Találatok a következő kifejezésre: Ha hüvelyi még (133 db)

Azt mondtátok a hüvelyi orgazmus más mint a csiklói. Akkor ha levágják a nő csiklóját egyes elmaradott országokban, a hüvelyével még simán el tud élvezni?

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy utána még sok kedvük lesz szexelni.. ha jól tudom talán keletre vagy Afrikában van ilyesmi.. de azt tudom, hogy azért csinálják, hogy a nõnek ne okozzon örömöt a szex, tehát ne csalja meg a férfit.. ezek után.. szerinted?

nem hiszem, hogy utána még sok kedvük lesz szexelni.. ha jól tudom talán keletre vagy Afrikában van ilyesmi.. de azt tudom, hogy azért csinálják, hogy a nõnek ne okozzon örömöt a szex, tehát ne csalja meg a férfit.. ezek után.. szerinted?
"a férfiak nem szeretik ha a nõ is élvezi" Ezt honnan a csudából vetted? Valami XIX. század eleji képesújsából? Ez se semmi: "ezért szoktak hazudni a nõk hogy õk nem tudnak elélvezni"
micsoda tanulságos kérdések, és offolós válaszok (nem, még nem ebédeltem, talán egy kicsit ki is tolódik most a dolog..:D) amúgy a Gpont, ha jól tudom, csak a csikló alja.. csak másik oldalról ingerled:D
"Odile Buisson francia nõgyógyász, akinek tanulmánya nemrégiben jelent meg a Journal of Sexual Medicine címû folyóiratban, azzal érvel, hogy mivel a vagina elülsõ fala összekapcsolódik a klitorisz belsõ részeivel, nagyjából lehetetlen úgy stimulálni a hüvelyt, hogy a csikló ne legyen érintett. Eszerint a kétféle orgazmus bizonyos szempontból elválaszthatatlan egymástól."
nemkívánja a szedet utána... többé
de a férfi leszarja a lelki együttlétet, az neki nem megcsalás csak a szex
Te ezeket hol olvastad, kedves kérdezõ? Mármint, hogy ha egy nõ bevallottan élvezi a szexet, akkor már ribi, és inkább azt mondja, hogy nem ment el, közben meg mégis. Mert én még ekkora sületlenséget nem hallottam.. Annak a férfinak, akinek nem számít, hogy a barátnõje elélvezett-e aktus közben, csak használati tárgy a nõ.. Nem fogom színlelni az orgazmust, de azt se játszom meg, hogy nem volt, csak azért, hogy ne tartsanak ilyennek meg olyannak.. A fejletlen országok kultúrájában divatos (vagy régen legalábbis elterjedtebb volt, ma már próbálják visszaszorítani), hogy a nõk csiklóját levágják, ezzel egyrészt azt akarják elérni, hogy ne menjen el a nõ másik férfihoz, másrészt azt erõsítik, hogy joguk van megtenni velük bármit, amit õk elfogadottnak tartanak a nemi szerepek terén. Ott a nõ nem ember, hanem egy használati tárgy, gyereknemzésre és nevelésre, háztartási munkákra való.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha nincs csiklója simán meg tudja csalni a férjét mert jó lelki együttlét volt neki.
A kérdező hozzászólása: Na igen. A megcsalás ellen. Akkor viszont nem kellett volna azt az ökörséget kitalálni és terjeszteni a neten, hogy a nõk nem élveznek el az aktus alatt de nekik nem ez az elsõdleges céljuk. Mivel ha nem ez a céljuk, csak az hogy szeretgessék, simogassák õket, azt más férfitõl is megkapja, ergo csikló nélkül is megcsalhatja a férjét mert a nõk úgy sem az orgazmusra mennek nemde? Én tudom hogy a nõk az orgazmusra mennek, csak mondom hogy kitalálták már azt az ökörséget is hogy a nõ nem élvez el de sebaj, nem is akart mert neki nem az a fontos.
A kérdező hozzászólása: "joguk van megtenni velük bármit, amit õk elfogadottnak tartanak a nemi szerepek terén" Errõl van szó, én is errõl beszélek, hogy a férfiak ezt szeretik, hogy ha a nõ nem élvezi és ezt a nõk tudják, ezért tettetik hogy nem tudnak elélvezni. Mindegy milyen országban élünk, a férfi ott is ugyan olyan férfi mint itt, csak mások a jogok amivel rendelkezhet. Ezért tetteik a nõk hogy nem élveznek el és úgymond "rendes lányok" holott az orgazmus egy természetes biológiai folyamat.
Hol élsz te? Országtól függetlenül sokkal jellemzõbb, hogy idõnként akkor is megjátsszák az orgazmust, ha valójában nem volt teljesen kielégítõ. Életben nem hallottam olyan nõrõl, aki letagadta volna, hogy neki jó volt. Ellenben olyanról, aki idõnként megjátszotta, igen. Továbbmegyek: nõ vagyok, s elõfordult már, hogy megjátszottam, hogy elélveztem (mindegy hogy miért), azt viszont soha eszembe nem jutna megjátszani, hogy nem élveztem, ha élveztem.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt terjesztik az interneten, hogy a nõk meg játszák az orgazmust, így leplezve a valóságot, hogy õk élvezik.
