Találatok a következő kifejezésre: Ha gyakran az (292 db)

Mit jelent ha gyakran azt álmodom hogy repülök?

Sznte mindegyik álmomban repülök, sokat szoktam álmodni, külömböz? szituációkban, de a repülés szinte olyan mint egy képesség. Nem szárnyakkal hnem kéz-láb összhangolt mozgásával, sohasem szárnyakkal...

Legjobb válasz: Szabd, onallo akarsz lenni. Testben es gondolatokban is.

Szabd, onallo akarsz lenni. Testben es gondolatokban is.
Szerintem meg valamilyen madár vagy, csak nem tudsz róla...
1. foglalkoztat a repülés 2. szabadságvágy.
Nem tudom mit jelent, de én is mindig ezt álmodom. Csak én nem mozgok közben, hanem csak úgy suhanok a levegõben fejjel elõre vízszintes helyzetben. Nagyon jó érzés. Apám is mindig ezt álmodta fiatalkorában, aztán késõbb elmúlt. Szerinte a gondtalan ifjúsághoz köthetõ a dolog.
Én gyerekként nagyon gyakran álmodtam arról, hogy szintén szárnyak nélkül, kezem csapkodásával végül sikerül a levegõbe emelkednem, és repülnöm.Most pilóta vagyok, és a repülés az életem:)
Attól is lehet, hogy mostanában sokszor jársz úszni vagy csak lubickolni uszodába. Mert álmodban is érzed azt a lebegést amit a vízben.
Nagyon be vagy szívva, szokj le a fûrõl. Káros az egészségre.

Mit csináljak a babámmal ha gyakran akar szopizni, de nem azért mert olyan gyakran megéhezik, hanem az előző szopinál mindig bealszik és nem eszi teli magát? 9hetes a babám

Próbálom ébresztgetni, egy-két korty erejéig sikerül is de aztán becsukja a száját és nem kéri a cicit. Viszont tudom, hogy még nem lakott jól, mivel kb. 20 percig tart nála egy "rendes" étkezés és ilyenkor kb. 10 perc alatt készen van.Majd kb. 2 óra múlva jelentkezik a következ? adagért. Ha mégis sikerül felébresztenem, akkor el?fordul, hogy még 10-15 percig intenzíven eszik. Hagyjam sírni a legközelebbi étekzés el?tt, hogy meglegyen a 3 óra távolság a két étkezés el?tt és hátha "kiéhezve" jobban fog szopizni?

Legjobb válasz: Egy ekkora babánál bõven belefér a 2-3 óránkénti evés. Lehet, hogy elfárad evés közben, elalszik. 2 óra múlva ha eszi, az nem rossz! Ne hagyd sírni, ha éhes etesd meg, mert addig rengeteg levegõt fog nyelni a sok sírás után, akkor meg a hasa fog fájni. Ne az órához mérten szoptasd, hanem ahogy a baba igényli. Nálunk is a kicsi sokáig 2-3 óránként szopott, de volt, hogy 2 órát sem nagyon bírt ki.

