Találatok a következő kifejezésre: Ha gyógyszer esek teherbe, (36 db)

Mit okoz ha valakiböl nem ürült ki a gyógyszer, és teherbe esik?

mindig azt hallom hogy 3 hónapot várni kell meddigre lehet próbálkozni. és mi van ha én most abba hagytam a gyógyszert és rögtön próbálkozom és esetleg (mert gyenge volt a gyógyszer) teherbe esek. lehet hogy 7 fejü babám lesz? vagy genetikai probléma?

Legjobb válasz: En a masodik gyogyszermentesben lettem babas :) Azonnal teherbe eshetsz, kiurul a gyogyszer mar a menszes elott, ezert is jelentkezik a megvonasos verzes.

En a masodik gyogyszermentesben lettem babas :) Azonnal teherbe eshetsz, kiurul a gyogyszer mar a menszes elott, ezert is jelentkezik a megvonasos verzes.
Én mielõtt abbahagytam a gyógyszer szedését megkérdeztem a dokit, hogy mennyit kell várnom. Azt mondta, hogy semennyit. Csak annyit fûzött még hozzá, hogy az elsõ gyógyszermentes hónapban nagyobb az esélye az ikreknek (több petesejt érhet meg). Ennyi :)
Nem kell várni, nem okoz genetikai rendellenességet! VISZONT 1 valami miatt érdemes várni!: A tabi elvékonyítja a méhnyálkahártyát, mivel nincs mensi a gyógyszerszedés alatt, csak a megvonásos vérzés. Ezért, ha megfogan a baba, nem biztos, hogy be tud ágyazódni, és akkor az vetéléshez vezet a terhesség korai szakaszában. Ezért jó felkészülési idõt hagyni a méh-nek.
Mindenféle gyógyszernek lehetnek mellékhatásai.De én nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet várni???Akkor miért nem hagytad abba mondjuk fél éve már, ha pont most akarsz babát? Egy gyerek egy életre szól, és nem hinném, hogy pár hónap számítana, hogy mikor érkezzen.Nekem mindenesetre az õ egészsége lenne a legfontosabb, amit szem elõtt tartanék. Én mindhárom gyerekemmel vártam 6 hónapot a tabi abbahagyása után.Ezzel a kérdéssel az ember szerintem nem úgy van, hogy havonta változik, vajon kell-e a gyerek, vagy sem.Ez a gyenge gyógyszer gyenge duma.Nem létezik az a gyógyszer, aminek ne lehetne mellékhatása. Sok sikert, üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. mert eddig arra vártam hogy elváljak, ami elég sok ideig tartott, és addig egy kicsit sem akartam terhes lenni. már nem vagyok mai gyerek igaz nem fogjuk magunkat halálra strapálni és nem méregetek semmit, csak ha lehet akkor már most elkezdjük. a lényeg csak az hogy a következö petesejtjeim nem lesznek géndefektesek. ha egészséges petesejtek lehetnek akkor nincs semmi gáz.
Minden rendben a petesejtjeiddel mar a kovetkezo jonapban :) A fogi bogyo nem merteg, hanem HORMON, aminek a megvonasa utan jon ugye a menszi, tehat mar a menszire teljesen kiurul. Es a mehyalkahartya mukodese olyan, h minden aldott honapban ujra felepiti magat, tehat mar elso ciklusodban is felepul. Sok sikert!
Amíg nam ürül ki, nem valószínû, hogy teherbe esel. Hiszen az csak akkor történhet, ha már nincs hatása. Szóval a baba is rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem kell elõtte mással védekeznem?
Nem igazán ismerem a kérdéses fogamzásgátlót, de ez általában így van. A biztonság kedvéért használjatok óvszert egy hónapig esetleg.
Már hogy a túróba nem lenne gyógyszer? :) Pontosan ugyan olyan hormonokat tartlamaz, mint az orális (szájon át szedendõ) fogamzásgátlók, ebbõl kifolyólag ugyan úgy is mûködik. Annyi a különbség, hogy nem a tápcsatornán keresztül szívódik fel és KERÜL A VÉRKERINGÉSBE a hatóanyag, hanem a hüvely nyálkahártyáján keresztül. De ez csak technikai kérdés. Azért illik várni pár hónapot a hormonális fogyamzásgátló szerek alkalmazása után a babával, hogy helyreálljon a ciklus és legyen rendes vastagságú (8-10 mm) méhnyálkahártya, amiben a beágyazódott embrió meg is tud maradni. A gyógyik mellett nem vastagszik meg ennyire a méhnyálkahártya. Ha a baba összejön, és úgy dönt, hogy maradni akar, akkor természetesen nem lesz semmi baja attól, hogy nemrég még Nuvaringet hsználtál. :)

