Találatok a következő kifejezésre: Ha hétköznap szerdán, (2 db)

Ha hétköznap kedden, szerdán, csütörtökön és néha szombaton talizunk az elég egy kapcsolatban?

elkeztem járni egy csávoval és apu nem igazán enged sehova ezért mindig jönn elém a suliba és haza kisér az elég?vagy hamar szakitani akar? SEGITSETEK LÉCCI

Legjobb válasz: Szerintem a 7 napból 3-4 egész jó. Van, akik ennél sokkal ritkábban tudnak csak találkozni. A fiú természetétõl és korától függ szerintem az, hogy elég-e neki. Ha viszont kezd rá utalni, az intõ jel, és ha fontos számodra, próbálj meg változtatni a dolgokon.

Szerintem a 7 napból 3-4 egész jó. Van, akik ennél sokkal ritkábban tudnak csak találkozni. A fiú természetétõl és korától függ szerintem az, hogy elég-e neki. Ha viszont kezd rá utalni, az intõ jel, és ha fontos számodra, próbálj meg változtatni a dolgokon.
Szerintem is úgy van, ahogy az elsõ hozzászóló írta. Ha a barátodnak nem tetszik, hogy "csak ennyit és csak így" találkoztok, akkor utalni fog rá.
Szerintem nem feltétlenül a találkozások mennyisége, hanem a milyensége számít.
pl en a baratommal egy heten orulunk ha ketszer talalkozhatunk :) ..ennek ellenere nagyon szeressuk egymast, es lagalbb nem fogjuk megunni egymast , es megjobban orulunk a masiknak :)
Ha igazán szeretitek egymást, akkor ez nem okoz semmi problémát!
szerintem a kezdethez elég az ha hatente 3-4 alkalommal találkoztok...csak késõbb azért már, ha komolyabbra fordulna a dolog akkor már kevés lesz. fõleg ha csak a suliból hazavazetõ út idõtartamát vagytok együtt. amúgy én a barátommal mindennap találkozom elsõ perctõl, és nem unjuk egymást. ha az elején megunnátok egymást akkor úgysincs értelme a késõbbiekben
Szia!Én a párommal még anno 2005-ben jöttem össze, akkor hetente 3x taliztunk, ma már elmentünk továbbtanulni és van úgy hogy egy héten csak 1x talizunk, de persze törekedünk.Nézd a jó oldalát...nem sokat találkoztok akkor nem sokat veszekedtek:)

Igaz az, hogy hétköznap olcsóbbak a repjegyek? Mármint ha szerdán veszem meg ugyanazt a repjegyet, akkor kevesebbet fizetek, mintha mondjuk szombaton?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet ilyen általános következtetést levonni, de én pl. a Ryanair-nél pont az ellenkezõjét tapasztaltam, eddig mindig hétvégén sikerült megvennem a nagyon olcsó jegyeket. Amit írsz, az inkább az utazás idõpontjára igaz, vagyis hétvégére drágábbak a jegyek (vagy legalábbis kevesebb olcsóbb van), mert akkor többen utaznak.

Szerintem nem lehet ilyen általános következtetést levonni, de én pl. a Ryanair-nél pont az ellenkezõjét tapasztaltam, eddig mindig hétvégén sikerült megvennem a nagyon olcsó jegyeket. Amit írsz, az inkább az utazás idõpontjára igaz, vagyis hétvégére drágábbak a jegyek (vagy legalábbis kevesebb olcsóbb van), mert akkor többen utaznak.
Akkor olcsóbb, ha kevesebben nézik az adott járat helyfoglalását. Ha sokan klikkelnek egy adott járatra akkor felmegy a jegy ára a nagyobb érdeklõdés miatt. Hülyén hangzik, de így van kitalálva az algoritmus. Valószínûleg hét közben kevesebben böngésznek repülõjegy után, ezért olcsóbb, mint hétvégén. Ha igaz amit hallottál.
A kérdező hozzászólása: És ez igaz mondjuk a kayak.com-ra, meg az expediára is?
Azt nem állítom, hogy mindenhol, de a fapadosoknál igen.
Én múlt héten vettem jegyet januárra Londonba oda-vissza 4.000 Ft-ért, (Ryanair) keddi indulással és szerdai érkezéssel(2 hétre rá) és így volt ennyi. Hétvégén 12.000 lett volna oda vissza!
Teljesen összevissza van. Nem az számít, hogy melyik nap, hanem hogy melyik napra veszed meg a jegyet, de szerintem ott sincs olyan, hogy hétköznap olcsóbb lenne.
Ebbõl semmi nem igaz. Babona legfeljebb, ha valaki ilyesmiben hisz. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!