Egy ekkora babánál bõven belefér a 2-3 óránkénti evés. Lehet, hogy elfárad evés közben, elalszik. 2 óra múlva ha eszi, az nem rossz! Ne hagyd sírni, ha éhes etesd meg, mert addig rengeteg levegõt fog nyelni a sok sírás után, akkor meg a hasa fog fájni. Ne az órához mérten szoptasd, hanem ahogy a baba igényli. Nálunk is a kicsi sokáig 2-3 óránként szopott, de volt, hogy 2 órát sem nagyon bírt ki.
Ha két óránként eszik 10 percet, az teljesen ok. Ne hagyd sírni! Az én elsõ babám is "bealvós" volt, nálunk az jött be, hogy a szabad kezemmel (ülve és fekve szoptatáskor is) a tarkóját egyenletes ütemben picit nyomkodtam. Nem erõs nyomásra kell gondolni, inkább olyan noszogatásra, ez alvás közben is beindítja a szopóreflexet. A kórházban tanította az egyik csecsemõs, egy idõ után már megjött a kedve is, és nem volt erre szükség. Próbáld ki, ha gondolod, bár amint írtam, ahogy a Tied eszik, az teljesen oké. (Ja, és az enyém alacsony súllyal született, és eleinte egyáltalán nem akart enni, annyira lusta volt... :o)
Szia!Ne aggódj ezen!Az én Kicsim 3 hetesen 1.5 óráig is elcummogott a cicin, és 2 óránként evett.Most már ügyesebben szopizik, és van hogy 10 perc alatt kiszív 130 grammot pedig még csak 8 hetes.Lemértem mert én is azt hittem hogy nem lakik jól ilyen rövid idõ alatt.Ja és utána 1.5 óra múlva megint kérte, még 50-et evett.Gyorsan megemésztik az anyatejet, ha folyamatos a gyarapodás nincs baj!Ne hagyd sírni, érezniük kell hogy bármi történik, Anya velük van és számíthatnak rá!
Tudod, a szoptatás sokkal több mint a baba táplálása. Aki azzá redukálja, fogalma sincs mibõl marad ki. Két ember intim együttléte, anya és gyermeke közelsége. Egy csomó hormon termelõdik mindkettõtökben szoptatás alatt. Ez nem véletlen. Szerintem vétek ebbe a gyönyörû kettõsbe egy órát bevonni. Semmi keresnivalója ott. Csak Te vagy és a gyermeke, akit alig néhány hete hoztál világra, és akinek Te jelented a mindent. Ne hagyd õt cserben, mert ezzel saját magadat is cserben hagyod. Sok sikert a továbbiakhoz!
Én nem hagytam soha éhezni. Gyenge még, hamar elfárad. Nálunk egy szoptatás eltartott akár 1 órát is, és örültem, ha másfél órát kibírt utána. Ma 13 hetes, de 3 órát még most sem bír, kivéve, ha alszik.
Tévedés azt gondolni, hogy 3 órát ki kell bírni a babának. Az anyatejet nagyon könnyû megemészteni, a baba gyomra másfél-két óra alatt ki is ürül, és újra megéhezik. És ha megéhezik, akkor adj neki enni. :-) Semmiképpen ne hagyd sírni! A sírás azt jelzi, hogy valami nincs rendben: éhes, tele a pelusa, vagy dédelgetésre vágyik. Az anyukája dolga pedig az, hogy kielégítse ezeket a szükségleteit - lehetõleg még mielõtt sírásra kerül a dolog. 4 hetes nagyfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattatok, köszönöm! :)
A 3 óránkénti etetést mi, felnõttek találtuk ki, az érintetteket nem kérdezte senki:) etesd meg ahányszor kéri:)

Ha gyakran pisilek átlátszót, az baj?

Legjobb válasz: Nem baj. Biztos sokat iszol, sok folyadékot napközben. Ha megfigyeled, a reggeli elsõ vizeleted a legkoncentráltabb, az a legsárgább. Hiszen éjjel nem iszol órákon át, vagy ha mégis, csak keveset. Napközben, amikor gyakran iszol, akkor egyre "hígabb" lesz a vizelet. Ez tök normális és jól teszed, ha sokat iszol.

Nem baj. Biztos sokat iszol, sok folyadékot napközben. Ha megfigyeled, a reggeli elsõ vizeleted a legkoncentráltabb, az a legsárgább. Hiszen éjjel nem iszol órákon át, vagy ha mégis, csak keveset. Napközben, amikor gyakran iszol, akkor egyre "hígabb" lesz a vizelet. Ez tök normális és jól teszed, ha sokat iszol.
Nekem is volt ilyen, volt egy idõszak mikor nagyon szomjas voltam és sokat ittam és átlátszót pisiltem. Mondjuk nekem reggel is olyan volt.

"Egészséges" a telefonnak ha gyakran újratelepítem az Android operációs rendszerét? Vagyis pontosabban: visszaállítom a gyári állapotra elég gyakran, mert mindig összegyűlik egy csomó szeméttel, és zavar!

Sony Ericsson Xperia Arc S-em van! Szinte 2 naponta visszaállítom a gyári visszaállítást! Nem lesz gond a kés?bbiekbe, nem lesz a telefonnak semmi baja? Nem káros?

