Találatok a következő kifejezésre: Ha hétfőn megjönnie, (24 db)

Mikor teszteljek? Ma nem kellett megjönnie nem is jött, ha hétfön tesztelek az jó?

A hasam kemény néha görcsöl, a mellem nem fáj pedig mikor meg szokott jönni elötte 1-2 nappal érezni szoktam.

Legjobb válasz: hát én már holnap tesztelnék egyet reggel, és igen, hétfõn is, drukkolok, és irigylem, ha kibírod hétfõig!

hát én már holnap tesztelnék egyet reggel, és igen, hétfõn is, drukkolok, és irigylem, ha kibírod hétfõig!
Nekem kedden nem kellene megjöjjön, de már ma teszteltem, háááátha :) (persze negatív lett...) Szerintem is tesztelhetsz holnap, csak ha esetleg nem mutat semmit a teszt, ne fogd fel csalódásként. De ha félsz, akkor tényleg várd meg a hétfõt. (én tuti képtelen lennék ;) )
Én a nemvárt elõtt teszteltem 4 nappal pozitívat, szerintem ha sikerült, már akár most is tesztelhetsz egy halványat. Pé-tõl függ, hogy mikor volt.

Ha hétfőn kellett volna megjönnie a mensimnek, de csak ma jött meg akkor a következőnél mikorra várjam?

Mert elvileg a következ? 22-én lenne, de így hogy késett 28-án lenne, akkor most melyik lesz?

Legjobb válasz: Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.

Nagy a valószínûsége, hogy a késõbbi idõpontban fog megjönni, de elõre sosem lehet pontosan megmondani. Nekem általában 1-2 nap ingadozást leszámítva pontosan szokott megjönni az elõzõ havihoz képest, de volt már rá példa, hogy 22 vagy éppen 33 nap múlva volt kedve megérkezni. A ciklus hosszát több tényezõ is befolyásolhatja (pl. stressz), úgyhogy bármikor elõfordulhatnak a szokottnál hosszabb vagy rövidebb ciklusok.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszi a választ.Nekem is rendesen megszokott jönni, nem volt még ilyen, hogy ennyit csúszott volna.

Ha hétfőn kéne megjönnie korai lenne pénteken csinálni tesztet? Tegnap elég erős has és derékfájásom volt és ilyen nem szokott előtte lenni. Olyan messze van a hétfő. 03. 02-án volt peteérésem

Legjobb válasz: sztem most kezd beágyazódni max ha sikerült...tehát pénteken sztem még nem valszínû h mutatja mert beágyazódás az 5 napig tart...s teszt utána mutatja csak...sztem bírd ki

sztem most kezd beágyazódni max ha sikerült...tehát pénteken sztem még nem valszínû h mutatja mert beágyazódás az 5 napig tart...s teszt utána mutatja csak...sztem bírd ki
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Még ha babád is lesz nagyon kicsi az esélye, hogy pozitív lesz a teszt. Inkább várj türelemmel!
Szia! Nekem is másodikára irta a program a beágyazódást, és a teszt esetleges pozitívságát pedig 16.-ára. De találtam egy másik oldalt is, érdemes elolvasni. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ ezen az oldalon meg "személyre szabottan" kiirja, hogy mikor esedékes a fogantatás, a beágyazódás, poz.teszt stb. Remélem tudtam segíteni :-)
Bocsi, nem 16.-a, hanem 14 :-) És nekem is 2.-a a PÉ.

Ha hétfőn kell megjönnie, és ma reggel csináltam tesztet és negatív. Nem volt barnázás, csak enyhe fehér folyás. Nincsmár meg a "mundjárt megjön" érzés sem ami majdnem 12napig tartott a peteéréstől kezdve, ami 17én kezdődött. Lehetek még terhes?

Korán teszteltem? Még egy halvány csík sem látszódot :((((

Legjobb válasz: Szerintem hétfõnél hamarabb nem nagyon fog látszódni semmi, legalábbis a tesztek többségére az van írva, hogy az elmaradt menstruáció elsõ napja után használhatók, sõt lehet, hogy még akkor sem lesz pozitív, pedig már terhes vagy. Várj még!:)

Szerintem hétfõnél hamarabb nem nagyon fog látszódni semmi, legalábbis a tesztek többségére az van írva, hogy az elmaradt menstruáció elsõ napja után használhatók, sõt lehet, hogy még akkor sem lesz pozitív, pedig már terhes vagy. Várj még!:)

Ha hétfőn kellett volna megjönnie és kedden negatív a teszt akkor tuti hogy nem vagyok terhes ugye?

Szóval hétf?re vártam a mensimet, de nem jött meg. Kedden teszteltem negatívat x-epil tesztcsíkkal. De még mindig nincs meg.

