Találatok a következő kifejezésre: Ha gyógyszertárban lehet (42 db)

Gyógyszertárban lehet óvszert venni? Ha igen mekkora a választék kb?

és milyen méretlehetőségek lehetnek egy átlagos gyógyszertárban??

Legjobb válasz: Vagy Tesco és Auchan. Nagy a választék. Olcsóbb-drágább. Gumit ma már gyógyszertárban nem szokás venni..sõt már ciki is.

Vagy Tesco és Auchan. Nagy a választék. Olcsóbb-drágább. Gumit ma már gyógyszertárban nem szokás venni..sõt már ciki is.
Lehet venni, de nem érdemes. Ott a legdrágább.
a szexis gyógyszerésznéni még segít felhelyezni is
A kérdező hozzászólása: értem :P és dm-ben vagy rossmann-ban vannak különbözõ méretek egy adott típusból??
vegyél auchanban, tescoban, rossmannban vagy dm-ben, mindenütt nagy a választék, bogarászhatsz kedvedre. :D
fodrászkellékesben sokkalinkább találsz mint gyógyszertárban
fodrászkellékesbe vagy akár 100forintosba is..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Gyógyszertárban lehet 3%-ost kapni sebtisztításhoz.

Mi az a folsav? Van valami rendes neve vagy így kell kérni gyógyszertárba? Ha ott lehet beszerezni?

Legjobb válasz: Folsavtabletta a neve, gyógyszertárban vény nélkül kapható. 1500 ft körül van. Fejlõdési rendellenességek megelõzésére szedjük, érdemes már a próbálkozások idején szedni, hogy fel legyen töltve a szervezet, mikor megfogan a babó!

Folsavtabletta a neve, gyógyszertárban vény nélkül kapható. 1500 ft körül van. Fejlõdési rendellenességek megelõzésére szedjük, érdemes már a próbálkozások idején szedni, hogy fel legyen töltve a szervezet, mikor megfogan a babó!
a folsavat igy ahogy van kérj a gyogyszertárba, mivel a dolbozra is csak enyi lesz ráirva: folsav!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Ez lesz a harmadik hónapja hogy próbálkozunk. Ez segít teherbe esni vagy csak a rendellenességek ellen készítí fel a szervezetemet?
A teherbe esésnél nem segít, azonban a terhesség elõtt 1 hónappal már érdemes elkezdeni szedni terhesvitaminnal együtt, így a fejlõdési rendellenességek nagy mértékben kiszûrhetõek.
Folsav A folsav az anyagcsere szabályozásában vesz részt, és szükséges a vörösvérsejtek fejlõdéséhez is. Fõ forrásai: élesztõ, zöldségfélék, gyümölcsök, belsõségek. Ajánlott napi bevitel: 200 µg. http://www.hazipatika.com/topics/vitaminabc/vitamin?vid=9;HP.. A biológiailag aktív folsav pótlásának jelentõsége a gyermekvárás idõszakában http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=814 A folsavpótlás jelentõsége a genetikai rendellenességek kockázatának csökkentésében http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=813 További cikkek a témában: http://www.babaszoba.hu keresésbe írd be a folsav szót

Tápszert (Humana HA 1) lehet recept nélkül kapni a gyógyszertárba?

Legjobb válasz: Sajnos tudomásom szerint nem lehet, semmilyen HA tápszert nem adnak ki recept nélkül. Késõbb már a nagyobb babáknak való tászereket meg lehet venni pl. a Dm-ben is. Bár én most láttam a Dm-ben új Dm-es HA újszülötteknek való tápszert, elméletileg ugyanaz van benne, mint a többi receptköteles tápszerekben. És persze olcsóbb is. Meg kell kérdezni a dokit mi a véleménye.

