Találatok a következő kifejezésre: Ha hüvelyben a hőm mennyinek kell (2 db)

Ha hüvelyben mérem a hőm mennyinek kell lenni?

az a helyzet hogy el?sször mérem hüvelyben. és nemtudom hogy mennyi ott a jo. 2 napot késett idáig és a h?m 37,1. Ha hüvelyben mérem az magasabb mint ha szájban vagy honaljban mérném?kinek mennyi szokott lenni a ciklus folyamán? nincs viszonyitási alapom azért érdekelne.

Legjobb válasz: én hüvelyben szoktam mérni! A ciklus elsõ felében alacsony 35,4 körüli, majd peteérés után felmegy 37 fölé. Ha késik, a hõd is fennt van akkor babás vagy! Ha gondolod írj priviben! Ja! és egyébként mindig azonos idõben és azonos helyen mérd! Én a higanyos hõmérõt és a hüvelyt javasolom! Nekem az vált be!

én hüvelyben szoktam mérni! A ciklus elsõ felében alacsony 35, 4 körüli, majd peteérés után felmegy 37 fölé. Ha késik, a hõd is fennt van akkor babás vagy! Ha gondolod írj priviben! Ja! és egyébként mindig azonos idõben és azonos helyen mérd! Én a higanyos hõmérõt és a hüvelyt javasolom! Nekem az vált be!

Ha hüvelyben mérem a hőmet, akkor mennyit kell levonni, hogy test, vagyis hónaljban mértet kapjak?

Legjobb válasz: Miért akarod levonni? Amúgy mindegy hol méred, akár hónaljban is lehet, a lényeg az, hogy akkor mindig ott mérd, ne egyik nap itt, másik nap ott.

Miért akarod levonni? Amúgy mindegy hol méred, akár hónaljban is lehet, a lényeg az, hogy akkor mindig ott mérd, ne egyik nap itt, másik nap ott.
Nem volna egyszerûbb a hónaljban mérni? Egyébként a belsõ hõmérséklet 1 fokkal magasabb
A kérdező hozzászólása: Állítólag sokkal pontosabb a hüvelyben mért hõ.
Azért pontosabb, mert nem kell belõle levonni semmit, maghõmérsékletet mutat... Ha levonod, akár hónaljban is mérheted......
Hónaljban mért hõ nem reális mert belsõ hõmérséklet kell, azt felejtsd is el. Hüvely, nyelv alatt vagy végbél. Nem kell levonogatni, mert ha folyamatosan ugyanott mérsz úgyis a változásokat kell figyelembe venni. Ugyanott, lehetõleg ugyanabban az idõben és ne kelj fel elõtte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!