Találatok a következő kifejezésre: Ha gyes-en kell tandíjat fizetnem főiskolán (1 db)

én úgy tudom nem kell
Amennyiben a 2006. december 31-e elötti idõszakra vonatkozóan nem teljesül egyszerre a hármas feltétel 1: hallgatói jogviszony 2: költségtérítéses képzés 3: TGYÁS, GYES, GYED vagy GYNT ellátás úgy a kisgyermek után járó ellátásra jogosultak 2007. január 1-jét követõen nem jogosultak a kismamáknak járó költségtérítés-menteségre.
A kérdező hozzászólása: Én két év múlva akarok fõiskolára menni, akkor gyes-en leszek. Kell fizetnem abban az évben?
Szerinted mik vagyunk, jósok? :) Egyenlõre a tandíj is kérdés, nem hogy a gyeses "mamák" :)
jelenlegi állás alapján igen.
Igen, még kell. A költségtérítés 23%. Jelenleg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Semmelweis Egyetem-gyógytornász. Vélemények?

Az érdekelne,hogy milyenek a tárgyak,milyen a közösség stb.Akik ezen a szakon végeztek eltudtak vele helyezkedni?Körülbelül mennyi a fizetés,megéri gyógytornásznak lenni/tanulni?

3

Középiskolában az osztályváltás egy évfolyamon hogyan történik? Váltottatok már?

Most kezdtem 9-ben, egy közgazdasági szakközépben, csak a nyelvoktatás nem valami jó, és az osztály sem tetszik. Szeretnék átmenni ugyanezen az évfolyamon egy másik osztályba a nyelvi előkészítőre, csak nem tudom, lehet-e, ha igen, akkor meg hogyan......a válaszaitokat előre is köszönöm !

2

Új osztatlan tanárképzés vagy régi hagyományos?

teljesen rossz tulajdonsága a régi rendszernek, hogy már másodikban kellene tudnod, hogy miből akarsz szakdolgozatot írni, mivel akarsz foglalkozni, és valljuk be ez nem mindenkinek könnyű, osztatlan tanárképzés meg 5 éves, szóval elég 4. évebn kitalálnod, vagy nem jól tudom? azért ez elég durva, mi a véleményetek erről, melyik jobb, mi a különbség, stb...

4

Ha elvégzem? Hogz tovább?

Ha elvégzem a diplomás ápoló képzést(alap) akkor feltétlenül kórházban kell dolgoznom, vagy esetleg mehetek pszichiátriára? Mit gondoltok? Ápoló szakot jelölöm meg. Milyen állások jöhetnek szóba?

0

Eötvös József Gimnázium Tata. Vélemények?

Jó iskola? Érdemes oda menni?

2

SZTE-n, hogy lehet nappali tagozatról, levelezőre átmenni?

Felvettek TTIK-Biológia szakra, de mivel heti 3x dialízisre járok ( művese kezelésre ), ezért már most hiányoztam egyes gyakorlatokról annyit, hogy nem lesz jó vége a dolognak. Hogy tudnék, ha egyáltalán lehetséges átjelentkezni?

0

Romániából települt gyermek iskolakötelese?

Azt szeretném megtudni hogy Romániából átjött iskolaköteles gyermeknek kellene e iskolába járni. A szülök itt dolgoznak a gyerekek meg egész nap csavarognak nincsenek suliban!

4

Ha nappali tagozatos, egyéni tanrendes egyetemista vagyok, attól még jár a tanulmányi ösztöndíj?

2

EFEB-ről milyen vélemények, tapasztalatok vannak?

Régebbi fórumokon nem sok jót olvastam róluk bízom benne hogy az elmúlt 4-5 évben javult a helyzet :)

3

Berzsenyi Dániel Gimnáziumban (Budapest XIII) milyen a nyelvoltatás a nyelvi szakon?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!