Találatok a következő kifejezésre: Ha gyermekeimet nevelem, és nem vagyok (4 db)

Dolgozol?Hány gyereked van és milyen fiatalok?
S te betöltötted-e a 40-t???
Szia! Itt le van írva minden róla. Egyedül is igényelhetõ. De Bankba érdemes bemenni mindenképp érdeklõdni. OTP pl. tutti foglalkozik szocpollal. http://www.cegexpo.hu/index.php?page=71

Mit tudtok, szerintetek akkor is jár a +pont fősulin, ha már nem vagyok gyesen de gyermeket nevelek? 5éves. És ha valaki a tartósan beteg gyermekével van gyesen?

Legjobb válasz: A plusz pont GYES-n jár csak. tehát ha egyedül nevelsz gyereket azért nem kapsz pontot amiért a GYES-n levõ anyuka. De mivel egyedül neveled hátrányos hehezetû vagy ezért is jár valami.

A plusz pont GYES-n jár csak. tehát ha egyedül nevelsz gyereket azért nem kapsz pontot amiért a GYES-n levõ anyuka. De mivel egyedül neveled hátrányos hehezetû vagy ezért is jár valami.
A kérdező hozzászólása: Nem nevelem egyedül.Akkor helyesbítek:nevelünk!:) Azért köszi
Ha van munkahelyed és dolgozol is, akkor nem jár a plusz 50 pont, de ha fõállású anya vagy, akkor igen. A fõállású anyaság 3 vagy több gyermek nevelése esetén, a legkisebb gyermek 8 éves koráig igényelhetõ, 4 órát lehet mellette dolgozni.
Remélem igen! Na ezért is tart is ez az ország....
Igen, ellenõrizhetik. Például nálam, mikor megigényeltem válás után, az óvodában kérdezték meg a 4, 5 éves kisfiamat, hogy apa hol lakik, mire õ mondta, hogy apa nem velünk, hanem a papáéknál, mivel a gyermek nem hazudik. És ha van rosszakaró szomszédod, õ fel is jelenthet az önkormányzatnál, ha tudja, hogy ilyenben részesülsz, és látja, hogy nem egyedül laksz, és akkor büntetõkamatostól fizethetsz mindent vissza. Nem poénból írták rá a te határozatodra is gondolom, hogy ha változás áll be a helyzetetekben akár pozitív, akár negatív, akkor 15 napon belül köteles vagy jelenteni.28L
attól, hogy van egy élettársad, aki nem a gyereked apja, attól még egyedülállónak számítasz....pláne, ha az élettárs lakcíme más
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Igen van élettársam és õ a gyerek apja, de nem ott lakunk ahova be vagyok jelentve. A párom pedig a szüleihez van bejelentve.


Ha nem voltunk házasok és élettársak sem, született egy gyermekünk, a családi adókedvezményt így mindkettő szülő igényelheti, vagy csak, (úgymond) aki a gyereket neveli?

Én az apa vagyok és azt akarom elérni, hogy ÉN ne vehessem igénybe. Hosszú lenne leírni, de a munkáltatóm lenyúlja a felét.

Legjobb válasz: Te nem igényelheted. Aki neveli a gyermeket, az a fél a "család", õ igényelheti. A munkáltató általában akkor nyúlja le, ha nem a teljes bérre vagy bejelentve és a bérszámfejtésnél figyelembe veszi. Ezt egyszerûen ki lehet küszöbölni, a nyilatkozatba nem kell igényelni és kész.

Te nem igényelheted. Aki neveli a gyermeket, az a fél a "család", õ igényelheti. A munkáltató általában akkor nyúlja le, ha nem a teljes bérre vagy bejelentve és a bérszámfejtésnél figyelembe veszi. Ezt egyszerûen ki lehet küszöbölni, a nyilatkozatba nem kell igényelni és kész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!