Mondd, mibõl jutottál arra a következtetésre, hogy a nõk annak ellenére, hogy minden alkalommal többszörösen elélveznek (de szép is lenne!) azt tettetik, hogy nem élvezik? Van egy tippem. Akármit csináltál, nem tudtad elélveztetni a barátnõdet, õ pedig nem volt hajlandó megjátszani az orgazmust csak azért, hogy te jobban érezd magad és ezért kitaláltad, hogy a nõk tettetik, hogy nem élvezik, mert "nem létezik, hogy én (azaz te) nem csinálom jól!". :) Ugye?
én csak annyit kívánok, hogy pont annyiszor tudj elélvezni a szextõl, mint ahányszor nekem sikerül... l / 23
amúgy orvos látott már?
Én ilyet nem mondtam.
de önmagadtól... senki nem állítja, hogy aki élvezi a szexet az ribanc.. mármint rajtad kívül... a csiklólevágás a megcsalás ellen van.. és mint te is fogalmaztad, elmaradott országokban... vagyis normális emberek élvezik és élvezni hagyják...
A kérdező hozzászólása: Én épp õket védem ha nem vennéd észre.
hallod, Te egyébként mióta gyûlölöd ennyire a nõket? kicsit patológiásnak tûnik...
Én ugyan nem mondtam semmit O.o
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy a férfiak nem szeretik ha a nõ is élvezi ezért szoktak hazudni a nõk hogy õk nem tudnak elélvezni, milyen rendes kislányok közbe meg élvezik természetesen.
A kérdező hozzászólása: Na végre valakinek van agya. Erre akartam kilyukadni emberek! Hogy nincs külön hüvelyi és csiklói orgazmus, mert mindkettõnél egy mozgatórugó van! Nincs ilyen meg olyan orgazmus, csak Orgazmus van.
A kérdező hozzászólása: Igen, a nõk tettetik hogy nem élveznek el, hogy megfeleljenek a férfiak elvárásainak, ne nézzék õket ribiknek. de ezt csak a nõk tudják, sok férfi abban a tudatban van hogy a nõ nehezen élvez el, meg néha nem sikerül, valójában minden alkalommal elélveznek és többször egymás után, utána azt mondják hogy megint nem tudtam elélvezni, a fiú meg erre azt mondja jaj milyen rendes lány vagy. :D
hát nemtudom, engem sikertelenség érzésével tölt el, ha nem tudok kielégíteni egy lányt.. és ez nincs jó hatással a kapcsolatra sem... miért érné meg mondjuk a feleségnek, vagy barátnõnek az, hogy elront egy olyan remek dolgot, mint a közös élvezkedés?:D
A kérdező hozzászólása: Mert a fiúk azt szeretik ha a lány nem élvezi, nem véletlenül van a csikló levágás sem, ha ebben az országban férfiuralom lenne itt is ezt tennék a nõkkel. Nagyon nagyon régen idehaza is ezt csinálták, üvegszilánkkal vágták le a nõk csiklóját és elmegyógyintézetbe zárnák õket ha a nõ azt merte állítani hogy el tud élvezni. Ezért tetteik a nõk hogy nem tudnak elélvezi és ez6ért van még mindig ez a köztudatban. De aki nõ az tudja hogy ez butaság, és a nõk nem az orgazmust színlelik hanem a nemlétét. Ez az igazság emberek.
Akkor én ribanc vagyok, de eszem ágában sincs úgy tenni mintha nem élvezném. Ha nem élvezek akor meg nem csinálok úgy mintha mégis.
*akkor
A kérdező hozzászólása: Csak mondok 1 példát: Valaki feltett 1 kérdést hogy milyen tippek vannak önkielégítésre? Erre valaki azt válaszolta: rib*nc vagy! Na errõl beszéltem! Ezek után a lány már nem meri megmondani a pasijának hogy elélvezett az aktus közben.
ez azért nem érv:D valaki feltett egy kérdést, hogy "miért fáj a fejem napok óta? mit csináljak?" és az a válasz jött rá, hogy "terhes vagy"..:D ja meg, hogy "szilvásbuktát mert azt szeretem".. szerintem egy kicsit túlbonyolítod a dolgot.. ami jó az jó és annyi:)
Ez hülyeség azért mert csökött agyúak járnek ide én még élvezem a szexet. Tegyél ki kérdést arról hogy ki élvezi és ki nem szerintem meg fogsz lepõdni.
A kérdező hozzászólása: Ha a csaj elélvez mekkora ribi, ha nem élvez el akkor milyen egy szerencsétlen.
olyan nõ nincs, aki megjátsza, hogy nem élvezi a szexet ha nem látod rajta, hogy élvezi, akkor nem élvezi... komolyan ilyen dolgokat még le kell írni? :D és a hüvelyi orgazmus nem olyan "sima" és a csiklótól függ, hogy képes-e rá valaki, mert a hüvelyi orgazmus, mitn már írták, a csikló ingerlése közvetett módon