Ha gyógyszer mellett teherbe esek, akkor ugyanugy megjön?

ha mondjuk pár hétig még ugyse észre vehet?,pláne,h megjön.szóval a kérdésem az,ha gyógyszer mellett terhes leszek,amíg abba nem hagyom(észreveszem,h az vagyok),addig megjön?

Legjobb válasz: Szia!Nekem kimaradt rögtön.De ez mindenkinél más.Gyógyszer mellett elég kevés az esélye,hogy terhes maradsz.Persze elõfordul,tapaszatalatból is tudom.Nekem annak idelyén nem jött meg!

Szia!Nekem kimaradt rögtön.De ez mindenkinél más.Gyógyszer mellett elég kevés az esélye, hogy terhes maradsz.Persze elõfordul, tapaszatalatból is tudom.Nekem annak idelyén nem jött meg!
Jézuskám, én inkább nem fogok szedni!Már voltam felíratni, de baszus ilyen válaszok mellett nem fogok!MOSTMÁR KOMOLYAN NAGYON FÉLEK!
Elõzõ válaszolónak! A tabi a legbiztonságosabb mószer, nem tudom, hogy miért féltek ennyire! A gumival 100 féle baj történhet, abban bízol? Kb. 2-3 nõ esik teherbe 10 000-bõl akik tabletát használnak, de azok nem is szedik rendesen, pl. elfelejtik bevenni, vagy kihányják stb!

Mi történik ha gyógyszer mellet teherbe esem?

A n?dokim azt mondta h azonnal abbakell hagyni! ÉS HA nemtom h várandós vagyok?? Milyen beteg lehet a baba? Az a gáz ha 3 hónap múlva veszem észre h terhes vok, akkor már elvetetni se lehet (amit 99%-osan ellenzek!).

Legjobb válasz: nem szedted rendszeresen vagy nem eleg ideig

nem szedted rendszeresen vagy nem eleg ideig
Azonkívül, hogy nem írod ki a "hogy"-ot, miért esnél teherbe? A tabletta a leghatásosabb fogamzásgátló.
A kérdező hozzászólása: Nem az a kérdésem h hogy eshetek teherbe ( mert nem vok az), csak azt kérdezem h mik lehetnek a következményei ha 3 hónapig szedem a gyogyit, úgy h nem tom h babát várok... (csak kivi vok)
A kérdező hozzászólása: Nem 1 ismerõsöm esett teherbe gyógyszer mellett... (úgy h rendszeresen szedte.. csak pl lebetegedett, és antibiotikumot kellett szednie, ami köztudott h gyengíti a fogamzásgátló hatását!)
de azt észreveszed ha két hónapig nem jön meg és én úgy tudom h a fogamzásgátló beállítja a menszeszed szval rájössz hogyha vmi nem stimmel
Én úgy tudom a mai fogamzásgátlók már annyira kevés hormont tartalmaznak, hogy az elsõ 2-3 hónapban nem okoz maradandó problémát, ha a kismama szedi, persze amit észreveszi hogy terhes, azonnal abba kell hagyni! Az én dokim azt mondta, hogy ha ilyen korai szakaszban valamilyen károsodás érné a magzatot a tabletta miatt, akkor valószínûleg el is halna, nem maradna meg. Tehát 90%-ra azt mondta, hogy vagy elhal a baba, vagy megmarad és kutya baja sem lesz. Mindent vagy semmit... Régebben hallottam olyanról hogy valamilyen fogyatékkal született a gyerek a tabletták miatt, ezért tartottam fontosnak én is, hogy erre rákérdezzek, de szerencsére (részben) megnyugtató választ kaptam.
Utolsónl a pont. Ezen kívül, ha gyanakszol, a teszt vagy az orvos meg tudja mondani, terhes vagy-e.
23:18 as vagyok Ezek szerint elõfordul h megjön akkor is ha terhes vagyok? Ráadásul 2szer is?
Igen - ritkán, de elõfordul. Ilyenkor ez nem havi vérzés, de hasonlóan néz ki.