Legjobb válasz: De akkor a felesleges cuccokat hogyan tudom törölni? (pl ilyen hülye mappák az sd kártyán meg a telefon memóriáján, mindenféle ismeretlen fájl meg egy csomó alkalmazás, amit kitörlök, de még mindig rajta vannak, mert jelzi, hogy megmaradt egy bizonyos része, ami xy MB-t foglal)

A kérdező hozzászólása: De akkor a felesleges cuccokat hogyan tudom törölni? (pl ilyen hülye mappák az sd kártyán meg a telefon memóriáján, mindenféle ismeretlen fájl meg egy csomó alkalmazás, amit kitörlök, de még mindig rajta vannak, mert jelzi, hogy megmaradt egy bizonyos része, ami xy MB-t foglal)
Mégis milyen szeméttel gyûlik össze?
Minek? Alkalmazásokat tudod törölni, cache-t tudod törölni, sd kártyárol tudsz törölni, híváslistát, sms-t tudsz törölni, akkor minek?
A kérdező hozzászólása: Mert egybe komputeren tudom hogy semmi felesleges sz*r nincs a telomob. De akkor ha nem tesz jót neki akkor nem telepíthéten mindig újra.
Igazából teljesen fölösleges. Ami szemét összegyûlik attól enélkül is meg tudsz szabadulni.
A linux nem Windows. Nem fog gigabyte-nyi helyeken DLL-eket tárolni, így nem kell újratelepíteni sem. A telefonnak semmi baja nem lesz tõle.
A kártyán lévõ mappák egy gyári visszaállítástól nem fognak eltûnni. Azt vagy formázod vagy letörlöd. Letörölni meg egy fájlkezelõvel egyszerûen meg tudod tenni. Ismeretlen fájlok: Attól, hogy nem ismered még lehet fontos. A telefonmemóriából nem igazán kéne kitrölöni semmit, mert lehet kell a rendszernek illetve valamelyik alkalmazásnak (mellesleg ehhez a memóriához hozzá se lehetne férni). Törölt alkalmazások: Ha még ott van az alkalmazások kezelése menüpont alatt akkor biztos nem lett letörölve. Ezért is írhatja ki, hogy még foglalt egy kis helyet. Az amúgy ténylegesen szemetet egy cache cleaner segítségével könnyen, gyorsan meg lehet oldani.

Ha fekszek az ágyban vagy ha csak ülök és utána felállok gyakran elkezdek szédülni elkezd zsibbadni a lában és a kezem és elhomályosul a látásom is. Mitõl van ez? (15/L)

185 cm magas vagyok sokan mondták hogy összefügg ezzel és egysze már össze is este emiatt.

Legjobb válasz: Ellenõrizd a vérnyomásod.

Ellenõrizd a vérnyomásod.

Ha gyakran eszem csípõs ételeket az hosszútávon okozhat bajt?

Ha igen mit/miket?

Legjobb válasz: Az indiaiak és a thaiok mindent csípõsen esznek és még mindig élnek. :P Ha nem tüszkölsz és csuklasz tõle (mert annyira csíp), akkor nemigazán. De ha ég tõle a gyomrod akkor hagyd abba.

Az indiaiak és a thaiok mindent csípõsen esznek és még mindig élnek. :P Ha nem tüszkölsz és csuklasz tõle (mert annyira csíp), akkor nemigazán. De ha ég tõle a gyomrod akkor hagyd abba.
Fokozott vérbõséget okoz az irritált nyálkahártyák felszínén. Szegény Gregor József operaénekes csapõs paprikát evett a fellépések elõtt, mert az fokozza a nyálelválasztást. Aztán emésztõszervi rákban hunyt el.
Nekem gyomorfekályt okozott egy nagyon csípõs étel, igaz elõtte is sokszor ettem, de az akkor nagyon csípett.
A kérdező hozzászólása: Én nem annyit teszek bele, hogy ne bírjam megenni, hanem csak, hogy kissé csípjen.
Annyit, hogy kissé csípjen, sokan esznek rendszeresen és kutyabajuk.

A lányok, nõk miért kerülik a férfiakat? Én közvetlen férfiú vagyok, humoros, beszédes, de gyakran azt látom, hogy ezt a nõk félreértelmezik. Vagy csak akkor mosolyognak, mondanak vmit, ha nekik valamire szükségük van.

Legjobb válasz: Minden nõ rögtön azt hiszi, hogy ha egy férfi közvetlen, akkor rögtön valamit akar? Mert ilyenkor az az érzésem támad. Kortól, kinézettõl függetlenül közvetlen próbálok lenni. A nõk ezt mindig ismerkedésnek fogják fel?

