem lesz referencám sem... keresek esténként más állást, de hát télen ez eléggé halott ügy. Mit tennétek a helyemben? Szerintetek én nem vagyok elég jó munkaer?? 23L

Legjobb válasz: Válts! Kirúgni nem fognak, mert az újnak idõ mire betanul, de a helyedben mennék. Én hasonló szituban voltam, bár az én fõnökeim nomrálisak voltak, csak a fizú emelésem nem rajtuk múlt. Egyik nap bepöccentem, találtam melót és eljöttem. Persze akkor már volt habos torta, meg ilyen-olyan emelés, de mondtam késõ. Hülyére dolgoztam magam, mások helyett. Vigasztal az, hogy azóta senkit se találtak a helyemre. :D Mondjuk én nem kerestem szarul 250 nettó, csak az tudás, amit én birtoklók, olyan havi félmillió körül van. A másik cégnél sokkal jobban keresek, és a hétvégéim szabadok. Kell ennél jobb?

Válts! Kirúgni nem fognak, mert az újnak idõ mire betanul, de a helyedben mennék. Én hasonló szituban voltam, bár az én fõnökeim nomrálisak voltak, csak a fizú emelésem nem rajtuk múlt. Egyik nap bepöccentem, találtam melót és eljöttem. Persze akkor már volt habos torta, meg ilyen-olyan emelés, de mondtam késõ. Hülyére dolgoztam magam, mások helyett. Vigasztal az, hogy azóta senkit se találtak a helyemre. :D Mondjuk én nem kerestem szarul 250 nettó, csak az tudás, amit én birtoklók, olyan havi félmillió körül van. A másik cégnél sokkal jobban keresek, és a hétvégéim szabadok. Kell ennél jobb?
És mennyi korpár virítanak ezért?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy próba lenne, de most lelkileg nem tudnám elviselni, ha kiderülne, hogy mégsem illünk össze... most egyszerûen összeomlanék ettõl. Lehet szánalmas, lehet gyengeség, de ez van.
Hát kérdezõ pedig mást nem tehetsz, hogy vagy multi vagy külföld. Hidd el, én tudom, nálunk nincsen ilyen megszakadt munkatempó egyáltalán, normális mindenki. Valamit valamiért. Párod is menjen veled ki, vagy ha most nem menne, akkor ez egy jó próbatétel a kapcsolatnak.Barátok kérdése, én erre azt mondom, hogy ettõl nem leszel kiegyensúlyozottabb.Már ma van email, Skype.
A kérdező hozzászólása: Az is a baj egyébként, hogy a kapcsolataim látják kárát lassan az egésznek... a barátimmal ha találkozom, csak ülök csöndben, a barátomat bármennyire is szeretem, nagyon sokszor lecseszem mostanában mert annyira kikészítenek hétközben, hogy hétvégén is a munkán agyalok és akarva akaratlanul rajta csattan a dolog :( és nagyon bánt, nem akarom ezért elveszíteni. Csak érzékenyebb vagyok a szokásosnál... a családom próbál támogatni, de nem tudnak nagyon segíteni ebben.
A kérdező hozzászólása: Külföldre most nem mennék, mert van párom és elég komoly, de sem õ sem én nem szeretnénk még itt hagyni a családunkat és a barátokat. A nagy multikkal az a baj, hogy nagyon messze vannak az én lakhelyemrõl és kocsi meg nincs (mert teszem hozzá semmi pénzért vagyok itt... kiderült, hogy kb, annyit keresek, mint a termelésben az emberek). Szóval nekem a tömegközlekedést is néznem kell. Egyébként logisztika-szállítmányozást végeztem, ilyen két éves felsõfokú képzés. De ha nem ebben a szakmában fogok megöregedni, hát nem megyek fejjel a falnak...
KEdves Kérdezõ. Elõször is mi a szakmád?Miben vagy otthon? Esetleg miért nem próbálsz meg jelentkezni nagy multihoz? Beszélsz angolul, németül ez hibátlan, nem sok ember mondhatja ezt el. Vagy akár külföld?
Egy barátnõm pont olyan mint te. Látástól vakulásig dolgozik egy olyan helyen, ahol nem becsülik meg és túlterhelik. Szerintem ne önmagadban keresd a hibát! Bárki összeroppanna ekkora súly alatt! Te még nem roppantál össze, de ne várd meg! Nagyon nehéz manapság új állást találni, de semmiképp nem éri meg tönkretenni magad miatta! Fõleg nem ilyen fiatalon! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, de mire mást találok, megõrülök :( Pedig keresek ezerrel...
Gondolkozz el azon, hogy azért élsz-e, hogy dolgozz, vagy azért dolgozol, hogy élj... Ha a válasz az utóbbi, akkor már tudod is mit kell tenned :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot! Keresek én, beszélek angolul, németül, csak az excel nem megy annyira...minden más oké. Félek, hogy nem találok mást... van félretett pénzem, már azon is agyaltam, hogy idõ elõtt felmondok :( tudom, gyávaság...
A kérdező hozzászólása: 110.000


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!