Találatok a következő kifejezésre: Ha hajlamos a (52 db)

Ha hajlamos a baba a besárgulásra az hány nap alatt jelentkezhet?

3naposak vagyunk. Eddig nem nagyon volt még tejem. Besárgulhat még a baba?

Legjobb válasz: A fiam pont 3. vagy 4. napon sárgult be,így még plusz 3 napot maradnunk kellett. Kb mostanában fog belövellni rendesen a tejed és ne aggódj,ha sárga is lesz a babád,egy kis kékfény majd helyreteszi :)

A fiam pont 3. vagy 4. napon sárgult be, így még plusz 3 napot maradnunk kellett. Kb mostanában fog belövellni rendesen a tejed és ne aggódj, ha sárga is lesz a babád, egy kis kékfény majd helyreteszi :)
Nekem is a 4. napon sárgult be a kislányom, pedig a kórházból sárgaság nélkül jöttünk haza. Sokat szoptattam, pár nap alatt helyrejött a dolog.
Nekem a 3. nap besárgult de a 4. nap ugyanúgy haza is jöhettünk, nem kellett külön kezelés.
Az én kislányom is a 3. napon sárgult be, de másnap hazajöhettünk. A tejem itthon indult be igazából, és gyorsan lement a sárgaság.
4ik napon sárgult be a lányom (másnap jöhettünk volna haza)egy hetet húztunk rá, 3 szor kellett a kékfény alá tenni, pedig szépen evett (70ml-ket).
4.nap reggel sárgult be. Hat órát szolizott. Olyan egy hónapos koráig látszódott még, fõleg a szemén : ) Nem nagy ügy! Ne aggódj! Ki lehet bírni azt a kis idõt az inkubátorban.

Miert erolteti a VW meg mindig a PD TDI motort ha hajlamos a megmenesre? Ha egy jo Dizel VW szeretnel, csak pdtdi-t kapsz?

vagy nekik mind1 csak foggyon az auto, a javitasbol is hasznot huznak? nem szamit a hirnev a megbizhatosag?

Legjobb válasz: Nem erõltetik a PD TDI-t: már jó pár éve csak common-rail dízeleket gyártanak. Egyébként meg a PD-kbõl is volt megbízható és kevésbé megbízható motorváltozat, az itthoni ridegtartás (elmulasztott olajcserék, késve cserélt vezérmûszíj, Ukrajnából "okosba" szerzett mocskos gázolaj, hidegen padlózás) és az aranykezû chiptuningoló kóklerek pedig a megbízható PD-kbõl is katasztrófát varázsoltak.

Nem erõltetik a PD TDI-t: már jó pár éve csak common-rail dízeleket gyártanak. Egyébként meg a PD-kbõl is volt megbízható és kevésbé megbízható motorváltozat, az itthoni ridegtartás (elmulasztott olajcserék, késve cserélt vezérmûszíj, Ukrajnából "okosba" szerzett mocskos gázolaj, hidegen padlózás) és az aranykezû chiptuningoló kóklerek pedig a megbízható PD-kbõl is katasztrófát varázsoltak.
A kérdező hozzászólása: en meg nem lattam a vw motorkinalataban comain rail rendszerult vagyis 2.0 literes motor eseten ha passatot/golf/tiguan/touran-t vennek mindegyik nagyobb dizel motor pd-tdi amugy en az automat mindig idoben viszem szervizelesre, tuningot nem hasznalok, olcso uzemanyagot, akkor meguszhatom a Pd motrot is gond nelkul? es ha nemetbol szerzem be az autot, ott azert gondolom idoben szervizelik az autokat
Az újabb VW-k már kivétel nélkül CR-ek, a PD idõszaknak vége. A 2.0 pdtdi szart nem ér, egyedül az 1.9 pdtdi-t szabad megvenni. Bár véleményem szerint egyiket sem, mert borzalmasan túl vannak árazva a nevük miatt.
A kérdező hozzászólása: melyik evben tertek at a CR-re?
Ha jó tudom akkor 2008-ban jelent meg a common rail vw motor.
nagyjából ekkor, 2007 körül tértek át, ugyanúgy 140 és 170 lóerõs változatban készül a CR TDI, mint a néhány évvel korábbi PD TDI-k... http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/passat/volkswagen..
Hát elég sokáig (2008) kitartottak ezekkel a orosz rulettes motorokkal. Tál bablevest nem ér amúgy a PDTDI.