Ha hüvely UH előtt pár nappal fogant meg a baba, lehet valami baja az UH miatt?

Most vagyok túl az első Closty kúrámon és jövőhéten kell visszamennem a dokihoz, hogy meglássuk segített-e. De, ha esetleg már a vizsgálat előtt megfogan a baba akkor lehet valami baja a vizsgálattól?

Legjobb válasz: Dehogy! Koraterhességben is csak hüvelyi uh-t csinálnak amúgy is, tehát ha sikerült a baba, biztos, hogy nem árt az ultrahang.Ne aggódj!

Dehogy! Koraterhességben is csak hüvelyi uh-t csinálnak amúgy is, tehát ha sikerült a baba, biztos, hogy nem árt az ultrahang.Ne aggódj!
Ráadásul 7-9 nap mire leér a méhbe. Addig a petevezetékben vándorol a kis sejtcsomó. Úgyhogy a hüvelyi UH nagyon messze van tõle.
A kérdező hozzászólása: Rendben, megnyugodtam! :) Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: De gondolom még nem tudják megmondani, hogy megfogant-e, ugye?
Nekem együttlét utáni 7. napon már leért, láttuk is hüvelyi uhval. 4 nap múlva már majdnem kétszeresére nõtt. Tesztek még ki sem mutatták. Az uh-tól nem lesz baj. Sok sikert!
az uh-on csak az 5. hét után lehet látni bármit is. legelöször vérvéterllel lehet kimutatni aztán pedig a teszt kb 2 héttel aktus után. A viszgálattol mégis hogy lenne baja? Ha sikerül a baba akkor is sok vizsgálat lesz....

Ha hüvelyi ultrahangon még nem látszik semmi, miket mérnek? A petefészek nagyságát meg mit? A petefészken jol látszott, hogy volt p. érésem, egyik 5 és 6cm, a mási amit mért az meg 9cm. Ez mi lehetett?

Legjobb válasz: A petefészek nagyságát, a méh nagyságát, a méhnyálkahártya vastagságát mérik.Na meg sokmindent mérhetnek, ha baj van pl: a ciszta méretét.

A petefészek nagyságát, a méh nagyságát, a méhnyálkahártya vastagságát mérik.Na meg sokmindent mérhetnek, ha baj van pl: a ciszta méretét.

Mit tegyek, ha nekem még nem volt hüvelyi orgazmusom?

több mint 2 éve van intim kapcsolatom a barátommal , de még egyszer sem volt hüvelyi orgazmusom ez mitõl lehet?Még csak 1 fiúval feküdtem le .