Legjobb válasz: Van olyan, hogy a teszt csak a kimaradt mensi után 3-4 nappal lesz pozítív, pl ha késõi peteérés történt. Ha holnap sem jön meg akkor én a helyedben ellõnék még egy tesztet, ha az is negatív akkor meg mennék dokihoz.

Van olyan, hogy a teszt csak a kimaradt mensi után 3-4 nappal lesz pozítív, pl ha késõi peteérés történt. Ha holnap sem jön meg akkor én a helyedben ellõnék még egy tesztet, ha az is negatív akkor meg mennék dokihoz.
A kérdező hozzászólása: hétfõn volt a 32. Kedden a 33-on teszteltem már... És holnap fogok. De nekem a középidõtõl több idõ telt el mint akinek rövidebb a ciklusa... Ezért gondoltam hogy már mutatnia kellene...
A kérdező hozzászólása: Meg mondjuk nekem sokat van hányingerem is, de az lehet hogy azért mert mostanába sokat idegeskedek, meg sok a savam is... azzal azért nem is foglalkozom annyira...
igen, nekem is feltûnt hogy sok a savam, de nálam is lehet idegeskedés. franc tudja már.. megyek tesztet venni, aztán majd reggel meglátjuk... Ha pozitív lesz, akkor azt sem tudom, hogyan induljak el munkába. de ha nega, akkor délután felkeresem a rendelést.
ja és 36, 7 a hõm, szerintem ez is alacsony..
A kérdező hozzászólása: Teszteltél? Én tegnap végül nem jutottam el tesztet venni... :(
én még tegnap este teszteltem, de nega.. hétfõn irány a doki, majd hátha õ megmondja, hogy mi a bajom. Remélem, te több sikerrel jársz, majd írd meg, drukkolok!
szia! teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Sajnos a hétvégém elég sûrû volt és nem jutottam el tesztet venni. Még mindig nem jött meg, de ma veszek tesztet és írok majd hogy mi lett az eredmény...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap délutáni teszt negatív és a ma reggeli is... hétfõn voltál dokinál??? mondott valamit? Ha nem jön meg hamarosan megyek én is... :/
Szia! Igen, tegnap reggel elmentem dokihoz, mondtam neki, hogy eredetileg rákszûrésre jöttem, de van ez a problémám, hogy már 1 hetet késett, megvizsgált, kikérdezett. Uh-n is megnézte, hogy mi zajlik. Megállapította, hogy nem lát terhességet. Érdekes volt, még tegnap délután megjött a menstruációm, pedig semmit nem éreztem. Egyébként azt mondta, hogy késés utáni 3-4. napon még korai a tesztelés, szerinte leghamarabb késés után 1 héttel kell tesztelni. Végülis örülök hogy magától megjött, mivel azzal riogatott hogy jövõ héten menjek vissza és ad nekem gyógyszert, amitõl majd megjön... Egyébként még annyit az én esetemrõl, hogy mi védekeztünk, csak pharmatex-szel, az pedig ugye nem olyan megbízható, ezért gondoltam...
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a választ... Hát én 8 nap késés után teszteltem... Mert múlt hétfõn kellett volna megjönnie és tegnap (kedden) teszteltem... Igazából mi sem tervezzük még a babát, de ha becsúszik akkor úgyis megtartjuk... Én még azért várok egy kicsit a dokival mert lehet hogy a sok stressz miatt nem jön meg...
Jól van, várj még néhány napot, ha úgy érzed. Lehet, hogy a meleg hülyíti meg a rendszerünket... Majd azért írd már meg, hogy mi lett, ha kiderül!
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen megírom... kellemes napot...
A kérdező hozzászólása: Szia. Szombaton megjött.
huh, hát elég sokat késett neked is, majdnem 2 hetet, ugye? Sajnálom, hogy patikában már nem lehet kapni a barátcserje kapszulát legálisan, mert az pont az ilyen esetekre van kitalálva.
viszont az jutott az eszembe, ha 32 naposak a ciklusaid, akkor még csak ezután kellene kimutatnia, nem?
talán annyi, hogy fáradékonyabb vagyok, meg szinte érzem, hogy megnagyobbodott a méhem- sûrûn is járok pisilni. Hogyha holnap újabb nega teszt lesz, akkor kétségbe leszek esve, hogy akkor mi van, mivel az utóbbi 1 évben 28 napos ciklusaim voltak...
