Találatok a következő kifejezésre: Ha hajfestékkel ki (15 db)

Ha hajfestékkel szőkítem ki a szört nem lesz bajom?

és a maradék festéket hogy lehet leszedni?

Legjobb válasz: Szia! Ne hajfestékkel szõkítsd a sötétebb szõröket a testeden,hanem csak szõkítõporral!Veszel szõkítõport,hozzá 6-9%-os hidrogént.Elõtte krémezd be a bõrödet,mert valószínû csípni fog.Kikevered egy mûanyag tálkában,felkened,úgy hogy teljesen lefedje a szõrt. Kb.10-15 percig hagyod hatni,aztán melegvízzel jó alaposan lemosod.Nem lesz bajod tõle csak szép,észrevehetelen szõke pihéid a bõrödön.Én már vagy 10éve így csinálom.Van úgy többször,hogy kipirosodik a bõröm utána,mert azért csak irritál,de ez legkésõbb 2órán belûl elmúlik. Nekem megmentette a nõi méltóságomat ez a módszer. :-)

Szia! Ne hajfestékkel szõkítsd a sötétebb szõröket a testeden, hanem csak szõkítõporral!Veszel szõkítõport, hozzá 6-9%-os hidrogént.Elõtte krémezd be a bõrödet, mert valószínû csípni fog.Kikevered egy mûanyag tálkában, felkened, úgy hogy teljesen lefedje a szõrt. Kb.10-15 percig hagyod hatni, aztán melegvízzel jó alaposan lemosod.Nem lesz bajod tõle csak szép, észrevehetelen szõke pihéid a bõrödön.Én már vagy 10éve így csinálom.Van úgy többször, hogy kipirosodik a bõröm utána, mert azért csak irritál, de ez legkésõbb 2órán belûl elmúlik. Nekem megmentette a nõi méltóságomat ez a módszer. :-)
egy kérdés: és ezt mennyi idönként kell megismételni?
Figyelem, hogy mikor kezd megint fekete lenni, mert sajnos kopik.-Aztán újra szõkítem. Szerintem mindenkinek más, én hetente vagy kéthetente szoktam csinálni.Mert én jó szõrös fajta vagyok nõ léttemre. Jó a módszer, mert másoknak fel sem tûnik, hogy szõrös vagyok. Az 1.válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen !!remélem nálam is beválik majd!
Ha kiszõkíted, akkor kiszívatod a pigmenteket a szõrbõl, akkor h -h visszabarnul? Akkor a hajnak is visszakéne egy idõ után , nem?

Palette color naturals 600 as világosbarna hajfestéket próbálta már valaki? Nem lesz tõle sárgás a haj, ha kopik ki a színe?

Legjobb válasz: Anyum festette ezzel a haját, leginkább feketének mondanám ami lett belõle, pedig világos szõke hajra festette. Egyébként meg nem kopik, hanem lenõ, mivel ez hajfesték, és ez egy natúr árnyalat.

Anyum festette ezzel a haját, leginkább feketének mondanám ami lett belõle, pedig világos szõke hajra festette. Egyébként meg nem kopik, hanem lenõ, mivel ez hajfesték, és ez egy natúr árnyalat.
A kérdező hozzászólása: Az én szõkitett hajamból kikopnak a festékek, azért irtam. :/
:D Most ez komoly? 12% oxi és szõkítõ. Ha barna akkor más nem fog rajta.
A kérdező hozzászólása: A hajam szõkésbarnás...nem barna.
A citromlé önmagában nagyon savas, ezért kizárólag hígítva szabad alkalmazni a hajadon, arra pedig különösen vigyázz, hogy a lehetõ legkisebb mértékben érintkezzen közvetlenül a fejbõröddel. Egy citromból nagyjából két evõkanál citromlevet lehet kipréselni, ezt keverd el 6 evõkanál vízzel, majd alaposan dörzsöld bele a hajadba. A világosító hatás felgyorsításáért szárítsd meg a hajad hajszárítóval, vagy hagyd a napon megszáradni. Ha alapvetõen száraz a hajad, azt a citromlé tovább száríthatja és töredezettebbé teheti, ha száraz a hajad ez a megoldás önmagában nem ajánlott, de keverheted a citromlevet víz helyett olívaolajjal a kondicionáló hatás kedvéért. Ezeket is használhatod: Kamilla tea, olívaolaj, méz. Remélem segítettem. :DD
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi
C vitaminpor