Sajnos tudomásom szerint nem lehet, semmilyen HA tápszert nem adnak ki recept nélkül. Késõbb már a nagyobb babáknak való tászereket meg lehet venni pl. a Dm-ben is. Bár én most láttam a Dm-ben új Dm-es HA újszülötteknek való tápszert, elméletileg ugyanaz van benne, mint a többi receptköteles tápszerekben. És persze olcsóbb is. Meg kell kérdezni a dokit mi a véleménye.
Az orvosnak kell eldönteni, melyiket kaphatja a baba, ezért vényköteles. A 2-es már nem.
Csak receptre van , és nincs is minden gyógyszertárban.Mi is ezt esszük és ahol lakunk 6 gyógyszertárból csak egybe lehet kapni.
Szia! Lehet recept nélkül kapni, 2600 ft egy doboz!2200 ft receptre!

Gyógyszertárban lehet pelenkát vásárolni? Ha igen milyet?

Párom katona,az egészségkártyájáról majd a pelust vagy a bébinek való dolgokat szeretnénk megvenni!

Legjobb válasz: Lehet,mi is sokszor így vesszük.Úgy tudom,hogy a picit be kell venni a kedvezményezettek listájára és akkor lehet.De ez nem tuti.Mi Liberót veszünk.Van,hogy van nekik raktáron,van,hogy rendelni kell,de max két nap alatt ott van.Popsitörlõt is így veszünk.

Lehet, mi is sokszor így vesszük.Úgy tudom, hogy a picit be kell venni a kedvezményezettek listájára és akkor lehet.De ez nem tuti.Mi Liberót veszünk.Van, hogy van nekik raktáron, van, hogy rendelni kell, de max két nap alatt ott van.Popsitörlõt is így veszünk.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Egyébként a te párod is katona?
Nem katona, Õ erdész-vadász:) Mekkora a bébi?Vagy még pocaklakó?
Elvileg lehet. Gyakorlatilag nálunk két patika van, de amikor rákérdeztem, még a gyógyszertáros volt felháborodva, hogy gondolom, õk csak felnõttre való pelenkát tartanak, babára valót nem (õk nem drogéria). Bár eleve furcsán mûködnek, 6 hós kortól való (2) tápszerbõl összesen 3 félét tartanak, 8 hós kortól valót (3) pedig egyáltalán nem. Ez vidék. :/ Én így csak gyógyszert, meg Sudocrem-et vehetek a gyereknek belõle. :( De igen, elvileg tudsz venni pelust, p.törlõt, p.krémet, tápszert, talán tejpépet is (jobb helyeken). Nálunk nincs beleírva a szerzõdésbe a kicsi, mégis tudtunk venni neki tápszert. Azért az a biztos, ha beleírják.
A kérdező hozzászólása: Õ 3, és fél hós most.Kislány.
A kérdező hozzászólása: Mi Gyõr mellett Lakunk, Pannonhalmán és itt nálunk a gyógyszertárban nem lehet használni sem a kártyát, hanem bent Gyõrben van kijelölt gyógyszertár, ott lehet használni.
Én is Gyõrben vagy Komáromban tudtam pelust és tápszert venni az egészségkártyámról a kislányunknak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget Mindenkinek!

Patikában (gyógyszertárban) lehet kapni fehérjeport (étrend kiegészítő)? Ha mindenféle gyógyteát, vitamint, szőlőcukrot lehet kapni akkor talán ezt is?

Vagy esetleg valaki nem tudja hogy a Rossmann-ba és a DM-ben mennyibe kerül a fehérje por? Súly-t és az árat is írjátok le légyszíves! Sajnos én nem találtam meg neten a termékeiket.(vagy ha van valami hivatalos honlapjuk ahol fenn vannak a termékeik és az árak akkor azt linkeljétek be légyszíves!)

