Találatok a következő kifejezésre: Ha gyógyszer terhes leszek, egészséges lehet (2 db)

Ha gyógyszer mellett terhes leszek, egészséges lehet a gyerekem?

Legjobb válasz: Igen. Csak fen áll a veszélye a méhen kívüli terhességnek, mert ugye a gyógyszer megakadályozza a beágyazódást így "jobb híjján" keres más helyet magának.

Igen. Csak fen áll a veszélye a méhen kívüli terhességnek, mert ugye a gyógyszer megakadályozza a beágyazódást így "jobb híjján" keres más helyet magának.
Nem kell elvetetni, a mai gyógyszerek már olyan kis mennyiségû hormont tartalmaznak, ami nem valószínû, hogy árt a babának. A méhen kívüli terhesség esélye meg semmivel sem nagyobb, mivel a gyógyszer nem a beágyazódást, hanem a peteérést akadályozza. Ha mégis megérik egy pete és megtermékenyül, akkor a beágyazódást a spirál tudja megakadályozni, ennek hiányában létrejön a terhesség. Sok egészséges baba született már így :)
Bátraké a szerencse. Meg ugye ha a gyógyszertõl sérülne, nagy valószínûséggel el is menne.
Én úgy tudom, ha vki gyógyszer mellett esik teherbe, annak el kell vetetnie, mert nagyon nagy a valószínûsége, hogy beteg gyereke lesz!
èn azt olvastam, hogy ha a kismama hormont tartalmazo tablettat szed , akkor abban az esetben fordul elo a homoszexualitas.. lehet van benne valami..
Kedves kérdezõ! Érdekes válaszokat kaptál, de szerencsére volt köztük számodra megfelelõ is.A fogamzásgátló milyenségétõl függ de a legtöbb gyszer ma már olyan hormonális hatású, hogy a babának nem lesz tõle semmi baja.Én is gyszer után 2 hétre estem teherbe(amikor ugye még nem ürült ki a szervezetbõl), de semmi bajunk, a doki is megnyugtatott, hogy egészséges a baba, minden oké.Ha ilyen elõfordul veled, sz orvos véleményét kérd ki, de hidd el ma már sokminden lehetséges.
Semmi probléma!Elõször én is gyógyszer mellett maradtam terhes!Azt mondta a doki, hogy akár a terhesség végéig is szedhetném, akkor sem ártana a picinek!Annyira kevés a hormontartalmuk!Azért kérdezz meg egy nõgyógyászt, hogy megnyugodjál!:)

Rendesen szedtem a gyógyszert, egy szem sem maradt ki. Csináltam tesztet, pozitív lett. Lehet valami baja a babának, ha gyógyszer mellet lettem terhes? Milyen vizsgálatokkal lehetek 100%-ig biztos benne hogy egészséges lesz a manóm?

Legjobb válasz: Szerintem attól is függ, hogy lesz-e baja a babának, hogy mennyi ideig szedted a bogyót. De azt mondják, mostmár nem baj, ha így leszel terhes, annyira kevés a tabiban a hormon. Szerintem minél hamarabb menj orvoshoz, és csak azután hagyd abba a bogyót (he még mindig szeded). Biztos terhes vagy? Nem csak valami „más”, ciszta, ilyesmi kavart be? Sok sikert, és ne aggódj.

Szerintem attól is függ, hogy lesz-e baja a babának, hogy mennyi ideig szedted a bogyót. De azt mondják, mostmár nem baj, ha így leszel terhes, annyira kevés a tabiban a hormon. Szerintem minél hamarabb menj orvoshoz, és csak azután hagyd abba a bogyót (he még mindig szeded). Biztos terhes vagy? Nem csak valami „más”, ciszta, ilyesmi kavart be? Sok sikert, és ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Májusig a cerezettet szedtem (15 hónapos az elsó manóm) Áprilisban kezdtem a tri-regolt, de már ezt szedtem az elsõ terhességem elõtt is évek óta. Mielõtt terhes lettem a kicsivel, elõtte egy hónappal abbahagytam. De most egy szem sem maradt ki. Nagyon örülnénk neki, ha most is egy egészséges babánk születne. Az elsõ valaszolónak írnám: Szerintem nem ciszta, mert a teszt pozitív lett.
Szia! Gratulálok a babócához!Õ tényleg akar jönni, ha a tabi mellett lettél terhes.Szerintem is vizsgáltasd ki magad!Drukkolok, hogy minden ok legyen! 8hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen! Mi is pozitívan állunk hozzá, reméljük hogy minden rendben lesz!
Szia.Én gyógyszer mellett lettem terhes!Egy nivós professzor az orvosom.Azt mondta ha a gyógyszer mellett megfogant a baba akkor annak nem volt már kiterjedt védelme, és így a babát sem károsíthatja.Ez az egyik verzió! A második: hogy a szervezet máshogy reagált a gyógyszerre, ezért engedte hogy beérjen a petesejt, és megtermékenyüljön, de álltalában az esetek többségében vetélés ennek a kimenetele!Nálam is az lett sajnos! De ezek az adtok nem vizsgálat értékûek, úgyhogy ha az elsõ verzió állt fent nálad, és " remélem" semmi baja a babádnak akkor is kérj genetikai vizsgálatot, meg amit csak lehet.Errõl az orvost kérd hogy tájékoztasson! Minden jót kívánok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!