Az oxy reload kiszedi majd a sötétbarna hajfestéket (24 hajmosásosat, ami amúgy tudom, hogy nem jön ki ennyi után csak ha lenő) az eredetileg sötétszőke/világosbarna hajamból úgy h nem károsítja?

eredeti hajszínem(kb:D) :

Legjobb válasz: szia! én is ki szerettem volna próbálni, de nálunk nem találtam sehol. Megkérdeztem a fodrászom azt mondta, hogy valóban annyira nem károsítja a hajat, de az eredeti hajszíned SOHA nem fogod vele visszakapni és ugyanúgy festegetni kell hogy majd jó pár hónap vagy év múlva lenõjjön. Nekem hátközépig érõ hajam volt ami a sok festéstõl(pedig 3-4 havonta jártam) eléggé kikészült és nagyon töredezett volt, a hajápolók sem segítettek semmit. Így tegnap megszabadultam a hajam nagy részétõl és most vállig érõ hajam van. Igy a sötét résztõl megszabadultam és most növesztgetem le, ha pedig esetleg nagyon csúnya lenne akkor melírozással próbálkozunk. (:

szia! én is ki szerettem volna próbálni, de nálunk nem találtam sehol. Megkérdeztem a fodrászom azt mondta, hogy valóban annyira nem károsítja a hajat, de az eredeti hajszíned SOHA nem fogod vele visszakapni és ugyanúgy festegetni kell hogy majd jó pár hónap vagy év múlva lenõjjön. Nekem hátközépig érõ hajam volt ami a sok festéstõl(pedig 3-4 havonta jártam) eléggé kikészült és nagyon töredezett volt, a hajápolók sem segítettek semmit. Így tegnap megszabadultam a hajam nagy részétõl és most vállig érõ hajam van. Igy a sötét résztõl megszabadultam és most növesztgetem le, ha pedig esetleg nagyon csúnya lenne akkor melírozással próbálkozunk. (:
A kérdező hozzászólása: köszi a választ és sok sikert a hajad helyreállításában!! :) ) még tapasztalatokat várné..ha valaki esetleg..
Hatalmas pacsi, amiért a sötét hajad illusztrálására Kaya Scodelario-t tetted be :) egyébként (hogy ne csak spameljek), a 24 mosásos "hajszínezõ" néven futó nemmondomkiamárkáját cucc tovább tart, mint egy tartós hajfesték. Jó 2 évvel ezelõtt befestettem sötétbarna hajfestékkel a hajam - persze, hogy fekete lett belõle, ami ugyan már rég kikopott volna, ha nem festek rá fél évvel utána ezzel a tartós hajszínezõnek nevezett vacakkal, és bár ez már másfél éve volt, és rengeteget nõtt le, meg hajszínezõztem is rá, stb... még mindig látszik valamennyire. Errõl az oxy cuccról meg most hallok elõször, de remélem, van valami haszna.

Mivel keverjem ki a hajfestéket ha nincs oxidálóm? (vagy színelőhívó, kinek mi)

Van itthon oxi, az nem jó bele? Csak mert nem nagyon szeretném kidobni azt a fél tubus festékkrémet..:(

Legjobb válasz: ha nem ilyen összekutyult egyveleg, hanem hidrogén-peroxid akkor igen. Attól függ, hogy mi a festék márkája. ha sima Palette vagy wellaton akkor igen.

ha nem ilyen összekutyult egyveleg, hanem hidrogén-peroxid akkor igen. Attól függ, hogy mi a festék márkája. ha sima Palette vagy wellaton akkor igen.
hány százalékos oxi? az kell neked?