Ha hajlamos vagyok a csikokra, akkor kenhetem magam bármilyen csodaszerrel?

Hetek óta kenegetem,és már a csípömön van pár! Rossmannos cucc,talán egy drágább hatásosabb lenne?

Legjobb válasz: Nem sok értelme van. Ha hajlamos vagy azok jönnek.

Nem sok értelme van. Ha hajlamos vagy azok jönnek.
Hidd el, hogy ez egy nagyon jó marketing fogás, nem több. Ha hajlamod van rá, nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Nekem is kijöttek fõleg az utolsó hónapban, de azért szépen elhalványodtak fokozatosan. Azt mondják, hogy 1-2 év kell a szülés után. Ez legyen tényleg a legkisebb gond. Problémamentes szülést kívánok!
Nem sok értelme van a kenõcsöknek Ez inkább genetikai kérdés. Nálam a combjaim voltak csíkosak az elsõ terhességem során. Szerencsére a második gyermeknél már nem jöttek elõ. Véleményem az, hogy nem sok értelme van a kenegetésnek.
Én már a 24. héten elkezdtem "csíkozódni", pedig kentem / kenem most is, de egyre csíkosabb. Nem is nagyon értem, mert Anyának egyáltalán nem volt csíkos.
Szerintem próbáld meg az olívaolajat fürdés után, és esetleg reggel is ha nem mész sehova.Nekem ezt tanácsolták.elvileg jobb, mint bármelyik kozmetikum
Szia! Nálam szerintem használ a krémezés. Én kamaszként eléggé túlsúlyos voltam (90kiló/164 cm)és nagyon sok ilyen csíkom lett, kettõ a hasamon is. Mióta lefogytam, szépen elhalványodtak. Szerintem a derékkörméretem akkor sem volt nagyobb a mostaninál vagy kb. akkora (93cm), de most még a meglévõk sem pirosodtak be, mint annak idején. A védõnõ épp ma mondta, hogy milyen szép, hogy nem is csíkosodom. Szóval azért nem árthat a kenegetés, akár olajjal, akár spec. krémmel.
4. vagyok, én az elejétõl kezdve olívaolajjal kentem (ki is borult az ágyra:(, most meg már mindennel, de hiába.

Miről lehet észre venni ha egy lány hajlamos a megcsalásra? Mi utalhat arra hogy könnyen elcsábul?

Legjobb válasz: hááát ezt most így nehéz lenne megfogalmazni, de jobb esetben 15 perc beszélgetés után meg tudod ezt mondani valakirõl

hááát ezt most így nehéz lenne megfogalmazni, de jobb esetben 15 perc beszélgetés után meg tudod ezt mondani valakirõl
A kérdező hozzászólása: ma 14:34 jó te mirõl mondanád meg?
Hogy más az értékrendje, mint egy hûséges típusnak
Minimum 10 pasi van az msn partnerlistáján, akikkel rendszeresen tartja is a kapcsolatot... Nem vicc, ebbõl tényleg sok következtetést levonhatsz!
Mindegyik ilyen, csak van aki már egy széles mosolyra szétteszi a lábát, van aki egy kigyúrt testre és van, aki egy drágább kocsira.

Miről lehet észre venni ha egy lány hajlamos a megcsalásra? Mi utalhat arra hogy könnyen elcsábul?

.

Legjobb válasz: Alamuszi nyuszi... Szerintem, aki sunyiskodik. Én pl elég beszédes vagyok, fõleg fiú haverjaim vannak, mert velük értem meg magam. De sose csaltam meg senkit. Ellenben, aki csendesebb, szerénykedik, megjátsza, hogy õ nem olyan, na az fog megcsalni.