Ha ugy esem teherbe hogy gyogyszer abba hagyása után még nem telt el 2hó akkor lehet baja a babának?

4-5hete nem szedem

Legjobb válasz: Tablettától függ. Van aminek egy hónap, van aminek pedig fél-1 év kell. Bár a mai fogamzásgátlóknál nem bizonyított, hogy ártana a babára.

Tablettától függ. Van aminek egy hónap, van aminek pedig fél-1 év kell. Bár a mai fogamzásgátlóknál nem bizonyított, hogy ártana a babára.
én 11 év szedés után hagytam abba tavaly június 4.-én, 8.-án megjött, és 22.-én teherbe estem.1 hét mulva lesz 6 hós a gyönyörû, egészséges kislányom:)
Szia.Miután abbahagytam a gyógyszert (elvileg) 2 hét múlva fogant meg a lányom.Egészséges, erõs kiscsajszi.A terhesség alatt se volt gond.Kb. 2, 5 éve szedtem elõtte a gyógyszert.
Semmi baj nem lesz, ne aggódj!Sok sikert!
Nem lesz baja. A mai fogamzásgátlók nagyon kis dózist tartalmaznak, egybõl ha nem szeded ki is ürül a szervezetbõl. Van akinek nem áll be egybõl újra a ciklusa, és kell pár hónap, de pl. nekem szerencsére nem volt ilyen, egybõl normális ciklusom lett, és megfogant a kisfiam. :) Úgyhogy ne aggódj, a babának nem ártanak.

Ha valaki antibiotikum mellett esik teherbe, annak pecsételő vérzés alakul ki gyógyszer szedés közben, vagy ez nem törvényszerű?

Tehát ez lenne az ismertetőjele hogy baj van?Így írja a tájékoztató hogy mivel csökken a tabletta hatása antibiotikum mellett,köztes vérzés alakulhat ki...Így ha nincs pecsételő vérzés,baj nem lehet?

Legjobb válasz: Nekem kicsit zavaros a kérdés. Ha antibiotikumot szedsz az csökkentheti a fogamzásgátló hatását és nagyobb eséllyel eshetsz teherbe, függetlenül attól, hogy van e vérzés, barnázás vagy sem. Ezért ha antibiotikumot szedsz érdemes egyéb módszerrel is védekezni nem csak a fogamzásgátlóval. Ha úgy estél teherbe, hogy fogamzásgátlót és antibiotikumot is szedtél, akkor sem biztos, hogy vérzel vagy barnázol a terhesség idején. Ugyan olyan probléma mentes terhességed lehet mint bárki másnak. Valamint vérzés és barnázás nélkül is lehet gond a picivel ha fogamzásgátló+ antibiotikum mellett estél teherbe.