Milyen reakciot valt ki, ha osszekeverek ketfele szinu hajfesteket?

Akar kulonbozo markaju is, pl. ha a ketto kozti szint szeretnem elerni!

Legjobb válasz: Basszus, én is pont most írtam ki kb. ugyanezt a kérdést:D

Basszus, én is pont most írtam ki kb. ugyanezt a kérdést:D
A kérdező hozzászólása: komolyan? :D en most kezdtem el elmelkedni rajta! belinkeled nekem?
Szia, nekem barátnõm próbálkozik ezzel, két vöröset keverget, szerintem a sötétebbre hasonlít a haja, de lehet világosít rajta.. bár szerintem nem szerencsés keverni õket, inkább keress egy jó árnyalatot!

Ha az eredeti sötétbarna hajamra rákenek kiszõkítõ hajfestéket, akkor mi lesz az eredmény?

Még soha sem volt festve a hajam, és már több éve gondolkozom a világosításán.Legjobban világos barnát esetleg szökés barnát szeretnék. Szerintetek ez lehetséges,ha igen hogyan? Otthon meg lehet csinálni,vagy érdemes fodrászhoz menni? nem szeretnék több ezret rászánni..

Legjobb válasz: Világosítani nem egyszerû, a sötétbarna vörösödik ha szõkíted, ráadásul nem egyforma színû lesz a töve, közepe, vége sem. Bízd jó fodrászra ha sose csináltál ilyet. Mert ha elrontod otthon az jóval többe fog kerülni és a hajad is tönkremegy.

Világosítani nem egyszerû, a sötétbarna vörösödik ha szõkíted, ráadásul nem egyforma színû lesz a töve, közepe, vége sem. Bízd jó fodrászra ha sose csináltál ilyet. Mert ha elrontod otthon az jóval többe fog kerülni és a hajad is tönkremegy.
A kérdező hozzászólása: fodrásznál mennyibe kerül?
Nekem is sötétbarna az eredeti hajszínem, én a londa legvilágosabb szõke árnyalatával festettem be. Rendesen betartottam a hatóidõt, egyenletes szõke (nagyonpici vörös beütéssel) hajszínt kaptam, szép volt csak nekem nem állt jól:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem festett sötétét barna hajam volt, rákentem 2 doboz szõkítõporos hajfestéket (a hossza miatt kellett annyi) de és abba még kevertem +12-es oxit és egy negyed üveg hidrogént. a színe megegyezett vöröses rozsda keveréke volt a végénél, a teteje alatt egy cm-el fekete maradt és a tövei pedig hófehérek voltak. Rá 2 napra ráfestettem még egy szõkítõporos hajfestéket, ekkorra már eléggé elviselhetõ színe lett.. ilyen szõkés vöröses színe lett.: [link] tetszett, de ez nem volt elég.. még egyszer raktunk rá szõkítõporos festéket.. itt már szõke voltam. viszont amikor fel volt kötve a hajam, akkor láthatóak voltak benne a vörös csíkok.. mintha melíroztatva lenne a hajam.. ami csak a világosbarna festés után nem látszott, most pedig újra szõke vagyok, viszont kerülöm a hajvasalást, a hajgöndörítést, a szõkítõporos hajfestékeket, mert a hajamból 20cm leégett, ezért le kellett vágatnom. a hátam közepéig érõ hajamból egy vállveregetõs haj lett. Azt nem tudom, hogy az eredeti hajadat hogy szívja ki.. Szerintem nem lesz annyira gáz, mint az enyém. Sok szerencsét, és ha megcsináltad mindenféleképpen írd le az eredményt:)
Hidd el jobban jársz, ha kicsit többet szánsz rá, de jó eredményt kapsz cserébe. A szõke nagyon kényes árnyalat. Vagy sárgás lesz, vagy vöröses, vagy egyenetlen/foltos...Nem éri meg szerintem otthon próbálkozni ezzel.

