Találatok a következő kifejezésre: Ha gyümölcs 90 naposban (4 db)

Úgy is hatna a 90 napos diéta ha nem tartanék gyümölcs napot?

Régebben csináltam az egyik nyáron, nem is volt gond. de most egyszer?en nem bírom ki a munkahelyemen a napot gyümölccsel.Mindent betartanék, nem enném túl magam, és mozognék is.

Legjobb válasz: szerintem a 90 napos diéta egy kamu és nem mûködik,de te tudod.

szerintem a 90 napos diéta egy kamu és nem mûködik, de te tudod.
Szerintem nem. Jóformán ez a két nap adja, hogy fogyni kezd valaki: a gyümölcsnap, meg a keményítõ nap, feltéve, hogy zöldségeket eszik, és nem krumplit meg rizst.
A 90 napos diéta igenis használ. Jómagam 17 kg-ot fogytam le vele, és egy éve nem is híztam vissza. Gyümölcsnapon ha már nem bírtam, ettem mogyorít, mandolát, diót. ittam 100%-os gyümölcslevet. Így ki lehet bírni, és éppoly hatásos. Kitartás!
Én nagyon régen csináltam meg, amikor még TESTKONTROLL volt a becsületes neve, és abban nem szerepelt gyümölcsnap, vagy én nem csináltam, de 3 hónap alatt lement 15 kiló és azóta sem jött vissza! Szóval szerintem ha csak ezen múlik , hogy megcsináld, akkor csináld igy.

Ha gyümölcs napon (90 naposban) kicsit több gyümölcsöt eszünk a kelleténél az ugye nem fog annyira hizlalni?

Legjobb válasz: Biztosan nem fog hízlalni. Csak a gyümölcs lehetõleg ne banán legyen.

Biztosan nem fog hízlalni. Csak a gyümölcs lehetõleg ne banán legyen.
Én sok aszalt gyümölcsöt eszek(banán chips, aszalt sárga barack 10-15dkg.Ez jól telít, édeség helyett is jó, és nem tapasztaltam a fogyásban lassulást.40.nap-8kg:)
van, aki három éve csinálja és nincs semmi baja!
Szia! Én meg olyat tudok, aki a diéta után az intenzíven kötött ki hasnyálmirígy gyulladás miatt. Nem állítom, hogy e miatt, de én tartanék szünetet, vagy ligt-osabb egy hónapot csinálnék.


23 és fél éve iszom minden egyes reggel a csésze kakaómat (nesquik+barnacukor). Ihatok a 90 napos alatt, ha utána 2 óráig nem eszek gyümölcsöt, vagy csak fehérje napon, vagy sosem?

Ez olyan nekem, mint másnak a kávé. Nélküle élni sem tudok. :)

Legjobb válasz: egyáltalán ne igyad!! nekem is volt egy reggeli ilyen italom, 7 évet azt ittam reggelente, azt hittem, nem tudok lemondani róla, de mégis sikerült. hidd el, ha tényleg le akarsz fogyni, akkor ez nem nagy áldozat!! még az is sokkal jobb, ha kávét iszol helyette (cukor+tej nélkül)

egyáltalán ne igyad!! nekem is volt egy reggeli ilyen italom, 7 évet azt ittam reggelente, azt hittem, nem tudok lemondani róla, de mégis sikerült. hidd el, ha tényleg le akarsz fogyni, akkor ez nem nagy áldozat!! még az is sokkal jobb, ha kávét iszol helyette (cukor+tej nélkül)
Kakaót igazából nem lehetne inni, de ha nehezen birod lerakni, akkor csak fehérje napon igyad, hisz tej is van benne. De semmiképp se reggelire. Reggelire mindenképp a 2 gyümit tömd magadba, kakaót inkább az ebéded/vacsid mellé. Aznap mozogj kicsit többet a szokásosnál és még bûntudatod sem lesz ;)
nem semmi kep nem, mert minden reggel gyumolcsot kell egyel!!!
nem unalamas ez a szokás egy kicsit? azt meg nem hiszem el, hogy valaki nem tud változtatni a szokásán, fõleg azon ami nem éppen egészséges.., kávé és társai.. hallottál már a gyógyteákról? egy a lényeg, ami a fejedben van és elhatározol, ha az van, hogy nem tudsz élni nélküle akkor nem is fogsz! probáld meg egyszer és megtudod!! hajrá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!