Nekem kicsit zavaros a kérdés. Ha antibiotikumot szedsz az csökkentheti a fogamzásgátló hatását és nagyobb eséllyel eshetsz teherbe, függetlenül attól, hogy van e vérzés, barnázás vagy sem. Ezért ha antibiotikumot szedsz érdemes egyéb módszerrel is védekezni nem csak a fogamzásgátlóval. Ha úgy estél teherbe, hogy fogamzásgátlót és antibiotikumot is szedtél, akkor sem biztos, hogy vérzel vagy barnázol a terhesség idején. Ugyan olyan probléma mentes terhességed lehet mint bárki másnak. Valamint vérzés és barnázás nélkül is lehet gond a picivel ha fogamzásgátló+ antibiotikum mellett estél teherbe.
Szerintem a kérdezõ arra gondol, hogy ha az antibiotikum szedése közben (még teherbeesés elõtt, vagy pont annak idõpontjában kb.) pecsételõ vérzése jelentkezik, úgy, hogy szedi közben a foggátlót is, az azt jelenti-e, hogy teherbe esett. Ha erre gondoltál, kérdezõ, akkor ez nem jelent semmit, a közti vérzés csupán azt jelenti, hogy valóban csökkentette az antibiotikum a fogamzásgátló hatását, így - ha szeretnéd elkerülni a terhességet - célszerû kiegészíõ fogamzásgátlásról gondoskodnod. Tehát ha vérzel, az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy teherbe estél (fõleg, hogy ez úgyis akkor szokott kiderülni, hogy megtörtént-e vagy sem, amikor meg kellene jönnie a vérzésednek a rendes idõben), tényleg csak annyit jelent, hogy kevesebb hormon szívódott fel a fogamzásgátlóból, mint rendesen.
A kérdező hozzászólása: Így már értem :) és akkor elvileg ha nem jön meg a megvonásos vérzés, akkor abból következtethetek?Igazából van hogy 2napig tart a vérzésem, mióta fogamzásgátlót szedek és a mennyisége sem valami sok..Így vajon észre tudnám venni, ha baj van?Régen volt hogy teszteltem tabletta mellett mikor pl kimaradt 1szem, és lelkileg nem a legjobb dolog, mivel bár azért szedem a tabit hogy ne legyen baba, a teszt erejéig csak meg kellett forduljon a fejemben, hogy mi van ha?Így nem szívesen vennék tesztet, ha lenne valami ami egyértelmûvé tenné a dolgot.
Hát ezt senki nem tudja neked garantálni, hogy a teszten és orvoson kívül más jele is van, hogy biztosan nem estél teherbe. Nyilván ha megjön a mensid az már elég jó jel arra, hogy nem estél teherbe. Azért ha szabályosan szeded a tabit nagy eséllyel nem esel teherbe, ha pedig valami miatt a tabi nem hatásos (ittál, egyéb gyógyszert szedtél, éppen ovud van a hõmérõmódszer szerint stb.) akkor érdemes egyéb módszerrel is védekeznetek ha ennyire nem akarsz még babát.

30 éves nő vagyok. Hirsutismuban szenvedek. Nem esek teherbe. Már annyi minden féle gyógyszert szerdtem, annyi minden féle dolgot kipróbáltam és semmi, nem esek teherbe, ha valaki tud segítsen! Van-e valami esélyem még ezek után?

Legjobb válasz: szia! nekem is enyhe hirsutizmusom van. a hormonjaimat a gynex rendbehozta. csökkent a szõrzet is picit, és ma már másfél éves a babám. pcos-d van? rendszeres a vérzésed? nekem nem volt pcos-m, de nagyon rendszertelen volt. szépen rendbetette (napra pontos!), és nem sokára teherbe is estem. sok sikert, érdemes kipróbálni!