A kérdező hozzászólása: Minden nõ rögtön azt hiszi, hogy ha egy férfi közvetlen, akkor rögtön valamit akar? Mert ilyenkor az az érzésem támad. Kortól, kinézettõl függetlenül közvetlen próbálok lenni. A nõk ezt mindig ismerkedésnek fogják fel?
Manapság egyre zárkózottabbak az emberek, ez tény, nagy a bizalmatlanság. Sokan az egyszerû megszólítások mögött is többet látnak, mert már nem általános, hogy megszólítasz egy idegen embert. De ha mondjuk ha a boltban megszólít valaki, akkor én szívesen beszélgetek vele, ha van idõm.
A kérdező hozzászólása: Jaj mindig elfelejtem, hogy a magyar ember nem a humoráról híres :) )) Elnézést... Ilyen ez a devizahitel :) ))
A kérdező hozzászólása: A múltkorában egy bácsi mondja nekem az IC-n, hogy nem mondja, hogy minden jó volt régen, de az emberek tudtak egymással beszélni. Megjegyzem, nem mondta, hogy ezek a mai fiatalok, meg stb... Nem sírt. Az utcán is mindenki telefonál, pontosabban úgy tesz mintha. :)
A kérdező hozzászólása: Anyai önzetlenség stb... Még szép, hogy beszélsz a kis gyerkõccel. Az lenne már fura, ha még vele se, mert az urad lekever két poffot :) )) Na! Jó munkát mindenkinek. Ne sírjatok, hanem dolgozzatok, mert jön a nyár, kell a lóvé a balcsira, deviza nincs.....
A kommentjeid alapján, kedves kérdezõ, azt kell mondjam, a nagybátyámra hasonlítasz (és még van pár ilyen ismerõsöm). Meglátásom szerint az a helyzet, hogy benned van egy sajátos önbizalom (de az is lehet, hogy éppenséggel annak a hiánya), ami arra késztet, hogy pörögj, ott legyél, beszélj, hozzászólj, véleményt nyilváníts, stb. De legalábbis igyekszel mindenrõl határozott elképzelést kialakítani, és azt még határozottabban képviselni. Még ha igazad is van a legtöbb dologban, és tényleg eszes vagy, meg logikusan gondolkodsz, ez baromi visszatetszõ lehet, sokan úgy érezhetik, hogy okostojás vagy, és igyekszel mindenki mást elnyomni, kvázi rájuk erõltetni a véleményedet. Tudom, mert nekem is volt ilyen korszakom, kb gimnázium elejétõl 19-20 éves koromig. Aztán jött a hidegzuhany, egy necces szituációban egy jóbarátom felhívta a figyelmemet, hogy tök jó dolgokat gondolok, mondok és csinálok, csak baromi rámenõsen kommunikálom mindezt. És az emberek nem szeretik, ha valaki kereken megmondja nekik, mi a dörgés, esetleg néhány egyéni poénnal megtûzdelve. Jobban értékelik, ha rávezeted õket, kérdésként fogalmazod meg a véleményedet, mint aki hajlandó az együttmûködésre, közös gondolkodásra. Lehet, hogy rosszul látom persze, de a szóhasználatod, csapongó mondataid, érdekes asszociációid és odaszerkesztett poénjaid erre engednek következtetni.
megint 3 beszólás egymás után. Errõl beszélek, ez nem humor kérdése, túl rámenõs vagy és õszintén, a legtöbb lánynak ez a sok duma nem jön be.
Én nem kerülöm a férfiakat, hanem ismerkedem velük. Személy szerint preferálom a fapofa pasikat humorral. Amúgy szeretek viccelõdni. 30/n
A kérdező hozzászólása: Van határozott véleményem. És azt is szeretem ha megmondják a szemembe, hogy mi a gond bennem. Nem rávezetve, kérdezgetve. Ha valami nem jó bennem, meg kell mondani. Nem kertelni. Ezért is élek boldogan a párommal, mert nem vezetgetjük egymást, hanem kimondjuk. Mondjuk hozzáteszem, hogy teljesen más kultúrkörbõl származik a néni :) )
A kérdező hozzászólása: És a poénjaim nem szerkesztettek, hanem spontán poénok. A fapofa hapsikról nem mondhatok semmit, a nõk jobban tudják mire bizseregnek. Pörgök hát, még szép...
mivel látom a saját posztodra már ezer választ adtál én azt mondanám nem közvetlen vagy, hanem csak lököd és lököd és lököd a dumát és azt hiszed ez jó dolog. Én megkérdezném egy neutrális ismerõsömet, hogy õ hogy lát engem (független vélemény miatt, mert nagymama biztos csak jókat mondana) mielõtt azt mondom magamról mennyire ilyen meg olyan vagyok és nem érted, hogy miért nem így látnak téged.