Nekem ha a teszt negatív akkor az is marad!A mensit mindig megvárom mire tesztelek! De itt sokszor lehet olvasni hogy mensi után egy héttel lett csak pozi!Vagy késõi peteérésbõl lett a baba! Talán pár nap múlva ha még mindig nem jött meg, tesztelj újra!
Én még nem adnám fel a helyedben.
Tesztelj ma is, vagy holnap.
Nekem szintén hétfõn/kedden kellett volna...pénteken este x-epil tesztcsíkkal pozitívat teszteltem, és ráadásul nem is valami halványat. Nem is nagyon hittem el, azóta már 4-szer teszteltem újra és mindegyik két csíkos lett:-)
Gratula, Kitty! :)
Ne add fel, még simán lehetsz babás. Van olyan, akinek mensi kimaradása után 1 héttel mutatja csak ki a teszt a babát. amíg nem jön meg, ott a remény!!!!!!
Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Elõször is gratulálok Kitty... :) Köszönöm a válaszokat... Én meg akkor várok... ha hétvégéig nem jön meg akkor tesztelek... Mondjuk mostanában elég sokat idegeskedek, lehet hg azért késik...
Nekem nemvárt másnapján negatív lett a tesztem, idõn túl lett pozitív, ez keltette fel a gyanút bennem. Ezután 2 napot vártam, akkor már egybõl pozitív lett a teszt. Egy nap késés és negatív teszt még nem jelent semmit!:)
Én is így vagyok- nekem vasárnap kellett volna megjönnie, de tegnap nega teszt x-epillel- mindig 28 naposak a ciklusaim, most nem tudom, hogy akkor mi zavart be.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg... Szerintem hazafele veszek egy tesztet és reggel megcsinálom... Mivel nekem 32 naposak a ciklusaim így szerintem ha lenne baba akkor már legalább halványan jeleznie kellett volna a tesztnek... majd holnap reggel csinálok egyet... Milyen tesztet ajánlotok??
Amazon, Gabriel, Gravi HCG ezek nekem mindig beváltak!Olyan 600-1000Ft közt vannak! Az amazon 10es érzékenységû
szia! teszteltél azóta? nekem sem jött még meg, holnap reggelre tervezem az újabb tesztelést, ha addig sincs semmi..
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is holnap reggelre tervezem a következõ tesztet...
A kérdező hozzászólása: Neked van valami tüneted?? Mert nekem szinte semmi... Annyi hogy nem fáj a mellem pedig mensi elõtt mindig szokott...
A kérdező hozzászólása: Igen... Hétfõn lett volna két hete... De lehet hogy közrejátszik a nagy meleg meg mostanában nagyon sokat idegeskedek... :/ Remélem a következõnél nem lesz gond...
beszeded a második levelet és ha annak vége akkor a 2. v 3. napon
A kérdező hozzászólása: tehát akkor az ehavi kimarad teljesen:) .. nagyon szépen köszi:) sokat segitettél és elég fontos volt:)
Hát azért ezt ennyire egyértelemûen nem lehet megmondani. Attól függ, hogy reagál a szervezeted. Vkinek simán kimarad, és következõ hónapban normális idõben megjön. Vki az egész levelet végigpecsételi (pl. bnõm egyszer megpróbálta eltolni, ez lett az eredmény). De az is lehet, hogy levél közepén megjön.,
Ugyan ezt csináltam most a héten.... erre megjött ma :S(ilyenkor szokott) annyira nem vérzek... de azért nem csak csordogál sajnos :S valószínûleg a hétvégémnek így lõttek. :( (amúgy ma már a 3. szemet vettem be) remélem a kövi hónapban úgy jön ahogy szeretném :)
Én egyszer toltam el eddig. Pecsételés nem volt közben, de utána nem a szokott idõben jött meg, hanem 3 nappal késõbb. Így meg totál rossz helyre tolódott, pont a barátom szülinapján, az enyémen, karácsonykor jött meg... De mivel 1 évben egyszer szabad eltolni, hát így jártam. Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy rendesen fog megjönni, de pánikolj be, ha késik. Viszont 1 éven belül többször ne csinálj ilyet. 20L
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) én most az 5. szemnél járok és lekopogom de eddig minden ugyvan ahogyyén szeretném :) nem szeretném ha testnevelés érettségin megjönne.... :D*lekopogva*