Legjobb válasz: valamit nem jól csinál akkor a barátod, itt az ideje kipróbálni mást is :D mellesleg ha magadnak csinálod,se volt még?

valamit nem jól csinál akkor a barátod, itt az ideje kipróbálni mást is :D mellesleg ha magadnak csinálod, se volt még?
A kérdező hozzászólása: Majd kipróbáljuk , hátha valamelyik beválik köszi :)
Hát szerintem egy megfelelõ partnerrel minden nõ képes elérni a hüvelyi orgazmust, csak meg kell találni hozzá a megfelelõ pontokat.
esetleg popsi környékén való simogatás...is hatásos szokott lenni a nõknél ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
Semmiképpen ne ess kétségbe, az egyik válaszoló jól mondja, nem mindenki képes rá. Amit még kipróbálhattok, hogy szex közben izgassa a párod (vagy te magad) a csiklódat. Ugyanis a nõk nagy része csak úgy tud elérni hüvelyi orgazmust, ha közben a csiklóját is izgatják :)
A kérdező hozzászólása: Köszi !
Kevés nõ éri el a hüvelyi orgazmust. Nem hiszem hogy különösebben aggódnod kell miatt. Nekem 2 partnerem volt, de egyikkel sem volt hüvelyi orgazmusom.
A kérdező hozzászólása: Még úgy sem .
Szerintem is partner fuggo... A mostani pasim elott 2fiuval fekudtem le egyikkel sem volt.. Igaz most szerelmes is vagyok. :) Szoval a mostani baratommal mar amikor eloszor lefukudtunk lovaglo pozban huvelyi orgazmusom volt. 18L

Ha bevan gyulladva a hüvelyem meg kell jönnie a menstruációmnak? Nagyon félek február 20. án megjött 5 napig márciusban nem és áprilisban idáig nem. Fogamzásgátlód szedek és barna foláysom van

Legjobb válasz: Orvos mondta,hogy gyulladás?Ha magadtól szedted,hát jobb lesz ha elmész dokihoz.Én is utálnák menni,de azt hiszem neked muszály.

Orvos mondta, hogy gyulladás?Ha magadtól szedted, hát jobb lesz ha elmész dokihoz.Én is utálnák menni, de azt hiszem neked muszály.

Klion-D hüvely kúpot kezdtem használni, mi van ha útközben meg jön?

Mi a teend? ilyenkor? Várjak, amíg le megy vagy folytassam?

Legjobb válasz: Ha rendesen megjött, akkor addig nem szabad használni, utána kell befejezni a kúrát.

Ha rendesen megjött, akkor addig nem szabad használni, utána kell befejezni a kúrát.
A kérdező hozzászólása: Köszi

5 hetes kismama vagyok! Ha hüvelyi fertőzésem van az eljut a babához is? vagy védve van? A baj hogy a doki csak most vette le a kenetet és csak januárban kell vissza mennem hozzá és még nem irt fel semmit sem! Ezért félek egy kicsit

Legjobb válasz: semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama

semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, aranyos vagy!szia

Ha eddig még nem volt orgazmusom, sem csiklói, sem hüvelyi, ha veszünk vibrátort, azt használva azzal lesz?

Legjobb válasz: Nem kell vibrátort venni, hogy legyen orgazmusod, azt kezelve sem fogod tudni, hogy mi a jó...Szerintem elég hozzá a kezed is, hogy kitapasztald, hogy a jó neked, aztán már idõvel a pasival is menni fog a dolog! Szóval szerintem felesleges venni.