szia! nekem is enyhe hirsutizmusom van. a hormonjaimat a gynex rendbehozta. csökkent a szõrzet is picit, és ma már másfél éves a babám. pcos-d van? rendszeres a vérzésed? nekem nem volt pcos-m, de nagyon rendszertelen volt. szépen rendbetette (napra pontos!), és nem sokára teherbe is estem. sok sikert, érdemes kipróbálni!
A hirsutismus önmagában nem akadályozza meg a teherbeesést, az csak egy tünet. Gondolom, kivizsgáltattad magad, volt hormonvizsgálat is. Ha a testosteron szinted magas, elõször azt kell rendbe tenni (az okozza a szõrösödést).
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT. IGEN VOLT PCOS-M DE A NORCOLUTNAPK KÖSZÖNHETÕEN MÁR 1 HÓNAPJA NINCS. ÍRTAD, HOGY A GYNES SEGÍTETT NEKED IS. EHHEZ HOGY LEHET HOZZÁJUTNI, MERT A DOKINAK MÉGSEM MONDHATOM HOGY MÁRPEDIGLEN ÍRJA FEL MERT HALLOTTAM HOGY EZ JÓ. KÖSZÖNÖM
Szia! Én is szedtem a Gynex-et.Bio boltba vettem. Nekem nem segített. Aztán hallottam hogy sós fürdõ kedvez... Kipróbáltam, max 3 alkalommal...és most boldog kismama vagyok. Persze nem tudom 100%-osan nem tudom hogy attól-e, de azt tudom, hogy abban az intervallumban mikor fogant a pici, épp volt benne sós ülöfürdõ. Egy próbát megér! Egy kád vízbe tegyél fél kg vagy 1 kg konyha sót...és rendesen fürödj benne, észre sem veszed h sós a víz.
szia! a gynex-et bioboltban vagy a neten is meg lehet kapni. ez utóbi jobban megéri, mert elég drága (szerintem)http://www2.energy.sk/hu/vyrobky/Zoznam2.asp?druh=1

Hány napnak kell eltelnie hogy hasson a fogamzásgátlo? Ha szedem a gyogyszert és megvan és ugy sexelünk pároomal és ugy élvez belém, akkor nem eshetek ugye teherbe ugyan ugy (ha szedem a tabit)?

most fogok nögyogyihoz menni:S eléggé félek.

Legjobb válasz: Ne félj, és nem kell semmidet sem szégyelni. Meg fog vizsgálni a doki, úgyhogy le kell majd vetkõznöd (felsõ maradhat). Ha a mensid elsõ napjától szeded majd a tabit, akkor már az elsõ szemtõl hatni fog. De majd olvasd el alaposan a betegtájékoztatót, mert abban minden benne lesz. Lehet, hogy a soki adni fog a tabiról egy kis ismertetõ füzetet is. Ha a tabit rendesen fogod szedni, akkor nem eshetsz teherbe. A párod pedig nyugodtan beléd élvezhet.