Legjobb válasz: Ott nem kapsz semmi értelmes cuccot. Miért nem jó neked web-es vagy bodys boltból megvenni?:)

Ott nem kapsz semmi értelmes cuccot. Miért nem jó neked web-es vagy bodys boltból megvenni?:)
A kérdező hozzászólása: Már tárgytalan! Bio boltban találtam csak nem rendelni kellett mert elfogyott!
De Rossmannban és egyéb drogériákban NINCS. Ha lenne is az ugye marha drága ultraloss [email protected], de jó proteint nem kapsz. Menj be akkor Scitec vagy Biotech üzletbe és ott vegyél.
10%? sok az. múltkor végignézegettem ezeket a roszmanos "fehérjéket" és 4% a fehérje bennük, rá is írják, csak kis betûvel, vagyis egy drágább fajta cukrot vesz a kedves, tudatlan, összetevõket nem nézõ hölgy vásárló. gyakorlatilag becsapás, csak ugye tartalmaz némi fehérjét ezért ráírhatják, hogy ez az.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam arra hogyha van akkor nagyon drága, de most már biztos vagyok benne!
még ha van is gondolod hogy ha érdemes lenne ott venni ezeket akkor nem ott vennék az emberek? gondolkozz már.
"kitudja hogy valójában mi is van benne" Képzeld, sok webshopnak van fizikialag üzlete is, ahova bemész, leveszed a polcról, és megveszed. Namármost ha innen rendelsz, megkapja az eladó a rendelésed, bemegy a raktárba, az egyik árut a polcra teszi, a másikat meg a dobozba, amit elküld neked. Õ is ugyanúgy dobozban kapja õket, mint te, csak õ sokkal többet. A megérkezés és az eladás között az eladó semmit nem csinál az árukkal, nem is csinálhat. Úgy adja tovább, ahogy megkapta. ha nincs fizikai boltja, csak annyi a különbség, hogy nincs polc, ahova kiteszi. Bioboltok dettó. Minden más bolt dettó. Aggodalmad tehát alaptalan. dirtboy, 20:08 Pontosan. Ezért sem érdemes ezzel vacakolni. Egyszerûbb az ízesített kieg.
ma 20:04 ilyen áron már rendes ízesített tápkieget kapni amiben talán még egy kis plusz is van.
A kérdező hozzászólása: Én is ilyen Bioboltokra gondoltam, de mivel van is itt a városban egy majd megnézem! Max majd bemegyek másik városba és ott is nézelõdök! interneten nem nagyon szeretnék rendelni mert azt kitudja hogy valójában mi is van benne a mai világban már semmiben sem szabad bízni szinte!:/
kérdezõ, be kellene látni, hogy nincs igazad. Vagy, ha te biztos vagy benne minek kérdezed meg? Ha meg megkérdezed, akkor el kellene fogadnod a válaszokat, fõleg, hogy többen is mondjuk. Kicsit gondolkozz is!!
Netrõl ilyet nem rendelnék! pedig a legtöbben szerintem rendelik, fõleg a vidékiek és fõleg ha nagy tételrõl van szó. ugyan azt kapod ha netrõl rendeled mint ha boltban vennéd meg csak neten nagyobb a kínálat.
Rosszmannban és DéeMben csak azokat a "turbóódiéta fehrjebizbasz"okat lehet kapni, kb 10%-os fehérjetartalommal, és irgalmatlanul horribilis áron, szóval felejtõs. Nem jó semmire. Bioboltban lehet kapni naturás natúr tejsavó koncentrátumot átlagáron, olyan, mint a kiegbolti, csak nincs ízesítve meg semmi. http://egeszsegbolt.unas.hu/spd/unas_282189/Natura_tejsavo_f..
A kérdező hozzászólása: Nem netrõl akarom rendleni! Hanem ami van ott netes oldalon az biztos van a boltban is!Netrõl ilyet nem rendelnék!
Képzelem milyen jó cuccot vettél..

Gyógyszertárban lehet pelenkát venni? Ha igen, milyet?

Legjobb válasz: Lehet pénzért és eü kártyára is. Milyet? amilyet tartanak nálunk kis patika van egyféle pelust tartanak az összes méretben. Pampers sleep and play.