Ha hétfőn kéne megjönnie, mikor csinálhatok már tesztet? 6án volt a peteérésem.

"terhestüneteim" vannak...de ma egy enyhe barnás "pöttyözésem" is volt

Legjobb válasz: szia!tudom nehéz kivárni,de a nnemvárt mensi napja elõtt nem érdemes!én például a 22.napon lettem terhes tehát nagyot csalódtam volna ha nem várok!szorítok neked!!!

szia!tudom nehéz kivárni, de a nnemvárt mensi napja elõtt nem érdemes!én például a 22.napon lettem terhes tehát nagyot csalódtam volna ha nem várok!szorítok neked!!!
Nyugalom! Szerintem a leghamarabb 20-án, azaz jövõ hétfõn tesztelj. Ha jót akarsz magadnak, egy 10-es érzékenységûvel. Vagy így kéred a gyógyszertárban, vagy mondok nevet: Qupido! Sok szerencsét! A pöttyözés pedig lehetett beányazódás is! :)
A kérdező hozzászólása: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/?calc_type=fecu.. de ez szerint ha már terhes vagyok, akkor kimutatná.teljesen bele zavarodok a végére....aztán meg lehet, hogy sehol semmi :(
még ne tesztelj, nekem 5 napja késik és csak holnap reggel fogok tesztelni. Próbáld lefoglalni magad. Sokan írták már hogy jobb várni a nem várt után pár napot. Drukkolok neked. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma éjjel megjött 4 nappal korábban :-(
Nálunk a petting azt jelenti, hogy popóba küldöm a barátnõmet. Õ még azt mondja, hogy nem akarja elveszíteni a szüzességét, várni akar 1 évet, addig marad a popó.
Már miért ne lehetne...?
Moszuke, bazz, elolvastad a kérdést? Petting, most komolyan az ma már nem a behatolás nélküli szexet jelenti?
A kérdező hozzászólása: Moszuke: köszönöm, hogy ilyen elõrelátó vagy, de én ennél óvatosabb vagyok. nem akarok idõ elõtt babát. ;) csak ez érdekelt
ma 18:45 vagyok. A 18.40-nek irtam.
utolsó, ez komoly? :D ha igen, h*lye a csajod. :D
oh hallod hány topic volt már így megnyitva... fhu csak petting volt, de odakente a kezével, meg ráfolyt a seggembõl a puncimra, meg csak picit tette oda.. meg csak 4liter elõváladék folyt belém..meg tököm tudja mi történt. terhes vagyok? hát gondoltam meg elõzöm az újabb topicokat:(
Persze, csak vigyázz, hogy az izgalomtól nehogy hamarabb jöjjön meg. Én már jártam így :S
nem. arra célzok hogy hallottam olyat hogy ugyebár te amikor menstruálsz akkor egy már megérett pete, megdöglik és vér formájába távozik. na most az érett petét lehet megtermékenyíteni.tehát. de ha épp vérzel akkor elvileg nincs benned érett pete mert épp az jön kifele ugyebár.. tehát mondhatjuk hogy akár gumi nélkül is dughatnátok. (hmm de lehet hogy felváltva érnek meg, és csak egy 1-2napos üres járási idõ van. nem tudom már..) tehát mondhatjuk hogy akár gumi nélkül is dughatnátok. de NEM, 3 ok miatt: 1.) hallottam olyanról hogy a nõnek élvezés hatására megérett egy petéje 2.) lehet hogy full fasság amit mondok. nem vagyok biológus:) 3.) betegségek.
A kérdező hozzászólása: ha elévezek attól elõbb megjöhet ?? :O :O
sõt "spontán" pete érés is lehet ha elélvezel, szal csak okosan:)
persze hogy lehet! :)

Pénteken (nem) kellene megjönnie a mensimnek. Ha hétfőn reggel tesztelek Lilly tesztel, akkor már kimutathatja a terhességet?

Peteérésem a 13-14.napokon volt (ovu teszttel), a ciklusom mindig 28 napos.

Legjobb válasz: igen ki

igen ki
Úgy tudom, hogy a teszt a beágyazódást követõen kb 8-10 nappal mutat nagy valószínûséggel értékelhetõ eredményt, mert akkor jelenik meg olyan mennyisgében egy bizonyos hormon a szervezetben. Elõtte lehet, hogy nem kapsz biztos eredményt.
Kimutathatja, de ha negativ se keseredj el, mert pl nekem elég késõn mutatta ki mindkét terhességemet. Sok sikert!!! :o)
A kérdező hozzászólása: Sajnos negatív lett :-( Pénteken újra próbálkozom, remélem akkor már két csíkot fogok látni :-)

Normális az, ha csütörtökön vagy pénteken kellene megjönnie, de hétfőn már olyan pecsételő vérzésem van?

Azt is csak akkor veszem észre, amikor wc-re megyek és utána olyan a wc papír.

Legjobb válasz: Normális. 4-5 nap eltérés is lehet a menstruációban. Az se lenne meglepõ ha már most rendesen megjönne. De az is lehet, hogy marad végig a pecsételõ vérzés..

Normális. 4-5 nap eltérés is lehet a menstruációban. Az se lenne meglepõ ha már most rendesen megjönne. De az is lehet, hogy marad végig a pecsételõ vérzés..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!