Találatok a következő kifejezésre: Ha húsos főzök a (2 db)

Ha húsos ételt főzök a 7 hónapos babunak, előre megfőzzek több husit és fagyasszam le vagy nyersen fagyasszam? Meddig áll el a fagyasztóban?

Legjobb válasz: Nekem a védõnõ azt ajánlotta,hogy fõzzek meg egy adag húsit és turmixoljam le. Majd jégkocka tartóba adagolva fagyasszam le,így mindig ki tudok venni egy adagot. Én mindkét babánál így csináltam (más-más védõnõnk volt,mert költöztünk és mindketten ezt mondták)

Nekem a védõnõ azt ajánlotta, hogy fõzzek meg egy adag húsit és turmixoljam le. Majd jégkocka tartóba adagolva fagyasszam le, így mindig ki tudok venni egy adagot. Én mindkét babánál így csináltam (más-más védõnõnk volt, mert költöztünk és mindketten ezt mondták)
Én is mindkét babinál fõzve tettem el, csak nem jégkockatartóban. Megfõztem a csirkemellet, ledaráltam apróra, és folpackba kis gombóc-adagokat tettem el. Én azért nem jégkockatartóba tettem, mert nekünk nincs teteje, és az úgy olyan furi. Nem szívesen adtam volna úgy......
Nyersen fagyaszd le úgy jobban eláll. Amikor a fiam kicsi volt, akkor mi vettünk csirkemellet és kicsi darabokra, olyan egy adagosakra vágtam és úgy tettem be a fagyasztóba. Amikor fõztem pl húslevest, akkor az õ husiját is beletettem. Vagy ha bármi mást fõztem neki, akkor is könnyû volt így a husit kezelni. A májat a fiam nem szerette, a csirke azért volt jó, mert viszonylag hamar megfõ, így nem kellett sokáig vacakolni az ételkészítésénél. Két gyerekem van. Amikor már a lányomnak is kellett fõznöm, akkor már õ is azt ette, amit mi, csak kicsit jobban odafigyeltem az étel elkészítésre. A másodiknál már sajnos nincs annyi ídõ külön fõzni. A fagyasztóban sokáig eláll a husi, de mi ennyi ídõsen a babának egy hónapra kb 1 kg husit vettünk. Addig eláll a hûtõben nyugodtan! A legjobbakat!
Én úgy tudom, hogy csak a húsos kajákba kell...
Én is úgy tudom, viszont a 7 hós babának már minden nap kéne kapnia pici husit.
1 évig szopnia kéne...
A 3. válaszoló talán LLL tag??? És akinek nincs teje?? Különben meg 6 hós kortól ajánlott a hozzátáplálás a szopis babáknak is. Hogy miért? Olvass utána..
Hát muszály valamivel megnyugtatni a szoptatásra képtelen anyákat... meg alustákat vagy önzõket. Azért ajánlják oylan korán a hozzátáplálást. Minél tovább szopik a baba, annál jobb mindkét fél oldaláról nézve.
Te mekkora egy bumfordi vagy... Szerinted aki nem szoptat, az lusta, meg béna, meg önzõ??? Nagyon szûk látókörû vagy. És nem megnyugtatásként ajánlják fél éves kortól a hozzátápit... De az irományodon látszik, hogy mennyire "értesz" a dologhoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!