Találatok a következő kifejezésre: Ha hömérözés visszaalszom, (2 db)

Ha hömérözés közben visszaalszom, mutathat magasabb értéket?

Mensim után vagyok, és 2-3 napja 37 körülit mutat. Volt barnázás pár nappal mensi elött, de azt hittem, beágyazódás, de a hétvégén rendesen megjött :( Most meg folyamatosan fenn van a höm napok óta. össze vagyok teljesen zavarodva!!!

Legjobb válasz: A visszaalvással nem lesz magasabb a hõd. Nem ritka, hogy terhesség esetén is megjön a menstruáció, mintha misem történt volna. Ha még pár napot fent marad, fordulj dokihoz, esélyes lehetsz a babára.

A visszaalvással nem lesz magasabb a hõd. Nem ritka, hogy terhesség esetén is megjön a menstruáció, mintha misem történt volna. Ha még pár napot fent marad, fordulj dokihoz, esélyes lehetsz a babára.
Vegyél terhességi tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj. Menj dokihoz, az ultrahang is megnyugtató eredményt hozhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves válaszaitokat, ma a höm még mindig magas volt, de a teszt reggel - :( Így már nem marad más hátra, mint a doki ... már majd 1 éve vagyok tabletta nélkül, és semmi... Sok sikert mindenkinek!!!

Jó, ha a hőmérőzést úgy csinálom, hogy minden reggel beállítom 7-re az órát, de aztán a mérés után visszaalszom?

Legjobb válasz: Amúgy ma mértem elõszõr, és nem a ciklusom elsõ napján mert elvileg holnap van peteérésem, de csak 36 fokos voltam, nem alacsony ez nagyon? Tudom, hogy egy ciklus görbéje sem mond semmit, nemhogy 1 nap eredménye, de eléggé keveslem.

A kérdező hozzászólása: Amúgy ma mértem elõszõr, és nem a ciklusom elsõ napján mert elvileg holnap van peteérésem, de csak 36 fokos voltam, nem alacsony ez nagyon? Tudom, hogy egy ciklus görbéje sem mond semmit, nemhogy 1 nap eredménye, de eléggé keveslem.
A kérdező hozzászólása: Ja, és a számban mértem.
Persze, hogy jo, en is igy csinalom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Én is így mérem, utána visszaalszok. Nem tudom, hogy kevés-e, mert nem tudom az alaphõdet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!