Találatok a következő kifejezésre: Ha hagyományos a 30 (2 db)

Ha hagyományos ultrahangon a 30. hétig, minden egyes alkalommal azt mondták, hogy lány, az mennnyire biztos?

Legjobb válasz: Nekem is a 18.héttöl mondja´k,hogy lány.Söt,hogy 100%.Èn elhiszem.Csak tudja az orvos,hogy mit la´t. 33hetes kismama.

Nekem is a 18.héttöl mondja´k, hogy lány.Söt, hogy 100%.Èn elhiszem.Csak tudja az orvos, hogy mit la´t. 33hetes kismama.
Kb. 60% :-))))
Nekem 2x azt mondták, hogy fiú, 1x pedig azt, hogy lány. Majd 20hét múlva kiderül. :)
emeleten vagytok?
Nem biztos, hogy a parketta alatt van pozdorja, milyen vékonyak azok a parkettacsíkok? Lehet valamifajta régi szalagparketta, mert azt úgy gyártották, hogy valami hordozóanyagra vékony parkettát ragasztottak, és azzal együtt kellett lerakni. jobb helyeken ez persze ezt keresztirányú falécekkel oldották meg, de régi építésû házaknál semmi nem lepne meg.
A kérdező hozzászólása: Na, pont ez az amitöl félek, hogy nem is beton van alatta...
30 éves házon lehet, hogy nem is betonoztak alá, hanem sittet találsz. Legtutibb: ahol nem látszik vagy megteheted: fúrj bele! (azért gondold át: áram elvileg nem, de fûtéscsõ mehet: értelemszerûen abba nem kéne belefúrni)
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd meglátjuk!
Az jutott még eszembe, hogy mivel a pozdorja nem annyira erõs, mint a parketta, lehet, hogy ezért fordítva történt, és a pozdorja lap esett szét, és a beton maradt egyben. (Jó minõségû fa parketta inkább felszedi a betont, de a pozdorja gyengébb anyagában.)
Ha már felpúposodott, akkor nagyjából mindegy. Ha a pozdorja le is volt ragasztva eredetileg, mostanra feltépte a ragasztót, és az önterülõ aljzatkiegyenlítõ egy részét is a betonról. Ha közvetlen betonra volt ragasztva, akkor meg kisebb darabokat a betonból. Attól tartok, csak akkor lesz tökéletes, ha felszeditek az egészet, újra alapoztok önterülõvel, és arra parkettáztok. :| Vannak tapasztalatim púposodott parkettával, ilyen pozdorja-lapos módszert viszont nem láttam még. Vajon mi lehetett az eredeti oka ennek?
A kérdező hozzászólása: A parketta a pozdorjára van ragasztva. De a kérdésem, hogy mi van a pozdorja alatt?? Beton? Mivel a pozdorja felülröl nedvességet kapott (parkettán keresztül) feldagadt, és felnyomta a parkettát. Szeretném felbontani, csak kérdés, hogy mit fogok az elázott pozdorja alatt találni.
Ha a parketta nincs telibe ragasztva a betonhoz, akkor lehet, egyáltalán nincs ott ragasztó. Nem életszerû nekem, hogy pozdorja lapokat ragasztott volna valaki a födémhez, és arra parkettázzon. Ha kopogtatod, hogyan szól?
A kérdező hozzászólása: nem, földszinten!
A kérdező hozzászólása: De, a parketta alatt tutti pozdorja van, mert mint irtam, a parketta feljött, mivel a pozdorja megszivta magát vizzel, és feldagagt, evvel felnyomva a felette lévö parkettát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!