Kedves Kérdezõ, Szerintem nem kerülik. Nehéz erre válaszolni, hogy nem tudni, hogyan közeledsz, mert nyilván másokban van a hiba, ha ártatlan poénkodásod, beszélgetés kezdeményezésed ok nélkül félreértik. Azonban amit Te humorosnak vélsz, nem biztos, hogy a másik számára is feltétlenül az, személy szerint kevésbé találom mulatságosnak (inkább erõltetettnek nevezném)alábbi megjegyzésed, bár jó sok nevetõ szájat biggyesztettél utána: "Bár sugárzok mostanában, pláne, hogy felrobbant japánban az atomerõmû, azóta egyre jobban :) ))))" Ettõl nem érzem magam (az általad használt kifejezéssel élve) "fapinának", mindössze eltérõ a humorbeli ízlésünk. Ha csak akkor szólalna meg, vagy mosolyogna az összes nõ, ha akarna valamit, akkor az olyan fogalmak, mint barátság, anyai önzetlenség, szerelem....stb. létre sem jöttek volna. Szerintem.
nem inkább az a kérdésed, hogy Téged miért kerülnek?
A kérdező hozzászólása: Vagy nem illik egymással kommunikálni. A férfi legyen mindig komoly, fapofa stb...
Az ilyen férfiakat szeretik, de te nem vagy ilyen ezek szerint. Lehet te humorosnak gondolod magad, de nem vagy vicces. Lehet az is, hogy rossz lányoknál próbálkozol: rossz napja van, barátja van, már az ötvenedik vagy aki oda jön hozzá. Szóval ne általánosíts, mert senki nem fog tudni érdemben segíteni úgy, hogy nem ismer téged. 28F
Heló! Nem lehet, hogy egy kicsit so kagy? Például ha odamész egy ismeretlenhez, nem hiszem, hogy aza vágya, hogy annyira kzövetlen légy vele, mintha ezer éve ismernéd. Az is lehet, hogy szerinted jópofa, megnyerõ vagy, aztán mégse? Érdemes lenne megkérdezni pár barátodat, aztán pedig nem közeli ismerõsödet, sõt, akár azt is, akivel az adott pillanatban beszéslz, és láthatólag feszéjezed. Aztán akkor kiderül, mi is a probléma.
Lehet, hogy túl közvetlenkedö vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem megyek oda. Mondom nem ismerkedés céljából történik. A hétköznapokról beszélek. A kommunikáció történhet bárhol. Legyen az egy bolt, vagy valahol máshol. Nem vagyok közvetlenkedõ. Sõt. Azt megértem, ha egy jánynak van barátja és nem akar ismerkedni, na de kérem, akkor a baráttal rendelkezõ nõ legyen fapina minden téren, csak mert egy férfi egy-két szóval meri zavarni abban, hogy meg ne zavarja a lelkivilágát?
A kérdező hozzászólása: Ja értem! Akkor valószínûleg a férjjel, baráttal rendelkezõ nõk ilyenek itthon. Mert hazamegy és kap egy-két poffot, mert véletlenül meg mert szólalni egy idegen férfinak. Úristen. Ez a csak Õt szeretem feeling? Másra rá sem nézek, mert kisül a szemem, mert nem illik, neadjisten még megszólalni, akkor meg pláne megcsalom a páromat vagy mi?
Hány éves vagy, kedves közvetlen férfiú? :) Lehet, hogy van valami a kisugárzásodban, ami nem szimpatikus és ezért a nõk automatikusan bezárnak elõtted. Javaslok elolvasni valamilyen önismereti könyvet, tuti sokat segítene megértened ezeket a helyzeteket! A testbeszéddel is foglalkozhatsz, a Pease házaspár könyvei elég frankók pl.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg sem szólalok. Mert nem illik.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Köszi a tanácsot. Milyen dolgokra gondolsz egy-két példát mondhatnál? Kíváncsi vagyok. Komolyan. Amúgy ha rossz kedvem van, akkor nem szoktam kommunikálni, nehogy elcsesszem másnak a kedvét. A kisugárzásommal baj lehet, hogy van, ezt nem tudom magamról megállapítani. Másnak kell. Bár sugárzok mostanában, pláne, hogy felrobbant japánban az atomerõmû, azóta egyre jobban :) ))))
Ne a jó csajokkal beszélgess, azokon ott a fapina álarc, hanem csúnyákkal, azok nagyobb eséllyel veszik jó néven.

