Találatok a következő kifejezésre: Ha hőt akkor hány (2 db)

Ha a belső hőm reggel 37, 5 volt de éjszakás műszakból jöttem haza akkor hány fokot kell levonni ahhoz hogy a reggeli hőt kapjam meg?

Legjobb válasz: A babatervezõk otthona weblapon leírják,és én is csak azt tudom neked mondani,hogy mivel éjszakás mûszakod volt,így értékelhetetlen a hõd,ugyanis nem a valós értéket méred akkor ha mûszak után otthon megméred!Ezt a mérésedet hagyd figyelmen kívül.

A babatervezõk otthona weblapon leírják, és én is csak azt tudom neked mondani, hogy mivel éjszakás mûszakod volt, így értékelhetetlen a hõd, ugyanis nem a valós értéket méred akkor ha mûszak után otthon megméred!Ezt a mérésedet hagyd figyelmen kívül.
Szia! Igen, én is úgy tudom, hogy közvetlenül 5-6 óra alvás után, mozgás nélkül kell mérni a hõt, mert csak akkor reális, és persze mindig pontosan ugyanabban az idõpontban. Sajnos ez az éjszakai mûszak, mozgás és munka miatt értékelhetetlen eredmény lesz. De ne keseredj el, majd holnap megméred és mutatni fogja, mi a helyzet.

Ha hőt mérek akkor hány percig mérjem a hőmet?

mindig ugyanolyan id?ben mérek. és ugyanannyi percig is mérjek?

Legjobb válasz: Ez hõmérõfüggõ.Van 5 és 10 perces hõmérõ.Vagy pedig a digitális,de az meg jelzi ha kész.

Ez hõmérõfüggõ.Van 5 és 10 perces hõmérõ.Vagy pedig a digitális, de az meg jelzi ha kész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!