Alamuszi nyuszi... Szerintem, aki sunyiskodik. Én pl elég beszédes vagyok, fõleg fiú haverjaim vannak, mert velük értem meg magam. De sose csaltam meg senkit. Ellenben, aki csendesebb, szerénykedik, megjátsza, hogy õ nem olyan, na az fog megcsalni.
elsõ.. jó nagy h*lyeséget írtál.. a csendesebb lányok megbízhatóbbak, mint azok, akik minden hétvégén elmennek bulizni, meg van egy rakat fiú "barátjuk".. x)
Pontosan ahogy az elõzõ válaszoló mondta. Én nekem a volt barátnõm szinte már verseket írt arról mennyire imád, én vagyok neki mindene, és hogy gyerekeket szeretne tõlem meg házasságot. És egyik napon hopp lebuktattam hogy töményen félre kefél, õ meg szépen megjátszotta magát, még édesanyám elõtt is elõadta magát. Szakítottam vele és rá 2 hétre már volt is bele való, ennyit az õ hatalmas szerelmérõl szóval vigyázz azokkal a lányokkal akik szexmániások és szerények :D Persze szerintem erre konkrét dolgok nincsenek mi alapján lehet észrevenni hisz egyéniség függõ, de én az új kapcsolataimban mindig ezeket figyelem.
Én csendes és visszahúzódó vagyok, és nem csak megjátszom a hûséget. Szerintem nem tudod azt elõre kiszámítani, hogy ki fog megcsalni, hacsak nem tudsz valami olyat a múltjából. De az is csak találgatás.
Elõzõ jól mondtad, valóban nem lehet észre venni könnyen. Hagyatkozz a megérzéseidre, engem sosem vertek át.
Minden nõ hajlamos rá, tekintve, hogy ez nem a nõ döntése. Ugyanis minden nõt meg lehet dugni. Függetlenül attól, hogy van kapcsolata vagy nincs.
Mac, ezt fejtsd már ki bõvebben! Egyrészt nem értem, miért ne lenne az õ döntése. Másrészt a minden nõt meg lehet dugni-t sem értem, elvileg nem megy az olyan simán.
5ös: lehet, hogy nem tudsz róla :) 6os: csak akkor, ha sok a pénzed, és fizetsz érte.

Ha hajlamos vagyok a herpeszre tuti ki fog jönni ha orálisan elégítem ki a barátom?

Elég sokszor van ugyanis herpeszem a számon és félek hogy ha megpróbálnám akkor tuti kijönne megint. Nemrég ugyanis nagyon durván kijött az egész alsó ajakomon és nem is tudom mit?l.

Legjobb válasz: probáld ki és utána tudni fogod ehez nem tudnék jobb választ adni bocsi:S és ha tudod anyiszor csinálhatod amenyiszr akarod(vagy nem)