Nem kell vibrátort venni, hogy legyen orgazmusod, azt kezelve sem fogod tudni, hogy mi a jó...Szerintem elég hozzá a kezed is, hogy kitapasztald, hogy a jó neked, aztán már idõvel a pasival is menni fog a dolog! Szóval szerintem felesleges venni.
Sajnos nagyon kicsi az esélye, mert az orgazmuskésségedet kellene fejleszteni elõbb! Petranova
Attól , hogy veszel egy vibrit, még nem lesz orgazmusod. Én ugyanebben a cipõben jár(ok)tam.Elég kitartó vagyok....Az én barátnõmet 3 év után tudtam eljuttatni a csucsra.Mindent csináltam, mindent vettem, semmi.Élvezi, tettszik neki, de ennyi.Aztán vettem pár ezer ft-ért egy rezgõt.Ezzel is kb a 30-ik alkalommal sikerült, de hirtelen.Még most is csak azzal megy a dolog.De legalább elérem a célom. :) Elég konzervativ a leányzo, de én pedig nem adom fel...Tehát elõbb csak ismerkedj magaddal, nyúlj magadhoz, zuhanyrózsa stb...és elõbb így legyen orgazmusod.Majd utána a vibri.Remélem segít ez a kis történet.
Nekem magamtól sikerült elöször elérnem az orgazmust, csiklóorgazmussal... Próbálkozz.
Szerinten kényeztessen sokat orálisan a párod.

Hogy kell egy gördeszka lap méretét kiszámolni ha hüvelykben adták meg?

8.25” x 29” és 8.25” x 31” mennyi?

Legjobb válasz: 1"= 25,4 mm. Szorozni csak tudsz?!

1"= 25, 4 mm. Szorozni csak tudsz?!
[link]
A kérdező hozzászólása: a 29-et és a 31et kell szorozni?
Medve anyám!!! A deszkák 8.25" azaz 8.25x2.54= 20.95 cm. szélesek! Az egyik 29" azaz 29x2.54= 73.66 cm. hosszú! A másik 31" azaz 31x2.54= 78.74 cm. hosszú!
uccsó tampon megvan?
Na szóval, úgy van, hogy a feszítõ érzés több minden miatt lehet, lehet, hogy csak a méhed alakul, növekszik, kicsit feszülnek a méhszalagok. De lehet keményedés is, ami méh összehúzódást jelent, és ha éppen sétálás és állás a kiváltó ok, akkor pláne arra utal. Merthogy ilyenkor a lábakba áramlik a vér, mert ott van rá ugye szükség, és nem marad elég a hasadnak, a méhednek, holott ott még egy babáravalót is meg kellene keringetni. Na és tehát emiatt keményedik be, húzódik össze a méh. Normális vérnyomás esetén ez nem okozna gondot, merthogy "jut is, marad is", lábaknak is és méhnek is, de alacsony vérnyomásnál ez másképpen alakul. Napi 3x1 magnézium a méhszalagoknak, sok folyadék a vérnyomásnak és fekvés, pihenés, hogy ne menjen máshova a véred mint ahova kell. Beszéld meg az orvosoddal, õ is biztos hasonlókat fog mondani. Én amúgy iszok tejben feloldva egy kávéskanál kávét is. Nõvérem is ivott, és nem lett hiperaktiv a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon alacsony a vérnyomásom.... de a válaszodat még párszor el kell olvasnom, mert ...... kicsit hihetetlen, bár a vérnyomásom valóban igen alacsony:)
Nekem nemrég adtak egy jó tippet: azt mondta egy anyuka, hogy neki az alacsony vérnyomástól volt. Hogy a lábába ment a vér és nem a hasába, ezért nem volt ami ott a babának keringesse a vért és ettõl bekeményedett sétálás és állás után. Ha neked is alacsony a vérnyomásod, szerintem ott van az eb elásva... Lefogadom, hogy alacsony... sok fekvés, folyadék.
A kérdező hozzászólása: Elsõ terhességemnél is volt, de akkor a 2.héttõl kb. most meg, igencsak annak a felénél járok! remélem minden ok velem:) köszönöm szépen a válaszokat!
Tágulsz, lazulnak az ízületeid. Nekem 12. hetes korom óta van, azóta sem hagyott alább, már kezdem megszokni. 31 hkm
A kérdező hozzászólása: oh kedves elsõ, igazán hunoros vagy. szedem a magne b6-ot, és elég sokat fekszem. ha állok, megyek pár órát, akkor szoktam érezni!
Ez tágulás, nekem 16.hétig volt kegyetlen nagyon... magne B6 és pihi...
Lehet, hogy a méhed tágul és ezt érzed. Szerintem lazítás és intim torna segíthet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod! holnap megyek dokihoz és megkérdezem, mi a véleménye:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!