Ne félj, és nem kell semmidet sem szégyelni. Meg fog vizsgálni a doki, úgyhogy le kell majd vetkõznöd (felsõ maradhat). Ha a mensid elsõ napjától szeded majd a tabit, akkor már az elsõ szemtõl hatni fog. De majd olvasd el alaposan a betegtájékoztatót, mert abban minden benne lesz. Lehet, hogy a soki adni fog a tabiról egy kis ismertetõ füzetet is. Ha a tabit rendesen fogod szedni, akkor nem eshetsz teherbe. A párod pedig nyugodtan beléd élvezhet.
Azért kicsit ovatosABB lennék mint az elõttem szóló , mert a barátnõm is azt hitte, hogy az elsõ szem után, de mikor terhes lett, a doki megerõsítette, hogy mive olyan alacsony a hormontartalma a mai fogamzásgátlóknak, ezért az elsõ levél alatt mé g elõfordul peteérés, tehát jobb beszedni a 21 szemet, majd egyszer megjön és a következõ ciklusban már véd. A csikloméretedet pedig nem kell szégyellni, mert biztos nem te nyújtogattad, hanem genetikailag ilyen, bátran menj a dokihoz..és májfunkcióvizsgálatot kérj, ha ez nem lenne a dokinak egyértelmû., mert nekem az kimaradt és olyan fogamzásgátlót kaptam, ami nem is volt jó nekem.
A legbiztosabban akkor véd ha elfogyott 1 havi adag. Nem kell szégyelned semmit, pláne nem a nõgyógyász elött. Gondolj arra, hogy naponta hány nõ fordul meg nála, és egyáltalán nem férfi (ha férfi a dokid) szemmel fogja nézni a nemi szerved. Amúgy engem nem vizsgált meg mikor felirattam. És ne félj! Nagyon jó fej lesz! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok:) köszi a válaszokat:) örülök h. ilyen rendes emberek válaszoltak:)
A kérdező hozzászólása: ha legalább várok egy hetet vagy másfelet ugy már biztonságosabb nem?:) (tabletta)
Miféle gyógyszert?
Gyógyszer az. (: GYÓGYSZER. Egyébként a nõgyógyászod szerintem mindent elmondott. Tabletta mellett szinte lehetetlen, hogy teherbe ess.
hát, ha nem érted akkor jobb is:)
A kérdező hozzászólása: az uccsó válaszolót nem értem...
Hát sajnos nem a hülyeséget :D
És a fogamzásgátló mit gyógyít? :)
Hát nekem volt ismerõsöm aki terhes volt és 4 hónapig megjött neki vagy meddig... Szóval elképzelhetõ de szerintem nem nagy az esélye.
Eléggé zavaros, de alapból ha terhes vagy tuti hogy nem lesz mensi. Viszont jobb lenne - mielõtt gyógyszert szedsz és szexelsz - ha tájékozódnál az alapvetõ biológiai tényekrõl ami a fogamzást illeti.
A kérdező hozzászólása: Hát ha terhességrõl van szó meg gyógyszerrõl több mint valószínû h fogamzásgátlóról beszélek fõleg h ebbe a témakörbe is írtam...
aki írta hogy nem jön meg a mensi, az rosszul tudja. mert tabi mellett is megjön, még nagyobb valószínûséggel mint annál aki nem szed tabit, mert a mesterséges rendszerben amit létrehoz ott van a vérzés ideje és akkor valamit produkálni fog. én több olyan nõt ismerek akik a terhesség félidejéig véreztek. úgyhogy meg fog jönni ha tehebe esel, ez nem biztos jel hogy kimarad a menzesz. de ha rendesen szeded a gyógyszert és nem történt baki akkor nem lehetsz terhes és nem kell rajta rágódni.

Mennyire számít, hogy mikor vagyok együtt a párommal ha babát szeretnénk? Mikor legnagyobb rá az esély? 9 évig szedtem gyógyszert, befolyásolja, hogy nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy milyen hosszúak a ciklusaid.Elméletileg a következõ mensi elsõ napjától kell vissza számolni 14 napot és akkor van peteérésed.Na azon a héten 2 naponta legyetek együtt.Azért írtam,hogy elméletileg mert amúgy mindenkinél változó.A gyógyszer amúgy nem befolyásol.