Lehet pénzért és eü kártyára is. Milyet? amilyet tartanak nálunk kis patika van egyféle pelust tartanak az összes méretben. Pampers sleep and play.
Ugyanannyi az ára mint a boltokban, max 1-200 Ft a különbség. Ha van eü kártyátok, akkor arra tudtok venni. Amúgy érdemesebb az akciókat figyelni, pl most a Tescoban a Pampers Sleep and Play csak 2.000 Ft! De van akció mindig a DM-ben is, Rossmann-ban is.
A kérdező hozzászólása: a sleep and play 40 Ft/db-ja jön ki a 4-es méret, én 36 Ft/db-ért vettem DM-ben pelust, de szeretjük a S&P pelust is :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Köszönöm, ezt nem tudtuk, így könnyebb lesz megoldani a pelus vásárlást :)
Nem, sajnos kártyával nem lehet fizetni. A vásárlás összegérõl és tételeirõl iratok számlát és azt elküldöm az EP címére, majd õk feldolgozás után a folyószámlámra utalják a pénzt.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, a DM-ben íratsz számlát? Ott lehet EP-ral vásárolni, vagy félreértettelek?
Én is a DM-ben veszem a pampers-t. Beváltom a pontjaimat, így 3.100 ft-ra jön ki a 82 db-os pelus. Utána iratok számlát és beküldöm az EP-hoz, majd a pénzt utalják a folyószámlára, így olcsóbb is és másra is telik az EP kártyáról!
A kérdező hozzászólása: köszi, szoktam figyelni, mindig ott veszem, ahol olcsóbbra jön ki, csak gondoltam érdemes egészségpénztári kártyával venni, ha már egyszer van. :)
A kérdező hozzászólása: és mennyibe kerül?
Nagyon szívesen. Én is csak pár hónapja vásárolok így, én sem tudtam, itt olvastam a gyakorin!

Ha gyógyszertárban nem lehet Hormeel S cseppet kapni (mert elvileg hiánycikk), akkor hol érdemes próbálkozni?

Clostit szedek, most tartok a 2. hónapnál, de nincs peteérésem ett?l sem. Annyi jót hallottam már err?l a szerr?l, hogy gondoltam kipróbálom. De hol tudom beszerezni?

Legjobb válasz: asziszem hogy az interneten is lehet rendelni.

asziszem hogy az interneten is lehet rendelni.
Honnan tudod hogy nincs peteérésed? én ugy vagyok vele, hogy jo orvos tuti peteérés.Kihez jársz dokihoz?

Felfáztam. Gyógyszertárban lehet kapni vény nélkül valami gyógyszert rá? Lehetőleg olcsó legyen. Valamint, ha apranaxot egy szemet kapok be (átmeneti megoldás), az hatással van a fogamzásgátlóra?

Legjobb válasz: Fõleg az antibiotikumok befolyásolhatják a fogamzásgátló hatását, az apranax nem szteroid gyull.csökkentõ, tehát biztonsággal bevehetsz belõle. Patikában felfázásra nem kapsz gyógyszert mert antibiotikum kell rá, az meg vényköteles. Ha elmész a háziorvosodhoz, õ is írhat neked ilyet!

Fõleg az antibiotikumok befolyásolhatják a fogamzásgátló hatását, az apranax nem szteroid gyull.csökkentõ, tehát biztonsággal bevehetsz belõle. Patikában felfázásra nem kapsz gyógyszert mert antibiotikum kell rá, az meg vényköteles. Ha elmész a háziorvosodhoz, õ is írhat neked ilyet!
csak mond meg a háziorvosodnak h felfáztál, ír rá rögtön gyógyszert, megsem vizsgál. de ha nem akarod, akkor ücsörögjél kamillás vízben. az is helyrehozhat
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Urogyn. Húgyúti fertõzésekre jó. Gyógynövényeket tartalmaz, de nem lehet hosszú ideig szedni. Olyan 2000 Ft körül van. Ha nem használ, irány a doki. Addig is igyál rengeteg folyadékot.
Azt viszont nem tom fogamzásgátlóval lehet-e szedni... Kérdezd meg a patikában.
A kérdező hozzászólása: *r
Lásd: google > ferenc józsef gyógyvíz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!