Ha középbarna a hajam és befestem szőke hajfestékkel úgy, hogy előtte nem szőkítem ki akkor milyen színe lesz?

Nem változtat a színén? Vagy nagyon furcsa szín jön létre?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy milyen erõs oxyt használsz. Ha 12%-ost,akkor foltos lesz 2-3 árnyalatnyival világosabb foltokkal. DE ez a roncsolás miatt eszedbe se jusson. Ha 9%-os oxyt használsz, akkor ugyanez lesz kb 2 árnyalatnyi foltokkal. Ha 6%-os oxyt, akkor kb 1 árnyalattal.....értelmetlen, szõkíteni kell elõtte!

Attól függ, hogy milyen erõs oxyt használsz. Ha 12%-ost, akkor foltos lesz 2-3 árnyalatnyival világosabb foltokkal. DE ez a roncsolás miatt eszedbe se jusson. Ha 9%-os oxyt használsz, akkor ugyanez lesz kb 2 árnyalatnyi foltokkal. Ha 6%-os oxyt, akkor kb 1 árnyalattal.....értelmetlen, szõkíteni kell elõtte!
Bolti hajfestéknél elêg gáz eredménye lehet...Simán lehet vöröses, vagy sárgás beütése, világosabb max 2 árnyalattal lesz, persze ez festékfüggõ.
1-vagyok....nem a festék fajtájától függ, hanem, hogy a bolti trutyi festéket milyen erõs oxyval adják. Rá van írva a dobozra.

Nektek is csípi a fejbőrötöket a hajfesték miután felkentétek? Ez mitől van, nem bírom a festéket, ettől ki is hullhat a hajam ha továbbra is festem 2-3 havonta?

Legjobb válasz: Ezért jó, ha nem mosod meg festés elõtt pár napig a hajad. Akkor szinte nem is érzõdik. Ha nem bírnád, annak súlyosabb nyomai lennének, amik egyértelmûsítenék ezt, ne aggódj:). Nyugodtan festetheted továbbra is.

Ezért jó, ha nem mosod meg festés elõtt pár napig a hajad. Akkor szinte nem is érzõdik. Ha nem bírnád, annak súlyosabb nyomai lennének, amik egyértelmûsítenék ezt, ne aggódj:) . Nyugodtan festetheted továbbra is.
nekem is csípí, teszi a dolgát az oxi ez csak azt jelenti:) Akkor a legrosszabb ha fodrásznál festetek..Olyan szinten mar, és viszket hogy bekönnyezik tõle a szemem, alig várom hogy lemossuk:/
Nem szabad csípnie, illetve ha annyira rossz, hogy alig bírja ki valaki, érdemes más festéket kipróbálni. Az is lehet, hogy túl erõs az oxidálószer, ami kimarhatja a fejbõrt.

Ha már egyszer érzékenységet tapasztaltam a hajfestékkel kapcsolatban, akkor utána még más márkájút ki lehet próbálni?

Legjobb válasz: Érdemes elõtte a hatóanyagokat összehasonlítani, de én egy fajtánál többel már nem kísérleteznék... ha a második fajtára is érzékenyen reagálsz, nem éri meg, hogy megtudd, vannak-e súlyosabb tünetek...

Érdemes elõtte a hatóanyagokat összehasonlítani, de én egy fajtánál többel már nem kísérleteznék... ha a második fajtára is érzékenyen reagálsz, nem éri meg, hogy megtudd, vannak-e súlyosabb tünetek...
Próbáld ki az ammónia mentes hajfestékeket.
ki lehet próbálni más márkát... ammóniamentes szöveg meg csak habi.. nincs olyan festék amibe ne lenne ammónia... akk nem fogná meg a hajat.. csak kevesebb van benne és van vmi szagelszívó vegyület benne amitõl nem olyan büdös mint a régi hajfestékek..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!