Attól függ, hogy milyen hosszúak a ciklusaid.Elméletileg a következõ mensi elsõ napjától kell vissza számolni 14 napot és akkor van peteérésed.Na azon a héten 2 naponta legyetek együtt.Azért írtam, hogy elméletileg mert amúgy mindenkinél változó.A gyógyszer amúgy nem befolyásol.
Akkor kb.A 14-15.ciklusnapon lehet a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a gyertyaállást is és hallottam azt is, hogy legalább 5 percig nem szabad felkelni.
Én azt mondom még egy kis türelem és ha mégsem jön össze, irány az orvos.Õ majd megvizsgál titeket, hogy van -e valami gond.
A pózok, meg gyertyaállás, fekve maradás nem lényeg, az idõpont és az ellazulás a fontos.
A kérdező hozzászólása: Sokan írják a hõmérõzést, ez mit takar?
azt, hogy minden reggel azonos idõpontban a hónod alatt, nyelv alatt, vagy hüvelyben megméred a hõdet és felírod. Egyébként tanácsolnám neked a barátcserje kapszula szedését!!! Sokaknak segített. Fogamzásgátló sokáig bezavarhat, de ez rendbe hozza a termékenységet. Meg cickafarkfû+palástfû tea ivását is javaslom.
elõzõ vagyok: az, hogy rendszeres a ciklusod hossza, az nem jelenti azt, hogy van is peteérésed, illetve lehet, hogy nem reped meg a tüszõ. Azért javaslom, hogy 3 hónapig szedd a barátcserjét és ha addig sem történik semmi, akkor mindenképp keress fel egy orvost. Csinál vérképet, megnézi, hogy hol a bibi és ennyi. Felír valami, következõ hónapban, ha minden jól megy, már terhes is vagy.
A hónaljban hõmérõzésrõl lebeszélnélek, nem megbízható és ha teheted higanyos vagy alkoholos hõmérõt használj, mert a digitálisak között is van olyan ami rosszul van kalibrálva. Ez egy nagyon jó oldal ebben a témában: http://babatervezok.otthona.net/ Szerintem önmagatok megnyugtatására érdemes lenne felkeresni egy családtervezéssel foglalkozó intézetet. (keress rá itt az oldalon, számtalan ilyen helyet ajánlanak) Megvizsgálnak mindkettõtöket, sajnos a párodnál is lehet bibi. Ha nincs semmi gond megnyugszotok, ha igen, nem telik az idõ, nem õrlöd magad, hanem minél elõbb lehet orvosolni a problémát. Sok sikert!
Akkor félidõben kétnaponta.... Anyukámnak az elsõ baba nehezen jött össze, neki a gyertyaállás vált be.....persze nem tudom, hogy azért sikerült-e, de Õ esküszik rá....:)
A kérdező hozzászólása: A gyógyszer abbahagyása után sem változott a ciklusom hossza, 28-30 közötti és nincs rendetlenkedés.
Jó lenne tudnunk a ciklusod hosszát és azt, hogy mindig ugyanannyi-e, vagy van rendetlenkedés...
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim normálisak, 5-6 napig tart. Szúró fájdalmakat is szoktam érezni hol az egyik, hol a másik petefészkemben és még sincs semmi :(
A szúró fájdalmak lehetnek a peteérés jelei.Nem tudom mióta próbálkoztok, mi 3 hónapja.:( Azt a tanácsot adták, hogy ne görcsöljek nagyon rajta, és kezdjem el a terhesvitaminok szedését, mert az elvileg segít.
A ciklus a 2 mensi közötti idõ, nem a mensi hossza.
A kérdező hozzászólása: 1 éve próbálkozunk de én már nagyon el vagyok keseredve. 29 éves vagyok és minden vágyam egy baba :)
A menstruáció elsõ napjától számolj 12 napot, és azon a napon, aztán utána még 2-3 napig vagy termékeny.
Nem szabad elkeseredni, ha jönnie kell akkor jön is.Amik nagyon fontosak.Sok vitamin neked és a párodnak.Nikotin és kv kerülése.Forró fürdõ kerülése.(mind a kettõtöknek)És sok, sok zöldség.Kerülni kell a savasító ételeket.(pl.olajban sült dolgok)És végül sok türelem.Nem szabad görcsölni rajta.Sok olyat hallottam, .hogy amíg nagyon akarták nem jött össze, és mikor már nem görcsöltek rajta akkor sikerült.Tudom, hogy nehéz, de meg kell próbálni.
Amúgy még van idõd. Én 31 leszek.Inkább élvezzétek az életet és a szexet :D
A kérdező hozzászólása: Nem dohányzom és a párom sem, kávézni szoktam. Idõközönként szedjük a Magne B6-ot és más vitamint. Remélem azért hamarosan összejön :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ezt a sok hasznos tanácsot :) Mindenképpen megírom ha sikerül a baba :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!