Találatok a következő kifejezésre: Ha hányásos van (3 db)

Ha hányásos hasmenésem van szoptathatom a babámat? Kiszüri a bacikat az anyatej?

Legjobb válasz: Nekem volt egy ilyen hányós hasmenéses betegségem, és akkor nekem azt mondta a háziorvos, hogy ne szoptassak pár napig, mert a szervezetben lévõ toxikus anyagok belekerülnek a tejbe. Sajnos ezidõ alatt el is ment a tejem. De ez nem minden esetben van ám így, nekem konkrétan ételmérgezésem volt, olyan pocsékul voltam, hogy fel sem tudtam kelni az ágyból két napig. Ha ennél enyhébb a dolog, akkor nem tudom, hogy lehet-e, mindenképp beszélj orvossal, hogy õ hogy látja a dolgot.

Nekem volt egy ilyen hányós hasmenéses betegségem, és akkor nekem azt mondta a háziorvos, hogy ne szoptassak pár napig, mert a szervezetben lévõ toxikus anyagok belekerülnek a tejbe. Sajnos ezidõ alatt el is ment a tejem. De ez nem minden esetben van ám így, nekem konkrétan ételmérgezésem volt, olyan pocsékul voltam, hogy fel sem tudtam kelni az ágyból két napig. Ha ennél enyhébb a dolog, akkor nem tudom, hogy lehet-e, mindenképp beszélj orvossal, hogy õ hogy látja a dolgot.
Szia. Beszélj orvossal, úgy tudom, lázasan, náthásan(enyhe betegse´gekkel)lehet szoptatni.hát ez valami vírusnak tünik, szóval telefona´lj.
A bacik nem mennek át a tejbe, viszont az immunanyagok, a miket termelsz a vírus ellen, azok igen!!! Nyugodtan szoptass tovább.
Szia!Nekem is ilyen betegségem volt pár hete, és azt mondta védõnõ, hogy mindenképpen szopiztassam, ne hagyjam abba.Átadom az immunanyagot, így ha bemegy a vírus levegõ vagy nyál útján, akkor van ellenanyaga, ha kijönnek a babán a tünetek, akkor orvoshoz kell menni, ne pánikolj, nem lesz baj.Szoptass mindenképpen.
A baba benned van, vagy rajtad kivül? :)
Több helyrõl megerõsítettek, hogy a vírus leginkább az elsõ három hónapban okozhat problémát. Utána nem. El kell fogadnom a tényt, ugyanis a következõket kérdeztem, s mindenkinek egyöntetû volt a válasza: felnõtt háziorvos, gyerek háziorvos, védõnõ, internetes virológus válasza, nõgyógyászom válasza és egy másik orvos válaszol szülész nõgyógyászé. Mihamarabb erõsítsd az immunrendszeredet/szervezetedet! Akár homeopátiás szerekkel (csak természetes származékok), terhes vitaminnal, napi 1 citrom levével, gyümölcsökkel, ha kell esetleg védõoltással.
Terhességre csak a láz a veszélyes, illetve ha már ilyen vírus, akkor a kiszáradás gondolom, szóval pótolni kellene nagyon a folyadékot, de nyugi, semmi baja nem lenne.
Szia!Én 17 hetes kismama vagyok és pont most estem át egy két napos hasmenésen.Bárhol össze lehet szedni tehát az esélyed meg van rá.A babának nem lesz semmi baja azt mondta az orvosom.Diétázni kell és sok folyadékot inni.Gyógyszert nem lehet bevenni csak szén tablettát.Ja és feküdni, pihenni!
22:22 vagyok Van néhány vírus, ami viszont gondot jelenthet, cmv és herpesz vírus... érdemes utánaolvasni.
A kérdező hozzászólása: a 3éves kisfiam két napja lázas és ezért kérdeztem hogy esetleg ha el kapom akkor esetleg megint elmegy köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: bocs elírtam a fõkérdésben 14hetes terhes vagyok.
Szia! Nyugi, nem lesz semmi gond. Sokat kell inni, ha van valami netán. De mindenképp orvoshoz menj el, ha esetleg elkapod.
17 hetes vagyok, épp tegnap voltam kegyetlen szarul, egész nap hánytam, ment a hasam. A babának ettõl semmi baja nem lehet, õ egy kis parazita, elszívja, mi kell neki!:) Elvégre az éhezõ afrikai nõk is valahogy megnövesztik a gyereket. Rajtam csak annyi látszik most, hogy totál eltûnt a pocakom, ugyanolyan lapos, mint a terhesség elõtt.:(
Nem írtad menni idõs, de a hasmenés lehet fogzástól is.
Kislányomnak másfél hete tart, talán most gyógyul lassan meg. 1 napig volt lázas, az sem túl magas, viszont olyan hasmenése volt, hogy sebes lett a feneke.:( Az orvos szerint vírus, kapott gyógyszertári hasfogót, az segített. Lányom 20 hónapos, nem jár közösségbe.
A kérdező hozzászólása: 13hónapos lesz, jön a foga de attól még sose ment ennyire a hasa!
Az én kisfiamnak fordítva van.Hányt, hõemelkedése van.Orvosnál voltatok?
A kérdező hozzászólása: Nem mentünk végül orvoshoz mert mára már nem ment a hasa, lehet tényleg a foga.Bár tegnap kapott körtét, lehet az is fogja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!