Találatok a következő kifejezésre: Ha hagyományos a (116 db)

Mi a kérdés?
A kérdező hozzászólása: van egy telefon pl : Samsung Champ Megjelenés * Stílus - hagyományos * Stílus - érintõképernyõ ez meg az információ róla miben más a hagyományos és az érintõképernyõs

Ha sajátgépben a pendrive-omat hagyományosan meg akarom nyitni (bal egér 2 katt-al), akkor társítás jelenik meg vamilyen progihoz (pl. pdf, media player). Hogyan lehet elérni azt hagyományosan, agyből megnyissa?

Csak úgy tudom megnyitni, ha jobb egér gombbal 1x katt, és kiválasztom az automatikus lejátszást.(ilyenkor az jelenik meg ami egyb?l , ha csatlakoztatom a pendrive-ot a gphez, tudjátok, ahol ki lehet választani a mappa megnyitását.

Legjobb válasz: A Windows nem ismeri fel a meghajtót. Elõször próbáld más USB-be dugni, ha ott is úgyanez van, akkor formázni kell (jobb klikk formázás), így viszont az összes adat elveszik róla. Jobb klikk "Intézõ"-vel sem nyílik meg?

A Windows nem ismeri fel a meghajtót. Elõször próbáld más USB-be dugni, ha ott is úgyanez van, akkor formázni kell (jobb klikk formázás), így viszont az összes adat elveszik róla. Jobb klikk "Intézõ"-vel sem nyílik meg?
A kérdező hozzászólása: jobb klikk -automatikus lejátszás. Már formáztam, és utána jó volt. Tudom aproblémát: virus volt rajta, sok. köszi a választ


Sértő lenne istenségeim számára, ha szakítanak a hagyományos, idealizált ábrázolásmóddal és újszerűen, frissen, tartalmasan mutatnám be őket?

Úgy döntöttem, hogy istenségeim (sokistenhív? vallásom van) nem idealizálva fogom ábrázolni, mint pl egy ilyen kép

Legjobb válasz: Ó hát hogyne, az lenne... hát persze, sértõ! De figyelj, komolyan, Te ismered Õket a Te Istenségeid, miért nem kérdezed meg tõlük, aztán, ha sértõ, akkor nem úgy ábrázold õket. Ha meg nem sértõ, akkor majd örülnek. Aztán ennyi... Te jó ég...

Ó hát hogyne, az lenne... hát persze, sértõ! De figyelj, komolyan, Te ismered Õket a Te Istenségeid, miért nem kérdezed meg tõlük, aztán, ha sértõ, akkor nem úgy ábrázold õket. Ha meg nem sértõ, akkor majd örülnek. Aztán ennyi... Te jó ég...
Zeuszt és társait pl. nem mondhatni, hogy idealizálja a görög mitológia. A görög mitológia egy bûnügyi krónika. Ugyanez mondható el a germán mitológiáról is.
A kérdező hozzászólása: 01:03 Igen, ebben egyetértek veled
antropomorfizáld az istenségeidet, ha akarod. De meg is kérdezheted a vallásod lelki vezetõjét, hogy õ mit gondol errõl, lehet õ hitelesebb választ tud adni, mint az ide tévedõk, akik valószínûleg nem tisztelik annyira az istenségeid nézeteit, mint mondjuk te....
Szia! Szerintem nem! Itt egy ötlet:http://www.upzone.hu/2011/11/jezus-magyarisztanban/

Ha tönkremegy a hagyományos videóm és nem kapható hasonló készülék:milyen technikai eszközzel lehet pótolni?

Legjobb válasz: Attól függ mire használod. Ha felvevésre akkor arra képesek a beltérik is hddre, pendrivera.

Attól függ mire használod. Ha felvevésre akkor arra képesek a beltérik is hddre, pendrivera.
"Ha tönkremegy a hagyományos videóm"... arra gondolsz, hogy a meglévõ VHS kazettáid mivel tudod lejátszani? vagy mivel helyettesíthetõ maga a VHS Recorder készülék ami hasonló funkciókat tud? (pl. DVD Rec., [link] BlueRay Recorder stb.) [link]

A holnapi ebéd görögsali rántott csirkemellel. Ha hagyományosan panírozom nagyon hízlal? Hogy csinálhatnám kevésbé hízlalóan a panírt?

Legjobb válasz: Csináld meg így: http://www.fotexnet.hu/kellekei-gyorsetelek-alapok/maggi-rop.. Isteni,hamar kész van,nem kell vele pepecselni.

Csináld meg így: http://www.fotexnet.hu/kellekei-gyorsetelek-alapok/maggi-rop.. Isteni, hamar kész van, nem kell vele pepecselni.
brühûûû :( ha tényleg görögsalit csinálsz, amiben nincs szénhidrát, akkor nyugodtan csináld rendes panírban mert kell egy kis szénhidrát és zsiradék is, a vitaminok felszívódásáért, plusz hogy ne borulj be az árokba fél óra múlva... amúgy sütõben alufólián süthetsz úgy panírozott húst, hogy csak kevéske olajat kell öntened alá. de mondom, ha tényleg ez lesz az ebéded, akkor süss nyugodtan rendes rántott húst.
A kérdező hozzászólása: köszi lehet kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a második válaszolónak is :)
Ha csirkemellet rántasz, bármivel panírozod, akkor is száraz lesz, és semmi hizlaló nincs benne. Én inkább combot rántanék ki, az legalább jó ízû is.
Elsõnek: Ne reklámozd már a kész ételt, rosszul vagyok tõle! Kérdés írójának: Natúr szelet szerintem jobban illik a görög salihoz, jól megfûszerezve. nem?

Ha hagyományos ultrahangon a 30. hétig, minden egyes alkalommal azt mondták, hogy lány, az mennnyire biztos?

Legjobb válasz: Nekem is a 18.héttöl mondja´k,hogy lány.Söt,hogy 100%.Èn elhiszem.Csak tudja az orvos,hogy mit la´t. 33hetes kismama.

Nekem is a 18.héttöl mondja´k, hogy lány.Söt, hogy 100%.Èn elhiszem.Csak tudja az orvos, hogy mit la´t. 33hetes kismama.
Kb. 60% :-))))
Nekem 2x azt mondták, hogy fiú, 1x pedig azt, hogy lány. Majd 20hét múlva kiderül. :)

Hagyományos nevelőszülő szerez- e nyugdíjjogosultságot, ha megszűnik a hivatásos nevelőszülői státusz?

Legjobb válasz: Kicsit értelmetlen, amit írsz.... Ha a kérdés az, hogy a hivatásos neveloszulo szerez e nyugdij jogosultságot a nevelõ szuloi jogviszonnyal, akkor igen, szerez.

Kicsit értelmetlen, amit írsz.... Ha a kérdés az, hogy a hivatásos neveloszulo szerez e nyugdij jogosultságot a nevelõ szuloi jogviszonnyal, akkor igen, szerez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!