Normális vagyok akkor ha gyakran várandós hisznek és én simán elfogadom az ezzel járó előnyöket?

Nem várok babát :-) .Túlsúlyos vagyok ,szeretem az alakot leplező tunikákat . Két gyerekem van ,magyarázkodás nélkül megköszönöm ha a buszon hellyel kínálnak .

Legjobb válasz: Szerintem ezzel mindenkinek jót teszel. Te magad élvezed az elõnyöket, aki felajánlja a segítségét az is jól érzi magát tõle és nem utolsósorban az igazi kismamákkal is jót teszel, mert ha elutasítanád a felajánlásokat azzal, hogy "nem is várok babát", valószínûleg legközelebb mikor kismamát lát az ember nem ajánlaná fel a segítségét, hogy nehogy megint beégjen. Szóval szerintem nyugodtan, szó nélkül fogadd el.

Szerintem ezzel mindenkinek jót teszel. Te magad élvezed az elõnyöket, aki felajánlja a segítségét az is jól érzi magát tõle és nem utolsósorban az igazi kismamákkal is jót teszel, mert ha elutasítanád a felajánlásokat azzal, hogy "nem is várok babát", valószínûleg legközelebb mikor kismamát lát az ember nem ajánlaná fel a segítségét, hogy nehogy megint beégjen. Szóval szerintem nyugodtan, szó nélkül fogadd el.
Igen, normális vagy! :) Én is megköszönném, ha így szülés elõtt két héttel átadnák a helyet a villamoson, de még most is sokszor utazom állva. Fõleg most, hogy hideg van, és kabátot kell húzni. Nincs óriás hasam (pedig 2. gyerek), kabátban meg pláne nem látszik... Szóval nyugodtan használd ki, teljesen egyet értek az elsõ válaszolóval!
Mért ne lennél az? Élelmesnek áll a világ. Az elsõvel teljesen egyetértek ugyanezt irtam volna le. Milyen ciki lenne annak is aki átengedi a helyét hogy kismamának nézett. Többet tuti nem jószándékoskodna. Én us ezt tenném a helyedbe. a 2.ik válaszoloval meg teljesen együtt érzek. Mondjuk én még csak 17hetes vagyok és kabátban egyáltalán nem látszik. Le szoktam venni vagy szétcipzározom és senki sem adja át a hejét. pedig nekem nagy hasam van már most. És nagyon rosszul esik a rázkodás. Amikor hematómám volt voltam olyan pofátlan hogy megkértem adják át a hejük legyenek szivesek. Voltakinek magyarázat kellett de voltak akik átadták.
A kérdező hozzászólása: És pont amiatt eszem ennyit ezekbõl hogy fehérjét vigyek be.
Virsli az hulladék kaja és drágább, mint a színhús. Nem értem miért azt eszed. Hogy sok-e ennyi kaja, azt nem tudom, mivel nem közölted mekkora vagy. Sok zsír, az biztos! :)
A kérdező hozzászólása: 178 cm 72 kiló
Báááh :D És ilyen jellegû kajából beversz ötöt naponta? :D Valami szénhidrát, zöldség, gyümölcs nem játszik mellé? A paradicsomon kívül.
A kérdező hozzászólása: nem dehogy. csak ma hazajöttem és nem volt más hús és ezért ettem ezt.
A kérdező hozzászólása: segítenél mert te ugy látom h értessz ehhez, hogy irnál nekem dolgokat amiket ennem kell a kondizás mellett?
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
egészség legyen!

Tüszőrepesztő után mikor kell együtt lenni? Reggel vagy este? Mindkettő? De az se jó ha gyakran, mert a kiskatonáknak fejlődniük kell.

Clostylbegitet szedtem, rendszeresen ellenőrzött az orvosom, ma lett egy tüszőm 18mm, megadta a Pregnyl tüszőrepesztőt.De csak annyit mondott a doki, hogy másnap legyünk együtt. Esetleg további tanács aki már sikerrel járt, szivesen veszem.

Legjobb válasz: Gondolom már késõ a válasz. Szerintem este érdemes együtt lenni mert utána fekszel és könnyebb a katonáknak célba érni, mint ha utána egész nap talpon vagy.

Gondolom már késõ a válasz. Szerintem este érdemes együtt lenni mert utána fekszel és könnyebb a katonáknak célba érni, mint ha utána egész nap talpon vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!