probáld ki és utána tudni fogod ehez nem tudnék jobb választ adni bocsi:S és ha tudod anyiszor csinálhatod amenyiszr akarod(vagy nem)
Szerintem nincs összefüggés az orál és a herpesz között, mármint hogy attól jönne ki. Max annyi, ha a párod herpeszes, akkor elkapod, vagy ha te vagy az, akkor átadod...
utolsónak: én is szoktam a számon sebes lenni, és habár sok mindentõl kijöhet, azért átadni csak akkor tudod, ha éppen kijött. Olyan, mint bármilyen más betegség. Ha nem vagy beteg, nem is fertõzöl. Nem hallottam még ilyenrõl, h az orális szextõl biztosan kijön a seb. Max ha neki is van vmi problémája ott. 22/L
Nem függ össze az orális szex és herpesz megjelenése. Én is hajlamos vagyok rá, és ha picit is gyengül az immunrendszerem, azonnal kijön egy herpesz a szám bal sarkában. Mikor orálisan elégítettem ki a barátomat sose jött ki, pedig elõfordult/elõfordul elég gyakran ;) 20/L
Csak arra vigyázz, hogy ha érzed, hogy jön, akkor kerüld el még a csókot is. Ettõl nem fog jobban kijönni.
A szádon lévõ herpesz nem fog kijönni az orális szex hatására. Ha kijön utána, az nem attól lesz. Viszont az nagyon fontos, hogy ha kijön a herpeszed vagy érzed, hogy ki fog jönni, nem szabad sem csókolózni, sem orálisan szexelni, mert akkor akár a barátod péniszére is átkerülhet. De amikor nincs kint a herpeszed, ettõl nem kell tartanod, az orál szex nem fogja felerõsíteni. Nekem eddig soha nem az orál hatására jött ki.
upsz, bocs, nem olvastam elég figyelmesen. Igen. Ha éppen herpeszes vagy, átadhatod... De vajon a szájon lévõ herpesz átadható a nemi szervre is? :O Az nem két külön fajta? :O
A kérdező hozzászólása: én olvastam egy cikket ami azt írta h a számon is kijöhet konkrétan az orális szex hatására...és ha igen akkor sajna hanyagolni kell a dolgot...:(

Ha hajlamos vagyok a kelloidos sebgyógyulásra, akkor lehet tetoválásom?

Legjobb válasz: Sajnos rossz hírem van nem lehet ,sem tetoválást sem annak késõbbi laseres eltávolítását végeztetni. Kivéve ha nem valódi keloid, mert néha a hypertrophias hegre is rámondják hogy keloid.... A keloid vörös, fénylõ ,viszket, tulnõvekszik az eredeti sebzésen, tilos kivágni is mert nagyobb lesz.. injectios kezeléssel valamit javulhat.

Sajnos rossz hírem van nem lehet , sem tetoválást sem annak késõbbi laseres eltávolítását végeztetni. Kivéve ha nem valódi keloid, mert néha a hypertrophias hegre is rámondják hogy keloid.... A keloid vörös, fénylõ , viszket, tulnõvekszik az eredeti sebzésen, tilos kivágni is mert nagyobb lesz.. injectios kezeléssel valamit javulhat.
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy kelloid, mivel mûtét után a 20 centis hegemen jelentkezett és az orvos azonosította. Kérdésem érdeklõdés volt, köszönöm a választ!
Közölni kell a gondozókkal, hogy mi a betegsége a kicsinek, akkor figyelnek rá.
mindenképpen megkell beszélni a gondozókkal.

Ha tömegnövelés a célom és hajlamos vagyok zsírban hizni sajnos. Akkor testsulykilogramonként mennyi fehérje, zsír, szénhidrát kell? Válaszokat elöre kököszönöm.

Legjobb válasz: a fehérje legyen 2g x ttkg. A zsír pedig 1g x ttkg. A ch-t pedig majd be kell lõni úgy, hogy heti max 0,3-0.5 kg tömegnövekedés legyen. Ha ennél több, akkor elveszel a ch-ból 30-50 grammot, ha pedig nem megy a tömegesedés, akkor növeled a ch-t.Kezdésnek legyen 4g x ttkg.

a fehérje legyen 2g x ttkg. A zsír pedig 1g x ttkg. A ch-t pedig majd be kell lõni úgy, hogy heti max 0, 3-0.5 kg tömegnövekedés legyen. Ha ennél több, akkor elveszel a ch-ból 30-50 grammot, ha pedig nem megy a tömegesedés, akkor növeled a ch-t.Kezdésnek legyen 4g x ttkg.
A kérdező hozzászólása: De szerinted hány grammal kezdjem a szénhidrátot.Ja és most az a célom szálkásitok utána tömegnövelés.
Írtam, hogy 4g x ttkg körül legyen kezdésnek. De ha most alacsony ch-n vagy akkor fokozatosan emeld ide.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
4 gramm/tskg jó lesz, én 6 g/tskg chval tömegelek, de ez másnak sok lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!